Merhabalar, ben 23 yasındayım bekarım ANkara unı de tıyatro oyunculuk okuyorum, 15 yasından beır hafıfı kıloluyum 3 yıldan berı de 90 ın uzerındeyım.
Aksam o kadar yemem, benım beden saatımden dolayı,provalarım yuzunden gece yarısı gelıyorum eve, ama yedıklerım ya sut ya da marul
dıyet yontemlerı kısmında gunluk yazıyorum oraya bakma sansınız olursa benı daha ıyı tanıyabılırsınız
gorusmek uzere
canım ben de çok severim mücveri.
Annem ben yağlı yemeyeyim diye fırında yapıyor ve gerçekten süper oluyor. İnernette tarifleri var sen de fırında dene. Hem o zaman yağsız oluyor hem de bence daha lezzetli oluyor.
canım aramıza hoşgeldin. Diyetisyen'e hiç gittin mi bilmiyorum ama rejim yaparken salam,sosis ve sucuk yasak oluyor. Her ne kadar light yesen de yine de çiğ et yemiş oluyorsun.
ay oğluşunu görmeye geliyorlar dimi?
Ne güzel yaa...
aman boşver sen de o kadar çok şey yapma.
bebek çikolatası ver yolla :jeyyar:
yediklerimi yazayım
şimdi salatalık yiyom:roflol:diyeti delmemek lazım
bir sürü su içtim valla bardağını sayamadım
misafirlerimle beraber bol kimyonlu kısır yedimcokacimcoook
bir dilim yufka böreği yedimkötükedihüso
bir dilim kedi dilli pasta yedim vallahi ince dilim yedim-tatlicadiarzu-
diğer yaptıklarımdan yemedim
yarın da misafir var
ne edecem bilmem bu hafta fuull misafirkafamçokkarıştı
anam baygınlık geldi şimdiden bana
akşam misafir geldi habersiz
daha doğrusu yarım saat içinde geldiler
onlara yaptığım kekten yedim küçük bi dilim ve çay
merhabalar kızlar dün uğrayamadım çünkü pazartesi günü öğlen kızımın öğretmeni çağırdı okulda hastalanmış gittim kızımı aldım yakında sağlıkocağı vardı götürdüm dr. acile götür tahliller lazım dedi hemen acile geçtik tahliller yapıldı apandist şüphesiyle dr bize şişli etfal çocuk acile sevk etti akşam eşim gelme saatiydi geliince hemen götürdü ordada yapılmış tahliller apandist değil ama ne olduğuda belli değil yani teşhis konulamadı bugün tekrar götürecem. dünde onunla uğraştım giremedim ne oldu bize yaaa.....
pazartesi öğlen hastanedeydim yemedim bişey akşamda sadece 1 dilim börek ve meyve suyu
dün sabah 1 dilim ekmek maydanoz roka ve domatesten oluşan salata
öğlen 1 tabak brokoli salatası
akşam 3 tane tavuk köfte 1 dilim ekmek salata
bugün sabah yarım simit çayyy
rose canım teşekkür ederim birazdan indirecem adresi.........
merhabalar kızlar dün uğrayamadım çünkü pazartesi günü öğlen kızımın öğretmeni çağırdı okulda hastalanmış gittim kızımı aldım yakında sağlıkocağı vardı götürdüm dr. acile götür tahliller lazım dedi hemen acile geçtik tahliller yapıldı apandist şüphesiyle dr bize şişli etfal çocuk acile sevk etti akşam eşim gelme saatiydi geliince hemen götürdü ordada yapılmış tahliller apandist değil ama ne olduğuda belli değil yani teşhis konulamadı bugün tekrar götürecem. dünde onunla uğraştım giremedim ne oldu bize yaaa.....
pazartesi öğlen hastanedeydim yemedim bişey akşamda sadece 1 dilim börek ve meyve suyu
dün sabah 1 dilim ekmek maydanoz roka ve domatesten oluşan salata
öğlen 1 tabak brokoli salatası
akşam 3 tane tavuk köfte 1 dilim ekmek salata
bugün sabah yarım simit çayyy
rose canım teşekkür ederim birazdan indirecem adresi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?