Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kısslar nasılsınız ben yorgun ve uykusuzum oğlum feci hasta gerçi şu an iyi gibi ama dün gece ateşi 40 geçti hastaneye gittik hemen iğne yaptılar sabaha kadar uğraştık bugün en fazla 38 oldu inşallah çabuk düzelir
bugün yediklerimi yazayım sabah 1 top haşhaşlı ekmek peynir öğle yoğurtlu makarna akşamda ıspanaklı börek ama 1 dilim biliyorum kızlar biraz fazlaca yedim ama 3 gündür uyumuyorum desem yeridir artık yemeğe yüklendim yoksa ayakta zor duruyorum
bu arada bugün ölçüleri aldım ve mutlu oldum baya bir incelme var galiba azda olsa spor yapmak işe yaradı gerçi son hafta o kadar çok gezdim ki spor gibi oldu
bel 85 şimdi 80
kalça 100 şimdi 99
bacak 60 şimdi 58
göbek 96 şimdi 90 valla ben şok oldum sonucu görünce ama dahada azim geldi hırslandım bu arada elmelı tarçınlı içeceğide içiyorum

GEÇMİŞ OLSUN OĞLUŞUNA CANIMCIM
ÖLÇÜMLERİNDE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ŞEKİLDE FARK VAR
HADİ BAKALIM NE YAPIYORSAN DEVAM

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..

ŞİMDİ HERKESİ BİR OKUL HEYECANI SARMIŞTIR..TATİL BİTTİ,UMARIM DİNLENEBİLMİŞSİNİZDİR..ŞİMDİ MARATONA DEVAM..:sm_cool:

KAHVALTIM:
1 LT SU,
1 DİLİMCİK EKMEK LE,
1 DİLİMCİK KAŞARLI TOST..
YARIM LT SU...

ŞİMDİLİK BU KADAR,ÖĞLENE KADAR TEMİZLİKLE UĞRAŞIRIM..SONRA GÖRÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR..
HAFTAYA GÜZEL BAŞLAMIŞSINIZDIR UMARIM..İYİ GÜNLER..a.s.:teytey:

selam arkadaşlar
dün akşam canım çok çekti beyaz lahana turşusu kavurdum ondan yedim ekmek yemedim.1 kasede tavuklu domates çorbası
bu sabah turşu bana ödem olarak döndü napcam ben ya hamilelikten kaldı bu ödem sorunu zaten malum gündede olunca çifte ödem oldu
sonra görüşürüz

gunaydin kardes takimim nasil gidiyo diyetler bakimm

günaydın neslihan :))
benim diyet çok şükür devam ediyor.. ilk defa bu kadar uzun süreli bi diyete başladım yani bırakmadım..1 ayı geçti ve ben 5 kilo kadar verdim hihoyyyt
arada kaçamaklar olsada şükür devam ediyokkk... motivasyon eksikliğimi burda gideriyorum kaydirigubbakcemile5 inançlıyım bu sefer başaracağımı biliyorum kaydirigubbakcemile2 öyle iştee :))

MERHABA KIZLAR
YARIM LİTRE SU
09:00 1 BARDAK MEYVE SUYU
35+35 DK. YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR VE HEMEN ARKASINDAN EVİ TEMİZLEDİM
DUŞUMU ALDIM, MARKET İŞİMİ HALLETTİM ANCAK YANINIZA GELEBİLDİMsengözlerimebaksanab

ARA 1 LİTRE SU

ÖĞLE
13:00 1 BARDAK MEYVE SUYU
16:00 YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ(NE YAPAYIM SICACIKTI)

KIZIMMMM O KADAR TURŞUYU KAVURUP SONRADA HÜPLETİRSEN TABİKİ ÖDEM OLUŞUR
gunaydin kardes takimim nasil gidiyo diyetler bakimm
BENİM DİYETİM FENA GİTMİYORDA KIZLARINKİ BİRAZ AĞIR GİDİYOR GİBİ TATLIM

TABİİ VERECEKSİN O KİLOLARI
GENCECİK BİR KIZSIN ŞİŞKOMU OLMAK YOKSAA ZAYIF ÇITIR OLMAKMI HOŞ SEN SEÇ
yerimseniben

dün ikindi de yayla çorbası.
Akşam yemeğinde 4 tane köfte yanında da bir tane patates ile üre yaptım kendime.
Bol salata tabii ki.
Püre yediğimiçin ekmek yok. Biraz da yoğurt yedim.

bu sabah 1 bardak süt (ne zamandır süt içmiyordum)
yanında da 2 tane bisküvi

arada 2 tane kahve içtim biri türk kahvesi biri de nescafe.
Ders çalışıyorum ya çok uykum geliyor bir de bugün Ankara'nın havası en sevmediğim hava tarzı.
Az az yağmur yağıyor ama karanlık. Gündüz mü gece mi belli değil
Zaten ruh halim iyi değil bu aralar hava da böyle olunca iyice bastı beni.

