Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay cok iyi ya tebrik ederim arkadasim haftaya nasipleniriz biz ozaman

Simdi ayfercim kesinlikle haklisn ancakkk Su konuda bence butun grupl anlasalm ben ofiste ne yemek cikarsa onu yiyorm ve yemekte vorba da yoktu e nohut da sevmiyorm yani bi seyle midemi doldurmam gerekiyordu normalde yedigimin ucte biri bile yemiyorm suan ben diyetisyen diyeti yapamam suan zaten en iyi yapabilecegim normalden cok dHa az yemek yani ben evde kendime surekli saglikli bi seyler hazirlayamam ki isteym..

Tebrik edermmm supersinnn

Gunaydin hanimlar guzel bir haftasonu gecirin emiii:)

Insallahhh tabi benm bu haftasonum hep dersle geciyorr )

tatlım tebrık ederım supersın

dünki menum (diyetisyenden izinliydim bu arada onu dabaz alın yorumlarkene hıc kacamak yapmadığım için )

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 dıyet bisküvi

öğlen
2 dılım ekemk
prasa yemegı
yogurt

ara
6 kuru üzüm
6 badem

aksam
3 köfte
tavuk pirzola
habuç salatası(yogurtlu) 1 kasık
yesıl salata az bişey
şalgam suyu acılı

ara
1 ince dilim pasta
veeeee aylardan sonra cok ıstedıgım cıkolata lavivaaaa çok mutlu oldum onu yedıkten sonra ızınlıyım ya hıc uzulmedım ve ınanırmısız bagırsaklarım kötuydu rahat cıktım

merhabalar kizlar...

ayfercigim kocluk benim icinde uygundur canim,bir sekilde kendimize gelmemiz lazim...

kizlar inaninki artik zaman ayiramiyorum buraya,dogru düzgün gecmis yapamiyorum...bir kisisnin bile pasifligi bütün takimi etkiliyor farkindayim..bu kisi kaptan olursa etkide 2 katina cikiyor sanki...bu yüzden sizinde izniniz olursa, bir süre izne ayrilmak istiyorum..en azindan bir düzene oturana kadar...

ne kadar sürer bilmiyorum..

izindeyken banucugum sana emanet buralar..zaten herkes her kuraldan haberdar,paylasim alaninda onay gerekirsede banu sen kendi insiyatifine göre yazarsin cnm

aksama dogru zamanim olursa gelirim yine öptüm

Kaptanim ya canim elinden gelenin fazlasini yapiyorsun bizim icin senin gibi kaptanimz oldugu icin cok sansliyiz hepimizde yogunluk oluyor zaman zaman bir kere bile girsen bugunlerde olmazmi birakma bizi

Afiyet olsun odullerin sen bunu hakettin canim benin

Slm güzeller güzel bir haftasonu dileirm hepinize sabahtan beri koşturmaca bende geçen temmuzda samsung laptop almıştım netten ne şans vardırki 2 ay sonra servis harddiskini değiştirmişti ptsi ise ekran aynı tv gibi resmen karınacalandı tekrar götürmüştüm dün akşam aradılar kablosunu fatrasını getirin diye bugün götürdüm sabah ana kartı iptalmişş allahtan yenisiyle değişecekler 1,5 haftacık beklemem gerekiyormuş sadece neyse sağlık olsun bunada şükür kaldık masaüstüne ordan pazara gittim özgür yumurtalarımı ve eksikleirmi aldım eve geldim ünv den arkadaşım geldii yemekti çayd derken saat bu saat oldu
haftasonları hep bizde kalır cumadan gelir pazar gider ama rahatsız bugün evine gitti bende hemen kendimi buraya attımmm

çiğ köfteni marula sarıp dürümü iptal etseydin bir sorun yoktu tatlımm annesizliğe alış bitanemm bir gün önceden yapabilirsin yemeklerini evlenince rahat edersin pratik olur sana zorluk çekmezsinn
Ablam ev durumlarimiz biraz karis iki arada bi derede kaldim bende Rabbime havele ettim neyse hayirlisi onu nasip etsin diye

Sen hatani soylemissin zaten bacim yufkadan cikaraydin kofteleri sikinti yoktu

Hakkında hayırlısı olsun Dilekcimm rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin inş

akşam menün baya çeşitli olmuş cnm afiyetolsunn nescafeden de bi vazgeçebilsen tatlım

