- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132&page=9&p=33891672#post33891672
Edacigim basta seni,sonra gamze,ahsen ve banucugumu kocaman tebrik ediyorum..harikasiniz:119::119:
yukaridaki lnikte bu güne kadar ne kadar evrdiginiz var,bakin isterseniz...:112:
Kızlar bana parmak sallanmıs
Hüüüüü;(((
6 Şubat Menüm:
Sabah:
7 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmek
domates-maydonz-2 dilim köy peyniri
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:
4 kaşık makarna
1 pors tavuk mantar sote
Akşam:
yarım pors yumurtalı ıspanak
1 pors fırında karnıbahar-yoğurtlu
ve herkes bana çatal çıkarsın 1 dilim yaş pasta yedm :18:abim hem alıp gelince hem de izin vermeynce yedm valla
Su:2 lt yi geçmedi bugn
Güneşi gördüm ışığı gördüm 7 li rakamları gördüm
Bugün 1 günlük protein diyeti yaptım, yarın ve sonraki günlerde de sebze diyeti yapıp ondan sonra normal devam edeceğim inş.
2 yumurta beyazı ile salata
Fırınlanmış mantar
Bitki çayı
30 gr peynir
4 yk yoğurt
1/2 ananas
1/2 kivi
60 gr tavuk haşlama
Haşlanmış yoğurtlu brokoli
60 gr tavuk haşlama
Salata
Yarın sabahtan çok umutluyum. İnşallah hepimiz dilediğimiz kadar kilo vermişizdir bu hafta....
Yeni üye bir ben varım sanırm ben de hem spor yapamıyorum hem de vasatım sanırm gram gram ya gitti ya gitmedi bakalım yarn ben de tartılıp sölicem gene de bir de regl olsam biraz inerim haftaya sanırm
canım çok tebrik ediyorum darısı 6'lı rakamlara tez zamanda
Kaptancim tarti olayini sormussun bence degisti yazmayalim cunku benim sabit kilom bi gun oncede evde de aynı gelmistim bugun annemlerdede
Demek ki fark yok
Benim dun kosturmacayla gecti iki kere dr gittim geldim
40*4: 160/60: 2 saat 40 dk yürüyüş yapmis oldum dolmus kullanmadim arabada zaten esimdeysi
Sonuclarim guzel cikti kistim yok bosuna piskolojimi bozdular birde arastirma hastanesiydi pehh
Ve 15 subatta progesteron bakcakmis dr bilen var mi ya bunu neden bakacak reglin 20. Gunu gel dedi :26:
Bugun cok yogun olcak yine ise gitmedigimkn ertesi gunh hep boyle oluyor ugramaya calisacagim sulecim listede kolay gelsin canim
Güneşi gördüm ışığı gördüm 7 li rakamları gördüm
Sabahki yeşil zeytinler salamura ise yememelisin kuzucum.
Ve tartı günü öncesi kaçamak hemde yaş pasta kabul edilmez... Spor cezası olmadığından kaptana diyelim seni tüm takımlara ifşa etme cezası versin kaptan ne dersin.
***3.TAKIM 347.ETAP***
NoRaaa66,8 /// %)
sekerkiz6776/// %)
sahgull70,3 ///%)
Sweetdimple75,5 / //%)
pegasus0767,8 / //% )
Valkyrie89 : (81,6// / %)
kelebekolacam : ( 80// / %)
sevilay8071,2 / / / %)
erigim64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe89 / //%)
mrv5534: (65,5/ // 9%)
3. Takim Ortalaması :%
Kendim versem bu kadar sevinirdim canimGüneşi gördüm ışığı gördüm 7 li rakamları gördüm
Aynen teni uye diyetsizlikten geldiginden cabuk verir ilk hafta ozellikle 2 kg yakin gider sudur odemdir derkengünaydın kızlar erken kalktım bugun hemen tatılmıycam biraz ödem atayım bide wc ye çıkamadımbekleyim bakayım biraz daha, bu arada hilalcim menünü görünce vazgectım zaten pastaları götürmüşsün benim bildiğim diyetin ilk günleri fazlasıyla kilo verilir diğer takımlar oyüzden alıyor hemen listeye ama tabiki pasta yiyerek mümkün değil canım
Evet canim temiz cikti sonuclar dsha once olnustu yone olur rabbim nasip ederse yok artik uzulmek bunalmak erik gero döndüAy ayfercimm canımcım birtanem bak ne güzel bir sonuç aldın. Boşuna üzdüler seni.İnş hayırlısıyıla sağlıklı bir bebeğin de olacak. Üzme artık kendini olur mu?
Sen takdire sayansin zaten canim mükemmel bir basari ve devamida geliyor senin basari hikayeni okuyacagizBende spor yapmıyorum. Bak 97 kilo da diyetisyene başladım. Şuan 79,9 kiloyumSporsuz gayette güzel verdim. Önemli olan diyetine sadık olman. Sporsuz olmaz diye bir şey yok.
Sabahki yeşil zeytinler salamura ise yememelisin kuzucum.
Ve tartı günü öncesi kaçamak hemde yaş pasta kabul edilmez... Spor cezası olmadığından kaptana diyelim seni tüm takımlara ifşa etme cezası versin kaptan ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?