Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayfer ayni dertten bende muzdaribim canim dunyanin en iyiside olsa kendi abine tahummul edemezken insan kan bagi olmayan bi insana esinin hatri icin yahutta sartlardan dolayi ayni evi paylasmak katlanmak cok zor oluyor benimde uc ayim kaldi bakalim evi satip kayinvaldemle kaynim ayri biz ayri oturacaz.gecen gorumcem le derlestik kayinvaldemde yanimda ben sakinmam lafimi kirmadan soylierim kirkina gelmis insan bi arkasani toplamazmi bi odasina bakmazmi diyorum kayinvaldede ben yavrularima kiymadim yaptirmadim ogrenmediler onlar diyo hem ne varmis odasinda diyor cildiriyorum boyle konusunca ama ne ediyim Allah buyuk diyorum ya sabir cekiyorum

Mervecim ben de cok heyecanliyim ya bugun super gecti sifir kacamak.sanki sizinle ilk kez takiliyomusum gibi geldi

Merve yada diğer arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Üzerinde Allah yazan besmele olan yüzük kolye takmak vs durumunda sakınca var mı ?

Edacim yuzuk skintili cunku helaya da giriyosun.ama kolyede helaya girerken giysinin icine koyarsan skinti olmuyomus.bende de kitmir kolye var.gerci merve cok guzel cevap da vermis

Mervecim ben de cok heyecanliyim ya bugun super gecti sifir kacamak.sanki sizinle ilk kez takiliyomusum gibi geldi

Aynen yha allahım o kadar güsel ki 2 lt bitirdim bu iş bu takıma heycan getirdi bnce 7 otlu cayımı içtim yeşilçay içtim
Spor yaptım allahm yha

Menücüküm
Sabah
Haslanmıs bir yumurta
Maydanoz tere roka karısmı limonlu
Peynir az yaglı 3 catal
Zeytin 3
2 dilim etimek
Ara
Yeşilcay
Öglen yemegimden yarım saat önce
Kendi yaptıgım yogurttan bir bardak zencefil zerdecal ve tarcınlı ayran
Ögle
Bir kocaman kase bol limonlu salata( yeşşillik salaası)
3 tane eti form sade
( salatayı ekmksız yiyemem ekmk yememk için bisküvi yedim)
Ara
7 otlu bitki cayı( dogadan marka)
Aksam
Bir kepce yayla corbası
Ve tavuk cigerli sevze yemegi 1 por
Bir kase yogurt

Ara
Belki sekersiz siyah cay
4 adet ceviz yerim

Su:3 lt gidiyo 2 bitti sürahiyi doldurdum tekrar
Spor: sabah09:00 da leslie 2 mile walk

afiyet olsun canim..
katilmak siteyenler topigine bakiyorum canim ama diger takimlar orda yatip kalkiyor galiba,hemen cagiriyorlar:26:
tekrar gecmisolsun canim
gunaydın hanımlar yenı kalktım hemen tartıldım dısarı cıkıcam bekleyemedım 73,6cıktım

bu hafta ızınnlımı yazdın kaptan ben onumuzdekı ıkı hafta demıstım ama zaten artıdayım bu haftadan baslasın olmazsa
canim önümüzdeki hafta iste..yani haftaya izinli olacaksin,benmi yanlis anladim ya
yok kaptanım soz donmıyecem dıyet zorlamıyor duzensızlık yordu benım ıkı hafta bomba gıbı sahalara donucem
insallah canim..
ellerine saglik ayfercigim
bence sen kendini kandiriyorsun canim..hicte sükretmiyorsun fazla ciktin diye..sükretmemelisinde zaten
takım dökülüyorr.ben sabahda biraz evvelde ancak 300 gr eksik geldim.
tebrikler canim..en azindan fazla cikmadin..takim dökülmüs resmen...
kızlarrr halimiz perişan
hemde ne perisan..rezil olduk diger takimlara,simdi gülecekler bize
Çooook kötüyüz bu hafta :18::18:şimdiye kadarki en kötü hafta sanırım :18:
kaptanligim sürece buna 4.takimdaki kaptanligimda dahil,böyle bir ortalama görmemistim canim
Merhaba burcucugum..nasil gidiyor koruma,insallah almamissindir verdiklerini
2 nota=1 sari kart
kızlar bi listeyi kontrol edinde paylaşayım kadeş takıma götürmeye utanıyorum:78::96:
bende utaniyorum
izne ayrılıcak üyelerinizinde kilo bildiriminde bulunması gerekiyor diye biliyorum , bidirimde bulunup izne ayrılcaklar:44:
yok canim,bulunmazsa 1 hafta fazlaya bölünüyor sadece ortalamasi..yani 2 hafta izin aldiysa ve bildirimde bulunmadan ayrildiysa 3 e bölünüyor..
insallah öyle olur
Durum nasil kizlar
hic sormamis ol bence
Herkes eksimi ya uc kisimi kilo vermis kilo veren bacilarim tebrik ediyorum
aynen öyle canim
Bildirim yapip izine ayrilmak gerekiyormus bilmiyordum onumuzdeki iki hafta bildirim yapmiyacam
yok canim öyle degil..isteyen bildirim yapiyor,istemeyen yapmiyor..yapilmasi daha iyi tabi
insallah canim..cok kötü bir hafta...

Canim ya,yine hevesin bosa cikmis..senin k.v.lerdearefeyi gösteriyorlar,bir türlü bayrami göstermiyorlar canim

yanliz görümcende uyanikmis,her defasinda saliyor basindan
Kızlar su seda sayanın programı bni gıcık ediıyo
Kv problemim yok ama bu programı izlersem düşmn olcam böle sewıyesiz bi program olmaz
İğrenc insanı kıskırtıyo
ben cok seviyorum ya onu..o duruma düsmek istemeyen cikmasin bence programa,cikan zaten orda olacaklari göze alarak cikiyor
Baci tam adamina sordun :))) bence sarmalari ac puriclerini baskasi yesin lahanalarindan istedigin kadar yr:)

afiyet olsun canim..

Mervecim cok guzel cnm

Kayınvalidlee yawrularına hiç kıyamazlar zaten dilekcim
Buda bni sinir ediyo

Sen kac yasındsn canm sorması ayıp denilen ama hep sorulan bişi ama merak ettim

kizlar bu hafta cok kötü bir sonuc aldik..sizden bu haftayla ilgili rapor istiyorum..herkes bu hafta nerde ve neyi yanlis yaptigini yazsin lütfen..

Kaptanim cok ozur diliyorum benim eksigim sporsuzlugum duzensizlik ne yazikki okullar acilsin sabah sporiyla duzene giricem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…