Kızlarrrrr
Size söylemezsem çatlıycam dün diyetisyen ölçümü vardı yaa 1.800 gr yağdan gitmiş regli ilk günü olduğu için malesef listeye yansıyamadı üzgünüm ama o kadar dikkat ettim karşılığını aldım çok mutluyum sizle paylaşmak istedim. Bugün ve yarın yoğun olucam ilk uzun fırsatta gelirim geçmişe bakarım . Öptüm hepinizi
Canim helincimde gelsin oda tmm derse bi hal yoluna sokalim cunku katilimimizda azaldi herkes yogun vs bi zopaa sart bize
Gozunuz aydin canim rabbim boyle sikinti yasatmasin bir daha
Menunu paylastim ama olmadi i kadar kek den bisi olmaz onemli olan kendini bilmen
Banucum bluenun kimsede telide yok dimi gizemli kadin napalim
Ol ol kosu bandina asik ol hatta birakma pesini. Bizim ask bocugude ortalarda yok izni alan bi daha gorunmuyor derken caglayi gordum sanki
Valla abla karataya kustum gida myhendisligi diye meslek mi olur demis olur tabi yoksa ben neciyimbiz sadece gidalarin genetigini degistiren miyiz hayir ben kustum karataya
Gecmis olsun kaptancim darisi digerine artik yuzunun akiyla ciktin boyle ilgili bir annecikleri oldugu icin cok sansli miniklerin
Ve kaptan su bizim takim ici kocluk ve yaris isine ne diyorsun :26:
Mervisim bir gelip pir gidiyorsun . Hayirdir tatlim neyin yogunlugu bu aciklama istiyorum nrden gun icinde giremiyeceksin :ka cayi kim demleyecekkk
Bende diyorum bizim dilege nolmus izin donusu meger yaz korkusu sarmis ohh ohhh
Bebis valla sasirdim guzel menu şaka bi yana aralarin arasinda en az 2, 5 saat var dimi
Canim sabah az olmus sanki ve yine pilav yenilmis 4-5 ksk pilav 2-3 dilim ekmek eder ee menude iki uc dilim beyaz ekmege izin yoksa pilava neden olsilun ama bulgur pilaviysa bilemem tabi.
Cig kofteyi keske marula filan sarsaydin
Kızlarrrrr
Size söylemezsem çatlıycam dün diyetisyen ölçümü vardı yaa 1.800 gr yağdan gitmiş regli ilk günü olduğu için malesef listeye yansıyamadı üzgünüm ama o kadar dikkat ettim karşılığını aldım çok mutluyum sizle paylaşmak istedim. Bugün ve yarın yoğun olucam ilk uzun fırsatta gelirim geçmişe bakarım . Öptüm hepinizi
Gunaydin hanimlar guzel bir haftasonu gecirin emiii:)
Kızlarrrrr
merhabalar kizlar...
ayfercigim kocluk benim icinde uygundur canim,bir. ekilde kendimize gelmemiz lazim...
kizlar inaninki artik zaman ayiramiyorum buraya,dogru düzgün gecmis yapamiyorum...bir kisisnin bile pasifligi bütün takimi etkiliyor farkindayim..bu kisi kaptan olursa etkide 2 katina cikiyor sanki...bu yüzden sizinde izniniz olursa, bir süre izne ayrilmak istiyorum..en azindan bir düzene oturana kadar...
ne kadar sürer bilmiyorum..
