Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senenin başıyla sonu arası cokkk fark oluyor.her ay bi listemiz oluyor yapılması gerek aşı gebe takip cocuk bebek izlem bunların hep katsayısı var.o listetmm sa güzel değilse maaş kesiliyor.sabit kısmı cari gider onunla su elektrik herşeyi biz ödüyoruz.hatta kira bile ödüyoruz.bide her ay kazanc vergisi adı altında kesinti oluyor.kırpılıyor maaşımız.muayene para etmiyor.bugün 3 hasta baksamda 100 hasta baksamda aynı maaşı alıyorum.ben cok kafa yormuyorum maaşa performans kesintisi olmadıgı sürece ne gelirse geliyor.muhasebe hesap kitap hiççç bana göre değil.

ayfercim ablan durumun farkında değildir.edada birara demişti kilolarımla barışık oldugumu düşünüyordum verdikçe daha özgüvenli oldum diye.bende max 92 oldum o kiloyla nasılgezdim diyorum şimdi.ve bu kiloya razı değilim artık.etraf çıtır dolu.
ben sanırım pek dr gibi gelmiyorum millete.uzun süre yurtdısında kalınca burdan farklı alıştık burda drlara pek ulaşılmıyor sanırım.ben insanlara samimi davranınca dr gibi gelmiyorum.birşey söylesem aa drda böyle demişti oluyor.

Kaptan savunmada sorun yoksa yayınla varsa söyle düzelteyim, artık daha dikkatli olacağımdan emin olabilir herkes Bu hafta da az da olsa kaybım olacak inanıyorum benn
canim paylasima yazdim artik itiraz gelmez insallah:26:
gerci bizim takim bilir,bir kisiden umutluyum ama bakarsin iyi tarafina denk gelir,itiraz etmez

hilal hoşgeldin.

ahsenin babası nasıl oldu acaba ameliyat olabildimi.Allah yardımcısı olsun.

şulecim sen gecmişle boğuşuyorsun sanırım

Hoşbuldumm kelebek ablacımmm

gerci bizim takim bilir,bir kisiden umutluyum ama bakarsin iyi tarafina denk gelir,itiraz etmez

İnşallah ya hadi bakalım umarm gelmez itiraz :26:

Mutlu yoğunluklarsa sorun yok canım benim , ama çok özletme kendini
evet canim mutlu yogznluk..benim 2 numaranin dogum günü var cumaya,sabahin köründe davetiye hazirladik,yazdik,kreste arkadaslarina dagittik..
haftasonuna kadarda misafirim olacak,o yüzden arada ugramaya calisiyorum

Son düzenleme:

Cok guzel ozetlemissin canim bizde ayniyiz ben 65lere nasil ciktim nasil fark etmedim durumu nasil kabullendim ki diyorum aciklamasi basit far geldikce bollari aldim

evet canim mutlu yogznluk..benim 3 numaranin dogum günü var cumaya,sabahin köründe davetiye hazirladik,yazdik,kreste arkadaslarina dagittik..
haftasonuna kadarda misafirim olacak,o yüzden arada ugramaya calisiyorum

Oooo ne güzel telaş

Ne mamalar yapıyorsundur sen şimdi

Şimdiden kutluyorum doğum gününü , umarım cumada unutmam :26:

Evet ben iyi bilirim bana itiraz etmisti de allahtan herkes hemfikir olunca geri aldi oyunu
Itiraz edersede sorun degil sadece listelere girmezsin fasulyeden bizimle olursunda inşallah iyi tarafina gelir okler

Edacigim mesaji bulamadimayrilmak istedigini yazmissin..

canim ayrilirsan yapabilecekmisin yanliz,destek olmadan zor oluyor biliyorsun..hic zaman bulamazmisin gelmek icin,lütfen bana ayrintili yaz ki ona göre konusalim,bir orta yolu varsa bulalim

nasıl sevindim bilemezsin kaptanım gerçektenn.. pekii cezamı bu akşam uygulycam ozamannn ve düzene giricem pekiii bu kilocuklar 3 hftaya gidicek benden

tekrar hoş geldin o halde

ooo çok bişi yokmuş zaten canım Bir azimle başla kısa zamanda verirsin inş.

hoş buldum canııımm

Oooo ne güzel telaş

Ne mamalar yapıyorsundur sen şimdi

Şimdiden kutluyorum doğum gününü , umarım cumada unutmam :26:
Tesekkür ederim canim benim
yanliz ben nasil bir halde yazmissam 2 numara yazcagima 3 numara yazmisim..
cocuk cok olunca numaralarda karisiyor böyle

canim cuma hem kreste yapacaklar,hem evde..2 pasta cumaya yapcam,cumarteside babaanneler,amcalar gelcek bide o hazirlik olcak,artik bu kadar pasta arasindan sag cikarim insallah:18:

kaptancım kolay gelsin sana senin 2.kaç yaşında kızdır kesin bu kadar özene.benim 2.erkek ve onunda mart sonunda dogumgünü var.anne pasta al diyor şimdiden.bizim arkadaslar aktivite merkezi adında bir yer açtılar cocuklar için belki dogumgününü orda yaparım 2 numaranın olmasada 1 numaranın haziranda o cok memnun olur.

adları ne merka ettim.ooo bunlar güzel telaş sende becerikli hatun kalkarsın altındanda biz kıskanıyoruz bize vaktin kalmıyor.

Tesekkür ederim canim..evet kiz,5 olacak
haftasonu hediye almaya gittik,puzzle istiyordu aldim gizlice..dünde ablasi dedi ebnde hediye alcam,babasiyla gitmisler gitar almislar
kocaman karton,nereye saklayacagimizi sasirdik..cok hevesli muzikle ugrasmaya,seneye kursa gönderirim diyorum artik,gitarida hazir
adları ne merka ettim.ooo bunlar güzel telaş sende becerikli hatun kalkarsın altındanda biz kıskanıyoruz bize vaktin kalmıyor.

Deniz,Yade,Özgür
bu haftayi atlatayim,haftaya sanirim daha sakin olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…