oyyy kıyamam sana evde dinlenebilmişsindir umarımm hakkaten Şulem bende her gün kocaman bir bardak içiyorum bağımlımı olduk acaba:44:
gerçekleri söylüyoruz tatlım sezarın hakkını sezara vereceksin bu arada yarışma ne oldu pilavlar ben oy kullanamadımakşam bide oraya bakayım gittimmm
bende bir olsam :18: gün geçtikçe streside artıyor
öğlen markette yeni bir çay gördüm maydanozlu limonlu çay tadı güzel fena değil. umarım şişlik için iyi gelir sende bir dene istersen.
bol bol maydanoz ve kiraz sapı öneririm tatlım ayrıca tuzuda azaltrsan şişliğin bir nebzede olsa geçeçer inş
Bende memnun oldum bitanemmmbas tabiii bir kızkardeşim daha oldu kuğu gibi bir gelin olacaksın inş listedeyken sorumluluk daha fazla oluyor arkadaşlaımızı mahcup etmemek adına daha azimli oluyoruz bitanemmm
topiğimizin ilk gelini sen olacaksın o zaman sonra da Gamzemiz gelin olur inş
Haftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh
harikasınız bayan 69
çok şükür canım sevindim
aman boşver görümceyien iyisi bile bir garip .. en güzeli arkadaşın dostun olacak . benim 2 kızkardeşim var ayda1 zor görüyorum kocaları huysuz ama çok şükür 4 kız arkadaşım var çocuklukdan beri birlikteyiz onlar artık kardeşim oldu benim. ve dediğin gibi burada hiç kimsenin birbirinden bir çıkar ilişkisi olmadan bulunmasıda iyi hissettiriyor insana.
buradaki dostluklar bana hakikaten daha samimi geliyor karşılıksız beklentisiz ve herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle hedeflerimize ulaşıncada kopmak yok ona göre
hakikaten enfes tarifleri var salata tariflerine bakabilirsinfazla sorun olmaz
evet 15 gündür spor yapamıyprum bi eksilkil var sanki bende az sonra kucaklaşacağım koşu bandımla hasret gidereyişm birazaz az yapsan aslında çok faydası olur cnmcım
Kiz bizde gorumceyiz neyimiz garip cadi:) bende uc gelin var hemde tek gorumceyim Allahtan gelinlerimizle iyi geciniriz ucude birbirinden iyidir.ama benimde kizkardesim yok
Hoşgeldin canımYaaa cidden unutmuşum bende görümceyim ki! 1 tane gelinimiz var pek severim bende ama nedense hiç onu gelin kendimi görümce gibi görmüyorum, kardeşim gibidir ..benım derdim kendi görümcelerim gıcık oluyorum hiç bahsetmeyim en iyisi....
Liste sorumluluğu başka olury zaten vicdan yapıyor insan benim yüzümden düştü ortalama diye yada kilo verince hep birlikte seviniyoruz
Haftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh
güzel hatunsun vesselam bide zayıflarsan varyafotografı mı diyorsun ?
evet benim
Kizlr bu sbh tartildim.sukur 6 li rakmlri gordum.69.7
Cok mutlu oldum
Kizlr babm daha iyi sukur.anju yapildi.2-3 gun sonra bel ameliyati olck.pilatinleri alinack.dualarinz icin teskkur edrim
Kizlr ya valla sizi seviyorum.benim ne kizkardesim ne de gorumcem var.sizinle herseyimi paylasmk mutlu ediyo beni
Olma olma pişman olmaAhsencim tekrar gecmis olsun inşallah bundan sonraki evrelerde guzel ve basarili gecer dualarimiz
Banucum sulenin bloguna bilerek bakmıyorum ama baktigimada pisman oldum
En hafif sekilde sevgililer gunune birseyler tarif etsin
Burde calisirken spor yapmak sorun degil baslayinca birslmamak gerek dporsuzda olmuyir
İnşallah yaaa aslında ideal kilom 60 ında altında ama onu en son üniversite yıllarında görmüştüm ve hiç öyle bir hayalim bile yok ama 70 in altına bir düşsem boy boy resimlerimi ekliycem.Hoşgeldin şahgülüm kursun güzel geçmiştir umarımm Şulemm tariflerin hepsi birbirinden güzel ttalım ellerine sağlık
tekrar o resimdeki kilona ulaşacaksın ben inanıyorum sana bitanemmm
Ayfercim seç bakalım birini kolay gelsin sanada
ben işlere davm edeyim bi oturdum kalkamadım sonrada sporumu yaparım görüşürüz
Canım benim tekrar teşekkür ederim. Pilavlar kategorisinde çok heyecanla katıldım ama oylamada sıkıntı oldu kaptanım da yarışmadan çekildi ondan sonra benimde hiç hevesim kalmadı çünkü gerçekten çok iyi yapılmış tarifler az oy alıyorlar. Bu seferde patates yemekleri kategorisinde katıldım ama ben paylaşmayı sevdiğim için şimdilik sıkıntı yokoyyy kıyamam sana evde dinlenebilmişsindir umarımm hakkaten Şulem bende her gün kocaman bir bardak içiyorum bağımlımı olduk acaba:44:
gerçekleri söylüyoruz tatlım sezarın hakkını sezara vereceksin bu arada yarışma ne oldu pilavlar ben oy kullanamadımakşam bide oraya bakayım gittimmm
Inşallah gönlüne göre olsun herşey canım senin meslek zorHaftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh
Walla biri ikisi degil tamamıyla konuşmuyorum beni haketmiyorlar hakkımıda helal etmiyorumBacim zaten illa esinin ailesi tarafindan en az birkisi insani evlendigine pisman etmek icin dunyays gelmistir gorumce ,elti kaynana gb sana sans gorumceden gulmus:)
Canııııımgüzel hatunsun vesselam bide zayıflarsan varya
cok sevindim canım benim.ben seni yeni başladın sanıyordum sen baya 80lerden düşmüşsün.babana cokk geçmiş olsun.çıkarsız paylaşımlar söz konusu olunca kardeslik tadında oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?