• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **96. ETAP *****

sılagul( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
bernuş ( 67.4/66.0/1.4/2.08%)

sinsemilla( KENDı ıSTEĞı ıLE AYRILDI)
kararsız ( 58.8/59.1/-0.3/-0.51% )
selin34 ( 65.8/65.8/0.0/0.00% )
compass rose ( 72.0/72.2/-0.2/-0.28%)
cabik ( 76.3/76.9/-0.6/-0.79% )
zeynaaap( 74.2/74.2/0.0/0.00%)
ademel(77.8/74.5/3.3/4.24%)

3. TAKIM TOPLAM KıLO (554.3/550.7/3.6/0.65%)

ABLACIM BEN BU ŞEKıLDE BıLDıRıMı YAPIYORUM..NE OLUR NE OLMAZ....DıMı AMA...

AYYY ÖLÜYORUM VALLA...BOYNUM TUTULDU AYRI..BİRDE BIÇAK GİBİ SAPLANAN BAŞ AĞRISI GELDİ...BUGÜN İLAÇKEŞ OLDUM VALLA...NORMALDE HİÇ BAŞIM AĞRIMAZ AMA NE HİKMETSE 1 HAFTADIR HERGÜN Bİ AĞRIYO YANİ..ANLAMADI BEN....
NEYSE ÖĞLEN YEMEĞİ OLARAK:
2 KAŞIK YOĞURT,
İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV...
SIRF İLAÇ İÇİCEM DİYE ZORLA YEDİM ONU DA..

GÖRÜŞÜRÜZ KIZLKAR...:a015:

herkese merhabalar,
ademel canım tebrik ederim süper kilo vermişsin sen hepimizden önce mezun olursun böyle gidersen valla.
sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yedim bu sefer ama küçüktü dilimler domadım nedense.
yanında da light krem peynir ve azıck bal.
1 kupa da ıhlamur içtim.

ondan sonra tül güneşlik yıkama işine giriştim ama benimki kabus oluyor merdivenim yok sandalyeyle de yetişilmiyor, tarzancılık oynadım kol kaslarım çalıştı böylece :)

Şimdi de 1 şekerli türk kahvesi içiyorum.

Biraz mola verdim işlere devam edeceğim. Mutfak dolaplarını silicem biraz daha kol çalışmaya devam yani :)

öptüm hepinizi

AYYY ÖLÜYORUM VALLA...BOYNUM TUTULDU AYRI..BİRDE BIÇAK GİBİ SAPLANAN BAŞ AĞRISI GELDİ...BUGÜN İLAÇKEŞ OLDUM VALLA...NORMALDE HİÇ BAŞIM AĞRIMAZ AMA NE HİKMETSE 1 HAFTADIR HERGÜN Bİ AĞRIYO YANİ..ANLAMADI BEN....
2 KAŞIK YOĞURT,
İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV...

tatlım geçmiş olsun.
canım boll suu iç baş ağrısına çok iyi geliyr gerçekten.
benim çok başım ağrır su gerçekten iyi geliyor.

KOLAY GELSİN CANIMCIM...
AHH VARYA EEN KISA ZAMANDA BENİMDE EVİ KOMPLE ELDEN GEÇİRMEM LAZIM...
KENDİNİ YORMA BACÜM...a.s.
herkese merhabalar,
ademel canım tebrik ederim süper kilo vermişsin sen hepimizden önce mezun olursun böyle gidersen valla.
sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yedim bu sefer ama küçüktü dilimler domadım nedense.
yanında da light krem peynir ve azıck bal.
1 kupa da ıhlamur içtim.

ondan sonra tül güneşlik yıkama işine giriştim ama benimki kabus oluyor merdivenim yok sandalyeyle de yetişilmiyor, tarzancılık oynadım kol kaslarım çalıştı böylece :)

Şimdi de 1 şekerli türk kahvesi içiyorum.

