- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Ben erken yemek yemezsen evdekilere yaptığım yemeklerden yerim o yüzden ben diyet yemeğini erkenden yiyorum ki onlara hazırlarken cnm çekmesinMasallah yaa
Nasil özeniyorum erken yiyenlere
Bir de ben yapabilsem
En iyi yol bildigin yol bacim
Bisiklet sür sen
Valla guzel his
Bence de sertlesiyordur
Yok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallahLeslie hic denedin mi canim
O da guzel topluyor
Pilates yap canim benimde kalça ve bacaklarım.sikintili doğumdan sonra gobekte cikti başıma 1 gün pilatese gittim pert oldum. Devam edeceğim boyun düzlesmem var iyi geleceğini söyledi.dr.Yok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallah
Takıma kurşun dökek anacım nölüyor
Bunlar hep kedisizlikten iki ilgilenemedim takımla neler olmuş
Saat 9
Maydanoz suyu+ yarım kase yoğurt
Saat 13
1.5 yumurtadan salata
mandalina
Lapneli krep dürüm
Eki Görüntüle 2545413
Saat 14
3 kaşık yoğurt
1 kaşık meyve püresi
Saat 18
2 parça tavuk + 1 köfte ızgara
Salata
Ayran
Uç beş patates kızartması
İki çatal tahinli şekerparemsi bişi
Gündüz çok iyiyim de akşam sapıtıyorum yaaa
Bendede boyun düzleşmesi bel fıtığı boyun fıtığı var omuzlarım gece özellikle çok ağrıyorPilates yap canim benimde kalça ve bacaklarım.sikintili doğumdan sonra gobekte cikti başıma 1 gün pilatese gittim pert oldum. Devam edeceğim boyun düzlesmem var iyi geleceğini söyledi.dr.
Ben erken yemek yemezsen evdekilere yaptığım yemeklerden yerim o yüzden ben diyet yemeğini erkenden yiyorum ki onlara hazırlarken cnm çekmesin
Misal bugun evdekiler lahmacun çorba salata yedi ben yoğurtlu karnıbahar ve tavuk yedim
Yok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallah
Bende anca böyle bi hareket yapabilirimBende öyleyim hemen kendi yiyeceğimi hazırlayıp yiyorum canım çekipte saldırmim diyee
Karın için ben şeye başladım yere uzanıyom ayaklarımı koltuğun altına sokuyorum yarım mekik yani karnın ağrıdığını hissediyorsun resmen
Keşke dursam evde ehuhe sürekli harreket halindeyim canım açıkıyorum çok da erteliyorum şimdi yerim birazdan yerim mood on
- Tüm.gun nasil evde yemeden duruyorsun masallah evdeyken mutfaktan çıkmıyorum.brn
akşamda ocok.kacirmamissin canim 2 çatal nedir yahu vicdan azabı yapma kendine
Ben hep tartılıyorum ama söylemiştim hastane işimiz vardı kaptanım çok şükür bitti evimize döndük@murya07
Canim cocuklarim
@olvidos
ervanazlim
@Mitolojik
Luteb03
Neden tartılmadınız
Her seferinde söylememe gerek yok demi
Pazartesi- cuma tartılıyoruz
Suyu 2 yap canımmmSelamm kızlarr
12.30
3 4 kaşık nohut yemeği
Yarım kase tavuk çorbası
18. 30
Beyaz lahana, havuç ve ton balıklı salata
1.5lt su
Sabah 25dk yürüyüş
Esneme hareketleri falanda yaptım :)
Aynen ikiside alıngan davranmış ortada gerilcek bişey yokBirilerinin engel olması iyi oluyor bazen :) ama o lahmacunlarra kmse engel olamamış
Diyetteyken insan böyle yanlış anlayabiliyor bazen karnımız tok değil müsaitiz tartışmaya:)
o seni yanlış anlamış haklısın hepimz birbirinize yorum yapmalı ama inan işten gel çocuk yemek pek zamam kalmıyor anca menümü yazıyorum misal ben bir iki yazp gidiyorum. Ama arkadaşta senin sölediğini yanlış anlamış olur böyle şeyleer kendinizi strese sokmayın boşuna kilo yapar benden söylemesi
Bisiklet kalınlaştırıyor diye duydumYok denemedim benim kilom basen ve kalça da bisiklet bacaklarımı inceltir diye düşündüm ama karnımi sıklaştırmak içinde biseyler yapmam lazım yavaş yavaş başlarım inşallah
Karbonlu olmus cnmbenim boynumdaki kaslar dahi çalışmış her ya im dökülüyor sırtım yanlarım dayak yemekten beter oldum yarını kara kara düşünüyorum.
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik
ara 1 sade kahve
oglen izmir köfte 2 küçük.dilim.patatesli 3 kaşık.eriste makarna 1 kepçe çorba
ara 1.5 mandalina
aksaan.1 tabak kuru fasulye 1 dilim.ekmek 2 kaşık yogurtsahgull
Güzelim menüyü mahvetmişsinTakıma kurşun dökek anacım nölüyor
Bunlar hep kedisizlikten iki ilgilenemedim takımla neler olmuş
Saat 9
Maydanoz suyu+ yarım kase yoğurt
Saat 13
1.5 yumurtadan salata
mandalina
Lapneli krep dürüm
Eki Görüntüle 2545413
Saat 14
3 kaşık yoğurt
1 kaşık meyve püresi
Saat 18
2 parça tavuk + 1 köfte ızgara
Salata
Ayran
Uç beş patates kızartması
İki çatal tahinli şekerparemsi bişi
Gündüz çok iyiyim de akşam sapıtıyorum yaaa
Evde daha kolay ya
- Tüm.gun nasil evde yemeden duruyorsun masallah evdeyken mutfaktan çıkmıyorum.brn
akşamda ocok.kacirmamissin canim 2 çatal nedir yahu vicdan azabı yapma kendine
Ne zaman gittin geldin kızBen hep tartılıyorum ama söylemiştim hastane işimiz vardı kaptanım çok şükür bitti evimize döndük ☺ Sabittim bu ara pazar günüdoktor bana iğne verdi smeer testi aldı
Cnm meyve çok ya 2 porsiyonu geçiyorben de menumu yazayim.
asiri tokum aksine o yuzden sporumu da birazdan yapicam az rahatlayinca.
sabah
elma
armut
yarim muz
1 wasa koz biber ici beyaz peynir
sutlu kahve
ara
1 elma
ogle
1 tabak pirasa yemegi 1 tabak kuru fasulye
2 wasa
sutlu kahve
aksam 18.30
yarim tabak pirasa 2 kasik kuru fasulye
armut
su 1.5 lt.
spor jillian 6. gun yapicam henuz yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?