Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kesinlikle bitinciyiz canim bu hafta hem zayif olunca hamilelik daha cok yakisiyor
İnşallah o gunleride goruruz
Sagol bitanem yok bacim ne orta yasi orta yas gurubu 45 den sonra:)
30 alti da ergen mi okuyir

Unutmaz canim heryil hatirliyorsa unutmaz . Ama ddigim gibi tarti oncesi pasta yok deki esine bugun midem cok bulaniyor ben bunu yarin gunduz yerimde ve yeme ya pasta ya alman pastasi secim senin

aa gerçekten mi, haberim yoktu canım ya, doktor da doktor yani, neyse ki yokmuş çokşükür.. benim de oğlumun yaptığı bir hareketi gerizekalı bir doktor ms'in bir çeşidine benzetmişti ve acil olarak çocuk nöroloğundan randevu alın demişti..tabi profa gidene kadar 3-5 gün geçti ve resmen ömrümden ömür gitti o arada, ağla ağla perişan oldum, sonra doktora gittik ve hangi salak bundan şüphelendi, ben tr nin 3-5 nöroloğundan biriyim bizler bile bu vakayla karşılaşmadık dedi..ama ben üzüldüğümle kaldım..
çağlaya da var demişler ama bence başka bi doktora gitmek şart, tehlikeli bişey mi bu kist?

O kadar da taktığımdan değil yahu mesaj sayımına kuralları hatırlatmaktı sadece amacım dert değil yanii

Light ürünler malesef fazla pratik hayat kurtarıyorr, ama bugn naaapptımm annem memleketten hurma getirmiş geldi, ananem umreden geldi de, yanıma 3 adet hurma aldım acıkınca yerm dedmm

İyi de çok taktığım için söylemedim zaten, ama sonuçta grup kuralı yani bu, geçerli mazereti olan her zman affedilir bu hafta sadece kimse yazmadı onu belirttim hepsi bu.Takmak falan yok yani.

Herkesler soylemus bende soyluyirum cok degil yanlis secim

Bende hic aramam benim zaflarim kahvalti hamurisi aburcubur

Bir daha aynı hatayı inşallahhh yapmayacağımm

Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim

Selam ben yeniyim, sen?

Bu arada çikolata kisti kötü haber sayılmaz pek, kötü olan dermoid kist kaybolma ihtimali yok ve onu ben bi ay olcak aldırdım yeni o kadar da kötü değil yani, Allah daha büyük dert vermesn ama kafana takma, çikolata kistlerinde çok ynaılma da oluyor, mesela regl dönemine yakın zamanda baktılarsa yanılmış olma ihtimalleri de yüksek..

afiyet olsun canim,sende demissin zaten hata diye

Hatasız kul olmaz kaptan
Benm koçumun babası rahatsızdı ya ben onu unuttm bi an.. hiç sorun değill..:26:

bu cuma ben tasıyım lısteyı demıstım ama daha kendı yuzdemı bıle lısteye ekleyemıyorum nasıl yapıcamben yapmasam:18:

Ben de taşıyabilirim, beraber yaparız zaten ben hesapları hallederim burda olduğum sürece..ki yarın büyük ihtimal burda olurum

Selam ben yeni üyelerdenim, Hilal, sen??
Geçmiş olsn bi rahatsızlık mı vardı??

Olmadı tabiii hemde hiç olmadı. Çok mutsuzum işte duygusal açlık öfke çıkarma sonrasında da daha mutsuz ediyor

Senin moralin neye bozuk bu kadar Şulof :44:

Günaydın kizlar tebrikleri alayim

:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:

Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr

Helalll bee çok değil 2 hafta sonra ben de katılırım sporlara yavaşş yavaşş...

