Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

DEMEKKİ ONDAN..KLİMADAN ŞÜPHELENİYORUM..AÇIKDA TUTMAK ZORUNDALARMIŞ..SANIRSAM ONDAN OLDU..
KALİMERA NIN SELAMI İÇİN DE A. S...İYİ YAPMIŞSIN..SANA DEĞİŞİKLİK OLMUŞ..ARADA YAP BENCE..a.s.

EVET HAKLISIN
BEN SAHTE MIKTARI ÇOK SEVİYORUM:1hug:
(O KADAR ÇOK ORTAK ARKADAŞIMIZ VARMIŞKİ)a.s
ONUNDA DIŞARIDA İŞLERİ VARDI BERABER DOLANDIK

YOK BE CANIM YA..HERKESİN İŞLERİ VARDIR ONDANDIR..GAYET GÜZEL LİDERLİK YAPTIN..SIRA BENDE BAKALIM NASIL OLCEK..EVDE DURABİLDİĞİM KADER YARDIMCI OLUCAM ARTIKIM..
NAM ABLAMIZIN SIRTININ KAMBURUNU KÜÇÜLTELİM BİRAZCIK DİMİ AMA....sengözlerimebaksanab
günaydın bacular
valla bende dün akşam onu düşündüm.yarın bitiyor benim liderlik.pekte iyi bir lider olduğum söylenemez ya herkes kaçtı bu hafta

benrnuşcum geçmiş olsun benimde genzim yanıyor.akıntı var salgın heralde
benimde pek keyfim yok bugün garip garip rüyalar gördüm ALLAH hayra çıkarsın inşallah
sabah 7 de 2 günkurusu 2 bardak su ve 1 adet minik muz
saat 10 da yarım armut
gideyimde çaylarımı ve kahvemi yapıp geleyim

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..a.s.
RÜYALARINDA HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH..
İYİYE YOR Kİ İYİ OLSUN CANIMCIM..a.s.

günaydın bacular
valla bende dün akşam onu düşündüm.yarın bitiyor benim liderlik.pekte iyi bir lider olduğum söylenemez ya herkes kaçtı bu hafta

KİM DEMİŞ ONU İYİLİDER OLMADIN DİYE
ASIL İŞİN YARIN BAŞLIYOR SILAGUL
TÜM KIZLARIN KİLO BİLGİLERİNİ TOPARLAYACAKSIN(MERAK ETME BEN BURADAYIM)

BAK LİDER OLDUĞUN İÇİN HERGÜN TAKIMA UĞRADIN BAK SAAT KAÇ SEN BURADASIN

BUDA İŞİNİ CİDDİYE ALMIŞSIN DEMEKDİRyerimseniben

HAFTAYA LİDER BAŞKASI DİYE ORTALIKDAN KAYBOLMAK YOK SILAGUL
SENİN İLK OLMANDI LİSTEDE O YÜZDEN BİRAZ YALNIZ KALDIN

ASLINDA BEN SENİN HEP YANINDAYDIM AMA YAZMADIM SANA MÜDAHELE ETMİŞ GİBİ OLMASIN DİYE SENİ UZAKDAN İZLEDİM(SENİ UZAKDAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİİİİİ)

canım ablam ya ben senin aşk dolu sevgi dolu o güzel kalbine kurban olayım.ŞenizŞeniz

tüm hesaplamaları benmi yapıp bildircemdelikafadulden
zaten üzülüyorum ya geçen senede böyle olmuştu lahana çorbası diyetiyle kilo bile almıştım.bu sefer yine işe yaramadı sanırım kilo veremedim o kadarda uğraştım yasenağlama

günaydın kızlar dün uğrayamadım özür dilerim bugün oğlumun doğum günü 1 yaşını dolduracak vayy bee ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi........
dün sabah 1 dilim ballı tereyağlı ekmek çay 1 domates salatalık ve rokaa
öğlen 1 tabak çorba 1 küçük kase yoğurt 2 dilim ekmek
saat 16 30 bir türk kahvesi azcık fal baktıkta arkadaşlarla.......
akşam 1 tabak çorba 1yemek kaşığı kadar makarna 1 dilim ekmek salata
bugün sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir havuç roka maydanoz kırmızı lahanadan oluşan salata çayy
öğlenede çorba ve brokoli haşlaması hazırladım yazarım yinede
100 yarım mekik 50 çapraz mekik 50 sopalı hareket yaptım şimdi ev işine devam edecem bir kahve molası dedim onuda yazayım 1 türk kahvesi

canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun.sağlıklı mutlu huzurlu başarılı olsun.hayırlı evlat .hayırlı insan olsun.inşallah torunlarınında doğum gününü kutlamak nasip olsun. öp oğluşunu bizim içinŞenizŞeniz

SILAGÜL bencede senin liderlik iyiydi en azından nam ablaaaa diye yardım istemedik.onun yokluğunu bize hissettirmedin yani nooluyo yaa falan demedik herşey normaldi o yüzden teşekkür ederim ben kendi adımaa.s.