izindeyken banucugum sana emanet buralar..zaten herkes her kuraldan haberdar,paylasim alaninda onay gerekirsede banu sen kendi insiyatifine göre yazarsin cnm
aksama dogru zamanim olursa gelirim yine öptüm
dünki menum (diyetisyenden izinliydim bu arada onu dabaz alın yorumlarkenehıc kacamak yapmadığım için )
sabah
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 dıyet bisküvi
öğlen
2 dılım ekemk
prasa yemegı
yogurt
ara
6 kuru üzüm
6 badem
aksam
3 köfte
tavuk pirzola
habuç salatası(yogurtlu) 1 kasık
yesıl salata az bişey
şalgam suyu acılı
ara
1 ince dilim pasta
veeeee aylardan sonra cok ıstedıgım cıkolata lavivaaaa çok mutlu oldum onu yedıkten sonra ızınlıyım ya hıc uzulmedım ve ınanırmısız bagırsaklarım kötuydu rahat cıktım
Afiyet olsun odullerin sen bunu hakettin canim benin
14 Şubat Menüm:
Sabah:
yarım armut
1 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
1 bardak çay
2 bardak çay
Öğlen:
4-5 yk pilav
yarım pors nohut yemeği
salata
Tek şekerli Türk kahvesi
Akşampek iyi olmadı)
1 kase çorba
yarım dürüm çiğ köfte (annem evde yok ve ders çalışıyorum sürekli yemek düzenimi nasıl ayarlıcam yaa poff..)
Su:2 lt
Spor:yok
Ablam ev durumlarimiz biraz karis iki arada bi derede kaldim bende Rabbime havele ettim neyse hayirlisi onu nasip etsin diye
Sen hatani soylemissin zaten bacim yufkadan cikaraydin kofteleri sikinti yoktu
akşam menün baya çeşitli olmuş cnm afiyetolsunn nescafeden de bi vazgeçebilsen tatlımKahvalti bir dilim ekmek,bir dilim peynir,lor peunir,3zeytin bir cay k.t.yag,1 c.k bal,salata,2ceviz
Ara kucucuk yerli muz,
Ara,5 yer fstigi 2 ceviz
Aksambir kepce corba,3kasik kabak,karnabahar azbiraz haslanmis,yogurt,2kasik pilav,bud,turp kurmizi lahana
Ara mandalina
Ara neskafe sutlu
3lt su,form cay
Spor yok
Selm canlrim nasilsiniz bn bugun cok yogunum
Msj sayim 43
İns bu hafta daha cok olur dicem ama ancakbaksamla
Ri girebilicem yogun bibsekilde en azindan 10 gun bole olucak ama gundzde ara ara
Ugricam in s
Bugunnsabah lorlu omletle 2 dilm kep ekmegi yedim
Ara elma yarim
Ogle salsta ve bir kase yogurt
Ara yesilcay zar zorbfirsat buldum
Aksam tawuk corbasibve salata bu kadar
Su:1.5 lt ictm
Spor: aksama kadar kosustrdum
Ewe yeni geldim
Simdi yapmam greken 5 is var
Allahim
Sewilsycim cook gecmis olsun bitanem Allh acilbsifalarvversin
iyi aksamlar
az önce oturdum,sabahtan beri ayaktayim...cok yoruldum inaninki..yinede selam vermeden uyumayayim dedim..ne listeye baktim,nede sonuclara
ben uyumaya gidiyorum kizlar..iyi geceler hepinize
neleer olmus kızlar azcık gecmıse bakaım dedıım cıkamıcam herhalde.. nasılsınız merak ettım sızlerıı
Canim helincimde gelsin oda tmm derse bi hal yoluna sokalim cunku katilimimizda azaldi herkes yogun vs bi zopaa sart bize
Gozunuz aydin canim rabbim boyle sikinti yasatmasin bir daha
Menunu paylastim ama olmadi i kadar kek den bisi olmaz onemli olan kendini bilmen
Banucum bluenun kimsede telide yok dimi gizemli kadin napalim
Ol ol kosu bandina asik ol hatta birakma pesini. Bizim ask bocugude ortalarda yok izni alan bi daha gorunmuyor derken caglayi gordum sanki
Valla abla karataya kustum gida myhendisligi diye meslek mi olur demis olur tabi yoksa ben neciyimbiz sadece gidalarin genetigini degistiren miyiz hayir ben kustum karataya
Gecmis olsun kaptancim darisi digerine artik yuzunun akiyla ciktin boyle ilgili bir annecikleri oldugu icin cok sansli miniklerin
Ve kaptan su bizim takim ici kocluk ve yaris isine ne diyorsun :26:
Mervisim bir gelip pir gidiyorsun . Hayirdir tatlim neyin yogunlugu bu aciklama istiyorum nrden gun icinde giremiyeceksin :ka cayi kim demleyecekkk
Bende diyorum bizim dilege nolmus izin donusu meger yaz korkusu sarmis ohh ohhh
Bebis valla sasirdim guzel menu şaka bi yana aralarin arasinda en az 2, 5 saat var dimi
Canim sabah az olmus sanki ve yine pilav yenilmis 4-5 ksk pilav 2-3 dilim ekmek eder ee menude iki uc dilim beyaz ekmege izin yoksa pilava neden olsilun ama bulgur pilaviysa bilemem tabi.
