merhabalar kızlar dün uğrayamadım çünkü pazartesi günü öğlen kızımın öğretmeni çağırdı okulda hastalanmış gittim kızımı aldım yakında sağlıkocağı vardı götürdüm dr. acile götür tahliller lazım dedi hemen acile geçtik tahliller yapıldı apandist şüphesiyle dr bize şişli etfal çocuk acile sevk etti akşam eşim gelme saatiydi geliince hemen götürdü ordada yapılmış tahliller apandist değil ama ne olduğuda belli değil yani teşhis konulamadı bugün tekrar götürecem. dünde onunla uğraştım giremedim ne oldu bize yaaa.....
pazartesi öğlen hastanedeydim yemedim bişey akşamda sadece 1 dilim börek ve meyve suyu
dün sabah 1 dilim ekmek maydanoz roka ve domatesten oluşan salata
öğlen 1 tabak brokoli salatası
akşam 3 tane tavuk köfte 1 dilim ekmek salata
bugün sabah yarım simit çayyy
rose canım teşekkür ederim birazdan indirecem adresi.........
merhabalar kızlar dün uğrayamadım çünkü pazartesi günü öğlen kızımın öğretmeni çağırdı okulda hastalanmış gittim kızımı aldım yakında sağlıkocağı vardı götürdüm dr. acile götür tahliller lazım dedi hemen acile geçtik tahliller yapıldı apandist şüphesiyle dr bize şişli etfal çocuk acile sevk etti akşam eşim gelme saatiydi geliince hemen götürdü ordada yapılmış tahliller apandist değil ama ne olduğuda belli değil yani teşhis konulamadı bugün tekrar götürecem. dünde onunla uğraştım giremedim ne oldu bize yaaa.....
pazartesi öğlen hastanedeydim yemedim bişey akşamda sadece 1 dilim börek ve meyve suyu
dün sabah 1 dilim ekmek maydanoz roka ve domatesten oluşan salata
öğlen 1 tabak brokoli salatası
akşam 3 tane tavuk köfte 1 dilim ekmek salata
bugün sabah yarım simit çayyy
rose canım teşekkür ederim birazdan indirecem adresi.........
çok geçmiş olsun canım ya kendinize dikkat edinteşekkürler arkadaşlar a.s.
Bugün öğlen hastanedeydim araştırma hastanesine gittik roseciğim bizde sonuç kondu bağırsaklarda mikrop bulundu. Mikrop kapmış. Ya o kadarda dikkat ederim kolay kolay dışardan bişey yedrittirmem cokacimcoook yanlarında ben yoksam ne bileyim pis mi temiz mi yer diye amaaa yine olacak olan oldu :çok üzgünüm: Antibiyotikli serum verdiler ve evdede iğneye devam 1 hafta sonra tekrar götürecem
sanırım bernuş bize komşumun nazarı değdi kadın sürekli " aman bu yaşta 3 çocuğa bakıyor 2 çocuğun dersine yetişiyor bebeğe bakıyor evin işine yetişiyor birde zayıflıyor " demiyor ki hem çocuklar hem ev temizliği eeee tabi zayıflarım sırrını söle diyor diyorum yok bir sırrı ama anlamıyor bu insanlar bir alem yaaa devlet sırrı söleyemem dedim geçen gün........... :roflol: :roflol:
öğlen hastanedeydim sadece yarım simit ve ayran yedim
akşamada karnıbahar salatası ve çorba hazırladım
KOLAY GELSİN TATLIMMerhabalar, yazılarımı begendıgın ıcın cok tesekkur ederım adamel,selin34 geçmiş olsun çok!
Bugun sabah geç kalktım, 12:00 gibi kahvaltı yaptım: 2 dilim kepek ekmeği, bir bardak süt
14:00- 3 kuru kayısı, 3 ceviz
16:00- 1 ayran, tavuk jambonlu diyet sandviç
17:00-marul
19:00-bir elma
20:40- yağsız,sarımsaklı tavuk sote (200 gr kadar),bol brokoli, üzerine 2 tatlı kaşığı zeytin yağı,yoğurt
aralarda 2 lt su, 1 büyük kupa yeşil çayı
bugun provam varıd bu saate dek, yarın sabah erkenden de oyunum var o yuzden, egzersız yapamıyorum, ama provada doktugum terler de sayılır sanırım
iyi akşamlar
BAK SENNNN BİZİM YENİ ANNEMİZEbugün gelmeyenler yarın gelecek
pasta yaptım onlara 2 de çocuk gelecek bitirirler sanırım yoksa kalanı ben yerim:roflol:
akşam az tavuk sote yedim
oğlan durmadı onu pış pışlıyacam diye iştahım kaçtı
bugun provam varıd bu saate dek, yarın sabah erkenden de oyunum var o yuzden, egzersız yapamıyorum, ama provada doktugum terler de sayılır sanırım
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?