• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar,
bu sabah kahvaltıda 1 tane kaşarlı tost yedim.
yanında da ıhlamur içtim.
öğlen bişey yemedim.
2 bardak ice tea içtim 5-6 bardak da su içmişimdir.

Halıları yıkamaya vermekten vazgeçtim, bu ekonomik krizde halı yıkamaya para vermeyeyim dedim ve evdeki halıları sildim. Eee halıları silerken etraf tekrar kirlendi.
bütün evi de tekrar sildim. Belim koptu valla...
dün yürüyüşte bu kadar terlememiştim. Süper hareket oldu bana.

ama şu anda bilgisayar karşında zor oturuyorum. eee bünyem alışık değil :)

akşam yemeği de 4 tane köfte bir dilim çavdar ekmeği yanında da salata yedim.

şimdi yatarak tv izlicem...

Öptüm hepinzi...

İYİ YORULMUŞSUNDUR SEN ŞİMDİ..AMA YORULDUĞUNADA DEĞMİŞTİR YANİ..EV MİSSS GİBİ OLMUŞTUR..ELLERİNE,BELİNE,KOLLARINA SAĞLIK TATLIM...a.s.
GÜLE GÜLE KİRLET..MALUM TEMİZLİK NANKÖRDÜR...:kızgın:
merhabalar kızlar,
bu sabah kahvaltıda 1 tane kaşarlı tost yedim.
yanında da ıhlamur içtim.
öğlen bişey yemedim.
2 bardak ice tea içtim 5-6 bardak da su içmişimdir.

Halıları yıkamaya vermekten vazgeçtim, bu ekonomik krizde halı yıkamaya para vermeyeyim dedim ve evdeki halıları sildim. Eee halıları silerken etraf tekrar kirlendi.
bütün evi de tekrar sildim. Belim koptu valla...
dün yürüyüşte bu kadar terlememiştim. Süper hareket oldu bana.

ama şu anda bilgisayar karşında zor oturuyorum. eee bünyem alışık değil :)

akşam yemeği de 4 tane köfte bir dilim çavdar ekmeği yanında da salata yedim.

şimdi yatarak tv izlicem...

Öptüm hepinzi...

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..İNŞALLAH HAFTA SONUNUZ GÜZEL GEÇMİŞTİR...BENİMKİ BUGÜN Bİ AÇILIŞIMIZ VARDI ORADA GEÇTİ VALLA...YA AYIPMIDIR BİLMİYORUM AMA İNSANLARIMIZ GERÇEKTEN ÇOK GARİP YA...SIRF AÇILIŞ VAR DİYE GİRİYORLAR,SAATLERCE OTURUYORLAR,TABAK TABAK YİYORLARVE TABİKİ BEDAVA YA...ÇOK GARİBİME GİTTİ VALA...BİZDE MASAYA 1 TABAK KANEPE TARZINDA BİŞEYLER GELDİ ANCAK 1 ADET YEMİŞİZDİR...ÇOK TUHAF İNŞANLAR VALLA..ACABA BENMİ GARİP DÜŞÜNÜYORUM NE BİLİYİM YAAAA..YADA BEN ÖYLE ŞEYLERİ SEVMİYORUM ONDAN GARİP GELDİ..fisfisfis

NEYSE BUGÜN YEDİKLERİME GEÇİYİM..SABAH:
YARIM LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
2 ÇAY KAŞIĞI VİŞNE MARMELADI,
1 KUPA YEŞİL ÇAY...
YARIM LT SU,

12:00 CİVARLARINDA 1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO...

AÇILIŞTA 1 ADET PEYNİRLİ KANEPE...
YARIM LT SU...

AKŞAM ORADA YEMEĞİMİZİ YEDİK...
5 ADET KÖFTE,
1 KAŞIK PİLAV,
1 BARDAK AYRAN...

