- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım.sen çalışıyormusun.Merhaba kızlar
Üzgünüm bir süre yazamadım
Geçen cuma 78.5
Bugün 77.6
Fark 900gr
Yüzde 1.15
Ay ya kıyamam yakışıklıma sağlıkla kolaylıkla hallolur inşallah canım eve geçince haber verKızlar ben tartılacağım merak etmeyin oky.... hastanedeyim bizim küçük oğlanın sanırım tırnağı çekilecek kötü oldum ya![]()
Yaa kıyamam nolmuş ki batık mıKızlar ben tartılacağım merak etmeyin oky.... hastanedeyim bizim küçük oğlanın sanırım tırnağı çekilecek kötü oldum ya![]()
Harika canımMerhaba kızlar
Üzgünüm bir süre yazamadım
Geçen cuma 78.5
Bugün 77.6
Fark 900gr
Yüzde 1.15
Canim cocuklarim hakkını helal et iyi bir rakip olamıyorum,gerçekten iş yogunlugum cok.eve gidincede pert.
cok şükür bu sabah yorgun uyanmadım.
akşam demir ve magnezyum çinko karşımı aldım.
regl düzenim çok bozuldu muhtemelen demirim düştü.
4 ay var 10 kilo verebilirsin çok rahat benceValla ben de sıkıldım
Şubata kadar mezun olsam ne güzel olur
2.sene şerefine![]()
tebrikler canım.sen çalışıyormusun.
Yaa kıyamam nolmuş ki batık mı
Harika canım
Bidaha kaybolma bak seni listeye alıcam
Bende demir hapına ve b vitaminleri hapına başladım kendime geldim valla
Mesleğin nydi canım?Hayir canım şimdilik evdeyim çocuklar olunca bıraktım şimdi yeniden arıyorum bulurum inşallah
Inşallah kaptanım
Endüstri mühendisiyim canım planlamacı olarak çalıştim geneldeMesleğin nydi canım?
geldim geldim
İnşallah gönlüne göre bulursun canım ya kime sorsam işsiz artık ya insan geleceğinden endişe duyuyor gidişat kötüEndüstri mühendisiyim canım planlamacı olarak çalıştim genelde
***3. Takım 641. Etap***
Sahgull(65,7/64,7/1/%1,52)
Hepfitim(83.5/83/0,5/%0,60)
uykucu melek(64///%) bildirimsiz ayrıldı
ervanazlim(82,6///%)
Pisi pisi kopatim(68,1///%)
Kedilovic(63,7/62,9/0,8/%1,26)
Olvidos(68,9/68,1/0,8/%1,16)
Canim cocuklarim(72,4///%)
pretty_rose(61,2/60,6/0,6/%0,98)
Canpare(61,9///%) bildirimsiz ayrıldı
murya07(79,1/78,4/0,7/%0,88)
3. Takım ortalaması :
Bir allahın kulu da demiyor ki zalım kedi çıkarma işlemini mi unuttunHemen tartı bildireyim yürüyüşe gideceuum WC problem olmaya başladı yine kefir kayısı bakiim biregl olmuştum ödem henüz olmamış sanırım belki de ödem olduğu halde gitti bu kadar abboo inşalla öyledir dinimiz amin
Geçen hafta: 63.7
Bu hafta:62.9
Giden:0.7
Yüzde:%1.1
Eki Görüntüle 2539960
sana diyet yaramadi kedicik bak beynin duraksamisBir allahın kulu da demiyor ki zalım kedi çıkarma işlemini mi unuttun
Giden kilo: 0.8
Yüzde: % 1.26
Kaptan kontrol edip düzeltiyor Allahtan![]()