BU GİDİŞLE KESİN KAZANACASIN TATLIMakşam maması olarak
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak ıspanaklı yumurta
biraz yoğurt yedim
mümkün olduğunca az ekmek yemeğe çalışıyorum ki yarışmayı kazanayımkaydirigubbakcemile3
VAZGEÇMESEN İYİ OLACAKDI AMA SEN BİLİRSİN TATLIMiyi akşamlar kızlar
ben takıma devamı sağlayamadığım için ayrılmak istiyorum.
hepiniz çok azimlisiniz inanıyorum ki takım içinde olsak da olmasak da bu işi başaracağız. bu gelişimde takım ruhuna uyum sağlayamadım ne yazık ki.
bu arada kızlar bugun parafinli korse aldım. 15 günde 1 sonuçları yazıcam sizlere.
hepinizi çook öpüyorum.
3. takımın hep 1. olması dileğiyle ....
AMAN DİKKAT ET TATLIMselam kızlar daha doğrusu iyi akşamlar mı diyeyim yoksa iyi geceler mi biliyorum yine geç kaldım ama bende sebep çoookkkk dün yemek yapmamıştım okuldan gelince aceleyle yemeğe koyuldum geç kaldı sonrada çocukların performans ödevlerine not verdim bol bol not dağıttım uğraşmış yavrularım bende elimi bol tuttum anca işim bitti bide yorgunluk varki sormayın grip olcam galiba ilaç aldım bide vitamin yediklerimi yazayım sabah 2 tane beypazarı kurusu ve peynir akşamda çok az makarna yoğurt ama bugün çikolata yedim tutamadım kendimi
ACABA NEDENhenüz bişey yemedim
gecenin yorgunluğunu atabilmek için bi nescafe içtim
bugün hiç iştahım yok
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMmerhabalar kızlar uğrayamadım 3 gündür özür ama oğlumla uğraşıyordum birde anneli oğlu grip olduk oğlumun ateşide var sünette olunca zor oluyor ben şuan yorgun savaşçı hastalığımdan olsa gerek çok yorgun hissediyorum kendimi beni bu hafta idare edin atmayın takımdan uğrarım fırsat buldukça......
kahvaltıdan önce 1 bardak ballı limonlu ılık suu
sabah 1 tane tost çayyy
şimdide 1 türk kahvesi içiyorum
çok yorgun ve halsizim spor yapmaya dermanım yok ama öğlen 1 saat yürümeyi düşünüyorum bakalım yazarım yine..... öpüldünüzzzz
saol canım a.s
compass_rose sende umarım girersin istediğin yere canım :Saruboceq:
ademel bu ne iştahsızlıktır yaw.sana yetişemicem böyle giderse.bendede bir iştah var :)) zor tutuyorum kendimi cokacimcoook
ne yedik içtik onu yazayım:
sabah bir dilim ekmk
bir lokma beyaz peynir
bir yumurta
maydonoz ve bir fincan şekersiz çay
şimdilik bu kadar.gideyi teizliğe koyulayım.iki ev beni bekliyor.
öptüm kızlar :a015:
[
KRAMPLARIN SEBEBİ POTASYUM, MAGNEZYUM VE KALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN OLUR CANIM
KARŞINDA BU RAHATSIZLIKLAR DA UZMAN ABLAN VAR:roflol:
NEYSE SINAV STRESİNDEN KURTULMUŞSUN
BİRDE BİZE GÜZEL HABER VERİRSİN SINAVI KAZANDIM DİYE OHHH:sm_cool:
inşallah sınav sonucun istediğin gibi olur canım
iyi akşamlar kızlar
ben takıma devamı sağlayamadığım için ayrılmak istiyorum.
hepiniz çok azimlisiniz inanıyorum ki takım içinde olsak da olmasak da bu işi başaracağız. bu gelişimde takım ruhuna uyum sağlayamadım ne yazık ki.
bu arada kızlar bugun parafinli korse aldım. 15 günde 1 sonuçları yazıcam sizlere.
hepinizi çook öpüyorum.