1 LT SU....
ŞU ANDA 1 KUPA FORM ÇAYI İÇİYORUM...
SUYA DEVAM.....

İYİ GECELER ARKADAŞLAR.....
a.s.a.s.a.s.

affınıza sığınıyorum kızlar.. netin ve tartımın azizliğine uğradım.. garibim dayanamadı en sonunda bozuldu tartı :) perşembe sabahı bi heves tam tartılacaktım ki oooo uçmuş bizim tartı.yeni sayılırdı halbuki. 3. yeni pili olmasına rağmen pili bitmiş göstergesi yanıyo. simbo nun dijital tartısı. garantiye görürürüz herhalde..
nette kesilip kesilip durdu. tartı sonucunuda alamayınca iyice moralim bozuldu giremdikte nete size yazam. öyle işte.... :(

yaaa takımın ilk 3.e girmesine çok sevindim. uzun bir zamandır böyle bir başarı görmemiştim :)) maşallah..
ademel cım canı gönülden tebrik ederim seni :)) o kadar kiloyu vermek kolay iş değil. başarılarının devamını diler Allah bizede nasip eder inşallah :)))

[ı]merhabalar arkadaşlar..nasılsınız..inşallah hafta sonunuz güzel geçmiştir...benimki bugün bi açılışımız vardı orada geçti valla...ya ayıpmıdır bilmiyorum ama insanlarımız gerçekten çok garip ya...sırf açılış var diye giriyorlar,saatlerce oturuyorlar,tabak tabak yiyorlarve tabiki bedava ya...çok garibime gitti vala...bizde masaya 1 tabak kanepe tarzında bişeyler geldi ancak 1 adet yemişizdir...çok tuhaf inşanlar valla..acaba benmi garip düşünüyorum ne biliyim yaaaa..yada ben öyle şeyleri sevmiyorum ondan garip geldi..fisfisfis

neyse bugün yediklerime geçiyim..sabah:
Yarım lt su,
1 dilim ekmek,
2 çay kaşığı vişne marmeladı,
1 kupa yeşil çay...
Yarım lt su,

12:00 civarlarında 1 kupa şekersiz capiçino...

Açılışta 1 adet peynirli kanepe...
Yarım lt su...

Akşam orada yemeğimizi yedik...
5 adet köfte,
1 kaşık pilav,
1 bardak ayran...

1 lt su....
şu anda 1 kupa form çayı içiyorum...
Suya devam.....

Iyi geceler arkadaşlar.....
A.s.a.s.a.s.
[/ı]
hayırlı uğurlu olsun tatlım

kesinlikle sen haklısın

affınıza sığınıyorum kızlar.. Netin ve tartımın azizliğine uğradım.. Garibim dayanamadı en sonunda bozuldu tartı :) perşembe sabahı bi heves tam tartılacaktım ki oooo uçmuş bizim tartı.yeni sayılırdı halbuki. 3. Yeni pili olmasına rağmen pili bitmiş göstergesi yanıyo. Simbo nun dijital tartısı. Garantiye görürürüz herhalde..
Nette kesilip kesilip durdu. Tartı sonucunuda alamayınca iyice moralim bozuldu giremdikte nete size yazam. öyle işte.... :(

önemli değil tatlım şimdi sana numaramı mesaj attım

selam kızlar bugün berbat bir gündü yorgunluktan ölüyorum benim oğluşum yine hasta malum bademcik dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah kalkıncada hemen doktora gittik doktor ilaç verdi düzelince kulak burun boğaza gidin alınacak bademcikler dedi oğlan başladı ağlamaya ameliyat olmam diye ama bademcik ameliyatından sonra dondurma yediriyorlar dedik şimdide ne zaman ameliyat olacam diye soruyor bu seferde dondurma için olmak istiyor doktordan geldikten sonra ev temizledim yorgunum yatcam şimdi

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..İNŞALLAH HAFTA SONUNUZ GÜZEL GEÇMİŞTİR...BENİMKİ BUGÜN Bİ AÇILIŞIMIZ VARDI ORADA GEÇTİ VALLA...YA AYIPMIDIR BİLMİYORUM AMA İNSANLARIMIZ GERÇEKTEN ÇOK GARİP YA...SIRF AÇILIŞ VAR DİYE GİRİYORLAR,SAATLERCE OTURUYORLAR,TABAK TABAK YİYORLARVE TABİKİ BEDAVA YA...ÇOK GARİBİME GİTTİ VALA...BİZDE MASAYA 1 TABAK KANEPE TARZINDA BİŞEYLER GELDİ ANCAK 1 ADET YEMİŞİZDİR...ÇOK TUHAF İNŞANLAR VALLA..ACABA BENMİ GARİP DÜŞÜNÜYORUM NE BİLİYİM YAAAA..YADA BEN ÖYLE ŞEYLERİ SEVMİYORUM ONDAN GARİP GELDİ..fisfisfis

canım seni öyle iyi anlıyorum ki..
bazı insanlarda utanma duygusu olmuyor malesef.
benim ablam eczane açarken aynı şeyleri biz de yaşadk hatta o kadar ki insanlar tabakları alıp evlerine götürdüler. Gözümle gördüm bir de bize baka baka gittiler.

