AYYY ÖLÜYORUM VALLA...BOYNUM TUTULDU AYRI..BİRDE BIÇAK GİBİ SAPLANAN BAŞ AĞRISI GELDİ...BUGÜN İLAÇKEŞ OLDUM VALLA...NORMALDE HİÇ BAŞIM AĞRIMAZ AMA NE HİKMETSE 1 HAFTADIR HERGÜN Bİ AĞRIYO YANİ..ANLAMADI BEN....
NEYSE ÖĞLEN YEMEĞİ OLARAK:
2 KAŞIK YOĞURT,
İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV...
SIRF İLAÇ İÇİCEM DİYE ZORLA YEDİM ONU DA..
GÖRÜŞÜRÜZ KIZLKAR...:a015:
herkese merhabalar,
ademel canım tebrik ederim süper kilo vermişsin sen hepimizden önce mezun olursun böyle gidersen valla.
sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yedim bu sefer ama küçüktü dilimler domadım nedense.
yanında da light krem peynir ve azıck bal.
1 kupa da ıhlamur içtim.
ondan sonra tül güneşlik yıkama işine giriştim ama benimki kabus oluyor merdivenim yok sandalyeyle de yetişilmiyor, tarzancılık oynadım kol kaslarım çalıştı böylece :)
Şimdi de 1 şekerli türk kahvesi içiyorum.
Biraz mola verdim işlere devam edeceğim. Mutfak dolaplarını silicem biraz daha kol çalışmaya devam yani :)
öptüm hepinizi
misaifr gelmeden bitirecem ben bu elmalı kurabiyeyi
geri kalan yarımı da yedimcokacimcoookkıyamamdım öyle yarım kalınca acıdım:roflol:
bernuş geçmiş olsun thermoflex krem var canım banyo yap şöyle sıcacık
banyoda eşinde birazcık ovsun ama çok yavaş
sonra çıkar çıkmaz kremi sür sıcak havluyuda sar
iyive yumuşasın azıcık azıcık hareket ettirmeye çalış zaman alır açılması
birde şiddetli baş ağrısı ve boyun tutullması boyun düzleşmesinden olabilir dr a git canım
bir süre boyunluk takman gerekebilir
bu aralar stres çoksa o da yapar
geçmiş olsun canıma.s.
SELıN34 VE ZEYNAAP HıÇ GEÇ KALMAZLARDI:sm_confused:
BıR SORUNMU VAR ACABA:uhm:
NEYSE BEN DAHA BURALARDAYIM
ıNŞALLAH GELıRLER GELMEZLERSE KıLOLARINI AYNI BıLDıRECEĞıM
KIZLAR ŞU ANDA O KADAR AĞRI ÇEKİYORUM Kİ ANLATAMAM..SABAH BİRDEN BİRE BOYNUM SIRTIM TUTULDU..ÖLÜYORUM SANDIM..
KIZIMI OKULA ZOR ZAR GÖTÜRDÜM VALLA...BİRDE BANKLADA İŞİM VARDI...ECZANEDENDE İLAÇ ALDIM İNŞALLAH İYİ GELECEĞİNİ SÖYLEDİ AMMA BAKICAZ...
KAFAMI KALDIRAMIYORUM,DÖNDÜREMİYORUM..BERBAT...
SICAK HAVLU FALAN KOYDUM AMA BAKALIM...AĞRISI .OK KÖTÜ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR...:bbo:
özürdilerim ablacığım ben çok hastayım her yerim dayak yemiş gibi sızlıyor üşüyorum battaniyenin altından çıkamıyorum boynumda tutulmuş zaten bende boyun düzleşmeside var zor oluyor hareket ettiremiyorum mumyalara döndüm valla unutmuşum bugün cuma olduğunu........
dün akşam sadece çorba
sabah 1 dilim ekmek peynir
öğlen çorba salata ve 1 dilim ekmek
ya zorla yiyorum hiç iştahım yok çok halsizim ben hiç böle olmazdım bebek olmasa kızlar okuldan gelene kadar yataktan çıkmayacam ama olmuyor......
geçmiş olsun canım ben çok iyi anlıyorum seni bende aynıyım şuan birde bende boyun düzleşmesi var çookk kötü...
sıcak su torbası koy iyi geliyor ademelin dediği kremi bende kuullanıyorum en iyisi ooo....
ÖĞLE
12:45 YARIM AYVA
VE BOLSUUUUU
YA KIZLAR BUGÜN SİNİR OLDUM SÜREKLİ ELEKTRİK KESİLİYORkötükedihüso
KOLAY GELSİN CANIMCIM...
AHH VARYA EEN KISA ZAMANDA BENİMDE EVİ KOMPLE ELDEN GEÇİRMEM LAZIM...
KENDİNİ YORMA BACÜM...a.s.
özürdilerim ablacığım ben çok hastayım her yerim dayak yemiş gibi sızlıyor üşüyorum battaniyenin altından çıkamıyorum boynumda tutulmuş zaten bende boyun düzleşmeside var zor oluyor hareket ettiremiyorum mumyalara döndüm valla unutmuşum bugün cuma olduğunu........
dün akşam sadece çorba
ya zorla yiyorum hiç iştahım yok çok halsizim ben hiç böle olmazdım bebek olmasa kızlar okuldan gelene kadar yataktan çıkmayacam ama olmuyor......
canım çok geçmiş olsunAYYY ÖLÜYORUM VALLA...BOYNUM TUTULDU AYRI..BİRDE BIÇAK GİBİ SAPLANAN BAŞ AĞRISI GELDİ...BUGÜN İLAÇKEŞ OLDUM VALLA...NORMALDE HİÇ BAŞIM AĞRIMAZ AMA NE HİKMETSE 1 HAFTADIR HERGÜN Bİ AĞRIYO YANİ..ANLAMADI BEN....
NEYSE ÖĞLEN YEMEĞİ OLARAK:
2 KAŞIK YOĞURT,
İÇİNE 1 KAŞIK PİLAV...
SIRF İLAÇ İÇİCEM DİYE ZORLA YEDİM ONU DA..
GÖRÜŞÜRÜZ KIZLKAR...:a015:
eeevet yeni kilocukum
74.500 :1shok:
3.300 gr gitmiş attaaa:sm_cool:
hafta sonu 1.700 verdiğimi görmüştüm pazar günü
nasıl bu kadar gitti hala anlamadım
ama doruk paşa sağolsun annesini zayıflattı bu hafta:roflol:
dün akşam sadece çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?