Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)
Hos geldin canim..bir arkadas daha cagirdim,geösin 3 kisiye ayn zamanda kurallari yazacagim..

bu dogum kilolari yokmu:5:
bende 2 senedir verip aliyorum,insallah gidisleri olurda dönüsleri olmaz:52:

Pastanin ustunde ne yaziyo bacim okuyamadim:)
iyiki varsın seni çok seviyorum karıcım yazıyo :16:
Afiyet olsun sahgülüm..süpersin:46:

Dilekcigimkizmazsan sana bisey dicem..sakin seni yargiliyorum sanma..
hatirliyorsan gecen gün eda ve yasemin,senin menüleri elestirdiginde,sende ben dengeliyorum demistin..bu sekilde zayiflamayi seciyorum demistin..
onlarda tabi zayiflarsin ama sporu biraktiginda geri gelir kilolar demislerdi..

canim simdi senin yazdiklarini okudugumda,onlara bir defa daha hak verdim..demekki o an icin veriyorsun ama düzen bir defa degistimi,emeklere oluyor olan..:14:

aman diyim izinliyim diye fazla kacirma:16:

Sevilaycigim bu yediklerinden bizim niye haberimiz yok canim..her gün menülerde yediklerimizi yazalim diye kendimi paraliyorum..e kacamak yaptim,yazmayayim dersek böyle oluyor sonra:19:

bu hafta 3 gün en az 30 dk spor yapiyorsun canim,kolay gelsin

afiyet olsun canim:16:

insallah sporsuzluk ve izin seni kötü etkilemez dilekcigim..inan senden cok ebn korkuyorum..aman salivereyim deme:34:

Afiyet olsun canim..süper:46:

Ay canim dogum gününmüydü senin..ben kacirdimmi yoksa..Yanliz bu pastaya her babayigit dayanamaz..kocaman tebrikler canim:46::46:

:9::9::9:

hos geldin caglacigim..nasilsin,nasil gidiyor izin:16:
Olur canim..benim icin sorun yok,yanliz sakin takima geldiginde kilo almis olma:20:

ben bile korktum kiz,yaglar nasil korkmasin:52:

sağol canım dayandım valla ,yok canım evlilik yıldönümüzdü

Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)

Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.

Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))

Ayfer ayni dertten bende muzdaribim canim dunyanin en iyiside olsa kendi abine tahummul edemezken insan kan bagi olmayan bi insana esinin hatri icin yahutta sartlardan dolayi ayni evi paylasmak katlanmak cok zor oluyor benimde uc ayim kaldi bakalim evi satip kayinvaldemle kaynim ayri biz ayri oturacaz.gecen gorumcem le derlestik kayinvaldemde yanimda ben sakinmam lafimi kirmadan soylierim kirkina gelmis insan bi arkasani toplamazmi bi odasina bakmazmi diyorum kayinvaldede ben yavrularima kiymadim yaptirmadim ogrenmediler onlar diyo hem ne varmis odasinda diyor cildiriyorum boyle konusunca ama ne ediyim Allah buyuk diyorum ya sabir cekiyorum
Uok canim benim allahtan oyle degil abisi kizar zaten bende derim dagitirsa kendi toplayacak
:19::19::19:

afiyet olsun canim..

katilmak siteyenler topigine bakiyorum canim ama diger takimlar orda yatip kalkiyor galiba,hemen cagiriyorlar:26:

tekrar gecmisolsun canim

:19::19:

canim önümüzdeki hafta iste..yani haftaya izinli olacaksin,benmi yanlis anladim ya:6:

insallah canim..

ellerine saglik ayfercigim

bence sen kendini kandiriyorsun canim..hicte sükretmiyorsun fazla ciktin diye..sükretmemelisinde zaten:19:

tebrikler canim..en azindan fazla cikmadin..takim dökülmüs resmen...

hemde ne perisan..rezil olduk diger takimlara,simdi gülecekler bize:5:

kaptanligim sürece buna 4.takimdaki kaptanligimda dahil,böyle bir ortalama görmemistim canim:19:

Merhaba burcucugum..nasil gidiyor koruma,insallah almamissindir verdiklerini:16:

2 nota=1 sari kart

bende utaniyorum:14:

yok canim,bulunmazsa 1 hafta fazlaya bölünüyor sadece ortalamasi..yani 2 hafta izin aldiysa ve bildirimde bulunmadan ayrildiysa 3 e bölünüyor..

insallah öyle olur

hic sormamis ol bence:5:

aynen öyle canim:5:

yok canim öyle degil..isteyen bildirim yapiyor,istemeyen yapmiyor..yapilmasi daha iyi tabi:34:

insallah canim..cok kötü bir hafta...