affınıza sığınıyorum kızlar.. netin ve tartımın azizliğine uğradım.. garibim dayanamadı en sonunda bozuldu tartı :) perşembe sabahı bi heves tam tartılacaktım ki oooo uçmuş bizim tartı.yeni sayılırdı halbuki. 3. yeni pili olmasına rağmen pili bitmiş göstergesi yanıyo. simbo nun dijital tartısı. garantiye görürürüz herhalde..
nette kesilip kesilip durdu. tartı sonucunuda alamayınca iyice moralim bozuldu giremdikte nete size yazam. öyle işte.... :(

allah allah benim tarımda sinbo ve ben neredeyse her gün tartılıyorum buna rağmen 3 sene içinde 1 defa değiştirdim. seninkinde kesin bir bozukluk var sen götür onu bi servise...

selam kızlar bugün berbat bir gündü yorgunluktan ölüyorum benim oğluşum yine hasta malum bademcik dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah kalkıncada hemen doktora gittik doktor ilaç verdi düzelince kulak burun boğaza gidin alınacak bademcikler dedi oğlan başladı ağlamaya ameliyat olmam diye ama bademcik ameliyatından sonra dondurma yediriyorlar dedik şimdide ne zaman ameliyat olacam diye soruyor bu seferde dondurma için olmak istiyor doktordan geldikten sonra ev temizledim yorgunum yatcam şimdi

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

DR. BADEMCİK AMELİYATI DEMİŞ, BENİM OĞLUMADA SÖYLEMİŞTİ 7 YAŞINDAYKEN FAKAT" DR. BİRDE ŞÖYLE BİR SORUN VAR DEDİ BADEMCİK OLMAYINCADA ALERJİLERE VE BAZI HASTALIKLARA AÇIK OLUYOR"

SONRA KULAK BURUN DR. GİTMEYE BAŞLADIK(ZATEN KENDİ ÇOCUK DR. SÖYLEMİŞTİ)

HAFİF BURUN TIKANIKLIĞI BİLE OLSA ORTAK KULAK İLTAHABI OLUYORDU

SONUÇ: BADEMCİK AMELİYATI OLMADI, AMA 2008 DE KULAKLARINA TÜP TAKILDI(19 MARTA TÜPLERDEN BİRİ ÇIKTI) ŞİMDİ DAHA İYİ

BİRDE ALERJİK DURUMLARI VARMIŞ OĞLUMUN ŞİMDİ TAM HASTA OLMALARININ ZAMANI ALERJİ SORUNLARI ARTIYOR VE BURUN TIKANIYOR İLAÇ KULLANIYOR ALERJİ İÇİN DAHA İYİ

ÇOK KONUŞMUŞUM:utangac:

herkese günaydınlarr...
salı günü muhabbet kuşu aldım :) hayatımda ilk defa kuş besliyorum. aranızda bana tüyo verecek var mı ? nasıl davranmam gerekiyo konuşturmak için felan...
sabah 7de uyandırdı sağolsun. kafesten çıkmak istediği zaman sürekli hareket ediyo. gürültü yapıyo yaramaz.

kahvaltımı yeni yaptım.1 yumurta az yağlı. peynir maydanoz zeytin iki dilim ekmek yedim. birazda kayısı reçeli ile ıhlamur bir kupa..

allah allah benim tarımda sinbo ve ben neredeyse her gün tartılıyorum buna rağmen 3 sene içinde 1 defa değiştirdim. seninkinde kesin bir bozukluk var sen götür onu bi servise...

bilemiyorum canım bize denk geldi herhalde. sorun çıkardı.. umarım bi hafta içinde yapılır yoksa ben nerde tartılcammmm :bbo:

merhaba
bugün oğlumun gazıyla uğraşıyom

yediklerim
sabah bir tost (karışık)
ve çayy
bu saat 8 de oluyo :)

öğlen
1 yumurta haşlanmış biraz ekmek 2 dilim kadar

şimdi kuru dut suyu içiyom 1 kupa
hem süt yapıyormuş hem de bağırsakları çalıştırıyormuş

HEPıNıZE TEŞEKKÜR EDERıM ARKADAŞLARa.s.

