Fincanda kek ve sobe... - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu burda çok güzel tariflerde var
bunda az çıkıyor ve yağ yok
nam ablacım bu işte ben bunu kakaolu ve meyva parçacıklı yaptım
istersen diğer tarifimde büyük kupalar için olan tarifim normal kek tarifim
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 kabartma tozu
1vanilya
yarım su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
isteğe göre kakao meyva parçaları portakal rendesi yarım portakal suyuda eklenebilir
şekerle yumurtayı çırp önce yumurtayı fırında azcık ısıtıyorum iyi kabarıyor.sütü yağı ve diğer malzemeleride katıyorum ister kek kalıbında ister fincanda yap afiyet olsun
fincanları yağlamayı unutma
TEBRİKLER CANIMCIM..a.s.bu arada cabik hoşgeldin canımcığım tekrar aramıza bende yazayım kilomu 67 olmuşum yani 1 kilo vermişim
SENDE GÖRECEKSİN CANIM,MERAK ETME..İNANIYORUM BEN..a.s.zeynaap tebrik ediyorum seni bende 75i görmek istiyorum mutlu sana.
TEŞEKKÜRLER CANIM..SANADA GEÇMİŞ OLSUN..a.s.selam arkadaşlar bernuşum nam ablacım geçmiş olsun galiba takımda salgın var bende dün baş ağrısından uyuyamadım sabahta geç kalktım 10 gibi uyandım kahvaltıda 1 dilim ekmeği kızarttım peynirle yedim öğle okulda tost akşamda çeyrek ekmek içine bol maydanoz domates ile ton balıklı sandviç biliyorum bugün çok kuru beslendim ama artık böyle geçirdik günü şimdi çay yapcam buyrun
TEŞEKKÜRLER GÜZELİM..a.s.merhaba kızlar öncelikle tüm hastalarımıza geçmiş olsun acil şifalar olsun arada ben yokken doğum günü olan arkadaşlar olmuş hepinize nice mutlu senelere sağlıkla mutlulukla
EHH İZİNLİ OLUNCA OLABİLİYOR MALESEF..TELAFİ EDERSİN SEN..a.syaptığım izin malesef bana pek yaramadı 93 kiloyum ama telafi edeceğim haftaya söz offff yaaa takımın en şişkosu benim
GÜNAYDIN ABLASI..
SANADA HAYIRLI CUMALAR..:teytey:GÜNAYDIN KIZLARa.s.
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR:Saruboceq:
ABLACIM TAMAMDIR..BEN VARIM BU DEDİĞİNE..KESİNLİKLEDE KATILIYORUM..
BENİM İÇİNDE FARKETMEZ BENDE YAPABİLİRİM..YAPARIM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE...:teytey:
nam ablacım kilom aynı benim çok yoğun günler geçiriyorum paylaşımda 10 gün falan bulunamam kilomu cumaları yazarım ama kusuruma bakma .....kilom aynı verememişim bu hafta..
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE..:Saruboceq:
BEN ÇOK FECİİİ ŞİŞİM..AMA ÖDEM AZ FECİ ŞEKİLDE KARNIM ŞİŞ..GAZ SANCISI ÇEKİYORUM..
KIZZZ SILAGÜLL BU ÇAY GAZ YAPIYORMU BACÜMMM..
DÜN RAHATLATMIŞTI AMA GECE UYUTMADI VE SABAH TAŞ GİBİ KALKTIM..
1 LT SICAĞA YAKIN SU İLE BAŞLADIM GÜNE..
ŞİMDİLİK KAÇTIM GÖRÜŞÜRÜZ..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?