Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi de ben bu gruba yeni katıldım zaten size yorum yapacak kadar kendimi donanımlı hissetsem belki gruba girme ihtiyacı bile duymazdım. Beklentim öncelikle insanları yönlendirebilecek kıvama gelene kadar kendimle ilgili yorumlar almaktı. sahgull sahgull bu işi şahane yapıyor sağolsun ama o da yorum bir döneme girdi. Ayrıca bunu eleştirmek için söylemedim katılım olmuyor muhabbetinin üstüne kendi fikrimi söyledim. Saldırıya geçecek bir durum göremiyorum ben
yorum yapilmasini istedigin menulerin varsa beni etiketleyebilirsin. ben genelde yeni arkadaslara yorum yapmam urkmesinler diye :D
ilk katildigimda "hey sen caylak, yavasca yere birak o elindeki karbonidrati" diye ustume ususmuslerdi bi takimda hemen birakmistim diyeti :D

yorum yapilmasini istedigin menulerin varsa beni etiketleyebilirsin. ben genelde yeni arkadaslara yorum yapmam urkmesinler diye :KK70:
ilk katildigimda "hey sen caylak, yavasca yere birak o elindeki karbonidrati" diye ustume ususmuslerdi bi takimda hemen birakmistim diyeti :KK70:
Yaaa tam olarak istediğim bu desem. Naiflikten anlamıyorum ben:KK53:

iyi sen kasindin artik menulerini kiyasiya elestiricem (tabii olumlu olarak :KK70:)
Hayiiiirrrrrr:KK45:saka bir yana elestir valla canim ben kendime inanılmaz toleransliyim. 73 kiloyum ama sanki 53 kiloymuscasina birşey yediğim zaman hemen kendimi teselli ediyorum ama çok kisarak verirsem geri alırım diye sonuç olarak ne veriyorum ne alıyorum :KK42:@sahgull gecen gun yemekhanede cikan tatliyi yememe engel olmustu meeela çok hoşuma gitmişti gerci aynı akşam 2 lahmacun yemiştim ama onu sayma tatlıyı yemedim sonuçta :KK53:

Iyi de ben bu gruba yeni katıldım zaten size yorum yapacak kadar kendimi donanımlı hissetsem belki gruba girme ihtiyacı bile duymazdım. Beklentim öncelikle insanları yönlendirebilecek kıvama gelene kadar kendimle ilgili yorumlar almaktı. sahgull sahgull bu işi şahane yapıyor sağolsun ama o da yorum bir döneme girdi. Ayrıca bunu eleştirmek için söylemedim katılım olmuyor muhabbetinin üstüne kendi fikrimi söyledim. Saldırıya geçecek bir durum göremiyorum ben
Ozellikle tenzih ederim ben saldırmıyorum
Ben daha 2 haftalikken kendimce yorum yapiyordum grupta
Ayrica tekrar okuyun takim kurali okuyup yorum yapmak
Yani yeni uye yorum yapamaz diye bi not yok

Ben akşam yemeğimi yedim şimdi de akşam için evdekilere yemek yapıp evi toparlayacam
Masallah yaa
Nasil özeniyorum erken yiyenlere
Bir de ben yapabilsem
Bende cesaret edemedim.
anam bi taraflarım tutulursa yerimden kalkamam evdekilerin hali ne olur
ben bisikletimden memnunum belki biraz daha vakit bulursam sabah yürüyüşe gitsem süper olur
En iyi yol bildigin yol bacim
Bisiklet sür sen :D
bugun 6. gun henuz yapmadim. hem belim kotu hem bacagim ama yine de yapacagim sabah kalktigimda karnimin sertlestigini hissettim biraz. kollarim da toparlaniyor gibi belki placebo dur ama yine de hosuma gitti :)
Valla guzel his
Bence de sertlesiyordur

Ozellikle tenzih ederim ben saldırmıyorum
Ben daha 2 haftalikken kendimce yorum yapiyordum grupta
Ayrica tekrar okuyun takim kurali okuyup yorum yapmak
Yani yeni uye yorum yapamaz diye bi not yok
Uzatmak istemiyorum aslında ayni dili konustugumuzu dusunmuyoeum. kimsenin modunu dusurmeye hakkimiz yok herkes buraya motive olmaya geliyor gerilmeye degil. Sadece merak ettim herhangi bir konuda kimseyi hedef almadan kırmadan nacizane fikrimi söylediğimde karşılık olarak sen kendine bak ben o haftalarda öyle yapmazdım böyle yapardım minvalinde konuşmalara mı maruz kalacağım çok enteresan gerçekten.

