- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
İnşallah o gunleride goruruzKesinlikle bitinciyiz canim bu hafta hem zayif olunca hamilelik daha cok yakisiyor
30 alti da ergen mi okuyirSagol bitanem yok bacim ne orta yasi orta yas gurubu 45 den sonra:)
Vallahide yutkundum gorunce deli kiz .esim hersne unutmazdi ilk seneler hele organizsayon yapardi bir hafta once aile arkadaslar tabi sonraki seneler basbasa cocucuklarla kutlamalara dondu bu sefer hic belirtisi yok unuttumu diyecem ama unutmaz kafa bi milyon bu sira unutmysta olabilir yani sizin anliyaciginiz bu dogumgunumde pasta olmayabilir
Gozun takilmaz birseye toksan .
Karatayi biraktim dr acil zayifla dedi cikolata kisti var dedi vs benim morel bozuldu iki hafta surundum ne diyet ne birsey daha yeni toparladim baska dr gittim herseye baktilar kist mist yok bosu bosuna azaman kaybettim
akşama telafi edersin Hilalcimm sıkma canını
tatlım cuma günleri prfoilimden sayıyorum ben dediğin gibi bu hafta sayım arada kaynadı ama tekrar düzene gireriz cumaya yazarız mesaj sayılarımızı
şu light ürünlerden bi vazgeçebilsen canım kahvenin yanındada kuru kayısı süper oluyor bitanem bir gün dene memnun kalacaksın
sağol doktorcumm daha iyiyim ama boğazlarım dolmuş gece çok rahatsız ediyo genzim akıp duruyo sanırım antibiyotik kullanmam gerekıcek asm ye gitmem lazım cuma artık
sanmıyorum bi eksıklık olacagını bu hafta durgun ama bellı dönemlerde oluyor böyle çok takmamak lazım,ben şuana kadar msj sayısını saymayan kımseyı görmedım bu takımda eğer saymadıysa mutlaka gecerlı bi sebebi vardır
ohh süpersin canım
aman canım ateşleri olmasında diğerleride geçer inşallah kısa zamanda
tamam canım kendını sıkıntıya sokma tabi sana herzaman kapımız açık fırsat buldukça ugra
Herkesler soylemus bende soyluyirum cok degil yanlis secim
Bende hic aramam benim zaflarim kahvalti hamurisi aburcubur
Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim
afiyet olsun canim,sende demissin zaten hata diye
bu cuma ben tasıyım lısteyı demıstım ama daha kendı yuzdemı bıle lısteye ekleyemıyorum nasıl yapıcamben yapmasam:18:
Kızlar tebrikleriniz için çok sağolun mesajı yazarken csnım tatlı istiyordu sonra geçti o his.. Türkiye'de kan tahlili yaptırdım herşey iyi dedi doktor takviyeye ihtiyacım yokmuş, insülin direncine de baktırdım o da sınırlar içinde çokşükür.. Maşallah..
Bir de spor gelirse güzel olacak inşallah :)
Olmadı tabiii hemde hiç olmadı. Çok mutsuzum işte duygusal açlık öfke çıkarma sonrasında da daha mutsuz ediyor
Günaydın kizlar tebrikleri alayim
:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:
Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr
Gunaydin kizkr bu hafta ici de yine cok giremedim.babam memlekette ama burdaki arkadaslr sagolsun gscmis olsun akini yaptilar
günaydın kızlar.şöyle hızlıca geçmiş yaptım bogulmadan.
kaptanım cocuklar nasıl oldu.
sen nasılsın gülşah.
edacım üzüldüm.arada yazarsın umarım
çağlacım çikolata kisti demek.sıkma canını.bencede başka bir uzmana daha görün.
şulecim demek kardesin boşanıyor.hemde cocuklu bende üzüldüm şimdi.
merveee şurda ne vermen gereken cok bişey yok.eski azmini bi yakala göz açıp kapayana verirsin.
banucum bende istiyorum yasemin dolysi.burda birini bırakıp vınnn şuan ortalıktan kaybolmaya cok ihtiyacım var.
ohh sen gez dilak gündü sohbetti.sefan olsun.benim yerimede gez.
küçük kelebek gelinlik giyeceksin gayret biraz.