Canim ya,yine hevesin bosa cikmis..senin k.v.lerdearefeyi gösteriyorlar,bir türlü bayrami göstermiyorlar canim:9:

yanliz görümcende uyanikmis,her defasinda saliyor basindan:19:

ben cok seviyorum ya onu..o duruma düsmek istemeyen cikmasin bence programa,cikan zaten orda olacaklari göze alarak cikiyor:34:

afiyet olsun canim..
Kaptancim sonuna kadar haklisin :(
Menücüküm
Sabah
Haslanmıs bir yumurta
Maydanoz tere roka karısmı limonlu
Peynir az yaglı 3 catal
Zeytin 3
2 dilim etimek
Ara
Yeşilcay
Öglen yemegimden yarım saat önce
Kendi yaptıgım yogurttan bir bardak zencefil zerdecal ve tarcınlı ayran
Ögle
Bir kocaman kase bol limonlu salata( yeşşillik salaası)
3 tane eti form sade
( salatayı ekmksız yiyemem ekmk yememk için bisküvi yedim)
Ara
7 otlu bitki cayı( dogadan marka)
Aksam
Bir kepce yayla corbası
Ve tavuk cigerli sevze yemegi 1 por
Bir kase yogurt

Ara
Belki sekersiz siyah cay
4 adet ceviz yerim

Su:3 lt gidiyo 2 bitti sürahiyi doldurdum tekrar
Spor: sabah09:00 da leslie 2 mile walk
Ohh ohh hep böyle gidelim
kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..:6:
Malumunuz pazartesiden beri ömrümü hastanelerde gecirdim :( galiba benim hatam orda oldu
Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 brdk ilik su
Kahvlti 8.00 da 1 mini muz.sekrsz cy.10 zeyyin.kibrit kutusu peynir.1 domates

Ara 1 kupa form cy
Ogle12.30 da 1 tabk haslnmis lahananin ustune sarimsakli yogurt doktum
Ara 1 brdk lahana suyu.yarim portakal.2 cilek

Aksam19.00 da 1 koca kase marullu cacik
3 tane ince sarilmis lahana sarmasi

1 yesil cy
Suyum 3 ltyi gecti yatana kadar 3.5 yapmaya calisicam
35-40 dk yuruyus
Bu yemin cok ise yaradi
kızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdi:38: ama sakin olun :9::9: tadına bile bakmadım:32:
Eki Görüntüle 957895
Nice musmutlu yillara canim
Arkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım:23:
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah:46:

Tekrardan değerlerimi paylaşıyorum kayıt için
Boy:169
Kilo:64
Hedef kilo:59.9 (ilk hedefim 100 gramda olsa 60'ın altına düşmek:1:)

Sevgiler:42:
Hosgeldin canim umarim ulasirsin hedefine
Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)

Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.

Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))
Hosgeldin canim inşallah bu ddefa grri almamak uzere giderler
Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)

Hoşgeldin canım bebisin de emiyorsa burda daha iyi sonuc alirsin gitsin kglar

Sabah (07:00)
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates
1 catal peynir (detoksta yoktu azima atinca aklima geldi :9

Ara (10:00)
1 dilim ananas

Ogle (13:00)
100 gr tavukla yapilmis salata

Iyi gidiyorum iyi :13:

Ara (16:00)
1 dilim ananas
1 tum ceviz

Aksam (19:00)
1 kase corba
1 kase yoğurt

Su:2 lt
Bitki: kayısı li form bor kupa

Günaydın kısceler bu hafta çökmüşüz ama hafata bomba gıbı gelıyoruz ınsallah

menum

sabah kalkınca 2 adet hurma su

5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 form bisküvi

öğlen
piliç roti
3yk bulgur pılavı
yogurt

ara
2hurma
6 tuzsuz badem

aksam
6yk kapuska yemegı
yogurt

ara
arkadas oturmasındaydık yapamadım pastalar borekler vardı tabıki hayyıııırrr dıdım:)