KARARSIZ sanada geçmiş olsun.umarım ciddi bir şey değildir:Saruboceq:

SELİN34 oğlunun doğum günü kutlu olsunhihoyyyt

NAM ablacım sende bizi hep böyle uzaktan izle olur mu Allah seni başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

BERNUŞ seninde bogazın ve keyfin en kısa zamanda düzelir inş.benimde keyfim kaçık bugün.kilo verememişim.ya önceden azcık dikkat etsem hemen haftada iki üç kilo giderdi şimdi gitmiyo.hemde dikkat ediyorum.olmuyo olmuyoregl yeni bitti ondan mıdır nedir.çok moralim bozuldu tartılınca yaasenağlama kilom 78.4

neyse canlar ben gidiyorum.ders çalışacam.ama merak etmeyin yine gelecem

MERHABA KIZLAR
35+45=80 DK YÜRÜYÜŞ
50 DK PLATES(HOCAMIZ 5 DK. FAZLA YAPTI SAĞOLSUNŞeniz)

ÖĞLE
14:30 SALATA( KIVIRCIK, ROKA, DEREOTU, BROKOLİ, KIRMIZI LAHANA, B.LAHANA, KIRMIZI BİBER, MAYDANOZ, DOMATES, SEMİZOTU, ISPANAK, PULBİBER VE LİMON)cokacimcoook HEM SİZE LAF YETİRŞTİRİYORUM HEMDE ATIŞTIRIYORUMyerimseniben

TEŞEKKÜR EDERİM HAKKIM DAKİ DUYGULARIN ADINA

OĞLUŞUNUN YAŞI KUTLU OLSUN, ALLAH SAĞLIK HUZURLU TEKRARINA ERDİRSİNa.s.

canım oğluşunu yeni yaşı kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara hep birlikte girmeniz dileğiyle...

canım seni en iyi ben anlıyorumdur herhalde. Bir yandan ders çlışıp bir yandan rejim ve spor yapmak zor oluyor valla. Ama dişimizi sıkamamız lazım birazcık. Sonra hopp isediğimiz herşey kucağımızda olacak.

ablacım ıspanağı da mı çiğ olarak yiyorsun?

kızlar ayy ben çok hasta oldum yaaa.
Dün dedim ki aman hep evde yatmayayım. Ayakta geçirim bu sefer dedim dün sinemaya gittim ama çok fena pişman oldum ondan sonra. Sinemada bir ter bastı bir kötü oldum. 1 lt. su içtim sinemada valla. 2 tane 0.5 lik pet şişe almıştık. Hepsini içtim ki ben normalde çok su içmem.
Eve gelince de hemen yattım. Bi ilaç alıyorum o beni çok fena yapıyor sürekli uyutuyor.

Dün pek bişey yemedim genel olarak sadece meyve yedim.

bugün sabah tartıda, 74.7 çıktım ama büyük ihtimalle geçici bir kilo çünkü yemek yiyemiyorum ve çok fazla terliyorum valla spor yaparken bu kadar çok terlemiyorum.

bu sabah 07.30da bir dilim ekmek
biraz beyaz peynir bir de naneli limon içtim bir tane şekerli.
08.00 de ilaç içtim.
sonra saat 11' e kadar dayanabildim, uyumuşum.
saat 13 gibi bir tane portakal br tane kivi yedim.
saat 15 gibi bir tane yağsız kaşarlı tost yedim.
şimdi de kahve içiyorum.
saat 16.00 da yine ilaç içeceğim.

Hepinizi öpüyorum.

canım geçmiş olsun canım iyi bak kendine.yarın yine tartılır söylersin canım..

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. allahım cümlemize hayırlı ömür nasip etsin rose geçmiş olsun canım ya......
öğlende çorba brokoli yedim 1 dilim ekmek yedim
ev işi yaptım ve oğluma pasta yaptım.
bu arda silagül ben kendi adıma senin takım kaptanlığından şikayetçi değildim çokta güzel başardın.bu hafta yarış teklifini ben kabul etmiştim sabah erkenden yazarım kilomu.........
öpüldünüz kızlaarrr

evet canım biliyorum ama sen kazandın ben kilo veremedim galiba bu hafta çok istedim amasenağlamaduraklamayamı girdi neklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…