Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Masallah yaa
Nasil özeniyorum erken yiyenlere
Bir de ben yapabilsem

En iyi yol bildigin yol bacim
Bisiklet sür sen

Valla guzel his
Bence de sertlesiyordur
Ben erken yemek yemezsen evdekilere yaptığım yemeklerden yerim o yüzden ben diyet yemeğini erkenden yiyorum ki onlara hazırlarken cnm çekmesin
Misal bugun evdekiler lahmacun çorba salata yedi ben yoğurtlu karnıbahar ve tavuk yedim

Leslie hic denedin mi canim
O da guzel topluyor
Yok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallah

benim boynumdaki kaslar dahi çalışmış her ya im dökülüyor sırtım yanlarım dayak yemekten beter oldum yarını kara kara düşünüyorum.
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik
ara 1 sade kahve
oglen izmir köfte 2 küçük.dilim.patatesli 3 kaşık.eriste makarna 1 kepçe çorba
ara 1.5 mandalina
aksaan.1 tabak kuru fasulye 1 dilim.ekmek 2 kaşık yogurt sahgull

Takıma kurşun dökek anacım nölüyor
Bunlar hep kedisizlikten iki ilgilenemedim takımla neler olmuş

Saat 9
Maydanoz suyu+ yarım kase yoğurt

Saat 13
1.5 yumurtadan salata
mandalina
Lapneli krep dürüm

Saat 14
3 kaşık yoğurt
1 kaşık meyve püresi

Saat 18
2 parça tavuk + 1 köfte ızgara
Salata
Ayran
Uç beş patates kızartması
İki çatal tahinli şekerparemsi bişi

Gündüz çok iyiyim de akşam sapıtıyorum yaaa

Yok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallah
Pilates yap canim benimde kalça ve bacaklarım.sikintili doğumdan sonra gobekte cikti başıma 1 gün pilatese gittim pert oldum. Devam edeceğim boyun düzlesmem var iyi geleceğini söyledi.dr.

1. Tüm.gun nasil evde yemeden duruyorsun masallah evdeyken mutfaktan çıkmıyorum.brnakşamda ocok.kacirmamissin canim 2 çatal nedir yahu vicdan azabı yapma kendine

Pilates yap canim benimde kalça ve bacaklarım.sikintili doğumdan sonra gobekte cikti başıma 1 gün pilatese gittim pert oldum. Devam edeceğim boyun düzlesmem var iyi geleceğini söyledi.dr.
Bendede boyun düzleşmesi bel fıtığı boyun fıtığı var omuzlarım gece özellikle çok ağrıyor
Benim spor salonuna gitme fırsatım yok ne yaparsam evde yapabilirim oda sabah erken başka türlü vakit yok

Bende öyleyim hemen kendi yiyeceğimi hazırlayıp yiyorum canım çekipte saldırmim diyee

Karın için ben şeye başladım yere uzanıyom ayaklarımı koltuğun altına sokuyorum yarım mekik yani karnın ağrıdığını hissediyorsun resmen

Bende anca böyle bi hareket yapabilirim
kaç defa yaparsam etkisini gosterir

arkadaslar dostani bi hatirlatma yapmak istiyorum takimdasiniz olarak. katilim derken beklenen sabahtan aksama burada yazismaniz degil. asgari 5 mesajdir. ne kadar yogun olsak da bu kurali girdigimizde kabul ettik. 1 menu 1 fotograf 3 de menu yorumu yapilsa 5 msj eder zaten. haa donemsel yogunluklar hastaliklar fln ayri ama gundelik hayat yogunlugunu mazeret gostereceksek takimin kurallarini okumadan kabul etmisiz demektir.
burada kimse diyetisyen degil. haa kimimiz daha tecrubeli ama bu 1 diyet herkese ayni etkiyi saglayacak demek degil.
burada olmamizin amaci birbirimize destek olmak. takim bilincinde olmak. arti geldigimizde arkadaslarimizin emegini de heba ettigimiz sorumluluguna sahip olup otokontrolumuzu saglamak.
en azindan benim icin oyle.
takimdan sikayet edilmesi veya karsilikli atismalar benim moralimi cok bozuyor.
elele verelim, motive olalim incelelim
yeter artik bu sismanlik.
takimimiz basarili bi takim masallah nota almadan ilerliyoruz haftalarca.
kaptanimiz cok guzel bi ornek onumuzde bizimle beraber diyetine sahip cikan bi kaptan
bunlarin kiymetini bilelim
allah kimseyi vatansiz ve takimsiz birakmasin

ben de menumu yazayim.
asiri tokum aksine o yuzden sporumu da birazdan yapicam az rahatlayinca.
sabah
elma
armut
yarim muz
1 wasa koz biber ici beyaz peynir
sutlu kahve

ara
1 elma

ogle
1 tabak pirasa yemegi 1 tabak kuru fasulye
2 wasa

sutlu kahve

aksam 18.30
yarim tabak pirasa 2 kasik kuru fasulye

armut

su 1.5 lt.
spor jillian 6. gun yapicam henuz yapmadim

1. Tüm.gun nasil evde yemeden duruyorsun masallah evdeyken mutfaktan çıkmıyorum.brnakşamda ocok.kacirmamissin canim 2 çatal nedir yahu vicdan azabı yapma kendine
Keşke dursam evde ehuhe sürekli harreket halindeyim canım açıkıyorum çok da erteliyorum şimdi yerim birazdan yerim mood on

Selamm kızlarr

12.30
3 4 kaşık nohut yemeği
Yarım kase tavuk çorbası

18. 30
Beyaz lahana, havuç ve ton balıklı salata

1.5lt su
Sabah 25dk yürüyüş
Esneme hareketleri falanda yaptım :)
Suyu 2 yap canımmm
Aynen ikiside alıngan davranmış ortada gerilcek bişey yok
Bu arada iyi hatırlattın çekicem kulaklarını daha fazla gir takıma
Bisiklet kalınlaştırıyor diye duydum
İmkanın varsa eliptik al cnm
Karbonlu olmus cnm
Güzelim menüyü mahvetmişsin
Eksiye güvenme illa cumaya 100 gr la gelcen demi
Evde daha kolay ya
Ben evde çok rahat diyet yapıyorum
Ben düzen insanıyım hemen feleğim şaşıyor

Ben hep tartılıyorum ama söylemiştim hastane işimiz vardı kaptanım çok şükür bitti evimize döndük ☺ Sabittim bu ara pazar günü doktor bana iğne verdi smeer testi aldı
Ne zaman gittin geldin kız
Ben gena kaptırmısım kendimden haberim yok valla

Cnm meyve çok ya 2 porsiyonu geçiyor
Tek öğünde 1 porsiyon ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…