Uzatmak istemiyorum aslında ayni dili konustugumuzu dusunmuyoeum. kimsenin modunu dusurmeye hakkimiz yok herkes buraya motive olmaya geliyor gerilmeye degil. Sadece merak ettim herhangi bir konuda kimseyi hedef almadan kırmadan nacizane fikrimi söylediğimde karşılık olarak sen kendine bak ben o haftalarda öyle yapmazdım böyle yapardım minvalinde konuşmalara mı maruz kalacağım çok enteresan gerçekten.
Iyi de kimse yorum yapmiyor diye kaptani ve bizi sikayet eden dolayisiyla paylasim yerine gerilim yaratarak motivasyon dusuren sensin
Begenmiyorsan 8 takim daha var bakabilirsin

bugun 6. gun henuz yapmadim. hem belim kotu hem bacagim ama yine de yapacagim sabah kalktigimda karnimin sertlestigini hissettim biraz. kollarim da toparlaniyor gibi belki placebo dur ama yine de hosuma gitti :)
Eğer karnı sertlestiriyorsa benim yapmam lazim kesin
benim alt karnım sarkmış belki toparlar

Iyi de kimse yorum yapmiyor diye kaptani ve bizi sikayet eden dolayisiyla paylasim yerine gerilim yaratarak motivasyon dusuren sensin
Begenmiyorsan 8 takim daha var bakabilirsin
Bu konuda sizden başka alınan olmamış çünkü herkesin yoğunluğu olduğunu belirttim zaten yorumumda kimseyi eleştirmek değildi amacım. Ahahah tam size yakışır bir şekilde bitirdiğimiz için sizi tebrik ederim ama takımın sahibi olmadığınızı ve kafaniza göre milleti kovmaya hakkınız olmadığını tahmin ediyorum. Sizin dinlemeyi çok isterdim ama uslubunuza bakıyorum da 180 derece zıt olduğumuz açık o yüzden dediğinizin tam tersini uygulamak daha faydalı olacak gibi. Iyi akşamlar

Bu konuda sizden başka alınan olmamış çünkü herkesin yoğunluğu olduğunu belirttim zaten yorumumda kimseyi eleştirmek değildi amacım. Ahahah tam size yakışır bir şekilde bitirdiğimiz için sizi tebrik ederim ama takımın sahibi olmadığınızı ve kafaniza göre milleti kovmaya hakkınız olmadığını tahmin ediyorum. Sizin dinlemeyi çok isterdim ama uslubunuza bakıyorum da 180 derece zıt olduğumuz açık o yüzden dediğinizin tam tersini uygulamak daha faydalı olacak gibi. Iyi akşamlar
Hayir alinmadim ben kaptan yardimcisiyim ve huzursuzluk yaratan her konu beni de ilgilendirir
Zaten sizin seviyenize inemem cidden o kadar alt degil benim seviyem
Valla o zaman soyle yapalim
Kaptanım ya bu uye ya ben karari sen ver sahgull sahgull

Hayir alinmadim ben kaptan yardimcisiyim ve huzursuzluk yaratan her konu beni de ilgilendirir
Zaten sizin seviyenize inemem cidden o kadar alt degil benim seviyem
Valla o zaman soyle yapalim
Kaptanım ya bu uye ya ben karari sen ver sahgull sahgull
Gerçekten Bu kadar mutsuz musunuz hayatta ya gerçekten uzuldum. O kadar komik ki olayı getirdiginiz durum. Hafif kızar gibi olmuştum size ama şuan gerçekte üzüldüm halinize ben cikarimmerak etmeyin belli ki burasi hayattaki tek başarınız :işsiz:

Afiyet olsun kaptanım, suyun az olmuş aç karna öğlene kadar nasıl dayanıyorsun:KK53:
Valla çok acıkıyorum
Sırf zararlı bişey yememek için bekliyorum
Artıyı halletmişim eksi bile var teyy teeyy :halay::rapci:
Kedilovic is back :KK59:
Çok da hava atmiim inşalla dinimiz amin :KK53:

Eki Görüntüle 2545222
Ooo kedicikkk harikasın
Ya düzensiz menu olunca
Bi ordu kadar yemis gibi hissediyorum

Afiyet olsun canım

Cok şükür kuzum

Bugun odem cayina basliyorum kaptanim ben de

Afiyet olsun kaptanim
Kahvalti sorununa çözüm bulmalısın
Valla insan zombi gibi oluyor

Harikasin kedicik darisi başıma
Aynen çözüm şart
tartuldım aslında baktım şöyle kimse yazmayınca bende yazmadım kilom 67.3 idi cuma gününden 100 gram fazlayım
Çok değilmiş eksi olur o
kaptanım haklısın katılım arttıkça daha verimli oluyor daha güzel kilolar veriliyor bak sen eğitimin başladı diye kayılamıyorum fazla diyorsun ben kendim için söylüyorum her gün 6 buçukta kalk evi toparla kendin hazırlan kahvaltı hazırla 7 buçuk çocuğu kaldır okula hazırla kahvaltı yap eşle çocuğu okula gönder sonra küçüğü kaldır üstünü değiştir onu anneanneye bırak yollarda koşarak okula git 1000 kişilik bi okulda 4e kadar çalış sonra çocukları toparla eve git yemek hazırlığı ev işi akşam yemeği bulaşık mutfaktan çıkışım 8 en iyi ihtimalle sonra çocuklarla oyun vakit geçirmezaten ölüyorum yorgunluktan saat 10da uyuma faslı
yanlış anlama bunu şikayet olarak yazmadım beni biliyorsun ne kadar katılım yaparsam benim için faydalı onu da biliyorum işte aralarda teneffüs saaatlerinde evde tuvallette girmeye çalışıyorum ne biliyim öyle bir günümü paylaşmak istedim
Canım ben eminim işe başlayınca böyle olmayacak
5:40 da kalkıyorum
Köprü trafiği karsıya geçiyoruz duruma göre 1,5-2 saat yol
Orda da 400 kişiyiz eğitim alan konferans salonunda otur akşama kadar ders dinle aralarda çay bile alma imkanı yok çok sıra oluyor oturcak yer yok
Akşam 5 te çıkıyoruz ama eve gelmek 7
Daha öncede çalıştım aynı zamanda kaptanlık yaptım benim zorum çalışmak değilki
Suan gündem yoğun günüm yollarda geçiyor bide araba tutuyo beni ekrana baktığım an kusarım :KK70: wc de, yemekhanede, mecidde bile sıra resmen dakikalarla yarısıyoruz elime alamıyorum
Yoksa yerim belli olsa masam belli olsa böyle olmaz
Sende haklısın kadın için hayat zor ev çocuk hersey bize bakıyor çalışsanda çalışmasanda ama işte takımda katılım olmadan bir anlamı olmuyor işte şartları zorlıycaz mesela suan tabakları dizdim tezgaha bekliycek biraz:KK70:
merhaba
dünkü menümü vererek başlayım cok koptum bu hafta
beklenmedik toplantılar ve bir yıgın dosya yüklendim.
dün
sabah yok
öğle
kapyalı tulum peynirli omlet
3 minik pogaca (adı pogaca korkmayın çörek otu susam keten tohumu mahlep yuluf unu yumurta zeytinyağ ile yapılmıs bi karışım cok iyi geldi meger ben uzun süredir kabızmısım)
domates yeşillik
akşam
1 olgunlaşmamış ham cennet hurması
brokoli çorbası