Hosgeldin arkadasim ben ahsen

menümm

aç karnına 2 bardak su

kahvaltı: 3 yk yumurtasız menemen,2 dlm ekmek,5 zeytin,çok az peynir,1 kupa kayısılı form çay

ara: 1 elma

öğle: 1 kase ketentohumlu yoğurt

ara: 1 kupa hibisküs, 2 tane lifli form bisküvi

akşam: 1 kase çorba,salata,3 çatal taze fasulyeden aldım

ara: 2 fincan tarçınlı çay, 4,5 tane kuruyemişten aldım

en az 2 ltre su
15 dk trambolin+50 mekik
Harikasin cnm suyun 3 lt olsafevkaladenin de fevkunde olckmis

Uok canim benim allahtan oyle degil abisi kizar zaten bende derim dagitirsa kendi toplayacak

Kaptancim sonuna kadar haklisin :(

Ohh ohh hep böyle gidelim

Malumunuz pazartesiden beri ömrümü hastanelerde gecirdim :( galiba benim hatam orda oldu

Bu yemin cok ise yaradi

Nice musmutlu yillara canim

Hosgeldin canim umarim ulasirsin hedefine

Hosgeldin canim inşallah bu ddefa grri almamak uzere giderler

Hoşgeldin canım bebisin de emiyorsa burda daha iyi sonuc alirsin gitsin kglar

İnşallahhh bir daha asla geri gelmezler.. Doğum olaylarını ayrı tutuyorum tabiii :)

Afiyet olsun sahgülüm..süpersin:46:

Dilekcigimkizmazsan sana bisey dicem..sakin seni yargiliyorum sanma..
hatirliyorsan gecen gün eda ve yasemin,senin menüleri elestirdiginde,sende ben dengeliyorum demistin..bu sekilde zayiflamayi seciyorum demistin..
onlarda tabi zayiflarsin ama sporu biraktiginda geri gelir kilolar demislerdi..

canim simdi senin yazdiklarini okudugumda,onlara bir defa daha hak verdim..demekki o an icin veriyorsun ama düzen bir defa degistimi,emeklere oluyor olan..:14:

aman diyim izinliyim diye fazla kacirma:16:

Sevilaycigim bu yediklerinden bizim niye haberimiz yok canim..her gün menülerde yediklerimizi yazalim diye kendimi paraliyorum..e kacamak yaptim,yazmayayim dersek böyle oluyor sonra:19:

bu hafta 3 gün en az 30 dk spor yapiyorsun canim,kolay gelsin

afiyet olsun canim:16:

insallah sporsuzluk ve izin seni kötü etkilemez dilekcigim..inan senden cok ebn korkuyorum..aman salivereyim deme:34:

Afiyet olsun canim..süper:46:

Ay canim dogum gününmüydü senin..ben kacirdimmi yoksa..Yanliz bu pastaya her babayigit dayanamaz..kocaman tebrikler canim:46::46:

hos geldin caglacigim..nasilsin,nasil gidiyor izin:16:
Olur canim..benim icin sorun yok,yanliz sakin takima geldiginde kilo almis olma:20:

ben bile korktum kiz,yaglar nasil korkmasin:52:

Kaptanim bir turlu acikliyamadigim size ben bu iki hafta en azindan dengeleme calisicam bu yogunlukta nasil bir yol izleyebilirim diye dusunup durdum kalori hesabi yapayim dedim olmadi dengelemeye caliyirum onuda bu donem icin kilo almadan cikmak icin bu yogunluktana
.ama hep bu sekilde bi yol izledigim soykenirse buyuk haksizlik menulerime bakabilirsin haftanin 5,6 gunu kacamaksiz gecirmeye calisiyorum gecenin 12 bile spor yapiyordum haftanin 3,5 gunu menulerimin kacamakli olduugunu soylerseniz haksizliktir bu

Günaydın canlarım cigerlerim bitanelerim jelibonlarım
Pamuk sekerlerim kagıt helvalarım sizi........
Nasılsınız bakalım YENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞSNİZ SEFLAR GETİRMİŞSSİNİZ

Bugunde kacamksz bıgun için elimden geleni yapcan...

Selam 3. Mintikanin fistiklari:3:

Bu haftaki sonuctan sonra ne yapiyoruz bol hareket bol bereket diyerek tabana kuvvet hanimlar

Menulerimizi paylasiyoruz gecen haftaki gibi kaçamak yok

Yeminimizi unutmuyoruz

Hele ki aldigimiz sari karti mumkunse gozumuze gozumuze sokuyoruz

Bu haftanin galibi tabi ki biz olacagiz cunku biz 3. Mintikayiz cunku bizim KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOKKKK

Back