Neyse hepinizi öptüm...

selam kızlar ay bugün çok mutlu oldum okula gittim herkes zayıflamışın dedi tartıda bi değişiklik yok ama vücut inceliyor galiba artık tartıdada ibre eksiyi göstersin
bugün sabah çok geç kalktım saat 11 de anca uyandım ama gece uyumadım oğlan ateşlendi yine kalkıncada canım bişey istemedi yarım dilim ekmekle peynir ve çay okulda 1 tane küçük puaça yedim akşamda 1 kepçe domates çorbası ve 2 tanekuru biber dolması birazdan oğlanı yatıracam sonrada zayıflama kemerimi takıcam bu arada yaptığım elmelı tarçınlı suyuda içiyorum ve beşi bir yerde çayımı

iyi geceler arkadaşlar,iki gündür giremiyorum.dün yani pazar günü annem geldi pazar günü temizlik yemek derken vakit bulup giremedim.annem gelincede dün ve bugün sohbet etmekten bilgisayar başına geçemedim.nette dolaaşmak ona saygısızlık olur gibi geldi.kızım bu saat oldu yine uyumuyor ve bende buraya uğramak istedim.yazılanları okudum.
sabah 10 gibi kalktım 12 yi bekledik eşim geldi kahvaltı yaptık
annemin yaptığı haşhaşlı çörek 1 adet
biraz peynir
2 çay
ara öğün olarak 1 portakal yarım kivi
akşam ise
2,3 kaşık pilav
biraz tavuk ve patates
bol salata yoğurt
akşam 9 gibide 3 çatal tatlı
annem gelince abarttım biraz ama yarın tam gaz devam diyete.....iyi uykular herkese....

günaydın kızlar giremiyorum kaç gündür hastaydım kum döktüm ama antibiyotiklerim bitti ama sanırım intahap tam olarak kurumadı yarın kontrole gidecem kaç gündür yemek falan hak getire canım istemiyordu ama azda olsa yedik bol bol su içtim sizler nasılsınız bakalım
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 1 bardak meyve suyu
kahvaltıdan önce 50 yarım mekik 50 ip atlama hareketi 50 de sopalı hareket yaptım
uğrarım yine öpüldünüz........

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..

DÜN ÖĞLEN ARKADAŞIMA GİTTİM..BENİ GÖRÜNCE ŞOK OLDU..KIZIMMMM SEN BAYAĞI ZAYIFLAMIŞSIN DEDİ..BENDE EVET 1 AYDA 5 KİLO VERDİM DEDİM..VE İNANAMADI TABİİ..BENDE MUTLU OLDUM YANİİİ:sm_cool:

DÜN ÖĞLEN YEMEĞİM,ONLARIN KAHVALTISIYDI TABİKİ..
13:00 DE:
YARIM LT SU,
1 DİLİM BAZLAMA,
1 DİLİM PEYNİR,
1 TATLI KAŞIĞI REÇEL,
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

AKŞAM YEMEĞİ:
19:30 DA:
1 LT SU,
1 KAŞIK ÇORBA,
2 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK ET SOTE,
VE SALATA,

YATANA KADAR 3 LT YE TAMAMLANMIŞTIR SU..

BU SABAH 1 LT SU,
ANNEME GEÇTİM,İŞLERİM VAR BİRAZ..ÖĞLEN SPORDA OLURUM..
AKŞAMA ANCAK GİRERİM..
GÖRŞMEK ÜZERE..İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR..a.s.

EVET TATLIM BU ARALAR ANKARA'NIN HAVASI YOK
DOĞRU İNSANIN İÇİNİ BİR KASVET KAPLIYOR AMA SEN KAPILMA

herkese merhaba ben sonunda geldimmmmmm nihayet ama o kadar çok yazı varki okuyamadım özür hepinize umarım yerim boştur dolduysada haklısınız ne diyeyim 1 ay oldu nerdeyse yokum
TATLIM İZİNLİYDİN SENİN YERİN DURUYOR
NE MUTLU SANA TATLIM
OĞLUŞUNA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

GÖZÜN AYDIN CANIMCIM ŞİMDİ SENDEN MUTLUSU YOKTUR
BENDE SENİ MERAK ETTİM TELEFON EDEYİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM BAKTIM YAZINI GÖRÜNCE SEVİNDİM, GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

TABİKİ ZAYIFLADIN UZUN ZAMANDIR KIRAMADIĞIN ZİNCİRLERİ KIRDIN VE ŞİMDİ MAŞALLAH GİDİYOR YAVAŞ YAVAŞ KİLOLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…