Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda

Ben genelde tel giriyorum canim cizelgeyide beceremedim gulsahim yapmusti sagolsun

Ne kadan guzel bir menu senin menuleri ornek alicagimm niye spor yok canim ve bitki caylari?

Canim hosgeldin bizde seni merak ettin sukur kavusturana.cok gecmis olsun evladin iyimi simdi.akrabanin bunaltamasina cok uzuldum ne kadar hevesliydin turkiyeye gidecem diye butun enerjini almistir yasadiklarin aman neyse oglun sagligina kavussunda nasilolsa gene gelirsin .musait olunca uzun uzun yaz yedigin ictigin senin olsin nereleri gezdin gordun:)

Slm kızlar güzel bir pazar dilerim hepimizeee

takip etme güzel fikir cnmm ama birşeyin mecburen yapılması fikri hoşuma gitmiyor benim nedense bazı takımlardada var bu
sonuç olarak hepimiz buraya fırsat buldukça severek isteyerek geliyoruz kimse bizi zorlamıyor fakat takım kuralları elbette var takım olabilmemiz için bunlara uymamız gerekiyor yalnız askeri bir kampa dönüşmesi hoş olmayabilir en azından bende aksi etki yapar bunu biliyorum minik cezlarımız zaten var diğer arlkadaşlarda fikrini söylesin sonuç olarak ben çoğunluğa seve seve uyarım

Bluecum hoşgeldin bitanemmm şükür çok özledik seni aynen öyle çok alışmışız birbirimize kim olursa olsun eksikliği mutlaka hissediyor canımm oğluşuna geçmiş olsun şükür atlattın ama akrabanın sıkıntı yapması hoş olmamışş hep diyrorum bazen insanın komşuları veya candan bir dostu en yakın akrabamızdan daha çok düşünüyor bizlerii yeni bakıcınıza oğluşunun tepki vermesi normal fakat kısa sürede alışacaktır eminim sen beğendinmi asıl önemlisi bu hayattaki en kıymetli varlığını emanet ediyorsun sonuçta inşallah herhangi bir sorun çıkmaz senin işlerini kolaylaştırır ve kendine zaman ayırabilirsin tatlım işler birikmiştir kolay gelsin cnmcımm bizde seni çok özledikkkkk

suyuna bayıldımmm şekercimmm ben hiç o kadar içemiyorumm

kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda

evet kilo çizelgesini ben her hafta güncelliyorum her mesajımda vermem gereken kiloyu ve verdiğim kiloyu gözüme sokmak beni olumlu etkiliyor yalnız telden giren arkadaşlarımız için biz yapalım olmazsa onlarda profillerine yapıştırsın linki telden zor oluyor bildiğim kadarıyla
tatlım menu gusel ama sen ne dıyetı yapıyodun bal teryag fıstık ?

menü süper tatlım ben kefir içemiyorum ya

ben 24 saat bekletip içiyorum canım 48 saat de beklettim tadı hoşuma gitmedi ama günlük içimi çok güzell sen neden beğenmedinki:26: aynı yoğurt gibi tadıı
kızlar bu hafta en az 1 kilo vermk istiyorum var mı benimle kapışmk isteyen .bir rakibe istiyorum.sürekli birbirimizi uyaracak kontrol edck .....

herkese günaydın kaybedecek zamanım yok .2 ayda 60 kiloyu görmeliyim

inşallah bitanemmm dikkat edersen neden 2 ayda ulaşamayasınki

afiyetolsun cnmmm yalnız karnabaharın üzerinemi yumurta kırıp yoğurt döktün yoksa ayrıca çılbırmı yaptın ne şekilde olursa olsun gayet güzel menü cnm

Hmmmm Edacığımla ortimi oldukkk bana uyar canımmm denemekten birşey kaybetmeyiz

Ooo fikirlere bak superr..tamam ben de ogreneym zaten simdi olmasa yarn evlenince kesin lazm :)) yoksa annem haftaya gelecek yani :) ama sadece kotu zamana denk geldi annemin yoklugu onun icn :)

tabiiki hayatını kolaylaştıracak yöntemleri şimdiden öğren tatlım

Ben cuma günü dememişmiydim sevgili ortimm:13::13: çok sevindim yağdan gtmesine bu hafta güzel sonuçlar gelecektir
salatayı yağsız tuzsuz nasıl yiyebiliyorsunki:44: bizde aksine bol bol yağ koyuyoruz canımm afiyetolsun

Slm Helincim ben çıkmışım sen gelmişsinn iyiyiz şüür bitanemm hele ki seni burda gördükçe dahada iyi oluyoruz takımımız diğer takımlara nazaran gerçekten fazla pasif değil ayrıca neden senden kaynaklansın hepimiz bu ara biraz yoğunlaştık sakın öyle düşünme evet kurallarımız var ve uymak zorundayız fakat bazı zamanlarda insiyatif kullanabilmemiz lazım bitanemm seninde yoğunluğun geçene kadar idare edemeyeceksek takım olmamızın ne anlamı kalır o yüzden geçmiş yapamasan bile sadece burada olduğunu hissedelim yeter düzenini oturtana kadar anlaştıkmı şeker kaptancımm

Ozaman hic acmiyim paketi aktarimdan yesil cayladegistiriyim sagol ablacigim

en güzeli tatlımm sende sağol bitanemmm

Bacilarim diyorumki ben eslestirmede suna dikkat edelim diyetisyene giden istikrarli olan diyetindan taviz vermeyen mesala eda ,yasemin,banu,helin gb bir taraftada duzene otutturamamis sıkıya gelemeyen bol kacamakli arkadaslar meseladilek ,ayfer gb:) bu sekilde eslestirme yapilirsa daha verimli oluruz mesala tugbacigimla ben gb:)

Güldürdün beni dilekcimmm Allahda seni güldürsün minikler izin ister ya aynen öyle olmuşş kıyamam sana çay kaşığı ile ye madem koçun izin vermiş gerçi ama

Ablam benim yidim valla enerjisiylede dim dim yar oynuyorum simcik

Yasemincim gelsin eşleştirmeleri o yapıyor uygun görürse değiştirsin o zaman canım evet kaçamak yapanlarla istikrarlı olanlar eşleşse daha mantıklı olur dediğin gibi:13:

Güldürdün beni dilekcimmm Allahda seni güldürsün minikler izin ister ya aynen öyle olmuşş kıyamam sana çay kaşığı ile ye madem koçun izin vermiş gerçi ama

Ablam benim yidim valla enerjisiylede dim dim yar oynuyorum simcik:)

Oncelikle menumu beyendigin icin tesekkur ederim ablam karnabahar haslanmis var yumurta kiriuimda uzun vadede tok tutsun dedim yogurtu ayri yedim muckk

Hilalcigimin fikride guzel ama bence hepsini bu haftaya sigdirmayalim kocluk sistemini bi duzene sokalim olmasa onuda deneriz nasil olsa yaza kadar burdayiz yazinda acariz abi 3. Takim kilosunu koruyor topigine daha cok fikre ihtiyacimiz olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…