Biraz mola verdim işlere devam edeceğim. Mutfak dolaplarını silicem biraz daha kol çalışmaya devam yani :)

öptüm hepinizi

misaifr gelmeden bitirecem ben bu elmalı kurabiyeyi
geri kalan yarımı da yedimcokacimcoookkıyamamdım öyle yarım kalınca acıdım:roflol:

bernuş geçmiş olsun thermoflex krem var canım banyo yap şöyle sıcacık
banyoda eşinde birazcık ovsun ama çok yavaş
sonra çıkar çıkmaz kremi sür sıcak havluyuda sar
iyive yumuşasın azıcık azıcık hareket ettirmeye çalış zaman alır açılması

birde şiddetli baş ağrısı ve boyun tutullması boyun düzleşmesinden olabilir dr a git canım
bir süre boyunluk takman gerekebilir
bu aralar stres çoksa o da yapar
geçmiş olsun canıma.s.

HEMŞİREM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..VALLA DEDİĞİNİ AKŞAM KESİNLİKLE YAPICAM...kaydirigubbakcemile5
AMAN BE GÜZELİM HAYATIMIZ HEP STRES..NAPARSIN...kafamçokkarıştı
SENDE DİKKAT ET DE PASTALAR BİTMESİN,SONRA MİSAFİRLER NE YİYCEK...delikafaduldenSENİ YERLER HAAAAAcokacimcoook
misaifr gelmeden bitirecem ben bu elmalı kurabiyeyi
geri kalan yarımı da yedimcokacimcoookkıyamamdım öyle yarım kalınca acıdım:roflol:

bernuş geçmiş olsun thermoflex krem var canım banyo yap şöyle sıcacık
banyoda eşinde birazcık ovsun ama çok yavaş
sonra çıkar çıkmaz kremi sür sıcak havluyuda sar
iyive yumuşasın azıcık azıcık hareket ettirmeye çalış zaman alır açılması

birde şiddetli baş ağrısı ve boyun tutullması boyun düzleşmesinden olabilir dr a git canım
bir süre boyunluk takman gerekebilir
bu aralar stres çoksa o da yapar
geçmiş olsun canıma.s.

SELıN34 VE ZEYNAAP HıÇ GEÇ KALMAZLARDI:sm_confused:
BıR SORUNMU VAR ACABA:uhm:

NEYSE BEN DAHA BURALARDAYIM

ıNŞALLAH GELıRLER GELMEZLERSE KıLOLARINI AYNI BıLDıRECEĞıM

özürdilerim ablacığım ben çok hastayım her yerim dayak yemiş gibi sızlıyor üşüyorum battaniyenin altından çıkamıyorum boynumda tutulmuş zaten bende boyun düzleşmeside var zor oluyor hareket ettiremiyorum mumyalara döndüm valla unutmuşum bugün cuma olduğunu........
dün akşam sadece çorba
sabah 1 dilim ekmek peynir
öğlen çorba salata ve 1 dilim ekmek
ya zorla yiyorum hiç iştahım yok çok halsizim ben hiç böle olmazdım bebek olmasa kızlar okuldan gelene kadar yataktan çıkmayacam ama olmuyor......

KIZLAR ŞU ANDA O KADAR AĞRI ÇEKİYORUM Kİ ANLATAMAM..SABAH BİRDEN BİRE BOYNUM SIRTIM TUTULDU..ÖLÜYORUM SANDIM..
KIZIMI OKULA ZOR ZAR GÖTÜRDÜM VALLA...BİRDE BANKLADA İŞİM VARDI...ECZANEDENDE İLAÇ ALDIM İNŞALLAH İYİ GELECEĞİNİ SÖYLEDİ AMMA BAKICAZ...