3. takımın hep 1. olması dileğiyle ....
inşallah kazanacaksın canım dualarımız seninle sende kendine güven ve umutsuzluğa sakın kapılma unutmaki inanmak başarmanın yarısıdır e artık diğer yarısınıda sen kolaylıkla yaparsın heyecanını endişeye çevirme sakın olsa bile endişeni en aza indirmeye gayret et
merhabalar kızlar uğrayamadım 3 gündür özür ama oğlumla uğraşıyordum birde anneli oğlu grip olduk oğlumun ateşide var sünette olunca zor oluyor ben şuan yorgun savaşçı hastalığımdan olsa gerek çok yorgun hissediyorum kendimi beni bu hafta idare edin atmayın takımdan uğrarım fırsat buldukça......
kahvaltıdan önce 1 bardak ballı limonlu ılık suu
sabah 1 tane tost çayyy
şimdide 1 türk kahvesi içiyorum
çok yorgun ve halsizim spor yapmaya dermanım yok ama öğlen 1 saat yürümeyi düşünüyorum bakalım yazarım yine..... öpüldünüzzzz
compass_rose sende umarım girersin istediğin yere canım :Saruboceq:
şimdilik bu kadar.gideyi teizliğe koyulayım.iki ev beni bekliyor.
öptüm kızlar :a015:
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BEN BUGÜN 08:00 EVDEN ÇIKTIM ŞİMDİ GİRDİM NASILIM AMAşakkıdı
SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KUPA TEK ŞEKERLİ NESKAHVE
08-11:00 ARASI 1,5 LİTRE SU(DAHA FAZLA OLURDU AMA KENDİMİ FİRENLEDİM)
14:00 EKMEK ARASI KÖFTE VE AYRAN
YARIM LİTRE SU
SABAHIN KÖRÜNDE HAMAMA GİTTİM BENDEN BAŞKA KİMSE YOKTU HAMAMDA OOOOH SEFAM OLSUN
BOL BOL YIKANDIM VE BOL BOL AĞLADIM VE AĞLATTIMsenağlama(HAMAMDAKİ KESECİLERİ)
SONRA HASTANEYE EYLÜL VE MİZGİN'İ ZİYARETE GİTTİM
60+60+55=175 DK. YÜRÜDÜM
ablacım şu enerjinden azcık bana versen olmaz mı?süpersin yaMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BEN BUGÜN 08:00 EVDEN ÇIKTIM ŞİMDİ GİRDİM NASILIM AMAşakkıdı
SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KUPA TEK ŞEKERLİ NESKAHVE
08-11:00 ARASI 1,5 LİTRE SU(DAHA FAZLA OLURDU AMA KENDİMİ FİRENLEDİM)
14:00 EKMEK ARASI KÖFTE VE AYRAN
YARIM LİTRE SU
SABAHIN KÖRÜNDE HAMAMA GİTTİM BENDEN BAŞKA KİMSE YOKTU HAMAMDA OOOOH SEFAM OLSUN
BOL BOL YIKANDIM VE BOL BOL AĞLADIM VE AĞLATTIMsenağlama(HAMAMDAKİ KESECİLERİ)
SONRA HASTANEYE EYLÜL VE MİZGİN'İ ZİYARETE GİTTİM
60+60+55=175 DK. YÜRÜDÜM
vereyeim tatlım ama ben eskiden daha enerjikdim şimdi nerdeeee ihtiyarladıkablacım şu enerjinden azcık bana versen olmaz mı?süpersin ya
günaydın kızlar nam ablam ohhh sefan olsun rose bende gitmedim hiç hamama ama gidecem birgün...
Dün öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba vee salata
akşam oğlum durmadığı için yemek yapamadım hemen patates kızarttım ve pilav yaptım 2 yemek kaşığından biraz az pilav birazda kızartma yedim akşam arkadaşa gidecektik eşimde yolu uzatınca benimde işime geldi yürüyüş oldu.
Dün 30 yarım mekik 30 dk yürüyüş (okula gittim birazda okulun içinde merdivenlerde koşuşturdum )
ve bu sabah ballı limonlu ılık su
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta maydanoz roka ve domatesten (minik domateslerden ) salata ve çayy
ademel rokayı sanada öneririm hem süt yapıyor hemde tok tutuyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor
roseciğim inşallah kazanırsın canım senin torpilin yok ama inan senin için dua eden ailen ve arkadaşların var allah yardımcın olsun güzelim........
KIZLAR 7.TAKIMDAN BİR ARKADAŞIMIZ KAZA GEÇİRMİŞ
LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYELİM:Saruboceq:
KIZLAR 7.TAKIMDAN BİR ARKADAŞIMIZ KAZA GEÇİRMİŞ
LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYELİM:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?