Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım geçmiş olsun,
inşallah birşey çıkmaz kızında.
bir üniversite hastanesine götürün bence orada daha iyi inceliyorlar.

geçmiş olsun canım
inşallah bişey yoktur tatlım

teşekkürler arkadaşlar a.s.
bugün öğlen hastanedeydim araştırma hastanesine gittik roseciğim bizde sonuç kondu bağırsaklarda mikrop bulundu. mikrop kapmış. ya o kadarda dikkat ederim kolay kolay dışardan bişey yedrittirmem cokacimcoook yanlarında ben yoksam ne bileyim pis mi temiz mi yer diye amaaa yine olacak olan oldu :çok üzgünüm: antibiyotikli serum verdiler ve evdede iğneye devam 1 hafta sonra tekrar götürecem
sanırım bernuş bize komşumun nazarı değdi kadın sürekli " aman bu yaşta 3 çocuğa bakıyor 2 çocuğun dersine yetişiyor bebeğe bakıyor evin işine yetişiyor birde zayıflıyor " demiyor ki hem çocuklar hem ev temizliği eeee tabi zayıflarım sırrını söle diyor diyorum yok bir sırrı ama anlamıyor bu insanlar bir alem yaaa devlet sırrı söleyemem dedim geçen gün........... :roflol: :roflol:
öğlen hastanedeydim sadece yarım simit ve ayran yedim
akşamada karnıbahar salatası ve çorba hazırladım

Son düzenleme:
kızlar merhabalar nasılsınız

selin34 geçmiş olsun canım.

bugün yediklerimi yazayım:
sabah:
omlet,b.peynir,kaşar,bal,hepsinden bir çatal.bir dilim ekmek
öğlen:
bir simit
akşam:
henüz birşey yemedim.yemicemde sanırım.
şimdilik bukadar.hoşçakalın

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

ÖĞLEN
12:15 1 PORTAKAL
İNANIN KAÇLİTRE SU İÇTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM:sm_confusedEEE İNSAN MORUK OLUNCA)yerimseniben

AKŞAM
17:30 2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
1 YEMEK KAŞIĞI K.FASULYE

18:30 1 AVUÇ ANTEPFISTIĞI
ŞİMDİ 1 KUPA KAHVE

BU SABAH SPOR HOCAM(YAKLAŞIK 1 AYDIR GÖRMÜYOR)

HAREKELERİ YAPARKEN BİRDEN GÖZ GÖZE GELDİK:1shok: VE" İNANAMIYORUM ABLACIM SEN NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN" DEDİ

BENDE ONA
" EVET CANIM BEN ZAYIFLADIM AMA SENDE KİLO ALMIŞSIN SEN NASIL SPOR HOCASISIN:mymeka:" DEDİM

Merhabalar, yazılarımı begendıgın ıcın cok tesekkur ederım adamel,selin34 geçmiş olsun çok!
Bugun sabah geç kalktım, 12:00 gibi kahvaltı yaptım: 2 dilim kepek ekmeği, bir bardak süt
14:00- 3 kuru kayısı, 3 ceviz
16:00- 1 ayran, tavuk jambonlu diyet sandviç
17:00-marul
19:00-bir elma
20:40- yağsız,sarımsaklı tavuk sote (200 gr kadar),bol brokoli, üzerine 2 tatlı kaşığı zeytin yağı,yoğurt

aralarda 2 lt su, 1 büyük kupa yeşil çayı

bugun provam varıd bu saate dek, yarın sabah erkenden de oyunum var o yuzden, egzersız yapamıyorum, ama provada doktugum terler de sayılır sanırım
iyi akşamlar

çok geçmiş olsun canım ya kendinize dikkat edin

KOLAY GELSİN TATLIM
BAK SENNNN BİZİM YENİ ANNEMİZE
MİSAFİR ÇOCUKLAR YEMEZSE BEN YERİM HIIklava:

bugun provam varıd bu saate dek, yarın sabah erkenden de oyunum var o yuzden, egzersız yapamıyorum, ama provada doktugum terler de sayılır sanırım
iyi akşamlar

SANA BİRŞEY ANLATMAK İSTİYORUM CANIM

GEÇEN SENE SPORA GİDERKEN ORADA BİR CİCİ KIZLA KARŞILATIM (MÜGE KULAKLARIN ÇINLASIN)

İZMİR DE PROVALARI VARMIŞ O ARADA HOCALARI "DANS İÇİN OYNAMAK İSTEYENLER ÖNE ÇIKSIN"

BİZİM KIZ MÜGE HEMEN FIRLIYOR ÖNE HOCA" SENMİ DANS EDECEKSİN :uhm:" DEMİŞ ÇÜNKÜ MÜGE 90 KİLO GENCECİK BİR KIZ

BU LAF ÜZERİNE ÇOK ÜZÜLMÜŞ VE KİLOLARI YÜZÜNDEN ROLÜ KAPAMAMIŞTI.

O GÜN KARAR VERİYOR VE DİYETE VE SPORA BAŞLIYOR VE 3 AY SONRA 60 KİLOYA İNİYOR VE BEN ONUNLA TANIŞTIĞIMDA 51 KİLOYDU.

MÜGE"BU BANA DERS OLDU ABLACIM HAYATIMDA NE ÇOK YALNIŞLAR YAPMIŞIM(YEMEK ÜZERİNE) ŞİMDİ AKLIM BAŞIMA GELDİ HAYAT DAHA GÜZELMİŞ YÜRÜYÜŞÜM, HARAKETLERİM DEĞİŞTİ KENDİME GÜVEN GELDİ.

ESKİDEN BİR MAĞZAYA GİRSEM SİZE GÖRE KIYAFETİM YOK DERLERDİ ARTIK BU LAFLARI HİÇ DUYMUYORUM VE DUYMAYACAĞIMDA,

İNANA BİLİYORMUSUN ABLACIM ERKEK ARKADAŞIM BANA DİYETE BAŞLAYACAĞIM DEDİĞİMDE İNANMAMIŞ, ŞİMDİ BANA OLAN DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ KARARLARIMA SAYGI DUYUYOR VE BANA OLAN İLGİSİ DAHA FARKLI OLDU."

ŞUAN MÜGE 23 YAŞINDA GENÇ BİR ÖĞRETMEN VE HALA 51 KİLO

BUNU SİZLERE NİYE ANLATTIM
AZİM VE İSTEK İNAN KENDİNİZE OLAN GÜVENLE BAŞARAMIYACAĞINIZ HİÇ BİRŞEY YOK

a.s.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...:sm_cool:
DÜN ÖĞLEN:
1 ADET YEŞİL ELMA YEDİM...

AKŞAM:
1 KAŞIK PİLAV,
1 KAŞIK NOHUT YEMEĞİ,

1 ADET DONDURMA YEDİM..
YATANA KADAR 3,5 LT SU...

BUGÜN SABAH ERKENCİYİM..GECE 1 SABAH 5 KALKTIM..
1 LT SU,
YARIM YEŞİL ELMA...

ŞİMDİLİK BU KADAR DEVAMI DAHA SONRA İNŞALLAH..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…