Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bunu dogacak bebegin için yapmalısın erriikk
Ahh bacim hersey onun icin hayirlisiyla sagliklisiyla konsun tum isteyenlerin gobisine
aynen öyle canım akşam o pastaya dayandıysam herseye dayanırım ben artık
Evett kim tutar seni be arkadasim kim engel olur
Haa birde sabah 45 dk yürüdüm ve toplam 2 litre su içtiim
Ooo supetrr superrrr
Cix cikolatada neymis ki soyle yapalim bitter ve kendini odul verecegin zaman ki bu cuma tarti sonucunda belli olur sadece iki kare sekersiz kahveyle olabilir cuma gunu ama oda bizim iznimizle
Kaptannn ne guzel karataya devamm haa su 8 kg veriyim devam etcem karataya senin menuyu gordukce icim gidiyor
Slm kızlar sulaar ne alemde saat bası rapor istıyorum
Bnm 2 lt olmasına bir bardakcık kaldı
Allhm hep böle gıder inş
Warya ilk kılo verip yazıfladıgım zamn nası agladıgım aklıma geldi anlatamm
Aminnn inşallah

Bu hafta bep destek tam destek kaptancim
kizlar sule nasil oldu acaba..haberde vermedi,merak ediyorum

Banucugumda gelsin artik özledim valla
Aynen ya bende cok ozledim ama Karatayi biraktigimi nasil soylerom :18:
Komsular en son kurbanda gormuslerdi beni.ne guzel zayiflamissin ne guzel olmussun dediler cok mutlu oldum
Ohhh sefan olsun gozu olanin gozu ciksin tuu maşallah
Kızlaaar şimdi bir avuç leblebi ve 1 avuçta kabak çekirdeği yedim bir kase de light ypğurdu yanında götürdüm şimdi bitki çayı içiyoruum
Cig demi o kabak cekirdekleri tuzlu kavrulmus degil dimi

Anacim karnibahar patates kizartmasi istedi.onu yspcam simdi.kendime de karnibahari hasladim firinda mucverini yapcam.

Bizdede aksam kofte lahana sarmasi var edaaa nerdesin ne kadar yiyebilirimmm :18:

Iyi oluyor ya gorumcem bizde yemekleri o yapiyor isten gekip yiyorum bende gerci zararli madde cok su aralar etragta ama ne yapalim ayda 8 kilo

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilocuklardan.

Kızlar kendime bir prgram indirdim saat başı su hatırlatması yapıyor her saat içsem akşama kadar 2 lt olur.

dünkü hezimetten sonra bugün nette motive olmak için bir sürü yazı okudum o programı da bu sayede buldum.

pazartesi salı gibi de kendime yürüyüş ayakkabısı almayı planlıyorum 1 saatlik yürüyüşümü de 1,30 saate çıkarıcam böylelikle..

Gamzem don aramiza haa soyle valla olumsuzluklarimizla birbirimizi etkiliyoruz bende pazartesi sporuma basliyorum gorumcem gidiyor pazartesi bu hafta sonu yine cumbur cemaat herkes bende. Gelelim ayakkabiya su yururken zayiflatan ayakkabılar gercekten ise yariyor mu ki :26: bende almayi düşünüyorum

Bir solukta herşeyi kaçar gibi yazmışımm gerçekten de kaçmak zorundayımm mesai bitti eve gidiyorum telden girebilsem akşamları telden giricemde hala öğrenemedimm..

Tel benim icin bi ayricalik ya listeleri bile telden duzenleyip paylasiyorum bu tel olmasa napariz tabi ayda 2gb net kullanimida cabasi
Gamze ne sorcaktim sana ben ya pyff unuttum oste yaslilik

Canlarım aksama karnıbahar yemegi yaptım içine yagsız kıymada kattım et ihtıyacımıda alırım ordan :))
Su 2.5 oldu allhm bynı sartladın mı hiçbişi zor olmuyo

Ben evde daha cok içiyorum ya iste wc gitgel bezdim resmen tuvette yasiyoruz
Ohh merve sonunda seni boyle gormek cok guzel

Kızlaaar şimdi bir avuç leblebi ve 1 avuçta kabak çekirdeği yedim bir kase de light ypğurdu yanında götürdüm şimdi bitki çayı içiyoruum
1 er avuçmu çok olmuş sanki keşke sadece birini yeseydin, çekirdek kavrulmuşmu
Canlarım aksama karnıbahar yemegi yaptım içine yagsız kıymada kattım et ihtıyacımıda alırım ordan :))
Su 2.5 oldu allhm bynı sartladın mı hiçbişi zor olmuyo

canım benim, benimde neredeyse 2 lt oldu, bende akşama tarhana çorbası yaptım et suyuyla pişirdim bende ordan alıcam et ihtiyacımı

Bizdede aksam kofte lahana sarmasi var edaaa nerdesin ne kadar yiyebilirimmm :18:

Iyi oluyor ya gorumcem bizde yemekleri o yapiyor isten gekip yiyorum bende gerci zararli madde cok su aralar etragta ama ne yapalim ayda 8 kilo
Cnm sakin 3 u gecmesin lahana sarmasi.valla dun ben de guc bela 3 taneye izin kopardim.

Ben evde daha cok içiyorum ya iste wc gitgel bezdim resmen tuvette yasiyoruz
Ohh merve sonunda seni boyle gormek cok guzel
Walla ohhh billa ohhh bn bile rahatladım hele su ayda 8 kılo işi bni daha da gaza getirdi ne yalan söylim

Hm oh tarhanayı cok sewerim tereyagı ile salcalıyorum bide warya sadece tarhana corbası yerim ....

Ne guzel ya okula yuruyetek gitmeyi ozledim kizimi krese ben birakiyom kis mevsimi diye haliyle araba bende.

Kaptanim neyse artik.yeni bir baslangic yaptik madem daha dikkat edicem

Benim kardeşimde telefonun hatırlatma bölümü ne alarm kurmustu hersatt bası ötüyodu su iç dıye :)))

Su icmek iyi hosta anam yarim saat disarida duramuyorum prostatli erkekler gibi tuvelettn cikamiyorun:) biraz once cocuklari parka goturdum gelinin evine zor attim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…