Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mesajini okumk iyi geldi bana tatilden geldogimden beri bende ask sevk azalmis hissediyom.menulerime dikkat ediyom ama bi heyecan eksikligi var ki bu benim icin cok onemli

İnsallh cnm rabbimnasip etsin sana da

canım iyiyim sağol vitaminler ballar iyi geldi çok şükür

canım benim mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun

Selamlarrr

firsat varken bir bakayim dedim..
aman da aman dilekcigimin dogum günümüymüs..iyiki dogdun canim,nice mutlu yaslara..sevdiklerinle nice dogum günlerine

kendi yaptigim pastayi gönderiyorum sana

ayfercigim benimde ilk düsük oldu canim..4 ay sonra tekrar hamile kaldim..sen dedigin gibi isini yinede saglama al ama cok kasma kendini

aksama gelirim kizlar,öpüyorum
sakin kacamak yok ona göre..yarin tarti günü unutmayalim

bazen degısıklık ıyı oluyor bende aksam kahvaltı yapmayı severım aksam kaynatalım evet ya fırsat olursa

kaptanım sevgılım tesekkur edrım bunu senmı yaptın bacım yapamadıgın bısey yokmu senın

Allah razı olsun bıtanem hepımız ıcın oyle olsun ınsallah
bacım oyle eskıden kralıce gıbı hıssedıren adam sımdı olagan bısey gıbı karsılıyınca ınsan esekten dusmuse donuyor fec haber verıyo ya dogum gunu var dıye onun sayesınde hatırlasa ne olur hatırlamasa

Canim benim bizde de tam tersi benimkide evlenene kadar hep bi hafta onceden karistirirdi 29 mu 30 ocak mi diye evlendikde kuttuldu 29 ve 30 oldu simdi. Bence facedekini degistir canim ben oyle yapıyorum beynini zorlasin biraz
Ve uzulme erkekler boyle
gulsahım sagol bıtanem INSALLAH 31 yasımıda bur da hepberaber oluruz tabı koruma topıgınde
İnşallah canım
Dikkat et canim yarin tarti var ben kahvalti da duramiyorum aksam olursa tabi
Benim tam bir yil oldu canım ama 5 ay korunduk dr izin vermedi . Ayy kismette varsa olur elden ne gelir. Bir pastaci karisi olarak begendim kaptan pastayi yaa aksam gelin tabi ben gelemem spor yapcam hihh
İnsallh cnm rabbimnasip etsin sana da
Amin canim benim

Canim ablam tesekkur ederim pasta icinde ayrica tesekkur ederim bende sizi cok seviyorum.unutmus oglen ise gider esim bi hazirlik icinde olaydi kesin anlardim cigerini bilirim hesabi:)fec gizle ama dogumgunumu bilen arkafslarim kutladigi icin acar acmaz ogrenecekti zaten bende gitmeden sordum bugun gunlerde ne onemi ne diye ozaman dak etti gonlumu almaya calisti ama kirildim aciklamasi su sikintili gunlerden geciyor yeni bi is kurmayi dusunuyor yazin evi ayiricaz kafam bi milyon diyor ama ben destegim ona Rabbim bi yol gosterir tevekkul et diyorum biraber ustesinden gelicez diyorum bu zor gunlerde birbirimize dahada sıkı sarıldık ama dogumgunumu unutmasi kirdi biraz beni simdi eminim elinde bir cicek ve pastayla gelecek fakat benim icin hic bir onemi yok acikcasi(

Canim hosgelin aramiza cuma gunleri tarti gunu 2 hafta deneme suresi var yeni gelen kisiye aktifligine ve kararliligins gore takima alicak kaptan canim

aramıza hoşgeldin canım öncelikle kendinden bahsedermisin ben ayfer senin de adını öğrenelim. şuan kaç kgsun hedefin kaç ? Kaptacım kuralları paylaşır sende ona göre kabul edip etmediğini bildirirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öyle deme hem bak her konuda desteğim diyorsun zor olan günlerinizi daha da zorlaştırma . Onun yerine unutmayacagını biliyordum aşkım sen beni nasıl unutursun ki zaten de o alacağı dersi alır ve böylecede trip yapmaya zor günlerinizi zorlaştırmamış olursun kadınlar kocaman yüreklidirler bu yüzden bazen yüreğinin köşesine koyup yüreğinin asıl sahibine kalbin acırken bile gülümsemen gerekir benden sana tavsiye canım
Kizlar yarin teyzemler kahvaltiya gelebilir kilo bildirimi yapip cikmak zorunda kalabilirim listeyi tasiyamiyabilirim yani
mızıkcı mızıkcı neyse hadi biz hallederiz dogum gunun hatrına

sabah 2 cevız 2 kayısı kahvaltı klasık
ara yogurt
aksam 1 kepce corba brokolı haslaması yogurt salata bir dılım ekmek 8,10 tane sulu koftenın koftelerı
ara sutlu neskafe
su 2,5 lt 3 bardak bitkı cayı
1 saat 15 dak acık hava yuruyus

valla adama nazar degdı sımdı geldı elı bombos sırınlık yaptı sırttı mırttı suclu cocuklar gıbı yumusadım hanı pastam dedım e sen alma dıyetteyım demedımdı dıyor salak dedım(tabı bunu ıcımden)ben sınırden dedım dıyorum ay valla guluyummu aglıyımmı:26:ben kus kalamam zaten yapımda yok kıncılık ılk evlndıgımızde kuser sozler verırdım kendıme kesınlıkle 3 gun konusmuyacam o dokunmadan dokunmayacam dıye ama hıc yapamımısımdır kıyamam koca kafalı kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…