• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öğlen için ne yesem diye düşünürken erkek arkadaşımın yengesi aradı gel aşure yaptım diyee.
Süper yapar sşureyi benim de çok sevdiğimi biliyor.
Gittim dolma da yapmışlar.
5 tane zeytinyağlı dolma yedim.
1 kase de aşure yedim.
1 tane türk kahvesi içtim bir de orada (orta şekerliydi bana sade yapı diyemedim :)

kızlar merabalar nasılsınız?ben iyiyim boluda ablamlarla gezdim tozdum perşembe günü Ankara'ya da geldim gezdim oraları.belkim haftayada istanbula giderim.iyi geldi ya enerji depoluyorum eve geldiğimde sıkı bir ders çalışma temposu beni bekliyor.tabi kilo verme işimede devam edicem.
kızlar hepinizi öpüyorum.kendinize çooook iyi bakın.

ben geldim
diyetimi bozmadan devam
sadece dışarıda olduğum için salata yiyemedim dışardaki salatalarda bir ben yokum da
akşam yemeğim yağsız sarımsaklı tavuk
ve yağsız limonlu brokoli(hiç sevmem aslında zorla yiyorum)
bol sirkeli az ballı su ve suyle devam
belki 1 çay içerim tatlandırıcılı
yarın görüşürüz

MERHABALAR KIZLAR..
BUGÜN ÖĞLEN DIŞARIDAYDIM..ARKADAŞIMA GİTTİM,İYİ DE GELDİ..DEĞİŞİK ORTAM OLUŞTU..AYAĞIMI SÜRÜMÜŞÜM..ARKADAN DİĞER ARKADAŞLARDA GELDİ..HOŞ SOHBET,GÜZEL GEÇTİ YANİ..KAFAM AZICIK DAĞILDI..AMA TANSİYONUM HALA DÜZENSİZ..

ÖĞLEN: 14:00 TE
1 DİLİM KEK,
1 KUPA NESCAFE,ŞEKERSİZ..
2 KUPA DA ŞEKERSİZ ÇAY..

1 LT SU..

AKŞAM: 19:30 DA:
4 ADET KÖFTE,IZGARA,
YARIM LT SU..

2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY...
1 BARDAK LİMONLU SU..

EWWTTT BU KADAR..SİZLERİ ÖPÜYOR VE İYİ CECELER DİLİYORUM..a.s.
HAYIRLI PAZARLAR..:lepi:

dün dışarıdaydım akşam 22:30 gibi geldik eve

öğlen dışarıda olduğum için birşey yiyemedim sadece su 1 litre
16:30 2 tuttam tere
akşam
19:30 10-15 tane ızgara hamsi
1-2 lokma salata

BU SABAH
08:30 İLAÇLARIM VE 1 BARDAK SU
08:45 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 DİLİM PEYNİR ÇEYREK DOMATES
1 KUPA BİTKİ ÇAYI

herkese merhabalar,
dün gece 4 tane köfte iki yemek kaşığı kadar da püre yedim.
yanında da salata.
bu sabah 09.00da uyandım 2dilim ekmek
beyaz peynir kuşburnu reçeli yedim. Çay içtim yanında da.

öğlen 2 tane galeta yedim. yanında da 1 bardak light kola.

Sonra da pazara gittim. ohh bütün yeşilliklerimi aldım.

Akşam yemeğini de yapacam birazdan ama ne yapacağıma karar veremiyorum. Yediğim zaman yazarım artık.

Hepinizie iyi pazarlar.
Öptüm sizi şekerler

MERHABALAR..NASILSINIZ..BEN İDARE EDERİM İŞTE..
SABAH 5:30 DA KALKTIM..YARIM LT SU İÇTİM..
SONRA 1 ADET ELMA YEDİM..
TEYZEM KAHVALTIYA ÇAĞIRDI ORAYA GİTTİK..
11:00 DE:
YARIM LT SU,
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ÇAY KAŞIĞI BAL..
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

ÖĞLEN ÖLEN ABLAMIZIN EVİNE GİTTİK,
ORDA TAVUKLU PİLAV İKRAM ETTİLER AMA BOĞAZIMDAN GEÇMEDİ..SADECE 1 ADET TULUMBA TATLISI YEDİM..
2 BARDAK ÇAY İÇTİM..
MEZARLIĞA GİTTİK,
ORDAN ANNESİNİN YANINDA OTURDUK BİRAZ DAHA..GÜNÜMÜZ BÖYLE GEÇTİ YANİ..
EWET ÇOOK ÜZÜLÜYORUM AMA YANLARINDA OLMAKDA İSTİYORUM..

