Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende en kisa zamanda alip deniycem tadini merak ediyorum.benim favorim bagirsak calistirma konusunda aci pul biber ablm

Evet canım keten tohumunu ben uzun süre araştırdım bir arada kullanıyordum fakat çok dikkatli kullanılmalıymış bikaç yerdede nodul oluşumuna sebep olduğunu okuyunca kullanmaktan vazgeçtim açıkçası zaten doğru okumuşsun gerçek keten tohumu zor bulunuyor açık sarı renkte oluyor karar senin bitanemm içinde omega 3 ve omaga 6 var fakat ben bıraktım açıkçası

Son düzenleme:
Bende en kisa zamanda alip deniycem tadini merak ediyorum.benim favorim bagirsak calistirma konusunda aci pul biber ablm

hazır kefirlerle kendi mayaladığın kefir çok farklı bitanemm evet haklısın acıbiber entkilisi fakat ben yiyemiyorummm canımm

bir ara sırf metabolizmam hızlansın diye kırk yıldan sonra yemeyi denedim ama yok bana göre değill sen en güzelini yapıyorsun

Ya aslnda yemek yapmak o kadar dert degil de simdi sinav oldugu icn haftaya kadar cok calismam lazm ondan sorun oluyor :/ ama bugn baya hallettm yemek de yaptm baya yarina falan da yetsin oyle gittim dersaneye :))

Tebrik edrim arkadasim super bi mutluluk

Ya aslnda yemek yapmak o kadar dert degil de simdi sinav oldugu icn haftaya kadar cok calismam lazm ondan sorun oluyor :/ ama bugn baya hallettm yemek de yaptm baya yarina falan da yetsin oyle gittim dersaneye :))

İşte bu kadar bitanemmm dolapta yoğurdunu eksik etme zamanın olduğundada salatanı tapırdak diyorum ben o kaplarda hazırla yiyeceğin zaman sosunu eklersinn salata malzemelerini yıkamaya insan bazen üşenebiliyor çünkü senin için pratik olur tatlım dondurucuya da biraz köfte depola sıkıştıkça elinin altında hazır olur tatlım

Ozaman hic acmiyim paketi aktarimdan yesil cayladegistiriyim sagol ablacigim

iyi aksamlar kizlar...

nasilsiniz canlarim..
Kaptanim ya canim elinden gelenin fazlasini yapiyorsun bizim icin senin gibi kaptanimz oldugu icin cok sansliyiz hepimizde yogunluk oluyor zaman zaman bir kere bile girsen bugunlerde olmazmi birakma bizi
dilekcigim cok sagol canim benim..canim tabiki girerim sorun o degil canim..bu siralar kizin dersleri,okulu hep bana kaldi..yetismeye calisiyorum..gecen hafat öyle yogundum,bu gün 3 numara rahatsizlandi kusuyor,ister istemez giremiyorum..kendime belirli bir program kurana kadar demistim sadece
yoksa inaninki hepiniz kardesim gibisiniz canim
canim gercekten cok yoruldum..kendime bir düzen kuramadim,yetisemiyorum ve sanki takimin pasifligi benden kaynaklaniyormus gibi hissediyorum artik..ben sizssiz kalamamki canimsin,insallah kisa sürer

oy oy sen insani yorarmisin canim..öyle pozitifsinki,buraya kadar yansiyor..insan senden nasil yorulur

canim aslinda bende ilk önce dedigin gibi yapmak istedim ama kimseyede haksizlik olmasin diye söyleyemedim..sonucta kural kuraldir ve herkes icin gecerlidir

Selam bayanlar dun gelemedim maalsef tekrar. Kusuruma bakmayin lutfen. Bugun diyetisyene gittim. 1.2 kg yag vermisim ama su aldigimdan sabit cikmisim. Bu hafta detoks var. SSahgulcum daha erken donemedigim icin kusuruma bakma lutfen.
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu

Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta

Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz

Ara yarim greyfurt

Ara 2 dilim ananas

Aksam

8 yk sebze yemegi
Salata

Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )

Ooo fikirlere bak superr..tamam ben de ogreneym zaten simdi olmasa yarn evlenince kesin lazm :)) yoksa annem haftaya gelecek yani :) ama sadece kotu zamana denk geldi annemin yoklugu onun icn :)

şulecim edacım cok sevindim.bende 2haftayı gecti diyetisyene gidemedim.bu ptesi randevum var yeniden başlarmıs gibi başlayıp bi 10 kilo daha bi solukta verme planım var.
ayfercim hadi yapalım eşlemeleri.hafta başladı geciyor.

Tebrik ederim canim haftaya birincik bizde insallah

Ben tugbanin kim oldugunu bilmiuom desem ayip etmis olurmuyum bence super eslesme ben kendi adima soz veriyirum kesinlikle bu haftayi cok guzel degerlendirecem

Son düzenleme:
slm arkdaslar sıteye bende yenı uye oldum aslında aradıgım konu akupunktur uzerıneydı bu konunun aktıf oldugunu gorunce yazayım dedım bende 1 hafta oldu tam akupuntura gıdıorm haftada 2 seans seklınde artı dıyet ve spor uyguluorm ınsallah kısa surede dıledıgım fızıge kavusurum :)

Ben tugbanin kim oldugunu bilmiuom desem ayip etmis olurmuyum bence super eslesme ama
canim tugba sekerkiz
hos geldin tatlim..burasi cuma zayiflama yarismasi..akapunktur ile ilgili bilgim yok fakat sitede ararsan mutlaka aktif sayfalar bulursun

Menum 2kayisi bir ceviz
Kahvalti bir dilim ekmek
Beyazpeynir,lor
Yesillik
3 zeytin bir c.k bal,1c.kasigi tereyag
Ara sutlu neskafe bir avuc fistik
Aksam corba,karnabahar yumurta kirdim uzerine,yogurt,salata
Ara elma
3 lt su,3 bardak bitki.ç,30 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…