Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar kizlar..iki sattir takim kurali ariyorum,püsküütcügümden rica edeyimde, ilk sayfaya kopyalasin

evet yeni gelen 3 arkadasimiz var..bunlar icin takim kurallarini yaziyorum..
lütfen iyice okuyun,kabul edip etmediginizi bildirin..kabul edenler baslangic ve hedef kilolarini bana özel mesajla bildirsinler

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Slm kızlar sulaar ne alemde saat bası rapor istıyorum
Bnm 2 lt olmasına bir bardakcık kaldı
Allhm hep böle gıder inş
Warya ilk kılo verip yazıfladıgım zamn nası agladıgım aklıma geldi anlatamm

Kurallar kabulüm sadece ameliyattan ötürü spor bi sure yok. Bır de mesajı sayan var mı? Mesajını kendı sayanlar gordm onlar gunluk mu acaba ?

Geçmiş olsun canm bnm
Mesajlarımı kendimiz cumadan cumaya sayıp yazıyoruz listeye yazıyoruz inş bu cuma görürsün :))

iyiki varsın seni çok seviyorum karıcım yazıyo

sağol canım dayandım valla ,yok canım evlilik yıldönümüzdü
nice yillara o zaman canim
canim gecmisolsun..sen diskalifiye oldugundan denemeden sonra paylasimda sorcaz diger takimlara itiraz gelmezse bizimlesin

bende 1 ay sonra 29 olcam..yaklasik 11 yillik evliyim ve 3 cocugum var..almanyadayim,calismiyorum vede zayiflamak icin kendimi paraliyorum

Ara (16:00)
1 dilim ananas
1 tum ceviz

Aksam (19:00)
1 kase corba
1 kase yoğurt

Su:2 lt
Bitki: kayısı li form bor kupa

harika..suyu unutmussun canim
Sevgili kaptanim o yedigim hatalardan tabiki de habetiniz olmz o gunlerde sirf sizden utandigimdan bi de yalanci olmamak icin 3 gun menu paylasimi yapmamistim.ama hatami anladim.
canim yediklerimizin hepsini yazalimki,hatalarimizdan ders alalim..bence o gün oturup koca pastayi bitirsende yaz,yazarsan onlardan kurtulman daha kolay olur
Ay ben. Gidim de 1. 30 dk ceZa sporumu yapayim
kiz hepsini 1 defada yapmasaydin:26:
1 lt suyumu bitirdim 1. 30 dk lik spor cezami yaptim gun icinde bugunun sporunu da yaparim ohhhhhh
sportik ögretmenim benim tesekkür ediyorum cezani hemen cekmissin
dilekcigim ben sana ne spor yapmiyosun dedim,nede haftanim 3-4 günü kacamak yapiyorsun dedim..lütfen yazdiklarimi tekrar oku..sadece bu hafta spor yapamadim dedigin icin,bende yediklerimize ve spora ayni zamanda dikkat edersek cok etkilemeyecegini söyledim..bundan nasil baska anlam cikardinki..

senin dedigin gibi haftanin 1-2 günü kacamak yapmis olsan bile (ki bu bana göre yanlis,sonucta amacimiz zayiflamaksa her ortamda kendimizi tutmamiz lazim..yoksa vücudumuzu arindiramayiz ve verdigimizi almak cokta zor olmaz..koruma döneminde abartmadan yiyebiliriz sadece..) kalan 5-6 günde o yaptigin kacamagi toparlamaya ugrasiyorsun..sen degil sadece hepimiz öyle oluyoruz..1-2 günün acisini diger 5-6 günden cikariyoruz..e ne oluyor o zaman,tartidan sonra yine bir rahatlama geliyor..
amacimiz destek olamksa,birbirimizi elestirmekse ve bu elestirilerden kendi yanlislarimizi görmekse kizmaca olmasin..

Ayni kiloda dewam ediorumda bi moralim bozuk bi hayattab sogudum yine:)))
caglacigim ne istiyorsun su hayattan yahu..insanlarin ne sikintilari var,ufacik cocuklari düsün ac olan,sogukta evi olmayan..onlar bile neseyle yasamaya calisiyorken bence sen hayatina siki siki saril
tünaydin canim..
tünaydin canim..ne hos bir mesaj bu..sonuna kadar katiliyorum
Hep kalori olmusuz kiz ispanaklarim pırasa larim maydonozlarim brokolilerim deseydin iyiydi
Sana da gunaydin fistigim inşallah caloeisiz son

kaçamaksız bir kahvaltıdan sonra size günaydın demeye geldim

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kusurabakmayın tek tek alıntı yapamadım zamanla kaynaşırız
tünaydin canim benim
Kızlarrrrrr suuuuuuuu içelimmm hadi bakalım ayda 8 kılo vercezzzzz

her gün yemedigin sürece cok kacamak sayilmaz..bence 1 meyve yiyebilirsin kahvaltida..
Evet evet gotsin sekiz kg gelsin bebis
insallah canim
kız yemin ettik mecbur böyle gitcekk
yarın arkadasımın sözü var anlatıyo pastalar kurabıyeler neler yaptık diye ama yemiycemmm:18::18:
aman kafana taktigin seye bak sahgülüm,sen yildönümü pastana bile hayir demissin,bunlar sinek isirigi gibi kalir

canim bu mevsimde cilegi nerden buldun..
sadece 2 günsesorun yok
Haa birde sabah 45 dk yürüdüm ve toplam 2 litre su içtiim
süper
ciko yok artik..eve bile alma bak..ne yaptiysa bu cikolar yapti bize,sagligimizdan kiymetlimi ayol..hicte bile degil tabikiside

Arkadasim bence kahvaltina protein de eklemelisin yumurta gibi bi de cavdar veya tam bugday ekmegi kullanmani tavsiye ederim.sanki ac kalmissin gibi geldi de bana.ben cok denedim ac kalmayi tam tersi kili aldim

dün yediklerimi yazmadin ben heralde:44:

sabah
1 c.b.findik
1 yumurta kayisi kivami
1 elma
biraz peynir
10 zeytin

aksam
1 cipura
bol salata
1 k.k.tahin helvasi

su
2,5 lt
spor
30 dk yürüyüs,10 dk tifanny

3 kupa yesil cay

yemek hazirlamaya kactim ben..birsürüde ütüm birikti..gamzee nerdesin canim,gel sen seversin ütüyü

Kaptancum cezami yaptim.sabahtan beri bugune ait sporumu yapcam.annemletdeyim komsular cagirip duruyolar.asagiya inip sokakta oturuyoz ozlemisim sokakta cay icmeyi muhabbet etmeyi
Ahsenim sen nerde görev yapiyordun,yazdin ben görmedimmi:44:
Komsular en son kurbanda gormuslerdi beni.ne guzel zayiflamissin ne guzel olmussun dediler cok mutlu oldum
ohh bu seni dahada gaza getirir simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…