mektup gibi oldu
Iyi ki doğdun canim
O halde yasamak istedigin hayati yasa bak ne guzel
Birde seyyy
Alman pastasindan daha hafif birseyler tercig etsen gel anlasalim hadi :13:
Dilekkk doğumgünün kutlu mutlu olsnn.. Nice mutlu seneler dilerimm :119::118::119:
Bnce unutmaz kocacıınnn, unutsa da bedelini ödetirsin
İnşallah o gunleride goruruz
30 alti da ergen mi okuyir
Unutmaz canim heryil hatirliyorsa unutmaz . Ama ddigim gibi tarti oncesi pasta yok deki esine bugun midem cok bulaniyor ben bunu yarin gunduz yerimde ve yeme ya pasta ya alman pastasi secim senin
aa gerçekten mi, haberim yoktu canım ya, doktor da doktor yani, neyse ki yokmuş çokşükür.. benim de oğlumun yaptığı bir hareketi gerizekalı bir doktor ms'in bir çeşidine benzetmişti ve acil olarak çocuk nöroloğundan randevu alın demişti..tabi profa gidene kadar 3-5 gün geçti ve resmen ömrümden ömür gitti o arada, ağla ağla perişan oldum, sonra doktora gittik ve hangi salak bundan şüphelendi, ben tr nin 3-5 nöroloğundan biriyim bizler bile bu vakayla karşılaşmadık dedi..ama ben üzüldüğümle kaldım..
çağlaya da var demişler ama bence başka bi doktora gitmek şart, tehlikeli bişey mi bu kist?
Tugbacim nerelerdesin bi gorunup bir kayboluyorsun canimin ici
tatlım dogum gunun kutlu olsun cnm nıce gusel yıllara ınsallah yasa tabı yaGunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn
tatlım dogum gunun kutlu olsun cnm nıce gusel yıllara ınsallah yasa tabı ya
Kiz boyle plan yapiyoZda yarin 800 gr gitmezse az degil 800 gr yani
evet 8li rakamlara hiç iniycem sanmıstım.ilk tecrübelerim kaçamaklı denge menüleri.sonra karataya geçiş yaptım o bendeki tatlı isteğini yok etti saolsun sonra diyetisyen.oyüzden kaçamak yapmayın deyip duruyorum.hergün başka şeyler yiyceme aynı kaloride deyip illaki çikolata felan yiyordum bi hafta 300gr giderse ertesi hafta geri geliyordu.İnşallah yansimaz canim . Birde ticker farki cok goze batiyir mesela ben senin 92ile basladigini bilmiyorumdum cok guzel vermisdin canim
hayırlı uzun ömrün olsun canım benim.hayat sana güzel.maşallah.Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn
bluecum sabah okadar okurken yorum yaptımda yazmamısım.bakıcına cok sevindim umarım hiççç sorun yaşamassın.burda millet burda acayip.eski hemşirem aradı oğlunu bakıcıya vermiş bakıcı sorun cıkarmıs hemen.benim bakıcılar zaten alem.ya sabır diyorum.kendi kendimi bunaltıyorum.dün kzım kabız diye pırasa yaptım çorba yaptım kvdem yine kafasına göre tok tutacak şeyler vermiş.tek derdi cocuk doysun.yemeyen bi cocukta değilki zorlanıyor desem.hanımlar selam
çokşükür bugün de karatay kahvaltımı yaptım işe geldim,
inşallah bozmadan devam edebilirim
bugün kısmetse akşam üzeri yürüyüş planlıyorum..1 saat..eşim gelirse onunla gideceğim..
ayyy en büyüklerden biri benim galiba.iyi ki doğduuuun iyi ki doğduuuuun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaaaaaaa
demek 30 oldun:) ben de bu sene 31 oluyorum..20ler bitti ortayaş grubuna mı giriyoruz ne
çok güzel bir sabah yaşamışsın inşallah hep istediğin gibi sürebileceğin bir hayatın olsun..
benimki 1 kere bile hatırlamadı.şükret walla.Vallahide yutkundum gorunce deli kiz .esim hersne unutmazdi ilk seneler hele organizsayon yapardi bir hafta once aile arkadaslar tabi sonraki seneler basbasa cocucuklarla kutlamalara dondu bu sefer hic belirtisi yok unuttumu diyecem ama unutmaz kafa bi milyon bu sira unutmysta olabilir yani sizin anliyaciginiz bu dogumgunumde pasta olmayabilir
hani her ay rahim içi önce kalınlarşıp damarlanıyor sonrada adet olunca kanama oluyor çikolata kistindede rakim dokusu yumurtalıkta ortaya çıkıyor adet dönemleerinde tıpkı rahim gibi kan doluyor ve kan dışarı akamadıgından çikolata gibi oluyor adı ondan.aa gerçekten mi, haberim yoktu canım ya, doktor da doktor yani, neyse ki yokmuş çokşükür.. benim de oğlumun yaptığı bir hareketi gerizekalı bir doktor ms'in bir çeşidine benzetmişti ve acil olarak çocuk nöroloğundan randevu alın demişti..tabi profa gidene kadar 3-5 gün geçti ve resmen ömrümden ömür gitti o arada, ağla ağla perişan oldum, sonra doktora gittik ve hangi salak bundan şüphelendi, ben tr nin 3-5 nöroloğundan biriyim bizler bile bu vakayla karşılaşmadık dedi..ama ben üzüldüğümle kaldım..