Cig kofteyi keske marula filan sarsaydin
Ve benim menüm taataaa
Sabah
3 dilim ekmek ( :18:)
1 dilim peynir
1 yumurta
Ogle
1, 5 kase layla corbasi
Ara
1 eksi yesil elma
Aksam
1 dilim biftek
Yaninda brokoli ve karnibahar haslamasi
Bi catal patates puresi
1 bardak ayran
Su:2 lt
Spor:
(Dans etmek sayilir mi :26: )
Herkese gunaydin.... gununuz aydin olsun cissss lrdn uzak bi gun olsun
Kizlr benim bugunku sporum dip buck 3+1 koskoca evi temizlemk malum 2 haft evde olmayinca.aha 1 de bu hafta 3 etti.aksama kadar anck isin icinden cikarim ara ara ceee derim size
Yok canım bugun iste degilim haatanedeyim kan verdim sonuc bekliyorum
Kızlarrrrr
Gunaydin hanimlar guzel bir haftasonu gecirin emiii:)
dünki menum (diyetisyenden izinliydim bu arada onu dabaz alın yorumlarkenehıc kacamak yapmadığım için )
sabah
5 zeytın
beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 dıyet bisküvi
öğlen
2 dılım ekemk
prasa yemegı
yogurt
ara
6 kuru üzüm
6 badem
aksam
3 köfte
tavuk pirzola
habuç salatası(yogurtlu) 1 kasık
yesıl salata az bişey
şalgam suyu acılı
ara
1 ince dilim pasta
veeeee aylardan sonra cok ıstedıgım cıkolata lavivaaaa çok mutlu oldum onu yedıkten sonra ızınlıyım ya hıc uzulmedım ve ınanırmısız bagırsaklarım kötuydu rahat cıktım
merhabalar kizlar...
ayfercigim kocluk benim icinde uygundur canim,bir sekilde kendimize gelmemiz lazim...
kizlar inaninki artik zaman ayiramiyorum buraya,dogru düzgün gecmis yapamiyorum...bir kisisnin bile pasifligi bütün takimi etkiliyor farkindayim..bu kisi kaptan olursa etkide 2 katina cikiyor sanki...bu yüzden sizinde izniniz olursa, bir süre izne ayrilmak istiyorum..en azindan bir düzene oturana kadar...
izindeyken banucugum sana emanet buralar..zaten herkes her kuraldan haberdar,paylasim alaninda onay gerekirsede banu sen kendi insiyatifine göre yazarsin cnm
aksama dogru zamanim olursa gelirim yine öptüm
hangi takima gitsem kaptanlar yorgunlasiyor itiraf edin ben mi yoruyorum sizumerhabalar kizlar...
ayfercigim kocluk benim icinde uygundur canim,bir sekilde kendimize gelmemiz lazim...
