Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bir zamanlar takımların birinde bir arakadaş vardı şimdi ismini yalnış yazamayayım şu anda senin yaptığın bu diyeti yaparak istediği kiloya gelerek mezun oldu

kesinlikle katıyorum bu sözlere

nam ablacım ben soruları cvpladım paylaşım alanına.ben sadece üzerinde durulması gerekenlerdeki arkadaşlar cevaplayacak sandığım için geçikti biraz.

EVET HAKLISIN DİĞER TAKIMLARDA DA ÖYE ANLAŞILMIŞ
BENİM HATAM GEREKTİĞİ GİBİ SİZLERE ANLATAMADIM:çok üzgünüm:

BAK ŞİMDİ TAM SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLMUŞyerimseniben

ben sabah yediklerimi yazmayı unuttum
bir dilim kepekli ekmk
bir kaç çatal omlet
bir tane light üçgen peynir :)
bir tabak salata
bir fincan şekersiz çay

tabi kahvaltıdan önce iki kuru kayısı bir bardak su

öpüldünüzzz

evet nam abla seni çok iyi anlıyorum.bizde bir ara sabahları üst komşudan gelen matkap sesiyle uyanıyorduk.ve akşama kadar devam ediyordu.evi yeniden inşaa ettiler resmen..bişiide denmiyo o durumda.çok gıcık oluyo ya.

selam bacular
gece yine 2 de yattı benim canvar
saat 10 da 2 gün kurusu bol
saat 12 de kahvaltı 2 çay domates peynir 2 çay kaşığı reçel ekmek yerine 2 dilim patatesli börek
saat 13 kahve sütle yapılmış
bu arda bol su
dışarı çıkcaz artıkım ne zaman geliriz bilinmez
görüşürüz< bacular

herkese merhabalar,
hepinizin sevgilliler günü kutlu olsun.
Dün manitam elinde şarap ile çıka geldi o yüzden dün gece 2 kadeh çarap içtim.
Akşam yemeğinde biraz haşlanmış tavuk ile bulgur pilavı yanında da yoğurt yedim.

Bu sabah 2 dilim ekmek,
biraz kaşar,
biraz beyaz peynir,
biraz reçel,
bir dilim de tavuk jambon yedim.

Şimdi de nescafe içiyorum.

Bu arada erkek arkadaşım bana sevgililer gününde ne hediye almış, görünce inanamadım.
PİLATES TOPU.
ben bir seferinde şey demişim. Bu top ile spor yapmak çok eğlenceli oluyordur herhalde demişim.
O da gidip pilates topu almış. Gerçekten üstünde zıplamak çok eğlenceli oluyor. :)

nam ablacım,
cabik zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanına yazmış o dört sorunun cevabını püsküüt ona senin yazmana gerek yok sadece adını kırmızı ile yazdığımız üyeler yazacak demiş.
Şimdi benim kafam karıştı yazayım mı yok yazmayayım mı?
Yoksa buraya mı yazayım?
Ben ne yapayım?

Merhabalar kızlar evet sabahtan başlayayım yediklerime
sabah 2 dilim ekmek domates 1 yumurta maydanoz roka
öğlen bir tabak çorba 2 dilim ekmek salata
akşam bu akşam kaçamak yaptım valla özür 2 tane lahmacun 1 bardak ayran salata
nam abla çotrbayı sormuşssun ben diyetisyene kabızlık çekiyorum dedim oda her öğün mutlaka çorba iç dedi ne çorbası olursa ama 2 tane diyet çorbam var arada diğer çorbalardanda içsem bu 2 çorbayı lahana ve soğan çorbasını mutlaka içiyorum tarifini boş zamanımda yazacam ablacığım söz birde brokoli çorbası iyi oluyor tok tutuyor bir liste vermişssin benim adım yok demekki ben paylaşıma soruları cevaplamayacağım demek oluyor yanlışım varsa düzelt lütfen
sabah 100 yarım 50 çapraz mekik 50 ip atlama hareketi 25 dk koşma hareketi ama gerçekte koşmadım dışarıda yağmur ve benim bir bebeğim var malum ama bu harekette oldukça kalori yakıyor ve terletiyor birde bu hareketlerin aynısını aynı miktarda yarım saat önce yaptım 2,5 litre su içtim yatana kadar sanırım 1 litre daha içerim şimdi gidip kızlarımın dersine yardım edecem ilk fırsatta çorba tariflerini yazacam öpüldünüz kızlarrr

compass_rose canm bende şimdi okudum benim ilk anladığım doğruymuş yani biz yazmıyoruz sadece ismi kırmızıyla üzerinde durulması gereken arkadaşlar kısmındakiler cevaplıycakmış.senin paylaşım alanında cevaplamana gerek yok yani.ama nam abla ne der bilmem.belki hepimizin cevplamasını istemiş olabilir.

sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun a.s.
dün akşam arkadaşlarımla eğlenmeye çıkalım dedik. dansa gittik. pek içmedim ama bol bol dans ettim.
alınan kalori:0
verilen kalori:0

neyse
bugun yediklerime gelirsek:
sabah 1 tanepeynirli poaça
öğle : 1 yumurtalı peynirli omlet maydonoz göbek vs
akşam: 5 tane ızgara köfte salata ve 2 dilm kadar ekmek

sabah
09:30 1 bardak su ve ilaçlarım
10:00 1 bardak selilüt çayı

10:30 1 yemek kaşığı sucuklu omlet(kahvaltıyı eşim hazırladığı için geç oldu)
2 çay kaşığı ahududu reçeli
2 bardak şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği

yarım litre su
12:00 1 kupa selilüt çayı

EBRU ŞALLI CUMA GÜNLERİ TOP İLE YAPTIRIYOR BİLGİNE
ŞİMDİ BENİMDE KAFAM KARIŞTI
İLK YAPTIĞI ANALİZ VE DİĞER ANALİZLERDE TÜM TAKIM ÜYELERİ YAZMIŞTI
DEMEK BEN YALNIŞ ANLAMIŞIM
YAZMANA GEREK YOK O ZAMAN

ÇORBA TARİFİ İLE İLGİNE TEŞEKKÜRLER
DİĞER KONUYA GELİNCE YALNIŞ ANLADIM HERHALDE:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…