AKŞAM:18:30 DA:
1 LT SU,
1 TABAK MAKARNA,
1 PARÇA TAVUK GÖĞÜS IZGARA..

ÇOK YEMİŞİM VALLA,PATLIYCAM..
NEYSE İYİ GECELER DİLİYORUM SİZLERE..GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.

selam kızlar ben geldimmmmmmmmm nasılsınız ben iyiyim tatilde olmak çok güzel ilk 1 hafta idare eder şekilde geçti umarım 2.hafta daha iyi geçecek salı günü arkadaşım geliyor hataydan tam 7 yıldır görmüyoruz birbirimizi sağolsun yanımıza geliyor çok mutluyum sabahtan beri ev temizliyorum halı kanepe sildim
ilk hafta sporumu yaptım ama adet dönemim yaklaştığı için mi bilmeme şişlik var bedenimde özelliklede karnımda bakalım hastalandıktan sonra geçer umarım bu gün yediklerimide yazayım sabah 2 dilim ekmek peynir kahvaltılık öğle meyva akşamda yarım tabak peynirli erişte öptüm

OHH NE GÜZEL..ÇOK SEVİNMİŞTİR AİLEN ŞİMDİ..
İYİ TATİLLER CANIM..BOL BOL DİNLEN..a.s.
merhaba bayanlar :)) işte tatil yaşasın tatilll :)) artık istanbulda evimdeyim..
ailemde farketti kilo verdiğimi :))) 1 ayda 4kilo verdik ki bu zaman içinde zorlu bi final dönemi atlattım çok şükür bitti artık :)
herşey gönlünüzce olsunnnn :))

GÖZÜN AYDIN CANIM..
KOLAY GELSİN..a.s.
selam kızlar ben geldimmmmmmmmm nasılsınız ben iyiyim tatilde olmak çok güzel ilk 1 hafta idare eder şekilde geçti umarım 2.hafta daha iyi geçecek salı günü arkadaşım geliyor hataydan tam 7 yıldır görmüyoruz birbirimizi sağolsun yanımıza geliyor çok mutluyum sabahtan beri ev temizliyorum halı kanepe sildim
ilk hafta sporumu yaptım ama adet dönemim yaklaştığı için mi bilmeme şişlik var bedenimde özelliklede karnımda bakalım hastalandıktan sonra geçer umarım bu gün yediklerimide yazayım sabah 2 dilim ekmek peynir kahvaltılık öğle meyva akşamda yarım tabak peynirli erişte öptüm

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..SAĞOLASIN..a.s.
bernuşum yeni okudum Allah rahmet eylesin kalanlara da sabır versin çok acı ama kendini toparla sakın bırakma

selam bacular
ben dün o alışveriş merkezi bu alışveriş merkezi derken evi saat 22 de bulduk
saat 15 de çıkmıştık,salatamı yedim çıktım akşama mantarlı omlet vardı menümde ama dışarda olunca o kalori bombalarından yemedim.tazecik buğday ekmeği çıkmıştı aldım 2 dilim ondan yedim napim koktu normalde ekmek yemem ama şimdi diyetimde yasak ya tatlı geliyor

bu sabah 7 de 1 salatalık peynir ve bol su ile hapımı yuttum.
8de yattım 9 da tekrar kalktım.kahvemi içtim ve ebru şallı ile platesimi yaptım
ara ara sirkeli su ve bol suyla devam güne
hiç kaçamak yapmadım ama başladığımdan beri ancak 1 kilo bile değil verdiğim.spor yapamadım ama sürekli ayakta hareket halindeydim.o 1 kiloyuda ilaçtanmı diyettenmi verdim bilmem.
dışarı çıkcam yine kendinize iyi bakın.
bernuşcum toparlamaya çalış canım kendini..:teselli:

Back