izindeyken banucugum sana emanet buralar..zaten herkes her kuraldan haberdar,paylasim alaninda onay gerekirsede banu sen kendi insiyatifine göre yazarsin cnmaksama dogru zamanim olursa gelirim yine öptüm
Bi cay demle yanina cig kuruyemis keke ne hacetAksama eltimler gelecek bi kek cirpiyim dedim ama hic canim yapmak istemiyor en iyisi hazir kek aliyim:)tembelmiyim neyim
Slm güzeller güzel bir haftasonu dileirm hepinize sabahtan beri koşturmaca bende geçen temmuzda samsung laptop almıştım netten ne şans vardırki 2 ay sonra servis harddiskini değiştirmişti ptsi ise ekran aynı tv gibi resmen karınacalandı tekrar götürmüştüm dün akşam aradılar kablosunu fatrasını getirin diye bugün götürdüm sabah ana kartı iptalmişş allahtan yenisiyle değişecekler 1,5 haftacık beklemem gerekiyormuş sadece neyse sağlık olsun bunada şükür kaldık masaüstüne ordan pazara gittim özgür yumurtalarımı ve eksikleirmi aldım eve geldim ünv den arkadaşım geldii yemekti çayd derken saat bu saat oldu
haftasonları hep bizde kalır cumadan gelir pazar gider ama rahatsız bugün evine gitti bende hemen kendimi buraya attımmm
çiğ köfteni marula sarıp dürümü iptal etseydin bir sorun yoktu tatlımm annesizliğe alış bitanemm bir gün önceden yapabilirsin yemeklerini evlenince rahat edersin pratik olur sana zorluk çekmezsinn
Hakkında hayırlısı olsun Dilekcimm rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin inş
akşam menün baya çeşitli olmuş cnm afiyetolsunn nescafeden de bi vazgeçebilsen tatlım
Slm tatlım iyyiz şükür sende bu ara yoğunsun anlaşılann
Çok yoruldun canımm kolay değill eminim çok güzel geçmiştirr dinlen güzelce haftasonu
Çağlacım hoşgeldinnn özledikkk biz iyiyiz tatlım izin nasıl gidiyor bakalım
Niye öyle bişey demişki Canan abla duymadım ben :26: küsme fıstıkcım mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır demişse de ayıp etmiş bence de
3 dilim ekmekmiigözüm seyrimeye başladı Ayfercimmm çokmu acıkmıştın bitanemmm :26:
sevgililer gününde bol bol dans edildi sanırımmm ohhh süperrr elbette sayılır neden sayılmasınevde 10 dk ip atlasan diyorum Ayferim nasıl olurki:26:
iyi akşamlar Ahsenimm ellerine sağlık canım misler gibi olmuştur evin şimdi
sonuçlarını ne zaman alacaksın bitanemm inş güzel sonuçlarla gelirsin
söyle söyle tabiii böyle güzel haberleri içinde tutma çok sevindim tatlımm erimiş yağlarr olsun haftaya mutlaka olumlu etkiler bizi harika gitmiş
İyi akşamlar canımmm biraz koşturmaca oldu bugün ama güzeldi genelde
Diyetisyenin izin verdiğine göre bize yorum yapmak düşmez hakettin tatlım afiyetolsun yaramasın inş
Slm şeker kaptancımm bu ara evet çok yoruldun bitanemm gerçekten senin için iyi olacaksa biraz dinlen tatlımm ama bizi sensiz bırakma yinedeve lütfen çok kısa süreli olsun
biz elbette tüm takım olarak elimizden geleni yaparız merak etme canım ama sensiz de öksüz kalacağız
Ohhh Ayferim de gelmiş hoşgelmişşş
hangi takima gitsem kaptanlar yorgunlasiyor itiraf edin ben mi yoruyorum sizuvalla kaptan dinlen sana takimdan izin ama izne ayrilmadan dinlensen hani mesajlarini saymasak oyle ugrasan ama senin *canimsin * demen yeter tabi yinede sen bilirsin
Bana kaderimin bir oyunumu bu
Bi cay demle yanina cig kuruyemis keke ne hacet
Atla banucum valla ben atliyorum da buraya yazmiyorum cok eglenceli spor gibi gelmiyor ama belli gunlerde atlamiyorumcokta etkiliymis
Bende bugun gittim hersey super canim dr cilgin
Canavar gibi yumjrtluyorsun super ayfer dedi gul guk öldüm
Simdi dugune kurtlarimi dokmrye gidiyorum horonun dibine vuralkm
Hosbulduk canim ve goruduruz kusura bakmayin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?