Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şimalcim bak bunları oku seksü ablam eklemiş sağolsun biz okuyalımda ders alalım diye bence süper olmuşŞeniz

vazgeçip kaçacakmısın yoksa birgün sende başarı hikayeni yazacakmısın karar senin.öyle 1-2 kiloyla yılarsan olmaz topla kendini bazen vercen bazen alcan ama bu kilolardan kurtulucan değilmi

yarın bi konuşayım seksüüüüüüüü ablamla tartı değişikliği var sonuçta bakalım ne diyecek

tamam canım ya çok canım sıkıldı hatta 95.5 tartıyor yenisi şimdi yarışma için mi üzüleyim yoksa bu gerçek kilom mu acaba ama eşimde tartıldı en az 2 kilo fazla bu moralini bozma dedi ya sanırım çok üzüldüm diye öyle diyor sabahtan beri giriyorum giriyorum yazamıyorum bakıp bakıp çıkıyorum

hayırlı cumalar öncelikle güzel bayanlar :)

benim bu haftam hiç ama hiç güzel geçmedi :1no2:
tatilimin son haftasıydı, arkadaşlarımla sürekli dışarda yemek yedik ve itiraf ediyorum bende pek dikkat etmedim yediklerime. nasıl olsa bu zamana kadar hep kilo verdim dedim. aman ye işte gibi nefsime uydum :çok üzgünüm: 1 ocaktan beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ilk defa tartım eksilmeyi değil bir artışı gösterdi klava: tabi tartının ne suçu var suç benim doymayan gözümde oldu 600 gr almışım ve yeni kilom 75.6 :çok üzgünüm:
düşünüyorumda nerde hata yaptımda kilo aldım..

birincisi dışarıda yenilen yemeklere dikkat etmedim. mc'de hamburger yedim. sonra tatlıcıda dolama denilen o fıstıklı kalori bombasından 4 tane yedim. evimdeki son günümde canım ne çektiyse hiç düşünmeden yedim. pilav çikolata vs...

ikinci hatam spor yapmamak oldu.. havaların yağışlı olmasını bahane ederek yürüyüşe çıkmadım hiç. gezinti yürüyüşlerini saymıyorum. biliyorum ki yavaş yürümek sadece ayakları yoruyor bize hiçbir faydası yok. ( yağ yakma açısından) havalar kapalı ve yağışlı olunca içimden hiç spor yapmak gelmedi. halbuki müzik eşliğinde dans edilebilir belirli hareketler yapılabilirdi. sanırım biraz motivasyonum azaldı :bbo:

üçüncü hatam su tüketimim bu hafta gerçekten az oldu. günde 1 litre falan anca içtim. halbuki önceki haftalarda 2-3 litreyi çok rahat buluyordum. izmirde şaşalla su içiyordum böylece ne kadar su içtiğimi görebiliyordum. ailemin yanına gidince pek uygulayamadım :/

işte bu hatalarım yüzünden bu haftamı kilo alarak tamamladım :çok üzgünüm:

şimdi bu hafta neler yapmam gerekiyor. izmirdeki öğrenci evime döndüm eski düzenimede dönmek istiyorum. bol yeşillikli salatalar, brokoliler, karnabaharlar, günde 2,5 litre su ve daha çok hareket...
iki gündür akşamları karnım tok olmasına rağmen sürekli ne yesem diye etrafa bakınıyorum. canım sürekli tatlı istiyor. 2 ay önce aldığım bitter çikolatalarımı yemeye başladım. neyseki bittiler :1rolleyes:
toparlamam gerekiyor kendimi.. 22 yaşındayım kendimi bildim bileli hep kilolu bir kız oldum. ben zayıf olmayı hiç bilmiyorum.. bu duyguyuda tatmanın vakti geldiğine inanıp bu yola çıktım. en büyük sorunum olan motivasyon eksikliğimi sizinle gidermek istiyorum..
önerilerinizi :teselli:, cezalarınızı :mymeka: bekliyorum :1rolleyes:

hepinize sağlıklı zayıflamalar güzel vücutlu olma yolunda devam eden güzel hatunlar a.s.

