Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İYİ SAYILIRIM
HADİ NEYSE SENİN İÇİN İYİYİM yerimseniben

İŞİN BİTİNCE GEL BİRDE BENİM EVİN HALILARINI SİL (HANİ HALI SİLME GİBİ BİR ÇILGINLIĞIN VARYAA)kaydirigubbakcemile3

yok valla en son yılbaşında sildim bi görsen bas bas bağırıyorlar bizi sil diye eeeee evde biri büyük biri küçük olmak üzere iki çoçuk var sayılır baba oğul bir oluyorlar evi talan ediyorlar.silmicem sizi dönüşümü bekleyin dedim,ah keşkem bana yakın olsan silerdim halılarını nolcek ben şitresimi böyle atıyom zattendelikafaduldenhihoyyyt

evet canım. birtürlü ilk zamanki motivasyonumu bulamıyorum. biliyorum buraya girmem benim kendi lehime bundan sonra her gün düzenli girip yazmayı planlıyorum. bir aksilik çıkmazsa tabiki
şakkıdı şeker ben kararımı teeee geçen sene verdim zaten. bu kadar zaman için lütfen kusuruma bakmayın :1hug:
bu arada bazen bilgisayarı açtığımda çalışırken kk yı da açıyorum ama sonra yazmayı unutup kapatıyorum. hatta geçen cuma nam ablam aramasaydı kilomu bildirmeyi bile unutmuştum
artık daha düzenli olucam gerçekten :)

Son düzenleme:

evet buldum tam bana göre bir diyet. hem öğlen tosta da izin var ohh miss
sanırım bunla haftada 1 kilo falan veriliyor.

selam bacular
90 dk. koşu bandında yürüyüş (7 km yürümüşüm) makinaya göre 1700 kcal yakmışım(valla ben makinanın yalancısıyım)delikafadulden

sinsemilla canım bende 17 ay önce karar vermiştim ama sadece 3.5 kilo verdi gözüküyorum verdim aldım verdim aldım.
ama artık kendimi kandırmayı bırakıp harekete geçtim. şimdi hedefime ulaşmak için çabalıcam inanıyorum sende ve diğer arkadaşlarımızda hedefine ulaşacakŞenizŞeniz
sonra görüşürüz

selaaammlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler silagül tamam takımın delüsü sen ol bende cadısı olurum :jeyyar: hee heee cadıyım ben cadıyım yaaaaa......:dilcikar::dilcikar:
sabah 2 dilim ekmek 2 ince dilim salam 1 dilim peynir çayyy
öğlen 1 tabak çorba 1 tabak brokoli ve karnı bahar haşlaması yoğurtlu(ikisi karışık 1 tabak) ve 1 saat sonrada 1 türk kahvesi içecem
hergünkü egzersizlerimi yaptım.............
öpüldünüz cici bayanlar...........a.s. a.s. a.s.

kızlar merhabalar.nasılsınız.ben eh işte..
dün akşam:
spora gittim geldim.yine bacak kasları çok acıdı.spor hocam ayakkabılarımdan kaynaklanmış olabilecegini söyledi.gerçektende o ayakkabılarımı yeni aldım onu aldıktan sonra oldu.değiştirmem gerek yani.eve gelince kendime nefiss salatamı yaptımm yanında merciek çorbası.21:00 gibide bir avuç ceviz bir k.kayısı yedim.
bu sabah önce iki k.kayısı iki bardak su.sonra bir dilim kepekli ekmk.bir dilim normal ekmek.birkaç çatal yumuklu sucurta :) bir fincan şekersz çay.bir tabak salataaa.
şimdilik bu kadar.ders çalışayım şimdi biraz.öptü sizii.

çok teşekkür ederim canım... toparlanmaya çalışıyorum.. tam manasıyla geri dönemedim ama en azından yeme krizlerim epey azaldı :))

kilo vermek istiyoruz hemde çok istiyoruzzz... ama bu krizlerin sebebi ne? ben bunu anlamış değilim. acaba sadece bende mi oluyor diyorum ama okuduklarım kadarıyla sadece bende görünmüyor bu vakka..
acaba istemiyor muyum zayıflamayı diyorum kendi kendime?? CADIARZU
tabikide hayır çok ama çok istiyorum... eeeee o zaman ???

yediklerime gelince.. sabah kahvaltımı 7gibi yaptım ders 8buçukta başlıyordu çünkü. kepek ekmekli tost. tosta değişik tat olsun diye biraz ketçap ve hardal koydum. mayonezin %70 nin yağ olduğunu öğrendikten sonra neredeyse hiç tüketmiyorum.her zamanki gibi bir kupa ıhlamur biraz peynir 5 zeytin.. okula yine yürüyerek gittim zaten 20 dakika tempolu yürüyünce. böyle böyle işte...