merhabalar kızlar.nasılsınız.ben çok yorgunum.ama olsun dün mevlüdümüz çok güzeldi.anneannem için değdi yani.iki ev dolusu insan geldi.dün kaç tencere pilav yaptım sayamadım.dün akşamda bir düzine tavuk haşlayıp didikledik.ondan öncesi zaten temizlikti.şuan ayaklarımın altına dokunamıyorum.ama yorgunluğumu bahane etmeden yarın yeme düzenine geri dönüyorum vee bu hafta inş.kilo veriyorum.

ademelcim seni ben önceden tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim.
hastalarada geçmiş olsun.tam hasta olunacak havalar şusıralar.

herkese günaydınlarr...
salı günü muhabbet kuşu aldım :) hayatımda ilk defa kuş besliyorum. aranızda bana tüyo verecek var mı ? nasıl davranmam gerekiyo konuşturmak için felan...
sabah 7de uyandırdı sağolsun. kafesten çıkmak istediği zaman sürekli hareket ediyo. gürültü yapıyo yaramaz.

kahvaltımı yeni yaptım.1 yumurta az yağlı. peynir maydanoz zeytin iki dilim ekmek yedim. birazda kayısı reçeli ile ıhlamur bir kupa..

zeynaaapcım.beni annem muhabbet kuşu profesörü :)) bizde bir ara 8 tane kuş vardı.30dan fazlada yavrusu olmuştu bunların dağıtmıştık artık komşulara falan.canım konuşmasını istiyorsan tek olmalı kuşun.yani iki kuş olursa konuşmazlar.yemlerini kaplarının üzerinde yedikleri için kabuk dolar hemencik.iki üç günde bi yem kabını hafifçe sallayarak üfle.kabuklar yemin üzerinden dağılsın.
konuşması içinse çok ilgilenmen lazı.genelde babacık cicikuş öpücük.çapkın kelimelerini rahat söylerler ve çabuk öğrenirler.öpücük sesi çıkarırlar.birde kafalarının kaşınmasına bayılırlar. başka merak ettiğin birşey olursa sor canımcım.
şimdilik öpüyorum sizleri.
hoşçakalın :teytey:

merhaba kızlar
sabah
09:00 1 bardak su ve ilaçlarım
1 portakal

10:00 2 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim b.peynir
2 çay kaşığı ahududu reçeli
3 bardak şekersiz çay

ara 1 litre su

öğlen
14:45 6 ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol yeşil salata

15:30 1 bardak şekersiz çay
su ve su

[ı]merhabalar kızlar.nasılsınız.ben çok yorgunum.ama olsun dün mevlüdümüz çok güzeldi.anneannem için değdi yani.iki ev dolusu insan geldi.dün kaç tencere pilav yaptım sayamadım.dün akşamda bir düzine tavuk haşlayıp didikledik.ondan öncesi zaten temizlikti.şuan ayaklarımın altına dokunamıyorum.ama yorgunluğumu bahane etmeden yarın yeme düzenine geri dönüyorum vee bu hafta inş.kilo veriyorum.

Ademelcim seni ben önceden tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim.
Hastalarada geçmiş olsun.tam hasta olunacak havalar şusıralar.
[/ı]

allah kabul etsin tatlım
inşallah verirsin güzelim

[ı]zeynaaapcım.beni annem muhabbet kuşu profesörü :)) bizde bir ara 8 tane kuş vardı.30dan fazlada yavrusu olmuştu bunların dağıtmıştık artık komşulara falan.canım konuşmasını istiyorsan tek olmalı kuşun.yani iki kuş olursa konuşmazlar.yemlerini kaplarının üzerinde yedikleri için kabuk dolar hemencik.iki üç günde bi yem kabını hafifçe sallayarak üfle.kabuklar yemin üzerinden dağılsın.
Konuşması içinse çok ilgilenmen lazı.genelde babacık cicikuş öpücük.çapkın kelimelerini rahat söylerler ve çabuk öğrenirler.öpücük sesi çıkarırlar.birde kafalarının kaşınmasına bayılırlar. Başka merak ettiğin birşey olursa sor canımcım.
şimdilik öpüyorum sizleri.
Hoşçakalın :teytey:
[/ı]

selamlar! Nam ben geldim! Ne yapmalıyım katılmak için?

canım istersen bizimle yarışabilirsin karar ver sana açıklamaları aktarayım

Back