cezamı kendi elimle vercem sana 1 martta izmirdeyim annemlerde evka 4 de oturuyor.artıkım seni egenin kampüsünde koşturmak gerek oldukça büyük olduğunu düşünürsek yeter dimi:jeyyar:

GÜNAYDIN BACULAR
HAYIRLI CUMALAR
GERÇİ ANLAŞILAN BUGÜN GÜN SADECE BANA AYDIN OLMUŞ AMA:jeyyar:

NAM ABLAMDA YOK DAHA ABLACIM GELİNCE GÖRÜRSEN SANA İKİ SORUM VAR
1-COMPAS ROSE ARKADAŞIMIZI 74.7 DEN HESAPLAMIŞIN AMA SANIRIM 75.5 OLSUN İSTİYOR.ONA MESAJ ATTIM

2- ŞİMAL ARKADAŞIMIZIN DURUMU TARTI DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞ 95.5 ÇIKIYORMUŞ .TARTIDANSA NAPCAZ

BUNLARA Bİ YANIT VERİRSEN MAYMUN OLURUMŞeniz

3.TAKIM **92. ETAP **
sılagul( 63.0///% )
bernuş ( 69.0 ///%)
sinsimilla( 72.7///%)
kararsız ( 59.4 /59.4/0.0/0.00% )
selin34 ( 67.0 ///% )
compass rose ( 76.0/74.7/1.3/1.71%)
cabik ( 77.4 ///% )
ŞİMAL( 93.0///%)
naselaslan( 74.9 ///%)
zeynaaap( 75.0/75.6/-0.6/-0.8% )
ath3na(74.0///%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (801.4///%)

şimal ve compass rose ye verdiğin cevaba göre yazıcam ablacım

gideyimde azcık şekerleme yapayım kimseler yok
gece uykum kaçtı kilo veremedim diye daha tartılmadım en son tartılcam niyeyse ben sabahları fazla çıkıyorum.
gece 3.5 da yattım. hem ütü yaptım arada da ebru ile platesi yaptım gece tekrarından e 7 de kalkınca olmadı tabi esnemekten ağzım yırtılacak
1 saat sonra gelirim

şimal canım üzülme bende bir keresinde arkadaşta tartıldığımda 2 kilo fazla çıkmıştım diyetisyenin tartısında 1 kg fazla ve diyetisyene itiraz ettim hayır sizin tartı yanlış diye sankim benimki kesin doğru :roflol: :roflol: oda bana ilk tartıldığın baskülü her geldiğinde getireceksen bende o kilonu yazacam dedi anam ben kucağımda çocuğumu zor taşıyom zaten bide baskülmü taşıyacam meğersem her baskül farklı sonuç çıkarabiliyormuş yani tatlım ilk tartıldığın baskülle devam et diye boşa dememişler sende moralin bozulmasın diye diğer baskülün bozuk olduğunu ve seni önceden 2 kilo eksik gösterdiğini düşün ve sen yine kilo vermiş olursun zaten kesinde böledir baksana nede çabuk bozulmuş canım inan üzülme ve umudunu kaybetme eğer kilo verilmeyecek bişey olsa kızz ben vermezdim ki ben hipotiroit hastasıyım rahatsızlığım kilo almaya meğilli düşün yani ben verbildiysem sende verirsin ama herşeyden önce buna inan inanmak başarmanın yarısıdır sen kendine güvenmessen inanmassan nasıl başaracan demi amaa.......
bu arada uykucu takım kaptanı uykuyamı gittin kızzz çok uyuma hesaplamalar bitmemiş daha şaka bir yana takım kaptanlığı sırası bana gelmese ben pek beceremem sanırım silagül sen iyiydin nam ablamla sırayla yapsanız bu işi hee nasıl olurr nede akıllı bir fikir ama :roflol: :roflol: :roflol:

