Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hos geldin canim..bir arkadas daha cagirdim,geösin 3 kisiye ayn zamanda kurallari yazacagim..

bu dogum kilolari yokmu
bende 2 senedir verip aliyorum,insallah gidisleri olurda dönüsleri olmaz

Pastanin ustunde ne yaziyo bacim okuyamadim:)
iyiki varsın seni çok seviyorum karıcım yazıyo

sağol canım dayandım valla ,yok canım evlilik yıldönümüzdü

Gecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)

Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.

Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))

Uok canim benim allahtan oyle degil abisi kizar zaten bende derim dagitirsa kendi toplayacak
Kaptancim sonuna kadar haklisin
Ohh ohh hep böyle gidelim
kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..
Malumunuz pazartesiden beri ömrümü hastanelerde gecirdim galiba benim hatam orda oldu
Bu yemin cok ise yaradi
kızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdi ama sakin olun tadına bile bakmadım
Eki Görüntüle 957895
Nice musmutlu yillara canim
Hosgeldin canim umarim ulasirsin hedefine
Hosgeldin canim inşallah bu ddefa grri almamak uzere giderler

Hoşgeldin canım bebisin de emiyorsa burda daha iyi sonuc alirsin gitsin kglar

Sabah (07:00)
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates
1 catal peynir (detoksta yoktu azima atinca aklima geldi :9

Ara (10:00)
1 dilim ananas

Ogle (13:00)
100 gr tavukla yapilmis salata

Iyi gidiyorum iyi :13:

Ara (16:00)
1 dilim ananas
1 tum ceviz

Aksam (19:00)
1 kase corba
1 kase yoğurt

Su:2 lt
Bitki: kayısı li form bor kupa

Günaydın kısceler bu hafta çökmüşüz ama hafata bomba gıbı gelıyoruz ınsallah

menum

sabah kalkınca 2 adet hurma su

5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 form bisküvi

öğlen
piliç roti
3yk bulgur pılavı
yogurt

ara
2hurma
6 tuzsuz badem

aksam
6yk kapuska yemegı
yogurt

ara
arkadas oturmasındaydık yapamadım pastalar borekler vardı tabıki hayyıııırrr dıdım:)

Hosgeldin arkadasim ben ahsen

Harikasin cnm suyun 3 lt olsafevkaladenin de fevkunde olckmis

İnşallahhh bir daha asla geri gelmezler.. Doğum olaylarını ayrı tutuyorum tabiii :)

Kaptanim bir turlu acikliyamadigim size ben bu iki hafta en azindan dengeleme calisicam bu yogunlukta nasil bir yol izleyebilirim diye dusunup durdum kalori hesabi yapayim dedim olmadi dengelemeye caliyirum onuda bu donem icin kilo almadan cikmak icin bu yogunluktana
.ama hep bu sekilde bi yol izledigim soykenirse buyuk haksizlik menulerime bakabilirsin haftanin 5,6 gunu kacamaksiz gecirmeye calisiyorum gecenin 12 bile spor yapiyordum haftanin 3,5 gunu menulerimin kacamakli olduugunu soylerseniz haksizliktir bu

Günaydın canlarım cigerlerim bitanelerim jelibonlarım
Pamuk sekerlerim kagıt helvalarım sizi........
Nasılsınız bakalım YENİ GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞSNİZ SEFLAR GETİRMİŞSSİNİZ

Bugunde kacamksz bıgun için elimden geleni yapcan...

Selam 3. Mintikanin fistiklari

Bu haftaki sonuctan sonra ne yapiyoruz bol hareket bol bereket diyerek tabana kuvvet hanimlar

Menulerimizi paylasiyoruz gecen haftaki gibi kaçamak yok

Yeminimizi unutmuyoruz

Hele ki aldigimiz sari karti mumkunse gozumuze gozumuze sokuyoruz

Bu haftanin galibi tabi ki biz olacagiz cunku biz 3. Mintikayiz cunku bizim KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…