- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Varim arkadasim.tugba senmiydim sekerkiz diyoz ya canim taniyamadimbacim etim senin kemigim kaptanin:) menulerimi acimasizca yorumlayabilir ceza gerektigi durumlara cezamida kesebilirsin fikirlerine acigim bacim
Tamam koc yogur beni ellerinde:)sıkıya gelemiyen bunyemi sıkılam biraz dimi
kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda
Tmam tatlım yarındantibaren başlıyoruz ozaman :))
menum
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemk
ara
6 badem
6 kara üzüm kurusu
öğle
piliç roti
bulgur pilavı
ara
1 portakal
aksam
2 köfte
biraz peynırlı yumöurta
domates
ara
elma armut 3er dılım
3lt su
Koc simdi kahvaltidayim yarin basliyosak yiyimbi bi kasik bal:))))
Ne kadan guzel bir menu senin menuleri ornek alicagimm niye spor yok canim ve bitki caylari?
hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
Bizi eslestirmisler ahsenn bakiniz asagiyaben de iddialiym kapisalm guzel olur hem de birbirimizi kontrol ederekk )
Uygundur kelebek ablaa her hafta eslemeyi sen yap bence cumadan
Hatta fikrimce bir kisi de her hafta su spor mesaj sayisi listesini takip etsn hatta menu paylasimi.. Bu hafta deneme olarak ben yapabilirm eski takimda yapiyorduk ise yariyordu kontrol olmayan yerde disiplin olmuyor malesef. Menu paylasmayana - suyu 2lt den az olana - veriyoruz mesela ve en cok eksisi olana da en buyuk cezayi veriyoruz.. Bunun gibi seyler.. En cok eksisi olan o hafta butun listeleri yapmak zorunda da kalabilir gibi gibi...
Bence dee kilo cizelgesi guzel oluyor ciddenn)
hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
menum
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemk
ara
6 badem
6 kara üzüm kurusu
öğle
piliç roti
bulgur pilavı
ara
1 portakal
aksam
2 köfte
biraz peynırlı yumöurta
domates
ara
elma armut 3er dılım
3lt su
kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda
tatlım menu gusel ama sen ne dıyetı yapıyodun bal teryag fıstık ?
menü süper tatlım ben kefir içemiyorum ya
kızlar bu hafta en az 1 kilo vermk istiyorum var mı benimle kapışmk isteyen .bir rakibe istiyorum.sürekli birbirimizi uyaracak kontrol edck .....
herkese günaydın kaybedecek zamanım yok .2 ayda 60 kiloyu görmeliyim
dünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu 1 tatlı kş çörek otu ılık su
kahvltı 2 ymrtlı bol yeşil soğanlı maydanozlu omlet.şekersz çy.6 yeşil zeytin 1 domates biraz peynir
ara türk kahvesi 1 form çy
ÖĞLE 1 kase yoğurt
ARA 1 yeşil çy 1 form çy
Akşm 1 ince lahmacun 1 kase yoğurt 1 kase mercimk çorbası
2.5 lt su
Menum 2kayisi bir ceviz
Kahvalti bir dilim ekmek
Beyazpeynir,lor
Yesillik
3 zeytin bir c.k bal,1c.kasigi tereyag
Ara sutlu neskafe bir avuc fistik
Aksam corba,karnabahar yumurta kirdim uzerine,yogurt,salata
Ara elma
3 lt su,3 bardak bitki.ç,30 dakika yuruyus
bu haftaki eşleme örneği ne dersiniz
tugba ve dilek
gülşah ve kaptanım
eda ve banu
ahsen ve hilal
merve ve ayfer
şule ve ben
eşimizin menüsünü kontrol edecez dürtecez ondan sorumlu olacagız.sorumluluk almak iyidir.
Ooo fikirlere bak superr..tamam ben de ogreneym zaten simdi olmasa yarn evlenince kesin lazm :)) yoksa annem haftaya gelecek yani :) ama sadece kotu zamana denk geldi annemin yoklugu onun icn :)
Selam bayanlar dun gelemedim maalsef tekrar. Kusuruma bakmayin lutfen. Bugun diyetisyene gittim. 1.2 kg yag vermisim ama su aldigimdan sabit cikmisim. Bu hafta detoks var. SSahgulcum daha erken donemedigim icin kusuruma bakma lutfen.
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu
Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta
Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz
Ara yarim greyfurt
Ara 2 dilim ananas
Aksam
8 yk sebze yemegi
Salata
Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )
iyi aksamlar kizlar...
nasilsiniz canlarim..