3.TAKIM **92. ETAP **
sılagul( 63.0///% )
bernuş ( 69.0 /68.5/0.5/0.72%)
sinsimilla( 72.7///%)
selin34 ( 67.0 /66.0/1.0/1.49% )
cabik ( 77.4 ///% )
ŞİMAL( 93.0///%)
naselaslan( 74.9 ///%)
ath3na(74.0///%)

teşekkür ederim
teşekkürler
ya bizim tartı bozuldu yenisi beni 95 tartıyorrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa valla gıcık oldum ama ben atasım geliyor bu aleti başka ne yapayım siz söyleyin yaaa
DİJİTAL TARTI İLE NORMAL TARTI ARASINDA 2 KİLO OYNUYOR
ya ben çıkayım isterseniz canım çok sıkıldı benim başladığım yerdeğim baksanıza
OLDU CANIM HEMEN PES EDİP KAÇ
canım benim özelden de yazdım görmedin heralde daha önce 74.7 yazdın diye nam ablam bu kiloyu yazmış.şimdi çizelgende 75.5 yazıyor. bunumu yazayım yani 75.5 yarın beklicembelki görür cevap verirsin
CANIM COMPASS UZUN ZAMANDIR ÇİZELGESİNİ DEĞİŞTİRMİYOR, DÜN GİRDİĞİNDE 74.7 GELİYORUM DİYE YAZMIŞ
BİLMEM NASILMIŞ

ben kaçıyom sabah burdayım 7 de ona göre
İNANAMIYORUM

1.CEVAP DÜNKÜ MESJAINA GÖRE 74.7 YAZDIM

2. CEVAP ŞİMAL ARKADAŞIMIZIN SORUNU İÇİN CEVAP BEKLİYORUM

ŞİMDİ CEVAP GELDİ BU HAFTA ESKİ TARTISINDA TARTILSIN ARAŞTIRALIM(PÜSKÜÜTE DANIŞALIM) HAFTAYA YENİ TARTIYA GEÇSİN
DEDİLER

Son düzenleme:

SILAGUL TATLIM BU YAZISINA GÖRE HESAPLADIMşutarafagitti

ANACIĞIM BİZİM KIZ NE KADAR AKILLI BÖYLE KANIMCA FİKİR HOŞ GÖRÜNÜYOR, DİYECEKSİN NİYE

BU SAYEDE SILAGUL UYANIK KALIYOR:dilcikar:

TARTI HİKAYENE BAYILDIM

ablacım geçen haftaki kilosu 76 yazıyorya akşam bana yazdığında çizelgeler görünüyordu şimdi göremiyorum 75.5 du çizelgesi o yüzden sorduydum bide şimal yok nasıl öğrencez eski tartısına göre kilosunu
telefonun kapalı sana ulaşamadım

UNUTMUŞUM TATLIM
SABAH 06:30 DA YATTIM:bbo:
07:30 DA KALKTIMkafamçokkarıştı
HEMEN AÇIYOR VE KIZLARA ALOOOO

3.TAKIM **92. ETAP **
sılagul( 63.0/62.5/0.5/0.79% )
sinsimilla( 72.7/72.0/0.7/0.96%)
cabik ( 77.4 /78.4/-1.0/-1.29% )
ŞİMAL( 93.0/94.0/-1.0/-1.08%)(TARTI DEĞİŞİKLİĞİ)
naselaslan( 74.9 ///%)
ath3na(74.0/74.0/0.0/0.00%)

Son düzenleme:
3.TAKIM **92. ETAP **
sılagul( 63.0/62.5/0.5/0.79% )
sinsimilla( 72.7///%)
cabik ( 77.4 ///% )
ŞİMAL( 93.0/94.0/-1.0/-1.08%)(tartı değişikliği olmuştur)
naselaslan( 74.9 ///%)
ath3na(74.0///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…