İLK BEN KUTLAMAK İSTEDİMABLACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,BENİ ŞIMARTTIN VALLA..
DÜŞÜNMEN YETERDİ,BİR ÇATAL ALIYIM BARİ.cokacimcoook.AMA MOR OLANDAN..KIRMIZIYA GERÇEKTEN KIYAMAM.:roflol:.KIRMIZI MANYAĞIYIM YA...
BEN DE SENİ ÇOK SEFİYOMMMM
İYİKİ VARSIN...:1hug:
HEPSİ HARKA,SAĞOL..
AMA BU FEVKALADE....KESİNLİKLE KATILIYORUM..:lepi:
selam bacular
90 dk. koşu bandında yürüyüş (7 km yürümüşüm) makinaya göre 1700 kcal yakmışım(valla ben makinanın yalancısıyım)delikafadulden
sinsemilla canım bende 17 ay önce karar vermiştim ama sadece 3.5 kilo verdi gözüküyorum verdim aldım verdim aldım.
ama artık kendimi kandırmayı bırakıp harekete geçtim. şimdi hedefime ulaşmak için çabalıcam inanıyorum sende ve diğer arkadaşlarımızda hedefine ulaşacakŞenizŞeniz
sonra görüşürüz
EVET TATLIMevet ben de geçen haftadan beri harekete geçtim ve artık yürünebilecek birçok mesafeyi yürümeye başladım. ondan da önce harekete başladım desem daha iyidir. toksin atmak lazım bahara da giriyoruz. ayrıca insan hafifledikçe daha kolay daha rahat ve daha çok hareket ediyor bunu da farkettim :sm_cool:
aslında bundan da öncesi bence şudur: önce gözümüzü doyurmamız lazım. benim yaptığım en büyük hata bu. bir önüne geçsem kimse tutamayacak beni :teytey:
bernuşcum doğum günün kutlu olsun bu arada :1hug: a.s. Şeniz
nice mutlu senelere.
doğumgünü hediyen : :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:
İŞTE BU GÜZEL HABER...
BENCEDE DİM DİK AYAKTA OLMAN GEREKİYOR..
ÖNCELİKLE YAKIŞIKLI OĞLUN İÇİN..
SONRA KENDİN İÇİN...
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER...a.s.
doğru söze ne denirKIZLAR DÜN KEÇİLERLE İLGİLİ BERNUŞA YAZI YAZARKEN OĞLUM GELDİ OKULDAN VE İSTER İSTEMEZ YAZIMI GÖRDÜ
"ANNE NE KEÇİSİ VERDİN YENGEME"
BENDE ANLATMAYA ÇALIŞTIM " ANNECİM BU HALK ARASINDA ÇOK SİNİRLİ OLDUĞU VEYA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYACAĞI ZAMAN KEÇİLERİ KAÇIRACAĞIM(YADA YAVAŞ YAVAŞ KEÇİLER GELİYOR) GİBİ SÖZLER KULLANIRLAR " DEDİM
ALP GÜLMEYE BAŞLADI "ANNE HAKKİKATTEN ÇOK KOMİKSİN" DEDİ:roflol:
BEN DE " HASTA, YAŞLI VE ŞİŞKO BİR KADINIM KOMİK DEĞİLİM":roflol::roflol:
ALP" ANNEEEEEEE:1no2: SEN HİÇDE ŞİŞKO DEĞİLSİN, YAŞLI HİÇ DEĞİLSİN LÜTFEN ANNE KOMİK OLMA"
ARAMIZDA GEÇEN KONUŞMAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?