• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayoll kendimi amigo gibi hissettim:roflol:
şaka bi yana arkadaşlar hepimiz birden kilo verirsek az çok farketmez o zaman bu işi başarırız:lepi:
takım ruhu buuuu tuzruhu değilsırnaşık şey

haklısın canım takım ruhu önemli olan birlikte başarmak zaten bunun için burda değilmiyiz. kaydirigubbakcemile5 ben yarışırdım senle ama bu hafta hala hastayım ben yaaa...:çok üzgünüm: dayak yemiş gibiyim her yanım dökülüyor eşime ben uyurken beni dövdünde haberimmi olmadı diyorum :roflol: :roflol: tamam yemek yiyemiyorum ama fazla harekette yapamıyorum ya birde 2 gündür elim yüzüm balon gibi şiş felaket ödem oluştu bende......
sabah 1 bardak meyve suyu (kayısı çünkü bebişime süt yapsın ) 2 tane susamlı kraker mide bulantımı bastırsın zaten çok şiddetli karın ağrısıda var. birazdan 1 tane kahve yapacam kendime isteyen var mı kızlarrr :kahve: içeriz karşılıklı kaydirigubbakcemile3

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 PORTAKAL
09:00 3 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ
2 DİLİM EKMEK
2 ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
BU SAATE KADAR 1 LİTRE SU

AMMA YEMİŞİM cokacimcoookKIZLAR VE SUYUDA AZ İÇMİŞİM:içelim:

heemmm kızçeler
3. takımı birinci yapma zamanı geldiiii:hooray:
haydi hepimiz beraber olursak başarabiliriz anca bunu birlikten kuvvet doğar:lepi:

önümüzdeki haftanın birincisi kim
kim
kim
kimmm

3. TAKIMMMMM:hooray:
ASLANIM BENİM KİM TUTAR BİZİ(VALLAHİ BENİ BİLE GAZA GETİRDİN)
haklısın canım takım ruhu önemli olan birlikte başarmak zaten bunun için burda değilmiyiz. kaydirigubbakcemile5 ben yarışırdım senle ama bu hafta hala hastayım ben yaaa...:çok üzgünüm: dayak yemiş gibiyim her yanım dökülüyor eşime ben uyurken beni dövdünde haberimmi olmadı diyorum :roflol: :roflol: tamam yemek yiyemiyorum ama fazla harekette yapamıyorum ya birde 2 gündür elim yüzüm balon gibi şiş felaket ödem oluştu bende......
sabah 1 bardak meyve suyu (kayısı çünkü bebişime süt yapsın ) 2 tane susamlı kraker mide bulantımı bastırsın zaten çok şiddetli karın ağrısıda var. birazdan 1 tane kahve yapacam kendime isteyen var mı kızlarrr :kahve: içeriz karşılıklı kaydirigubbakcemile3

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
AMA KESİN GECE EŞİN SEN UYURKEN:mymeka:YAPMIŞTIR:roflol:

:nazar::nazar::nazar:a.s.
3. TAKIMIN 1.Sİ ADEMEL

2.Sİ BERNUŞ

YALINIŞIM VARSA SİZ DÜZELTİN 3. OLAN YOK GALİBA SANIRSAM

KIZLAR BU HAFTA 3. TAKIM 3.CÜ OLMUŞUZ

BİREYSEL SIRALAMADA ADEMEL 1.OLMUŞ

GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM YA.a.s..NE OLDU SANA NAZAR MI DEĞDİ..
PEKİ SENİN DR İŞLERİN NE OLDU TATLIM..BEKLEMEDEMİSİN ŞU SIRA...YADA BEN Mİ KAÇIRDIM..CADIARZU

BENCEDE KİM TUTAR BİZİİİİ...:sm_cool:
HADİ KIZLAR SİLKELENİP YOLA DEVAM EDELİM..kaydirigubbakcemile
VEEE DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZAMIZI BASALIM...:jeyyar:
heemmm kızçeler
3. takımı birinci yapma zamanı geldiiii:hooray:
haydi hepimiz beraber olursak başarabiliriz anca bunu birlikten kuvvet doğar:lepi:

:nazar::nazar::nazar:a.s.

GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM YA.a.s..NE OLDU SANA NAZAR MI DEĞDİ..
PEKİ SENİN DR İŞLERİN NE OLDU TATLIM..BEKLEMEDEMİSİN ŞU SIRA...YADA BEN Mİ KAÇIRDIM..CADIARZU
teşekkürler canım ya valla bende bilmiyorum nazaramı geldim havalar mı çarptı ama ben bu şekiilde hasta olduğumu hatırlamıyorum yatsan yatılmıyor kalksam ayakta durulmuyo. offf offf :delphin:
dr işlerim canım 3 ay sonra tekrarlanacak ultrason ve bazı tahliller ama her ay kan tahlili istedi dr. çünkü sonuç çok kötü değil ama iyide diyemem demişti :sm_confused: bende bekliyorum beklemek zor yaaa

HAKLISIN GÜZELİM BEKLEMEK GERÇEKTEN ZORDUR..
BENCE SEN İYİ DÜŞÜN Kİ İYİ OLSUN...
VE MORALİNİ HEP YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ,ÇOCUKLAR İÇİN+SENİN SAĞLIĞIN İÇİN..
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM..ALLAH ŞİFA VERSİN..a.s.
teşekkürler canım ya valla bende bilmiyorum nazaramı geldim havalar mı çarptı ama ben bu şekiilde hasta olduğumu hatırlamıyorum yatsan yatılmıyor kalksam ayakta durulmuyo. offf offf :delphin:
dr işlerim canım 3 ay sonra tekrarlanacak ultrason ve bazı tahliller ama her ay kan tahlili istedi dr. çünkü sonuç çok kötü değil ama iyide diyemem demişti :sm_confused: bende bekliyorum beklemek zor yaaa

MERHABA KIZLAR
ÖĞLE
15:30 YARIM BAZLAMA
2 DİLİM B.PEYNİR

16:15 1 PORTAKAL

ANNEME GİTMİŞTİM KIZLAR ŞÖYLE SAĞI SOLU TOPARLADIM BİRDE BAKTIM :1shok:ANNEM BAZLAMA YAPIYOR AY ŞİMDİ O BAZLAMADAN SICAK SICAK YENMEZMİ(TABİKİ YENİR)cokacimcoook

AMAN TATLIM DR. İŞLERİNİ İHMAL ETME

İYİ DÜŞÜN İYİ ÇIKSIN CANIMCIMyerimseniben

3. TAKIMIN 1.Sİ ADEMELa.s.:nazar:

2.Sİ BERNUŞa.s.:nazar:

YALINIŞIM VARSA SİZ DÜZELTİN 3. OLAN YOK GALİBA SANIRSAM

KIZLAR BU HAFTA 3. TAKIM 3.CÜ OLMUŞUZa.s.:nazar:

BİREYSEL SIRALAMADA ADEMEL 1.OLMUŞa.s.:nazar:

kızlarrrrr tebrik ederim. hihoyyyt
Özellikle de ademelll seni tebrik ederim, süpersin valla... :hooray:
kocaman öpüyorum siziiiii a.s.

Back