Hos geldin canim..bir arkadas daha cagirdim,geösin 3 kisiye ayn zamanda kurallari yazacagim..Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)
iyiki varsın seni çok seviyorum karıcım yazıyoPastanin ustunde ne yaziyo bacim okuyamadim:)
Afiyet olsun sahgülüm..süpersin
Dilekcigimkizmazsan sana bisey dicem..sakin seni yargiliyorum sanma..
hatirliyorsan gecen gün eda ve yasemin,senin menüleri elestirdiginde,sende ben dengeliyorum demistin..bu sekilde zayiflamayi seciyorum demistin..
onlarda tabi zayiflarsin ama sporu biraktiginda geri gelir kilolar demislerdi..
canim simdi senin yazdiklarini okudugumda,onlara bir defa daha hak verdim..demekki o an icin veriyorsun ama düzen bir defa degistimi,emeklere oluyor olan..
aman diyim izinliyim diye fazla kacirma
Sevilaycigim bu yediklerinden bizim niye haberimiz yok canim..her gün menülerde yediklerimizi yazalim diye kendimi paraliyorum..e kacamak yaptim,yazmayayim dersek böyle oluyor sonra
bu hafta 3 gün en az 30 dk spor yapiyorsun canim,kolay gelsin
afiyet olsun canim
insallah sporsuzluk ve izin seni kötü etkilemez dilekcigim..inan senden cok ebn korkuyorum..aman salivereyim deme
Afiyet olsun canim..süper
Ay canim dogum gününmüydü senin..ben kacirdimmi yoksa..Yanliz bu pastaya her babayigit dayanamaz..kocaman tebrikler canim
hos geldin caglacigim..nasilsin,nasil gidiyor izin
Olur canim..benim icin sorun yok,yanliz sakin takima geldiginde kilo almis olma
ben bile korktum kiz,yaglar nasil korkmasin
Uok canim benim allahtan oyle degil abisi kizar zaten bende derim dagitirsa kendi toplayacakAyfer ayni dertten bende muzdaribim canim dunyanin en iyiside olsa kendi abine tahummul edemezken insan kan bagi olmayan bi insana esinin hatri icin yahutta sartlardan dolayi ayni evi paylasmak katlanmak cok zor oluyor benimde uc ayim kaldi bakalim evi satip kayinvaldemle kaynim ayri biz ayri oturacaz.gecen gorumcem le derlestik kayinvaldemde yanimda ben sakinmam lafimi kirmadan soylierim kirkina gelmis insan bi arkasani toplamazmi bi odasina bakmazmi diyorum kayinvaldede ben yavrularima kiymadim yaptirmadim ogrenmediler onlar diyo hem ne varmis odasinda diyor cildiriyorum boyle konusunca ama ne ediyim Allah buyuk diyorum ya sabir cekiyorum
Kaptancim sonuna kadar haklisin
afiyet olsun canim..
katilmak siteyenler topigine bakiyorum canim ama diger takimlar orda yatip kalkiyor galiba,hemen cagiriyorlar:26:
tekrar gecmisolsun canim
canim önümüzdeki hafta iste..yani haftaya izinli olacaksin,benmi yanlis anladim ya
insallah canim..
ellerine saglik ayfercigim
bence sen kendini kandiriyorsun canim..hicte sükretmiyorsun fazla ciktin diye..sükretmemelisinde zaten
tebrikler canim..en azindan fazla cikmadin..takim dökülmüs resmen...
hemde ne perisan..rezil olduk diger takimlara,simdi gülecekler bize
kaptanligim sürece buna 4.takimdaki kaptanligimda dahil,böyle bir ortalama görmemistim canim
Merhaba burcucugum..nasil gidiyor koruma,insallah almamissindir verdiklerini
2 nota=1 sari kart
bende utaniyorum
yok canim,bulunmazsa 1 hafta fazlaya bölünüyor sadece ortalamasi..yani 2 hafta izin aldiysa ve bildirimde bulunmadan ayrildiysa 3 e bölünüyor..
insallah öyle olur
hic sormamis ol bence
aynen öyle canim
yok canim öyle degil..isteyen bildirim yapiyor,istemeyen yapmiyor..yapilmasi daha iyi tabi
insallah canim..cok kötü bir hafta...
Canim ya,yine hevesin bosa cikmis..senin k.v.lerdearefeyi gösteriyorlar,bir türlü bayrami göstermiyorlar canim
yanliz görümcende uyanikmis,her defasinda saliyor basindan
ben cok seviyorum ya onu..o duruma düsmek istemeyen cikmasin bence programa,cikan zaten orda olacaklari göze alarak cikiyor
afiyet olsun canim..
Ohh ohh hep böyle gidelimMenücüküm
Sabah
Haslanmıs bir yumurta
Maydanoz tere roka karısmı limonlu
Peynir az yaglı 3 catal
Zeytin 3
2 dilim etimek
Ara
Yeşilcay
Öglen yemegimden yarım saat önce
Kendi yaptıgım yogurttan bir bardak zencefil zerdecal ve tarcınlı ayran
Ögle
Bir kocaman kase bol limonlu salata( yeşşillik salaası)
3 tane eti form sade
( salatayı ekmksız yiyemem ekmk yememk için bisküvi yedim)
Ara
7 otlu bitki cayı( dogadan marka)
Aksam
Bir kepce yayla corbası
Ve tavuk cigerli sevze yemegi 1 por
Bir kase yogurt
Ara
Belki sekersiz siyah cay
4 adet ceviz yerim
Su:3 lt gidiyo 2 bitti sürahiyi doldurdum tekrar
Spor: sabah09:00 da leslie 2 mile walk
Malumunuz pazartesiden beri ömrümü hastanelerde gecirdimkizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..
