- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Dilekcim bu haftami haftaya mi yazalim sasirdim yani haftaya bildirim yapip mi izne ayrilcaksin :26:
Bildirim yapip izine ayrilmak gerekiyormus bilmiyordum onumuzdeki iki hafta bildirim yapmiyacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilekcim bu haftami haftaya mi yazalim sasirdim yani haftaya bildirim yapip mi izne ayrilcaksin :26:
rica ederim canım ne demekCanım düzelttim ben bunu çok saolun
Kiz yemegini yiyorum ben kabuska coklezettli
Bildirim yapip izine ayrilmak gerekiyormus bilmiyordum onumuzdeki iki hafta bildirim yapmiyacam
Bir koca kase salata yedim ve doydum yanındada 5 tane sunta dan yedim su içcem karnım şişti içemiyom ahh bi 7 otlu cay yapayım jelibonlarım
Sabah (07:00)
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet domates
1 catal peynir (detoksta yoktu azima atinca aklima geldi :9
Ara (10:00)
1 dilim ananas
Ogle (13:00)
100 gr tavukla yapilmis salata
Iyi gidiyorum iyi :13:
kızlar dün benimkiler costu minik ateşlendi büyüğün kulagı agrıdı oğluşumda öksürdü eşimde beni deli etti bende onu deli ettim en son gece 5di uyumamıstım.sabah işe geldim kafam buz kütlesi gibi.eşim dediki annemler abime gidecek ne sevindim zaten daha evvelde gitmek istediler kaynım şubat tatilinde gelin demişti.hayaller kurdum haftasonu için.az evvel konustuk eşimle kaynım gelmeyin cocuklar anneannelerine gitti demiş.benim kvdelerle sorunum yok ama cok yoruldum bunaldım ayaklarımı uzatıp uykusuzda kalsam cocuklardan sonra keyf yapmak istiyorum.yine olmadı.
Ahh canim tum hayaller in suya dustu ne kadar sinjr oldugunu tahmin edebiliyorum madem anneannelerine gitti kvler gelmesin niye diyo utanir insan gelmeyin demeye azcikkızlar dün benimkiler costu minik ateşlendi büyüğün kulagı agrıdı oğluşumda öksürdü eşimde beni deli etti bende onu deli ettim en son gece 5di uyumamıstım.sabah işe geldim kafam buz kütlesi gibi.eşim dediki annemler abime gidecek ne sevindim zaten daha evvelde gitmek istediler kaynım şubat tatilinde gelin demişti.hayaller kurdum haftasonu için.az evvel konustuk eşimle kaynım gelmeyin cocuklar anneannelerine gitti demiş.benim kvdelerle sorunum yok ama cok yoruldum bunaldım ayaklarımı uzatıp uykusuzda kalsam cocuklardan sonra keyf yapmak istiyorum.yine olmadı.
Evet canim dr hızlı kg vrrmemi isgiyor karatayla mumkun degilsüper gidiyorsun tatlım ozaman sen karatayı bıraktın demi
Hahayy bende evden getirdim tavuklu salatami ve doydumm sirf ananaslar listede var diye yiyorum saati gelinceBir koca kase salata yedim ve doydum yanındada 5 tane sunta dan yedim su içcem karnım şişti içemiyom ahh bi 7 otlu cay yapayım jelibonlarım
jelibonların yesin senii
bende kahvaltımı geç yaptım resmen uyuya kalmısım 11 de kalktım öğleyi atlamayım 1 kase ketentohumlu yoğurt yiyeyim bende
kızlar dün benimkiler costu minik ateşlendi büyüğün kulagı agrıdı oğluşumda öksürdü eşimde beni deli etti bende onu deli ettim en son gece 5di uyumamıstım.sabah işe geldim kafam buz kütlesi gibi.eşim dediki annemler abime gidecek ne sevindim zaten daha evvelde gitmek istediler kaynım şubat tatilinde gelin demişti.hayaller kurdum haftasonu için.az evvel konustuk eşimle kaynım gelmeyin cocuklar anneannelerine gitti demiş.benim kvdelerle sorunum yok ama cok yoruldum bunaldım ayaklarımı uzatıp uykusuzda kalsam cocuklardan sonra keyf yapmak istiyorum.yine olmadı.