vayyy bee 8 kuş demek wawww :sm_cool: ben bi tanecik aldım. onla başa çıksam yeter yerimsenibenyerimseniben alalı daha 6. günü ama iyi alıştı kerata. kafesine girmek istemiyo. çıkmak isteyince deliriyo deliriyo. bulduğu boşluklardan kafayı çıkarmaya uğraşıyo felan bi gün bişey olacak diye korkuyom valla. dışarı çıkmam gerekiyordu koydum kafesine üstünede örtü örttüm napiimm durmuyo kerata. umarım yanlış bişi yapmamışımdır.
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
DR. BADEMCİK AMELİYATI DEMİŞ, BENİM OĞLUMADA SÖYLEMİŞTİ 7 YAŞINDAYKEN FAKAT" DR. BİRDE ŞÖYLE BİR SORUN VAR DEDİ BADEMCİK OLMAYINCADA ALERJİLERE VE BAZI HASTALIKLARA AÇIK OLUYOR"
SONRA KULAK BURUN DR. GİTMEYE BAŞLADIK(ZATEN KENDİ ÇOCUK DR. SÖYLEMİŞTİ)
HAFİF BURUN TIKANIKLIĞI BİLE OLSA ORTAK KULAK İLTAHABI OLUYORDU
SONUÇ: BADEMCİK AMELİYATI OLMADI, AMA 2008 DE KULAKLARINA TÜP TAKILDI(19 MARTA TÜPLERDEN BİRİ ÇIKTI) ŞİMDİ DAHA İYİ
BİRDE ALERJİK DURUMLARI VARMIŞ OĞLUMUN ŞİMDİ TAM HASTA OLMALARININ ZAMANI ALERJİ SORUNLARI ARTIYOR VE BURUN TIKANIYOR İLAÇ KULLANIYOR ALERJİ İÇİN DAHA İYİ
ÇOK KONUŞMUŞUM
hoşgeldinnnnnBen kararımı çoktan verdim! sizinleyim!
Ne yapmam gerekli acaba?Açıklarsanız sevinirim
Ben kararımı çoktan verdim! sizinleyim!
Ne yapmam gerekli acaba?Açıklarsanız sevinirim
BURNUNA DİYET MENÜLERİ KOSUNyerimsenibenbende bir haller var ama allah sonu mu hayır etsin:roflol:
hamileyken aşermedim ya ben bu kadar
sabahtan beri burnuma mücver kokuyodu
dayanamadım yaptımdelikafadulden
ama azıcık yağla kızarttım
eşimde çok beğendi çok hafif olmuş dedi
tam diyet işi
ondan yedim
akşamada kokuyo burnuma bişeyler ama hangisini yapsam kisırnaşık şey
AĞZINDAN YEL ALSIN KIZ İFLAS MİFLASah ablacım bizde ne yapacağımızı şaşırdık aslında bademcik aldırmak da iyi değil ama bizim oğlan artık bademcikler yüzünden antibiyotik bağımlısı oldu ayda 2 defa bademcik şişer mi ayda 2 şişeden fazla antibiyotik kullanıyor allah korusun böbrekler iflas edecek gerçi bu sefer haccettepeye götürüp baktıracam doktor ne derse onu yapcaz
EVET CANIM DİĞER TAKIMLAR İLE YARIŞIYORUZ.Merhabalar, ben anlamadım bız bı takım olarak baska takımlarla yarısmıyor muyuz sımdı:)
herseyse, ben cuma baslamıstım zaten dıyete denk geldı yanıbasladıgımda kılo 130.8 dı boyum 1 73 yasım 23
yedıklerım ıse:
10:30-ıkı dılım kepeklı ekmek, 1 bardak süt
12:00-3 kuru kayısı-3 cevız
14:30- bir büyük kepekli sandviç (içinde 2 dilim diyet hindi jambom ve diyet peynir var, artı marul ve domates) bir ayran
16:00-bir elma- 2 avuç sade marul
17:45- bir avuç kepekli kornfleks
19:00- 4 kaşık az yağlı patlıcan, 3 kaşık az yağlı taze fasulye, 1 dilim yagsız pısırılmıs buyukçe et
yatmadan da bır bardak süt ve 2-3 avuç kornfleks yiyecegım, tabı aralarda toplam 1,5 lt su 1 lt kadar da bitki çayı içtim:)
ay pardonegzersıler de yazılacak degıl mı:d ben bugun 1 saat yuruyus yaptım:)
bende bir haller var ama allah sonu mu hayır etsin:roflol:
hamileyken aşermedim ya ben bu kadar
sabahtan beri burnuma mücver kokuyodu
dayanamadım yaptımdelikafadulden
ama azıcık yağla kızarttım
eşimde çok beğendi çok hafif olmuş dedi
tam diyet işi
ondan yedim
akşamada kokuyo burnuma bişeyler ama hangisini yapsam kisırnaşık şey
Merhabalar, ben anlamadım bız bı takım olarak baska takımlarla yarısmıyor muyuz sımdı:)
herseyse, ben cuma baslamıstım zaten dıyete denk geldı yanıbasladıgımda kılo 130.8 dı boyum 1 73 yasım 23
yedıklerım ıse:
10:30-ıkı dılım kepeklı ekmek, 1 bardak süt
12:00-3 kuru kayısı-3 cevız
14:30- bir büyük kepekli sandviç (içinde 2 dilim diyet hindi jambom ve diyet peynir var, artı marul ve domates) bir ayran
16:00-bir elma- 2 avuç sade marul
17:45- bir avuç kepekli kornfleks
19:00- 4 kaşık az yağlı patlıcan, 3 kaşık az yağlı taze fasulye, 1 dilim yagsız pısırılmıs buyukçe et
yatmadan da bır bardak süt ve 2-3 avuç kornfleks yiyecegım, tabı aralarda toplam 1,5 lt su 1 lt kadar da bitki çayı içtim:)
günaydııınnnn
sabah bişey yemedim daha
1 bardak çay içtim kendime geleyim diye ama ne mümkün
oğlanı şimdi uyuttum benim uyku katıdelikafadulden
biraz burada durayım sonra ev toplayacağım
bugün misafirlerim var
öğleden sonra gelecekler
yaaa gene pasta börek derdi
vallahi artık dert gibi oluyo yaaşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?