KAFAMI KALDIRAMIYORUM,DÖNDÜREMİYORUM..BERBAT...
SICAK HAVLU FALAN KOYDUM AMA BAKALIM...AĞRISI .OK KÖTÜ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR...:bbo:

geçmiş olsun canım ben çok iyi anlıyorum seni bende aynıyım şuan birde bende boyun düzleşmesi var çookk kötü...
sıcak su torbası koy iyi geliyor ademelin dediği kremi bende kuullanıyorum en iyisi ooo....

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA...DİKKAT ET KENDİNE..a.s.
özürdilerim ablacığım ben çok hastayım her yerim dayak yemiş gibi sızlıyor üşüyorum battaniyenin altından çıkamıyorum boynumda tutulmuş zaten bende boyun düzleşmeside var zor oluyor hareket ettiremiyorum mumyalara döndüm valla unutmuşum bugün cuma olduğunu........
dün akşam sadece çorba
ya zorla yiyorum hiç iştahım yok çok halsizim ben hiç böle olmazdım bebek olmasa kızlar okuldan gelene kadar yataktan çıkmayacam ama olmuyor......

VALLA ÇOK KÖTÜ OLUYO GERÇEKTEN...
SAĞOL CANIMCIM...a.s.
geçmiş olsun canım ben çok iyi anlıyorum seni bende aynıyım şuan birde bende boyun düzleşmesi var çookk kötü...
sıcak su torbası koy iyi geliyor ademelin dediği kremi bende kuullanıyorum en iyisi ooo....

ÖĞLE
12:45 YARIM AYVA
VE BOLSUUUUU

YA KIZLAR BUGÜN SİNİR OLDUM SÜREKLİ ELEKTRİK KESİLİYORkötükedihüso

ERyaman'da ne gıcık olduğum şey bu elektirk kesintisi bir çözüm bulamadılar ya...
bir trafoyu yenilemek bu kadar zor olmasa gerek sürekli bizden gidiyor valla buzdolabı kafayı yiyecek böyle giderse...

KOLAY GELSİN CANIMCIM...
AHH VARYA EEN KISA ZAMANDA BENİMDE EVİ KOMPLE ELDEN GEÇİRMEM LAZIM...
KENDİNİ YORMA BACÜM...a.s.

ahh canım yorulmayacak gibi değil ki ne zamandır hiç bişey yapmıyordum.
Bi de annem saoğolsun Samsun'dan beri emir veriyor şunu yap bunu yap diye...
Onun dediklerini yapmam bile saatlerimi alıyor.

dün akşam sadece çorba

canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine...
Çabucak iyileşirsin inşallah....

ayy buraya yazdıktan sonrabaktım hava çok güzel dedim günümü niye mutfakdolaplarını silerek geçireyim :)
Dışarı çıktım göksuya gittim yürüdüm ohh süper geldi valla, rahatladım.
1 saat 10 dk. yürüdüm.

Şimdi de akşam yemeğimi yedim zeytinyağlı yoğurtlu havuç
1 dilim çavdar ekmeği...

2 KAŞIK YOĞURT,
İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV...

canım çok geçmiş olsun

dün akşam sadece çorba

sanada geçmiş olsun şekerim havalar gribe çok müsait benimde oğlan yine grip

günaydııınnn herkese:teytey:

sabah 6 da dikti oğlan beni ayağa-tatlicadiarzu-
şimdi benim uykum kaçtı o uyuyor mışıl mışıl:nazar:
bende bakayım szi dedim

SELİN çok çokk geçmiş olsun canıma.s.

BERNUŞ inşallah işe yarar tatlım tekrar geçmiş olsuna.s.
haa bi de dün misafire de bıraktım azıcık işte:utangac:

yediklerimi yazacam ama beni afaroz etmeyecğinize söz verirseniz:utangac:

1 tane sigara böreği (fırında pişirdim)
1 elmalı kurabiye
2 kaşık patates salatası
az miktar milföylü yalancı mantı:mymeka:
yaptığım tatlıdan bir lokma
3 bardak çay

tamam bekliyom kızın hadi:tomato:

Son düzenleme:
Back