Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hep kalori olmusuz kiz ispanaklarim pırasa larim maydonozlarim brokolilerim deseydin iyiydi
Sana da gunaydin fistigim inşallah caloeisiz son

Onlar daha seker geldi kız ama dur senin için bi güsellik yapcam ayfercim

Selaaaaammmm kıvırcıklarım maydanozlarım pırasaalarım benim
Brokolilerim ıspanaklarım..... Terelerim rokalarımmm semizlerimmm oyyy sizi yeşilsogan yer gibi yeriiimm:

Hosbuldukkkk :))
Ben de kacamak yapmayacam inşallahhh ama kahvaltıda uc catal recel kacamak sayılır mııı :/ ıkı dılım kepek ekmek uc zeytın bıraz peynır hepsı buuu ama su eksık tamamlayayımmmm kalkınca hemen bı bardak ıcmıstm ama gerısı eksık

Haahh simdi oldu
kaçamaksız bir kahvaltıdan sonra size günaydın demeye geldim

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kusurabakmayın tek tek alıntı yapamadım zamanla kaynaşırız

Benim gunumde iyi gidiyor inşallah boyle biter

hoşgeldin canımm aramıza
bende kendımı tanıtayım 26 yaşındayım ist oturuyorum evliyim çocuk yok şuanda çalışmıyorum evdeyim

yediklerine gelince
kaçamak sayılmaz ama çok az yemişsin kahvaltını biraz daha zenginleştir bence yumurta yiyebiliyorsan ekle mutlaka yeşillik de ekleyebılırsın özellikle yumurta çok tok tutuyor

Canim illa ki tatli birseyler istiyorsa canın kahvalrina meyve ekleyebilirsin

kız yemin ettik mecbur böyle gitcekk
yarın arkadasımın sözü var anlatıyo pastalar kurabıyeler neler yaptık diye ama yemiycemmm:18::18:

Yeme yeme bak dogum gunumde evlik yildonumumde bile kendi pastani yemedim sende oyle nidan pastasimi yiycekmissin hicte bile de arkadasina

Arkadaşlaaar bugünden itibaren diyetime başladııım hayırlı olsun
Ben her zaman dyetlerme detox ile başlamayı terch ediyorum çünkü bana hız katıyor o yüzden ilk günümde şeyda coşkunun yulaf ve çilekli kürünü uyguluyorum yarın da belki bir kür daha yaparım daha sonra klasik yeme düzenime geçicem bbaya az ve sağlıksız görünebilr ama inanın bendr işe yarıyor daha iyi konsantre oluyorum ödem tamamen gdyor
bugün yediklerim
1 kase kadar çillek ve bir kaşık yulaaf

Memnun oldm ben de istanbuldaymm..
Haklısın az olms kahvaltı gec olmasına ragmen evde sureklı yattıgım ıcn on gundur dha fazla kılo almaktan korktm sanırımm :)) dıkkat edermm )

Canim illa ki tatli birseyler istiyorsa canın kahvalrina meyve ekleyebilirsin

Evet guzel olbılırrr tam bıt cıkolata canavarıym normalde amaa kendıme odul verme dısında yemeyecegımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…