MERHABA KIZLAR
ARA DA YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
12:00 1 BARDAK MEYVE SUYU

50+45= 95 DK. YÜRÜYÜŞ
1 SAAT SPOR (GERÇEKDEN ÇOK ZEVKLİYDİ)hihoyyyt
BUGÜN BERNUŞLARIN SEANSINA KATILDIMsositososito
EVE GELİP-GİDERKEN YOLUMU UZATTIM KIZLAR YÜRÜYÜŞ OLSUNkaydirigubbakcemile
1 LİTRE SU (SPOR DA)

ŞİMDİ YARIM LİTREYE YAKIN SU:içelim:

DESENE HALILARIN KOKMUŞ(HAFTADA BİR SİLİYORDUN YAAA)
YOK ABLACIM BEN HİÇ HALI SİLMEM(BEN PASAKLI MORUK)

TATLIM BİRAZ ARA VERİNCE BÖYLE OLUYOR
O YÜZDEN KENDİNE GEL VE ÇITIR OLMA YOLUNDA HIZLI ADIMLARLA HEP BERABER İLERLEYELİMyerimseniben

İŞİNE YARARSA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE(ŞEY BU BÖYLE DEĞİLDİ DEĞİLMİ:uhm:)
İNŞALLAH TATLIM
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HERKES SAĞLIĞINA KAVUŞUR
EVET BİZDE DE BİR ARKADAŞDA BÖYLE BİR SORUN ÇIKMIŞTI YANİ AYAKKABI
VERECEK KURTULACAKSINIZ BU KİLOLARDAN YETERKİ İNANIN

Son düzenleme:
GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM..ALLAH ŞİFA VERSİN.a.s..
EWET BU DİYET,BENCE GÜZEL BİR DİYET..HERŞEY VAR İÇİNDE..a.s
KOLAY GELMİŞTİR UMARIM TATLIM..a.s.
CANIM PAYLAŞIMLARIN NE KADAR DÜZENLİ OLURSA MOTİVASYONUN O KADAR GÜZEL OLUR..BAŞARICAKSIN İNANIYORUM..:lepi:
HADİ BAKALIM,İNŞALLAH İŞE YARAR GÜZELİM DE ÇITIR HATUN OLURSUN SEN DE..a.s.

SENİN DE ŞU İLLET KİLOLARI VERİCEĞİNE İNANIYORUM..
HADİ BAKALIM SİLKELEN VE YOLA DEVAM ET..a.s.

evet canım doğru hatılıyorsun pek meyve yemeyi sevmiyorum.
Ancak biri bana soyacak doğrayacak çatal ile getirecek (babam böyle alıştırdı, her akşam meyve tabağı hazırlardı bana.)
valla ben de brokoli yemeye uğraşıyorum. Mercimek çorbasının içne bile brokoli koyuyorum gerçi süper oluyor deneyin derim.

canım buldum şimdi koyarım. Senin dediğin o mu bakarsın tamam mı tatlım?

Adnan Saraçoğlu'nun Karanfil Kürü
Direnci artırır
Karanfilin alternatifi yoktur. Onun sahip olduğu bazı özellikleri ve kimyası başka hiçbir bitkiyle veya baharatla mukayese edilemez. Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Zihin yorgunluğunuz da mı mevcut? Başınızda veya üzerinizde bir ağırlık mı hissediyorsunuz? Veya gergin misiniz? Bir bardak su kaynatın ve hemen sıcakken üzerine dokuz-on adet karanfil tanelerinden ilave ediniz. Beş-altı dakika bekledikten
sonra karanfilleri içerisinden çıkarmadan yudum yudum içiniz. En geç on dakika sonra yorgunluğunuzun gittiğini, vücut direncinizin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Çok daha önemlisi, günün yorgunluğuna bağlı zihin yorgunluğunuzun ortadan kalktığını daha dinamik düşünsel güce sahip olduğunuzu hayretle hissedebileceksiniz.
Üzerinizdeki gerginliğin de yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz. Karanfilin bu konudaki etkilerini daha da artırmak istiyorsanız, kendinize bir çay demleyip içerisine 10-12 adet karanfil atınız, birkaç dakika bekledikten sonra çayınızı yudumlayarak keyfini çıkartınız. İçtikten 5-10 dakika sonra zihin yorgunluğunuzun kaybolduğunu ve daha zinde olduğunuzu hayretle gözlemleyebilirsiniz. Bu amaçla uygulayacağınız karanfilli çayı haftada 3-4 defadan fazla uygulamayınız ve alışkanlık haline getirmeyiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR,NASILSINIZ..
BEN DE EHHH İŞTE..ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIM YERİNDE GERÇİ..