Gunaydin kizkr bu hafta ici de yine cok giremedim.babam memlekette ama burdaki arkadaslr sagolsun gscmis olsun akini yaptilar

Geçmiş olsn tekrar tekrarr,Allah şifa versnn

Tmam kelebek ablacım.. gayret dorukta, bu hafta 1 kilo iddiam vardı, bikaç gün önce çok umutlandm bugn de daha dikkat edersem bence tutturabilirimm bakalımm

Kiz boyle plan yapiyoZda yarin 800 gr gitmezse az degil 800 gr yani

Canim işte bi kisiye guvenip uzulmemiymis insan ben bunu ogrendim

Cikolata kistide surekli buyuyen dogum kontrol ilaciyla baskilanan birsey ee bende cocuk istedigim icin ilaclada baskilansmazdi sag overimi kapatiyordu sozde en iyi cozum biran once tup bebek bile dediler allahim oda iki ayda bir ihtimal sol overde yumurta olgunlasacakta vs vs onrumden iki sene goturdu o dr sagolsun neyse gittim baska dr trans vajinal usgye yeniden girdim dr yok dedi iki kez bakti yok hatta kanda bakilan degeri var kistin gercekten varligini yoklugunu kanitliyor onda da temiz cikti bence caglada tekrar baktirmali ve kandada baktirip emin olmali 35 e kadar deger normal demek

tatlım dogum gunun kutlu olsun cnm nıce gusel yıllara ınsallah yasa tabı ya

İnşallah yansimaz canim . Birde ticker farki cok goze batiyir mesela ben senin 92ile basladigini bilmiyorumdum cok guzel vermisdin canim
evet 8li rakamlara hiç iniycem sanmıstım.ilk tecrübelerim kaçamaklı denge menüleri.sonra karataya geçiş yaptım o bendeki tatlı isteğini yok etti saolsun sonra diyetisyen.oyüzden kaçamak yapmayın deyip duruyorum.hergün başka şeyler yiyceme aynı kaloride deyip illaki çikolata felan yiyordum bi hafta 300gr giderse ertesi hafta geri geliyordu.

hayırlı uzun ömrün olsun canım benim.hayat sana güzel.maşallah.
bluecum sabah okadar okurken yorum yaptımda yazmamısım.bakıcına cok sevindim umarım hiççç sorun yaşamassın.burda millet burda acayip.eski hemşirem aradı oğlunu bakıcıya vermiş bakıcı sorun cıkarmıs hemen.benim bakıcılar zaten alem.ya sabır diyorum.kendi kendimi bunaltıyorum.dün kzım kabız diye pırasa yaptım çorba yaptım kvdem yine kafasına göre tok tutacak şeyler vermiş.tek derdi cocuk doysun.yemeyen bi cocukta değilki zorlanıyor desem.

ayyy en büyüklerden biri benim galiba.

benimki 1 kere bile hatırlamadı.şükret walla.

hani her ay rahim içi önce kalınlarşıp damarlanıyor sonrada adet olunca kanama oluyor çikolata kistindede rakim dokusu yumurtalıkta ortaya çıkıyor adet dönemleerinde tıpkı rahim gibi kan doluyor ve kan dışarı akamadıgından çikolata gibi oluyor adı ondan.

merhaba canım cagla ben eski sayılırım ya:)) kısmen yanı:)) ya doktorda 1bucuk ay sonra tekrar cagırdı zaten emın olamadı ama burda komsular benı cok korkuttu bıdaha cocugun olmaz falan fılancanın olmamıs dıye

saolun kızlaaar

ay çağlacım sen ne bakıyorsun onlara.benim arkadasımın çikolata kistiyle 2 cocugu oldu.

Dunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu ilik su kahvlti 1 brdk kefir 1 haslnms ymrta 6 yesil zeytn biraz peynir domates salatalk
Ara turk kahvesi
Ogle 1 kase corba
İkindi 2 yesilcy 1 kupa form cy
Aksm 1.5 kase corba yarim dilim tiramisu
2.5 lt su

Tesekkur edrim hilalim hic bisey yapmasamda bi kacgun trip atarim jesin

E hakkınn ama bence unutmayacakkk

Memnun oldumm...

Y aben sırf o milletin bilkinçsizce yorumları yüzünden, dermoid kist ameliyatımı kimseye söylemeden oldum, akrabalar da dahil tabi kii.. çok biliyorlar ya.. aklına sakın öyle kötü şeyler getirme, Allah verdikten sora tek tüple, tek yumurtalıkla bile hamile kalıyor insanlar. Allah bütün isteyenlere bebiş versn inşallahh..

belki de tüp bebek tedavisi yaptırman için hemen böyle dediler, benim artık hiç güvenim kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…