Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar
ben takıma devamı sağlayamadığım için ayrılmak istiyorum.
hepiniz çok azimlisiniz inanıyorum ki takım içinde olsak da olmasak da bu işi başaracağız. bu gelişimde takım ruhuna uyum sağlayamadım ne yazık ki.

bu arada kızlar bugun parafinli korse aldım. 15 günde 1 sonuçları yazıcam sizlere.
hepinizi çook öpüyorum.
3. takımın hep 1. olması dileğiyle ....

inşallah kazanacaksın canım dualarımız seninle sende kendine güven ve umutsuzluğa sakın kapılma unutmaki inanmak başarmanın yarısıdır e artık diğer yarısınıda sen kolaylıkla yaparsın heyecanını endişeye çevirme sakın olsa bile endişeni en aza indirmeye gayret et

kolay gelsin canım

selam kızlar daha doğrusu iyi akşamlar mı diyeyim yoksa iyi geceler mi biliyorum yine geç kaldım ama bende sebep çoookkkk dün yemek yapmamıştım okuldan gelince aceleyle yemeğe koyuldum geç kaldı sonrada çocukların performans ödevlerine not verdim bol bol not dağıttım uğraşmış yavrularım bende elimi bol tuttum anca işim bitti bide yorgunluk varki sormayın grip olcam galiba ilaç aldım bide vitamin yediklerimi yazayım sabah 2 tane beypazarı kurusu ve peynir akşamda çok az makarna yoğurt ama bugün çikolata yedim tutamadım kendimi

beypazarı kurusu mu:çok üzgünüm:
ankara geldi aklımasenağlama
ben memleketimi özledimmmmmsenağlama
ankara mı özledimmm

merhabalar kızlar uğrayamadım 3 gündür özür ama oğlumla uğraşıyordum birde anneli oğlu grip olduk oğlumun ateşide var sünette olunca zor oluyor ben şuan yorgun savaşçı hastalığımdan olsa gerek çok yorgun hissediyorum kendimi beni bu hafta idare edin atmayın takımdan uğrarım fırsat buldukça......
kahvaltıdan önce 1 bardak ballı limonlu ılık suu
sabah 1 tane tost çayyy
şimdide 1 türk kahvesi içiyorum
çok yorgun ve halsizim spor yapmaya dermanım yok ama öğlen 1 saat yürümeyi düşünüyorum bakalım yazarım yine..... öpüldünüzzzz

geçmiş olsun canım
bizde sünnet yaptıracaktık anestezi veriyorlarmış vazgeçtik
seninki ne kadarlık nasıl oldu sünnetini

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..BENİM BU GÜNLERDE YORGUNLUK GİBİ BİR HALİM VAR..BİLEMİYORUM..KAFAM YORGUN ONDANDIR...DÜN AKŞAMKİ YEMEĞİM..

1 KEPÇE ÇORBA,
2 KAŞIK KÖFTELİ PATLICANLI TEPSİ YEMEĞİ,
VE SALATA...

1 LT SU...

FORM ÇAYI...

SABAH:
1 LT SU,
1 ADET KARA SİMİT,
1 KUPA YEŞİLÇAY...
YARIM LT SU....

ŞİMDİLİK BU KADAR..DIŞARIDA OLUCAM BUGÜN..AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ....a.s.

kolay gelsin canım

saol canım a.s

compass_rose sende umarım girersin istediğin yere canım :Saruboceq:

ademel bu ne iştahsızlıktır yaw.sana yetişemicem böyle giderse.bendede bir iştah var :)) zor tutuyorum kendimi cokacimcoook

ne yedik içtik onu yazayım:
sabah bir dilim ekmk
bir lokma beyaz peynir
bir yumurta
maydonoz ve bir fincan şekersiz çay

şimdilik bu kadar.gideyi teizliğe koyulayım.iki ev beni bekliyor.
öptüm kızlar :a015:

geçmiş olsun canım
bizde sünnet yaptıracaktık anestezi veriyorlarmış vazgeçtik
seninki ne kadarlık nasıl oldu sünnetini

sağol canım
yok be güzelim anestezi yapmadılar sadece o bölgeyi uyuşturdular lokal anestezi diyeyim iğne vurdular 5 dk içinde kestiler bitti eskisi gibi değilmiş artık ......ben 3 aylıkken başladım niyetlenmeye ama hep bir aksilik oldu yaptıramadık şimdi 1 yaşında dr keşke 20 günlükkken getirseydin dedi ne kadar erken yaptırırsan okadar çabuk iyileşiyor. birde sakın lazerle sünnet yaptırma tavsiye etmiyor zaten doktorlar yinede sen bilirsin......

ayy bebek olduğu için yapmam dedi dr
gaz verirrim az dedi ameliyathanede yaparım dedi
bende istemiyorum öyle yaa
az olsa gaz gazdır di mi
1 yaşını beklesek mi bizde
bilki o zaman lokal yaparlar
yada ankarada mı araştırsam acaba:uhm:

bende anlamadım ki canım noldu bana
herşeye saldırıyordum bende bugün bi iştahsızlık sorma
olan süte olacak diye habire su içiyomdelikafaduldenmidem su doldu yaawwdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…