Kayınvalidlee yawrularına hiç kıyamazlar zaten dilekcim
Buda bni sinir ediyo
Sen kac yasındsn canm sorması ayıp denilen ama hep sorulan bişi ama merak ettim[/QUOT
Canim subat 20 30 olucam ,yani yirmili rakamlarda son gunlerim:)2
Ayyildiz cnm niye izne ayrildin anlamadim ben seni[/QUOT
nasıl ayrılmıyım gulum hergunum dolu okul acılana kadar menu ,spor dıye bısey kalmadı cok yemıyorum ama kılo verecek dıyette yapamıyorum mesala haftasonu teyzemlere davetlıyız ma aıle kadın yoresel yemegımız olan ıslamayı yapıcak yufka ve tavuk tan olusan yemek zorundayım yanında salatadan baska bısey yapılmaz mıktarını az tutsam aksam dengeledım desemde ne yazıkkı menulerım kabul gormuyor takımda paylastıgım zaman buda motıvasyonu etkılıyor ıster ıstemez sımdı cogunuzda katı dıyete basldınız sızıde etkılememek adına ızıne cıkmak ıstedım yoksa burlardayım.bu duzensızlıgımde okul acılana kdar ondan sonra rahatım Allahın ıznıyle
Kaptancim ben hatalarimi yazayim.annemlerdeyim evimde degilim suan.haliyle duzenimi cok zorluyorum.3-4 gun misafirlerdn cok duzensiz beslendm.onlarla pasta borek de yedim.okul olmayinca evde yogun yasamda yok suan bende hareketlerim azaldi. Suyumu az ictim bitki cylrimi da.okul olmayinca gec uyandim.
Cooook güzelllkızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdiama sakin olun tadına bile bakmadım
Eki Görüntüle 957895
Arkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah
Tekrardan değerlerimi paylaşıyorum kayıt için
Boy:169
Kilo:64
Hedef kilo:59.9 (ilk hedefim 100 gramda olsa 60'ın altına düşmek)
Sevgiler
Cooook güzelll
Hoşgeldn canm kendinden bahsedermisin ewlimisin calısıyormusun cocugun varmı daa iyi tanışmak adına ..
Herşey güsel olacak
Bu arada cok kılolu durmuyosundur boyun uzun cunku ....Bn merve canm 24 yasıma basvam agustosta inş
Ewliyim bi kızm var 18 aylık ablası
160 boy
65.500 kılo hedef :55
Arkadaşlar merhaba yarışmaya katılmak istiyordum davet üzerine geliverdim bu takıma.Kabul ederseniz bende rekabete ortak olayım
Elimden geldiğince herşeyi paylaşıcam yediğim içtiğim hepimize kolay gelsin bol bolmotivasyon olsun inşallah
Sevgiler
menümm
aç karnına 2 bardak su
kahvaltı: 3 yk yumurtasız menemen,2 dlm ekmek,5 zeytin,çok az peynir,1 kupa kayısılı form çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase ketentohumlu yoğurt
ara: 1 kupa hibisküs, 2 tane lifli form bisküvi
akşam: 1 kase çorba,salata,3 çatal taze fasulyeden aldım
ara: 2 fincan tarçınlı çay, 4,5 tane kuruyemişten aldım
en az 2 ltre su
15 dk trambolin+50 mekik
Hoşbulduk canımm inanıyorumki güzel olacak
Çocuğunu allah bağışlasın maşallaah
Canım çok şişman durmuyorum ama yüzüm çok tombik ve rahatsız oluyorumÖzel bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorm bu sefer kesin kararlıyım 38 beden dapdar bir kot aldım indirimden mutlaka girecem onun içine her hafta deniycem bakalım inceliyormuyum yoksa tartı beni yanıltıyormu diye
kızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdiama sakin olun tadına bile bakmadım
Eki Görüntüle 957895
Sevgiler
Afiyet olsun sahgülüm..süpersinmenümm
aç karnına 2 bardak su
kahvaltı: 3 yk yumurtasız menemen,2 dlm ekmek,5 zeytin,çok az peynir,1 kupa kayısılı form çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase ketentohumlu yoğurt
ara: 1 kupa hibisküs, 2 tane lifli form bisküvi
akşam: 1 kase çorba,salata,3 çatal taze fasulyeden aldım
ara: 2 fincan tarçınlı çay, 4,5 tane kuruyemişten aldım
en az 2 ltre su
15 dk trambolin+50 mekik
Dilekcigimkizmazsan sana bisey dicem..sakin seni yargiliyorum sanma..Kaptanim cok ozur diliyorum benim eksigim sporsuzlugum duzensizlik ne yazikki okullar acilsin sabah sporiyla duzene giricem hemen
Sevilaycigim bu yediklerinden bizim niye haberimiz yok canim..her gün menülerde yediklerimizi yazalim diye kendimi paraliyorum..e kacamak yaptim,yazmayayim dersek böyle oluyor sonraKaptancim ben hatalarimi yazayim.annemlerdeyim evimde degilim suan.haliyle duzenimi cok zorluyorum.3-4 gun misafirlerdn cok duzensiz beslendm.onlarla pasta borek de yedim.okul olmayinca evde yogun yasamda yok suan bende hareketlerim azaldi. Suyumu az ictim bitki cylrimi da.okul olmayinca gec uyandim.
afiyet olsun canimYesil cayimi iciyom suan hadi siz de buyrun
insallah sporsuzluk ve izin seni kötü etkilemez dilekcigim..inan senden cok ebn korkuyorum..aman salivereyim demeben erken kalkıyorum da ya mısafır ıcın kosturuyorum yada gezmeye gıtmek ıcın spor olmuyor ozamanda
Afiyet olsun canim..süperBugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu 1 brdk ilik su
Kahvlti 8.00 da 1 mini muz.sekrsz cy.10 zeyyin.kibrit kutusu peynir.1 domates
Ara 1 kupa form cy
Ogle12.30 da 1 tabk haslnmis lahananin ustune sarimsakli yogurt doktum
Ara 1 brdk lahana suyu.yarim portakal.2 cilek
Aksam19.00 da 1 koca kase marullu cacik
3 tane ince sarilmis lahana sarmasi
1 yesil cy
Suyum 3 ltyi gecti yatana kadar 3.5 yapmaya calisicam
35-40 dk yuruyus
Ay canim dogum gününmüydü senin..ben kacirdimmi yoksa..Yanliz bu pastaya her babayigit dayanamaz..kocaman tebrikler canimkızlarr eşim akşam elinde pastayla eve girdiama sakin olun tadına bile bakmadım
Eki Görüntüle 957895
Yok canm yha form bisküvi varya sade ince noracım ona sunta diyince bende öle dedim
hos geldin caglacigim..nasilsin,nasil gidiyor izinKaptan ben biraz daha izinli olmak istiorumm
ben bile korktum kiz,yaglar nasil korkmasinSaol canm bnm artık düzeltmek düzelmk ve zayıflamak istiyorum
Korkun benden yaglarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?