DÜN AKŞAM Kİ YEMEĞİM:
1 LT SU,
2 KAŞIK TÜRLÜ,
1 DİLİM EKMEK,
VE SALATA YEDİM..

YARIM LT SU..

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
AVUÇ İÇİ KADAR GÖZLEME,
2 KAŞIK MAYDONOZLU,Y.SOĞANLI,YUMURTA SALATASI YEDİM..
VE BOL TERE,MAYDONOZ EKSTRADAN..
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,

ÖĞLENDEN SONRA BİRŞEY YEMEDİM VE,
1 SAAT LİK BÖLGESEL ,TEMPOLU SPOR YAPTIM,
1 LT SU..

HENÜZ HALA BİRŞEY YEMEDİM..
AMA ŞİMDİ 1 ADET ELMA YİYCEM..

ŞİMDİLİK BU KADAR,HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUYM...:teytey:

bugün yediklerime gelince
sabah 07.30 da bir tane haşlanmış yumurta
kibrit kutusundan daha büyük beyaz peynir
1 dilim normal ekmek
1 bardak portakal suyu

öğlen 1 kase sebze çorbası
tabağı sıyırmak için biraz ekmek

şu anda da 1 şekerli nescafe içiyorum.

bugün acayip çok iş yaptım neredeyse bir haftadır hiçbişi yapmıyordum.
o yüzden baya br iş vardı. Onu hallettim.

Bir de ben bir müddet kepek ekmeği yemeyeceğim, çünkü kansızlık yapıyormuş ve bu demir ilaçlarıyla kepek ekmeği yemek mantıklı değilmiş.
Tam buğday ekmek de buralarda sadece uno'nunki var. O da baya pahalı kepek ekmeğine ve normal ekmeğe oranla.

CANIMCIM BEN UNO NUN GELENEKSEL ESMER EKMEĞİNDEN YİYORUM..VE MEMNUNUM..
ŞÖYLE BİRŞEY DE VAR ONUDA SÖYLİYİM..
BEN BİR ARA DİYETİSYENE GİTMİŞTİM VE BANA NORMAL EKMEK YEMEMİ SÖYLEDİ..ONADA İHTİYACIMIZ VARMIŞ..HATTA GÜNDE 6 DİLİM VERMİŞTİ..BENCE ÖNEMLİ OLAN DİLİMLER TATLIM..
BEN UNONUN EKMEĞİNİ O YÜZDEN TERCİH EDİYORUM..HEM ÇOOK LEZZETLİ HEMDE İNCECİK..TAVSİYE EDRİM YANİİİyerimseniben

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

SAAT 16:50 OĞLUMA YEMEK HAZIRLARKEN BİRDEN BAŞIM DÖNMEYEkafamçokkarıştıMİDEM BULANMAYA BAŞLADIfisfisfis ALP'CİĞİME ZOR HAZIRLADIM YEMEĞİNİcokacimcoook

ALP "ANNE BİRAZ UZAN KENDİNE GELİRSİN" DEDİ:1hug:

ACABA SİZ GENÇLER DURURKEN BENACABAA

DESEMDE İNANAMAYIN mirmirmirmir3-4 GÜNDÜR UYUMAZ VE DOĞRU DÜRÜST BESLENMEZSEN OLACAĞI BU:mymeka:

AMA ASIL STRESDEN, ŞU KEÇİLERİ GÖNDEREYİM DE RAHATLAYAYIM BARİ O ZAMAN HEM UYURUMmirmirmirmir HEMDE KEÇİLERE HASRET KALIRIMlaelaelaelaelae

SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ:sm_confused:

Son düzenleme:
GEÇMİŞ OLSUN ABLASI..
İSTİRAHAT ET BİRAZ..
SANA DEMİŞTİM BUGÜN DİYCEM,KUSURA BAKMA...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…