30 küsür dk eliptik.
Kahvaltııı yap mutlaka suan bende yapamıyorum çok rahatsızım çözücem inşallah
şu dk dan itibaren düzenli takip edemezsem ben bu hafta burayı bırakıyorum.
Arkadaş bu ne bırakma merakı kızıyorum artık
dünkü menüm
sabah:
haşlanmış yumurta maydonoz dereotu
1 dilim peynir 6 zeytin
domates
öğle:
4 kaşık kıymalı sebzeli makarna
1 kase yoğurt
akşam:
5 köfte yağsız tavada soğan salatası 1 büyük bardak ayran domates
2 lt su
2 fincan yeşilçay
sahgull sahgull
Afiyet olsun
Çalışan bayanların forumda sohbet etme durumu olmuyor maalesef elimizden geleni yapmaya gayret edelim kızlar.Özellikle hem çalışan hemde anne isek zaman açmak zor oluyor. inanın dün gece yattığımda fırsat bulup bakabildim Allahtan spor salonuna eve girmeden yedek kıyafet taşıyarak işten geçeceğim yoksa eve girsem çıkamazdım. sabah 6 da uyanıp ütü yaptım ya kaynım bizde kalıyor çocuk şaşırdı sabah beni ütü masasının yanında görünce:KK53:
Aynen bende takımda yatalım demiyorum
Şöyle bi oturduğumuzda bi geçmiş yapılsa menülere yorum yazılsa menü yazılsa tamam bu iş

Valla çok acıkıyorum
Sırf zararlı bişey yememek için bekliyorum

Ooo kedicikkk harikasın

Aynen çözüm şart

Çok değilmiş eksi olur o

Canım ben eminim işe başlayınca böyle olmayacak
5:40 da kalkıyorum
Köprü trafiği karsıya geçiyoruz duruma göre 1,5-2 saat yol
Orda da 400 kişiyiz eğitim alan konferans salonunda otur akşama kadar ders dinle aralarda çay bile alma imkanı yok çok sıra oluyor oturcak yer yok
Akşam 5 te çıkıyoruz ama eve gelmek 7
Daha öncede çalıştım aynı zamanda kaptanlık yaptım benim zorum çalışmak değilki
Suan gündem yoğun günüm yollarda geçiyor bide araba tutuyo beni ekrana baktığım an kusarım :KK70: wc de, yemekhanede, mecidde bile sıra resmen dakikalarla yarısıyoruz elime alamıyorum
Yoksa yerim belli olsa masam belli olsa böyle olmaz
Sende haklısın kadın için hayat zor ev çocuk hersey bize bakıyor çalışsanda çalışmasanda ama işte takımda katılım olmadan bir anlamı olmuyor işte şartları zorlıycaz mesela suan tabakları dizdim tezgaha bekliycek biraz:KK70:

Kahvaltııı yap mutlaka suan bende yapamıyorum çok rahatsızım çözücem inşallah

Arkadaş bu ne bırakma merakı kızıyorum artık

Afiyet olsun

Aynen bende takımda yatalım demiyorum
Şöyle bi oturduğumuzda bi geçmiş yapılsa menülere yorum yazılsa menü yazılsa tamam bu iş
Aslinda benim sıkıntı uyanma saatlerinde kaptanim cocuklar gece 12 de yatip gece oglan 5 te uyanip aglayinca uyku alt üst oluyor
Dolayisiyla onlar da ben de 10 a kadar yatiyoruz yorgunluktan

M Makbile
Cnm Hepfitim Hepfitim takımda en az benim kadar yetkili , kaptan yardımcısı karar defterinde de yazılı zaten, bence uyarısını yanlış anlamışsın çok doğal uyarması da gerekli zaten
Ben burda neler söylüyorum bide üstüne özeldende dünyanın lafını sayıyorum onlara amaç bu değil mi zaten birbirimizin hatalarını söyleyeceğiz ki düzeltebilelim , ben yanlış anladığını düşünüyorum , çok saçma biryere gelmiş konusma

Hepfitim Hepfitim seninde bir yerden sonra yanlış konusmaların, ya o ya ben nedemek, niye bu kadar saçma yerlere getiriyorsunuz konuyu
Sen bu takımın kaptan yardımcısısın suan ben yokum senden özellikle rica ettim ilgilen diye cocuklara rağmen kırmadın beni tabiki gitmiyceksin bir yere

