inşallah kazanacaksın canım dualarımız seninle sende kendine güven ve umutsuzluğa sakın kapılma unutmaki inanmak başarmanın yarısıdır e artık diğer yarısınıda sen kolaylıkla yaparsın heyecanını endişeye çevirme sakın olsa bile endişeni en aza indirmeye gayret etherkese merhabalar,
sınavın etkilierini anca bugün atabildim.
off buraya girmem lazım yoksa yeni mezunlar da artık sınavlara girmeye başlayacaklar.
neyse sizleri bunaltmayayım.
2 günü yazmıyorum çünkü utanıyorum yazmaya birazcık ucu kaçtı da..
Bugün sabah ççok küçük bir ekmeğin içine kaşar koyup yedim.
sonra bir tane muz yedim (bu ara bacaklarıma çok kramp giriyor da potasyum eksikliğinden olabilirmiş.)
sonra 45 dklik bir yürüyüş yürürken her türlü yağış tipiyle karşılaştım, yağmur, tipi, dolu ve kar.
Yürüyüşten gelince 2 tane light bisküvi
şimdi de bir tane 1 şekerli nescafe içiyorum.
kolay gelsin canımkızlar merhabalar.
nam ablacım geçmiş olsun a.s.
ademel ben varı yarışa hadi bakalım hangimiz vercek daha çok :))
bende geliyoru bakıyoru kimsecikler yok.çıkıyorum ozamnda..
yarın temizlik var.ananemin evini temizlicem köşe bucak.onun için kur'an okutcaz kızlar cuartesi günü sizde dua edin nolur.
öbür günde bizim evi temizlicem.annemde tatlıydı börekti sarmaydı onları hazırlıycak artık.gelenlere ikram edilcek.
bi yandanda boş kaldıkça bi iki test çözerim.size bakarım kafamçokkarıştı işte bu hafta yoğun ve yorgun olucam yanii..
yediklerime gelince
sabah:
bir dilim kpkli ekmek
bir lokma peynir
bir fincan şekersiz çay
öğle:
bir ort.boy dolma yanında bir kase yğurt
iki üç tanede sarmacokacimcoook
akşamda artık meyveyle geçiştiriyim bari ademel beni geçmesin naniknanik
selam kızlar daha doğrusu iyi akşamlar mı diyeyim yoksa iyi geceler mi biliyorum yine geç kaldım ama bende sebep çoookkkk dün yemek yapmamıştım okuldan gelince aceleyle yemeğe koyuldum geç kaldı sonrada çocukların performans ödevlerine not verdim bol bol not dağıttım uğraşmış yavrularım bende elimi bol tuttum anca işim bitti bide yorgunluk varki sormayın grip olcam galiba ilaç aldım bide vitamin yediklerimi yazayım sabah 2 tane beypazarı kurusu ve peynir akşamda çok az makarna yoğurt ama bugün çikolata yedim tutamadım kendimi
merhabalar kızlar uğrayamadım 3 gündür özür ama oğlumla uğraşıyordum birde anneli oğlu grip olduk oğlumun ateşide var sünette olunca zor oluyor ben şuan yorgun savaşçı hastalığımdan olsa gerek çok yorgun hissediyorum kendimi beni bu hafta idare edin atmayın takımdan uğrarım fırsat buldukça......
kahvaltıdan önce 1 bardak ballı limonlu ılık suu
sabah 1 tane tost çayyy
şimdide 1 türk kahvesi içiyorum
çok yorgun ve halsizim spor yapmaya dermanım yok ama öğlen 1 saat yürümeyi düşünüyorum bakalım yazarım yine..... öpüldünüzzzz
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım
bizde sünnet yaptıracaktık anestezi veriyorlarmış vazgeçtik
seninki ne kadarlık nasıl oldu sünnetini
sağol canım
yok be güzelim anestezi yapmadılar sadece o bölgeyi uyuşturdular lokal anestezi diyeyim iğne vurdular 5 dk içinde kestiler bitti eskisi gibi değilmiş artık ......ben 3 aylıkken başladım niyetlenmeye ama hep bir aksilik oldu yaptıramadık şimdi 1 yaşında dr keşke 20 günlükkken getirseydin dedi ne kadar erken yaptırırsan okadar çabuk iyileşiyor. birde sakın lazerle sünnet yaptırma tavsiye etmiyor zaten doktorlar yinede sen bilirsin......
saol canım a.s
compass_rose sende umarım girersin istediğin yere canım :Saruboceq:
ademel bu ne iştahsızlıktır yaw.sana yetişemicem böyle giderse.bendede bir iştah var :)) zor tutuyorum kendimi cokacimcoook
ne yedik içtik onu yazayım:
sabah bir dilim ekmk
bir lokma beyaz peynir
bir yumurta
maydonoz ve bir fincan şekersiz çay
şimdilik bu kadar.gideyi teizliğe koyulayım.iki ev beni bekliyor.
öptüm kızlar :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?