Bu yemin cok ise yaradiBugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 brdk ilik su
Kahvlti 8.00 da 1 mini muz.sekrsz cy.10 zeyyin.kibrit kutusu peynir.1 domates
Ara 1 kupa form cy
Ogle12.30 da 1 tabk haslnmis lahananin ustune sarimsakli yogurt doktum
Ara 1 brdk lahana suyu.yarim portakal.2 cilek
Aksam19.00 da 1 koca kase marullu cacik
3 tane ince sarilmis lahana sarmasi
1 yesil cy
Suyum 3 ltyi gecti yatana kadar 3.5 yapmaya calisicam
35-40 dk yuruyus
Nice musmutlu yillara canimkızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdiama sakin olun tadına bile bakmadım
Eki Görüntüle 957895
Hosgeldin canim umarim ulasirsin hedefineArkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah
Tekrardan değerlerimi paylaşıyorum kayıt için
Boy:169
Kilo:64
Hedef kilo:59.9 (ilk hedefim 100 gramda olsa 60'ın altına düşmek)
Sevgiler
Hosgeldin canim inşallah bu ddefa grri almamak uzere giderlerGecenin bir kör vakti geldim amma kuralları hatırlamıyorum eğer sorun olmayacaksa aranıza katılmak isterim motivasyona ihtiyacım varr :)
Burada da kendimi kısaca tanıtaym. Ben hilal,23 yasındayım calısıyorm nişanlıyım. Boy 165 kilo 66,6 ile giriş yapıyorum. Hedef 57 yaza formda giröek istiyorum. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bi sure spor yasak sadece yememe dikkat edecegim.
Gecen sene yaza formda girmiştm ama malesef geri aldm o yuzdennn yine yeniden gitsin kilolarr gelmesinnnn :))
Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)
Sabah (07:00)
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates
1 catal peynir (detoksta yoktu azima atinca aklima geldi :9
Ara (10:00)
1 dilim ananas
Ogle (13:00)
100 gr tavukla yapilmis salata
Iyi gidiyorum iyi :13:
Mrb.davetiniz üzere geldim teşekkür ederim. Azimli ve kararlıyım. Kilo: 75 boy: 163 yaş: 24. 2 çocuğum var bebeğim 11 aylık.doğum kilolarıyla uğraşıyrum yani. 93 kiloyla doğuma girdim 75 e kadar ite kaka geldim. İlk defa gruba katılıyoum kuaralları ve neyapmam gerek bilmiyorum.(düzenli paylaşım yapmam gerektiği dışında)
Harikasin cnm suyun 3 lt olsafevkaladenin de fevkunde olckmismenümm
aç karnına 2 bardak su
kahvaltı: 3 yk yumurtasız menemen,2 dlm ekmek,5 zeytin,çok az peynir,1 kupa kayısılı form çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase ketentohumlu yoğurt
ara: 1 kupa hibisküs, 2 tane lifli form bisküvi
akşam: 1 kase çorba,salata,3 çatal taze fasulyeden aldım
ara: 2 fincan tarçınlı çay, 4,5 tane kuruyemişten aldım
en az 2 ltre su
15 dk trambolin+50 mekik
Uok canim benim allahtan oyle degil abisi kizar zaten bende derim dagitirsa kendi toplayacak
Kaptancim sonuna kadar haklisin
Ohh ohh hep böyle gidelim
Malumunuz pazartesiden beri ömrümü hastanelerde gecirdimgaliba benim hatam orda oldu
Bu yemin cok ise yaradi
Nice musmutlu yillara canim
Hosgeldin canim umarim ulasirsin hedefine
Hosgeldin canim inşallah bu ddefa grri almamak uzere giderler
Hoşgeldin canım bebisin de emiyorsa burda daha iyi sonuc alirsin gitsin kglar
Afiyet olsun sahgülüm..süpersin
Dilekcigimkizmazsan sana bisey dicem..sakin seni yargiliyorum sanma..
hatirliyorsan gecen gün eda ve yasemin,senin menüleri elestirdiginde,sende ben dengeliyorum demistin..bu sekilde zayiflamayi seciyorum demistin..
onlarda tabi zayiflarsin ama sporu biraktiginda geri gelir kilolar demislerdi..
canim simdi senin yazdiklarini okudugumda,onlara bir defa daha hak verdim..demekki o an icin veriyorsun ama düzen bir defa degistimi,emeklere oluyor olan..
aman diyim izinliyim diye fazla kacirma
Sevilaycigim bu yediklerinden bizim niye haberimiz yok canim..her gün menülerde yediklerimizi yazalim diye kendimi paraliyorum..e kacamak yaptim,yazmayayim dersek böyle oluyor sonra
bu hafta 3 gün en az 30 dk spor yapiyorsun canim,kolay gelsin
afiyet olsun canim
insallah sporsuzluk ve izin seni kötü etkilemez dilekcigim..inan senden cok ebn korkuyorum..aman salivereyim deme
Afiyet olsun canim..süper
Ay canim dogum gününmüydü senin..ben kacirdimmi yoksa..Yanliz bu pastaya her babayigit dayanamaz..kocaman tebrikler canim
hos geldin caglacigim..nasilsin,nasil gidiyor izin
Olur canim..benim icin sorun yok,yanliz sakin takima geldiginde kilo almis olma
ben bile korktum kiz,yaglar nasil korkmasin
Ayni kiloda dewam ediorumda bi moralim bozuk bi hayattab sogudum yine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?