Yani tamamen yanlış anlaşılma yanlış zaman da patlama olmuş , çok gereksiz bir mevzu

Çok uzatmaya gerek yok

M Makbile
Cnm Hepfitim Hepfitim takımda en az benim kadar yetkili , kaptan yardımcısı karar defterinde de yazılı zaten, bence uyarısını yanlış anlamışsın çok doğal uyarması da gerekli zaten
Ben burda neler söylüyorum bide üstüne özeldende dünyanın lafını sayıyorum onlara amaç bu değil mi zaten birbirimizin hatalarını söyleyeceğiz ki düzeltebilelim , ben yanlış anladığını düşünüyorum , çok saçma biryere gelmiş konusma

Hepfitim Hepfitim seninde bir yerden sonra yanlış konusmaların, ya o ya ben nedemek, niye bu kadar saçma yerlere getiriyorsunuz konuyu
Sen bu takımın kaptan yardımcısısın suan ben yokum senden özellikle rica ettim ilgilen diye cocuklara rağmen kırmadın beni tabiki gitmiyceksin bir yere

Yani tamamen yanlış anlaşılma yanlış zaman da patlama olmuş , çok gereksiz bir mevzu

Çok uzatmaya gerek yok
Sadece arkadasin senin yetkin yol demesi bana o sözü soyletti kaptanim
Benim 2 yilim gecti bu takimda biyere gitmem
Ama seviyesiz kelimeleri can sıktı
Ben sadece empati kur dedim
Yani yorum yapilmiyor motive olamiyoruz yerine
Ben gunde en fazla 2 yorum yapıyorum cunku calisiyorum ve anneyim
Herkesin telasi var diye empati yapilmali
Ve bu takim bizim yorumlarımızla gundem disi gundem ici msjlarimizla aktif kalir
Ben sirf muhabbet olsun diye dert yazdim arkadas mutsuz ilan etti :D
Olsun burasi benim ailem mutsuzum cilekesim kimsesizim mutlu edin beni :D

Hayiiiirrrrrr:KK45:saka bir yana elestir valla canim ben kendime inanılmaz toleransliyim. 73 kiloyum ama sanki 53 kiloymuscasina birşey yediğim zaman hemen kendimi teselli ediyorum ama çok kisarak verirsem geri alırım diye sonuç olarak ne veriyorum ne alıyorum :KK42:@sahgull gecen gun yemekhanede cikan tatliyi yememe engel olmustu meeela çok hoşuma gitmişti gerci aynı akşam 2 lahmacun yemiştim ama onu sayma tatlıyı yemedim sonuçta :KK53:

Birilerinin engel olması iyi oluyor bazen :) ama o lahmacunlarra kmse engel olamamış 😁

Sadece arkadasin senin yetkin yol demesi bana o sözü soyletti kaptanim
Benim 2 yilim gecti bu takimda biyere gitmem
Ama seviyesiz kelimeleri can sıktı
Ben sadece empati kur dedim
Yani yorum yapilmiyor motive olamiyoruz yerine
Ben gunde en fazla 2 yorum yapıyorum cunku calisiyorum ve anneyim
Herkesin telasi var diye empati yapilmali
Ve bu takim bizim yorumlarımızla gundem disi gundem ici msjlarimizla aktif kalir
Ben sirf muhabbet olsun diye dert yazdim arkadas mutsuz ilan etti :KK70:
Olsun burasi benim ailem mutsuzum cilekesim kimsesizim mutlu edin beni :KK70:

Diyetteyken insan böyle yanlış anlayabiliyor bazen karnımız tok değil müsaitiz tartışmaya:)
o seni yanlış anlamış haklısın hepimz birbirinize yorum yapmalı ama inan işten gel çocuk yemek pek zamam kalmıyor anca menümü yazıyorum misal ben bir iki yazp gidiyorum. Ama arkadaşta senin sölediğini yanlış anlamış olur böyle şeyleer kendinizi strese sokmayın boşuna kilo yapar benden söylemesi 😋😋

Back