zeynaaapcım.beni annem muhabbet kuşu profesörü :)) bizde bir ara 8 tane kuş vardı.30dan fazlada yavrusu olmuştu bunların dağıtmıştık artık komşulara falan.canım konuşmasını istiyorsan tek olmalı kuşun.yani iki kuş olursa konuşmazlar.yemlerini kaplarının üzerinde yedikleri için kabuk dolar hemencik.iki üç günde bi yem kabını hafifçe sallayarak üfle.kabuklar yemin üzerinden dağılsın.
konuşması içinse çok ilgilenmen lazı.genelde babacık cicikuş öpücük.çapkın kelimelerini rahat söylerler ve çabuk öğrenirler.öpücük sesi çıkarırlar.birde kafalarının kaşınmasına bayılırlar. başka merak ettiğin birşey olursa sor canımcım.
şimdilik öpüyorum sizleri.
hoşçakalın :teytey:
merhabalar kızlar.nasılsınız.ben çok yorgunum.ama olsun dün mevlüdümüz çok güzeldi.anneannem için değdi yani.iki ev dolusu insan geldi.dün kaç tencere pilav yaptım sayamadım.dün akşamda bir düzine tavuk haşlayıp didikledik.ondan öncesi zaten temizlikti.şuan ayaklarımın altına dokunamıyorum.ama yorgunluğumu bahane etmeden yarın yeme düzenine geri dönüyorum vee bu hafta inş.kilo veriyorum.
ademelcim seni ben önceden tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim.
hastalarada geçmiş olsun.tam hasta olunacak havalar şusıralar.
zeynaaapcım.beni annem muhabbet kuşu profesörü :)) bizde bir ara 8 tane kuş vardı.30dan fazlada yavrusu olmuştu bunların dağıtmıştık artık komşulara falan.canım konuşmasını istiyorsan tek olmalı kuşun.yani iki kuş olursa konuşmazlar.yemlerini kaplarının üzerinde yedikleri için kabuk dolar hemencik.iki üç günde bi yem kabını hafifçe sallayarak üfle.kabuklar yemin üzerinden dağılsın.
konuşması içinse çok ilgilenmen lazı.genelde babacık cicikuş öpücük.çapkın kelimelerini rahat söylerler ve çabuk öğrenirler.öpücük sesi çıkarırlar.birde kafalarının kaşınmasına bayılırlar. başka merak ettiğin birşey olursa sor canımcım.
şimdilik öpüyorum sizleri.
hoşçakalın :teytey:
vayyy bee 8 kuş demek wawww :sm_cool: ben bi tanecik aldım. onla başa çıksam yeter yerimsenibenyerimseniben alalı daha 6. günü ama iyi alıştı kerata. kafesine girmek istemiyo. çıkmak isteyince deliriyo deliriyo. bulduğu boşluklardan kafayı çıkarmaya uğraşıyo felan bi gün bişey olacak diye korkuyom valla. dışarı çıkmam gerekiyordu koydum kafesine üstünede örtü örttüm napiimm durmuyo kerata. umarım yanlış bişi yapmamışımdır.
merhaba kızlar,
bu sabah giremedim kusura bakmayın, bir türlü internete giremedim de.
sabah karışık tost yedim.
yanında ıhlamur içtim.
Akşam yemeği olarak bir kase tarhana çorbası
1 tabak yeşil mercimek yemeği.
1 dilime yakında da ekmek ama bir dilimin hepsini yiyemedim.
2 kaşık da yoğurt.
böyle yazınca akşam yemeğinde çok yediğiimi gördüm.
Bu ara kızlar süper bir program buldum. Animasyon ile bir kadın yapmışlar.
sen programa kilonu boyunu kalp atış hızını yazıyorsun ondan sonra sana her gün yapmam gereken hareketleri gösteriyor yani antrenörün oluyor. süper bir program yarından itibaren onunla beraber egzersiz yapmaya başlıyorum.
İsterseyenler bana özel mesaj atsın böylece nereden indirebileceğinizi söyleyebilirim.
Ben kararımı çoktan verdim! sizinleyim!
Ne yapmam gerekli acaba?Açıklarsanız sevinirim
birazdan rezene içeceğim
ondan sonrada kuru dut suyu içecem
herşey süt için:ecrin_bebek:dolsun sütlükler:roflol:
Ben kararımı çoktan verdim! sizinleyim!
Ne yapmam gerekli acaba?Açıklarsanız sevinirim
AFİYET OLSUN YARIN REZENE TATLIMbirazdan rezene içeceğim
ondan sonrada kuru dut suyu içecem
herşey süt için:ecrin_bebek:dolsun sütlükler:roflol:
günaydınlarrr herkese hafta sonu uğrayamadım özür. alerji benim küçük kızımda ve oğlumdada bizde hergün düzenli olarak alerji damlası kullanıyoz evet nam abla tam alerji zamanı hele kızımın polenlere karşı alerjisi var biz polen zamanları maske takıyoruz daha emniyetli oluyor.
dün sabah bir bardak çayy 2 dilim börek ( eşimin zorlamasıyla iştah yokki)
öğlen 1 tabak çorba ve salata
akşam 1 tabak çorba salata
bu sabah 2 tane büsküvi 1 fincan nescafe
biliyom sabah kahvaltısı önemli ama canım istemiyo........
[ı]merhaba arkadaşlar..
Sabah kahvaltım..
1 lt su,
2 dilim tahıllı ekmek,
1 dilim kaşarlı tost..
Rezene çayı...
Yarım lt su..
öğlen birşey yemedim..
1 kupa nescafe..
Yarım lt su...
Akşam üzeri kızımı alıp sinemaya götürücem inşallah...
8 den önce gelmem heralde belli olmaz...
Bebeğim sümüklü biraz moralini düzelteyim...
Benden bu kadar...görüşürüz bayanlar...:teytey:[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?