Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende bir haller var ama allah sonu mu hayır etsin:roflol:
hamileyken aşermedim ya ben bu kadar
sabahtan beri burnuma mücver kokuyodu
dayanamadım yaptımdelikafadulden
ama azıcık yağla kızarttım
eşimde çok beğendi çok hafif olmuş dedi
tam diyet işi
ondan yedim
akşamada kokuyo burnuma bişeyler ama hangisini yapsam kisırnaşık şey

evet canım 8 kuş ve 30 yawru ilede uğraşıştık büyüyene kadar.canım üzerini örtmekle iyi yapışsın fekat çok karanlık bırakma yem yiyemez.akşamları üzerini örtersen hem sabahın köründe ötüp seni uyandırmaz hemde üşümez.bizimde şidi 1 tane var.bernuşunda dediği gibi sen evde yokken bişey olabilir başı kafese sıkışıp kalabilir evde yokken açık renk ince birşeyle üzerini ört bencede.yada daha sık örülüş bi kafes kullan canım

bernuş saolasın ve amiiin diyorumm
rainbow87 hoşgeldin arkadaşım

yediklerimi yazayım:
sabah bir dilm ekmk
bir iki lokma b.peynir.
bir iki çatal omlet
şekersiz çay

öğle dışarda geçti birşeyde yemedim

akşam:
azcıcık pilav üstü kuru

az öncede bir avuç patlamış mısır

şimdilik bukadar öptümm

ah ablacım bizde ne yapacağımızı şaşırdık aslında bademcik aldırmak da iyi değil ama bizim oğlan artık bademcikler yüzünden antibiyotik bağımlısı oldu ayda 2 defa bademcik şişer mi ayda 2 şişeden fazla antibiyotik kullanıyor allah korusun böbrekler iflas edecek gerçi bu sefer haccettepeye götürüp baktıracam doktor ne derse onu yapcaz

Merhabalar, ben anlamadım bız bı takım olarak baska takımlarla yarısmıyor muyuz sımdı:)
herseyse, ben cuma baslamıstım zaten dıyete denk geldı yanı basladıgımda kılo 130.8 dı boyum 1 73 yasım 23
yedıklerım ıse:

10:30-ıkı dılım kepeklı ekmek, 1 bardak süt

12:00-3 kuru kayısı-3 cevız

14:30- bir büyük kepekli sandviç (içinde 2 dilim diyet hindi jambom ve diyet peynir var, artı marul ve domates) bir ayran

16:00-bir elma- 2 avuç sade marul

17:45- bir avuç kepekli kornfleks

19:00- 4 kaşık az yağlı patlıcan, 3 kaşık az yağlı taze fasulye, 1 dilim yagsız pısırılmıs buyukçe et

yatmadan da bır bardak süt ve 2-3 avuç kornfleks yiyecegım, tabı aralarda toplam 1,5 lt su 1 lt kadar da bitki çayı içtim:)

BURNUNA DİYET MENÜLERİ KOSUNyerimseniben
AĞZINDAN YEL ALSIN KIZ İFLAS MİFLAS
GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR CANIMCIM

EVET CANIM DİĞER TAKIMLAR İLE YARIŞIYORUZ.

BİLGİLERİNİ KAYDEDİYORUM

ARAMIZA TEKRAR HOŞGELDİN

ay pardon egzersıler de yazılacak degıl mı:d ben bugun 1 saat yuruyus yaptım:)

EVET CANIM YAPTIĞIN EGZERSİZLERDE YAZILACAK

BÖYLE OLUNCA NELER YAPTIĞIMIZI VE YEDİĞİMİZİ DAHA İYİ BİLİYOR VE ONA GÖRE DAVRANIYORUZ

günaydııınnnn
sabah bişey yemedim daha
1 bardak çay içtim kendime geleyim diye ama ne mümkün
oğlanı şimdi uyuttum benim uyku katıdelikafadulden
biraz burada durayım sonra ev toplayacağım
bugün misafirlerim var
öğleden sonra gelecekler
yaaa gene pasta börek derdi
vallahi artık dert gibi oluyo yaaşakkıdı

rainbow
doğru yazdım inşallah

sık sık yemen çok güzel
harekette yapmışın
ben evde çok hareketli olamıyorum

senden çok ümitliyim ben canım
ilk hafta gelen çok iyi kilo veriyo
geçen hafta bana öyle oldu

sık sık yemeye devam
harekete ve su içmeye devam harikasın

rainbow
bi de bilgilerini yaz
evli misin bekar mısın
çocuğun var mı
ne zaman kilo almaya başladın
ne zamandır bu kilodasın
diyetisyene gidiyor musun

bi de canım neden yatmadan önce o kadar şey yiyorsun
uyurken metabolizman çok yavaş olur
gastrit yapar o kadar şey sana
merak ettim canım

Merhabalar, ben 23 yasındayım bekarım ANkara unı de tıyatro oyunculuk okuyorum, 15 yasından beır hafıfı kıloluyum 3 yıldan berı de 90 ın uzerındeyım.
Aksam o kadar yemem, benım beden saatımden dolayı,provalarım yuzunden gece yarısı gelıyorum eve, ama yedıklerım ya sut ya da marul

dıyet yontemlerı kısmında gunluk yazıyorum oraya bakma sansınız olursa benı daha ıyı tanıyabılırsınız
gorusmek uzere

canım ben de çok severim mücveri.
Annem ben yağlı yemeyeyim diye fırında yapıyor ve gerçekten süper oluyor. İnernette tarifleri var sen de fırında dene. Hem o zaman yağsız oluyor hem de bence daha lezzetli oluyor.

canım aramıza hoşgeldin. Diyetisyen'e hiç gittin mi bilmiyorum ama rejim yaparken salam,sosis ve sucuk yasak oluyor. Her ne kadar light yesen de yine de çiğ et yemiş oluyorsun.

ay oğluşunu görmeye geliyorlar dimi?
Ne güzel yaa...
aman boşver sen de o kadar çok şey yapma.
bebek çikolatası ver yolla :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…