dilekcigim cok sagol canim benim..canim tabiki girerim sorun o degil canim..bu siralar kizin dersleri,okulu hep bana kaldi..yetismeye calisiyorum..gecen hafat öyle yogundum,bu gün 3 numara rahatsizlandi kusuyor,ister istemez giremiyorum..kendime belirli bir program kurana kadar demistim sadece
yoksa inaninki hepiniz kardesim gibisiniz canim
canim gercekten cok yoruldum..kendime bir düzen kuramadim,yetisemiyorum ve sanki takimin pasifligi benden kaynaklaniyormus gibi hissediyorum artik..ben sizssiz kalamamki canimsin,insallah kisa sürer
oy oy sen insani yorarmisin canim..öyle pozitifsinki,buraya kadar yansiyor..insan senden nasil yorulur
canim aslinda bende ilk önce dedigin gibi yapmak istedim ama kimseyede haksizlik olmasin diye söyleyemedim..sonucta kural kuraldir ve herkes icin gecerlidir
Ozaman hic acmiyim paketi aktarimdan yesil cayladegistiriyim sagol ablacigim
tamam sonkez ye ama artıkın omasın yütfen:)
Koc simdi kahvaltidayim yarin basliyosak yiyimbi bi kasik bal:))))
Tamamm son lokmamima suruyorum agzimiz datlansin dimi:)
Güldürdün beni dilekcimmm Allahda seni güldürsün minikler izin ister ya aynen öyle olmuşşkıyamam sana çay kaşığı ile ye madem koçun izin vermiş gerçi ama
Bacilarim diyorumki ben eslestirmede suna dikkat edelim diyetisyene giden istikrarli olan diyetindan taviz vermeyen mesala eda ,yasemin,banu,helin gb bir taraftada duzene otutturamamis sıkıya gelemeyen bol kacamakli arkadaslar meseladilek ,ayfer gb:) bu sekilde eslestirme yapilirsa daha verimli oluruz mesala tugbacigimla ben gb:)
Güldürdün beni dilekcimmm Allahda seni güldürsün minikler izin ister ya aynen öyle olmuşşkıyamam sana çay kaşığı ile ye madem koçun izin vermiş gerçi ama
Slm kızlar güzel bir pazar dilerim hepimizeee
takip etme güzel fikir cnmm ama birşeyin mecburen yapılması fikri hoşuma gitmiyor benim nedense bazı takımlardada var bu
sonuç olarak hepimiz buraya fırsat buldukça severek isteyerek geliyoruz kimse bizi zorlamıyor fakat takım kuralları elbette var takım olabilmemiz için bunlara uymamız gerekiyor yalnız askeri bir kampa dönüşmesi hoş olmayabilir en azından bende aksi etki yapar bunu biliyorum minik cezlarımız zaten var diğer arlkadaşlarda fikrini söylesin sonuç olarak ben çoğunluğa seve seve uyarım
Bluecum hoşgeldin bitanemmmşükür çok özledik seni aynen öyle çok alışmışız birbirimize kim olursa olsun eksikliği mutlaka hissediyor canımm oğluşuna geçmiş olsun şükür atlattın ama akrabanın sıkıntı yapması hoş olmamışş hep diyrorum bazen insanın komşuları veya candan bir dostu en yakın akrabamızdan daha çok düşünüyor bizlerii yeni bakıcınıza oğluşunun tepki vermesi normal fakat kısa sürede alışacaktır eminim sen beğendinmi asıl önemlisi bu hayattaki en kıymetli varlığını emanet ediyorsun sonuçta inşallah herhangi bir sorun çıkmaz senin işlerini kolaylaştırır ve kendine zaman ayırabilirsin tatlım işler birikmiştir kolay gelsin cnmcımm bizde seni çok özledikkkkk
suyuna bayıldımmm şekercimmm ben hiç o kadar içemiyorumm
evet kilo çizelgesini ben her hafta güncelliyorum her mesajımda vermem gereken kiloyu ve verdiğim kiloyu gözüme sokmak beni olumlu etkiliyor yalnız telden giren arkadaşlarımız için biz yapalım olmazsa onlarda profillerine yapıştırsın linki telden zor oluyor bildiğim kadarıyla
ben 24 saat bekletip içiyorum canım 48 saat de beklettim tadı hoşuma gitmedi ama günlük içimi çok güzell sen neden beğenmedinki:26: aynı yoğurt gibi tadıı
inşallah bitanemmm dikkat edersen neden 2 ayda ulaşamayasınki
afiyetolsun cnmmm yalnız karnabaharın üzerinemi yumurta kırıp yoğurt döktün yoksa ayrıca çılbırmı yaptın ne şekilde olursa olsun gayet güzel menü cnm
Hmmmm Edacığımla ortimi oldukkkbana uyar canımmm denemekten birşey kaybetmeyiz
tabiiki hayatını kolaylaştıracak yöntemleri şimdiden öğren tatlım
Ben cuma günü dememişmiydim sevgili ortimm:13::13: çok sevindim yağdan gtmesine bu hafta güzel sonuçlar gelecektir
salatayı yağsız tuzsuz nasıl yiyebiliyorsunki:44: bizde aksine bol bol yağ koyuyoruz canımm afiyetolsun
Slm Helincim ben çıkmışım sen gelmişsinn iyiyiz şüür bitanemm hele ki seni burda gördükçe dahada iyi oluyoruz takımımız diğer takımlara nazaran gerçekten fazla pasif değil ayrıca neden senden kaynaklansın hepimiz bu ara biraz yoğunlaştık sakın öyle düşünme evet kurallarımız var ve uymak zorundayız fakat bazı zamanlarda insiyatif kullanabilmemiz lazım bitanemm seninde yoğunluğun geçene kadar idare edemeyeceksek takım olmamızın ne anlamı kalır o yüzden geçmiş yapamasan bile sadece burada olduğunu hissedelim yeter düzenini oturtana kadar anlaştıkmı şeker kaptancımm
en güzeli tatlımm sende sağol bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?