SENİN TANIDIĞIN BERNUŞ VE SILAGUL VARmerhabalar 3. grup elamanları ve nam ablacım uzun zaman oldu buraya girmeyeli kimler var kimler yok bilemiyorum ama görüyorumki nam ablam hali hazırda burda ne güzel kalp karşı derler yaa bu gün onu yaşadım resimlerimiz çıkınca dedimki bi bizim gruba uğrayayım nam ablama sesleneyim resimlerimize baksın nasıl olmuşum diye bi sorayım ne olduysa bu benim aklımdan çıktı ama sağolsun nam ablam beni görmeye gelmiş ve güzel yorumlarda bulunmuş çok tşk ederim beni çok mutlu ettin unutulmadığıma sevindim sevgilerimle:asigim:a.s.
selam canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım oğluşum dün akşam ateşlendi nerdeyse sabaha kadar uyumadım sabah doktora götürdük yine bademcik saat 12de de arkadaşı uğurladık sonra oğlanla bi uyumuşum ara ara çıkarttı şimdi biraz daha iyi ben elmalı tarçınlı içeceği yaptım şimdi onu içiyorum bakalım işe yarar umarım bi arada aktardan lahana yağı alacam hesapta bugün gidecektim ama oğlan hasta okyanus marketin içindeki aktarda vardı
valla kızlar ne yediğimi yazayım ama pek bişey yemedim bugün sabah bir lokma ekmek yedim çay içtim biraz öncede 1 dilim ekmek peynir çay mide yemek istemiyor
merhabalar 3. grup elamanları ve nam ablacım uzun zaman oldu buraya girmeyeli kimler var kimler yok bilemiyorum ama görüyorumki nam ablam hali hazırda burda ne güzel kalp karşı derler yaa bu gün onu yaşadım resimlerimiz çıkınca dedimki bi bizim gruba uğrayayım nam ablama sesleneyim resimlerimize baksın nasıl olmuşum diye bi sorayım ne olduysa bu benim aklımdan çıktı ama sağolsun nam ablam beni görmeye gelmiş ve güzel yorumlarda bulunmuş çok tşk ederim beni çok mutlu ettin unutulmadığıma sevindim sevgilerimle:asigim.
selam canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım oğluşum dün akşam ateşlendi nerdeyse sabaha kadar uyumadım sabah doktora götürdük yine bademcik saat 12de de arkadaşı uğurladık sonra oğlanla bi uyumuşum ara ara çıkarttı şimdi biraz daha iyi ben elmalı tarçınlı içeceği yaptım şimdi onu içiyorum bakalım işe yarar umarım bi arada aktardan lahana yağı alacam hesapta bugün gidecektim ama oğlan hasta okyanus marketin içindeki aktarda vardı
valla kızlar ne yediğimi yazayım ama pek bişey yemedim bugün sabah bir lokma ekmek yedim çay içtim biraz öncede 1 dilim ekmek peynir çay mide yemek istemiyor
öncelikle annemden dolayı iyi temennilerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim.inanın gurbet çok zor.anneleri yanında olanlar kıymetini bilsinler...
eşim işten 12.30 gibi geldi,1gibi kahvaltıdaydık
2 brd çay 1 dilim ekmek
az biraz sosisli yumurta
1 dilim peynir
sonra eşimle 1,5 saat yürüdük nasıl iyi geldi....
gelince 17.30 gibi çay demledik içtik ama benim karnım acıkmıştı,aç karna çay içmek mide bulantısı baş dönmesi yaptı..
saat 19.30 gibi de yağsız makarna ve yoğurt yedim yalnızca..
şimdilik böyle iyi akşamlar
nam ablacım Allah kavuştursun [kardeşine]
nam ablacım müsaait bi anında alıntı nasıl yapılır anlatırmısın biraz cahilimde....
şimdiden teşekkürler.
JELİBON MU:uhm: KIZ SEN BEBEKMİSİNSelam bugn yediklerim:
2 dilim ekmek domates az sosis
1 parça çikolata :mymeka:
3 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
Azıcııkk jelibon :uhm:
iyi geceler kızlar
bugun yediklerim: cokacimcoook
sabah elma
öğlen ananeme gittim börek açmıştı biz gelicez diye 1 dilim börek çay
akşam maydonoz, marul yıkayıp yıkayıp yedim çıtır çıtır :icecream: 1 dilim de ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?