çağlaya da var demişler ama bence başka bi doktora gitmek şart, tehlikeli bişey mi bu kist?
hayırlı sabahlar
O kadar da taktığımdan değil yahu mesaj sayımına kuralları hatırlatmaktı sadece amacım dert değil yanii
Light ürünler malesef fazla pratik hayat kurtarıyorr, ama bugn naaapptımm annem memleketten hurma getirmiş geldi, ananem umreden geldi de, yanıma 3 adet hurma aldım acıkınca yerm dedmm
İyi de çok taktığım için söylemedim zaten, ama sonuçta grup kuralı yani bu, geçerli mazereti olan her zman affedilir bu hafta sadece kimse yazmadı onu belirttim hepsi bu.Takmak falan yok yani.
Bir daha aynı hatayı inşallahhh yapmayacağımm
Selam ben yeniyim, sen?
Bu arada çikolata kisti kötü haber sayılmaz pek, kötü olan dermoid kist kaybolma ihtimali yok ve onu ben bi ay olcak aldırdım yeni o kadar da kötü değil yani, Allah daha büyük dert vermesn ama kafana takma, çikolata kistlerinde çok ynaılma da oluyor, mesela regl dönemine yakın zamanda baktılarsa yanılmış olma ihtimalleri de yüksek..
Hatasız kul olmaz kaptan
Benm koçumun babası rahatsızdı ya ben onu unuttm bi an.. hiç sorun değill..:26:
Ben de taşıyabilirim, beraber yaparız zaten ben hesapları hallederim burda olduğum sürece..ki yarın büyük ihtimal burda olurum
Selamben yeni üyelerdenim, Hilal, sen??
Geçmiş olsn bi rahatsızlık mı vardı??
Senin moralin neye bozuk bu kadar Şulof :44:
Helalll bee çok değil 2 hafta sonra ben de katılırım sporlara yavaşş yavaşş...
Geçmiş olsn tekrar tekrarr,Allah şifa versnn
Tmam kelebek ablacım.. gayret dorukta, bu hafta 1 kilo iddiam vardı, bikaç gün önce çok umutlandm bugn de daha dikkat edersem bence tutturabilirimm bakalımm
ay çağlacım sen ne bakıyorsun onlara.benim arkadasımın çikolata kistiyle 2 cocugu oldu.merhaba canım cagla ben eski sayılırım ya:)) kısmen yanı:)) ya doktorda 1bucuk ay sonra tekrar cagırdı zaten emın olamadı ama burda komsular benı cok korkuttu bıdaha cocugun olmaz falan fılancanın olmamıs dıye
saolun kızlaaar
Tesekkur edrim hilalim hic bisey yapmasamda bi kacgun trip atarim jesin
merhaba canım cagla ben eski sayılırım ya:)) kısmen yanı:)) ya doktorda 1bucuk ay sonra tekrar cagırdı zaten emın olamadı ama burda komsular benı cok korkuttu bıdaha cocugun olmaz falan fılancanın olmamıs dıye
saolun kızlaaar
Canim işte bi kisiye guvenip uzulmemiymis insan ben bunu ogrendim
Cikolata kistide surekli buyuyen dogum kontrol ilaciyla baskilanan birsey ee bende cocuk istedigim icin ilaclada baskilansmazdi sag overimi kapatiyordu sozde en iyi cozum biran once tup bebek bile dediler allahim oda iki ayda bir ihtimal sol overde yumurta olgunlasacakta vs vs onrumden iki sene goturdu o dr sagolsun neyse gittim baska dr trans vajinal usgye yeniden girdim dr yok dedi iki kez bakti yok hatta kanda bakilan degeri var kistin gercekten varligini yoklugunu kanitliyor onda da temiz cikti bence caglada tekrar baktirmali ve kandada baktirip emin olmali 35 e kadar deger normal demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?