Slm tatlım iyyiz şükür sende bu ara yoğunsun anlaşılann

iyi aksamlar
az önce oturdum,sabahtan beri ayaktayim...cok yoruldum inaninki..yinede selam vermeden uyumayayim dedim..ne listeye baktim,nede sonuclara

ben uyumaya gidiyorum kizlar..iyi geceler hepinize

Çok yoruldun canımm kolay değill eminim çok güzel geçmiştirr dinlen güzelce haftasonu

neleer olmus kızlar azcık gecmıse bakaım dedıım cıkamıcam herhalde.. nasılsınız merak ettım sızlerıı

Çağlacım hoşgeldinnn özledikkk biz iyiyiz tatlım izin nasıl gidiyor bakalım

Niye öyle bişey demişki Canan abla duymadım ben :26: küsme fıstıkcım mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır demişse de ayıp etmiş bence de

3 dilim ekmekmii gözüm seyrimeye başladı Ayfercimmm çokmu acıkmıştın bitanemmm :26:

sevgililer gününde bol bol dans edildi sanırımmm ohhh süperrr elbette sayılır neden sayılmasınevde 10 dk ip atlasan diyorum Ayferim nasıl olurki:26:

Herkese gunaydin.... gununuz aydin olsun cissss lrdn uzak bi gun olsun

Kizlr benim bugunku sporum dip buck 3+1 koskoca evi temizlemk malum 2 haft evde olmayinca.aha 1 de bu hafta 3 etti.aksama kadar anck isin icinden cikarim ara ara ceee derim size

iyi akşamlar Ahsenimm ellerine sağlık canım misler gibi olmuştur evin şimdi

Yok canım bugun iste degilim haatanedeyim kan verdim sonuc bekliyorum

sonuçlarını ne zaman alacaksın bitanemm inş güzel sonuçlarla gelirsin

söyle söyle tabiii böyle güzel haberleri içinde tutma çok sevindim tatlımm erimiş yağlarr olsun haftaya mutlaka olumlu etkiler bizi harika gitmiş

Gunaydin hanimlar guzel bir haftasonu gecirin emiii:)

İyi akşamlar canımmm biraz koşturmaca oldu bugün ama güzeldi genelde

Diyetisyenin izin verdiğine göre bize yorum yapmak düşmez hakettin tatlım afiyetolsun yaramasın inş

Slm şeker kaptancımm bu ara evet çok yoruldun bitanemm gerçekten senin için iyi olacaksa biraz dinlen tatlımm ama bizi sensiz bırakma yinede ve lütfen çok kısa süreli olsun

biz elbette tüm takım olarak elimizden geleni yaparız merak etme canım ama sensiz de öksüz kalacağız

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
2 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
9 zeytin
1 bardak süt
1 turp
1 tabak dereotu ve maydanoz

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata
1 k k tahin helvası

SPOR
Bugun koşu bandımla ayrı düştük fakat en az 3 saat yürüdüm

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

kızlar bu arada kefir felaket bağırsak çalıştırıyor önceleri hava değişiminden sanmıştım fakat bugün arkadaşımda aynı etkiden bahsedince sebebi buymuş dedimm hemen sizinle paylaşmak istedimm kefir yer yemez bağırsaklarımda orkestra çalmaya başlıyor resmen

hangi takima gitsem kaptanlar yorgunlasiyor itiraf edin ben mi yoruyorum sizu valla kaptan dinlen sana takimdan izin ama izne ayrilmadan dinlensen hani mesajlarini saymasak oyle ugrasan ama senin *canimsin * demen yeter tabi yinede sen bilirsin
Bana kaderimin bir oyunumu bu
Aksama eltimler gelecek bi kek cirpiyim dedim ama hic canim yapmak istemiyor en iyisi hazir kek aliyim:)tembelmiyim neyim
Bi cay demle yanina cig kuruyemis keke ne hacet

Atla banucum valla ben atliyorum da buraya yazmiyorum cok eglenceli spor gibi gelmiyor ama belli gunlerde atlamiyorum cokta etkiliymis
Bende bugun gittim hersey super canim dr cilgin
Canavar gibi yumjrtluyorsun super ayfer dedi gul guk öldüm

Simdi dugune kurtlarimi dokmrye gidiyorum horonun dibine vuralkm

evet eğlenceli değil ama çok etkili ip atlama teyzemdeylken öyle yapıyordum mecburennn

oyyyy çok sevindim sonuçlarına cannım benimmm maşallah gözümüz aydın olsun

dök kurtlarını hem harika bir spor oluyorr hiç pistten inme bence

Esim keten tohumu almis ama ogutulmememis internetten arastiriyim dedim bi yerde keten tohumunun sari olmasi gerektirdigini kahverengi olanlardan uzak durulmasi gerektigini,kus yemi olarak kullanilirmis kahveengi olan tabii bunu okuyunca tiksindim ya acaba yesemmi yoksa kuslarimami versem keten tohumcular cevab bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…