Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ

BEN BUGÜN 08:00 EVDEN ÇIKTIM ŞİMDİ GİRDİM NASILIM AMAşakkıdı

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KUPA TEK ŞEKERLİ NESKAHVE

08-11:00 ARASI 1,5 LİTRE SU(DAHA FAZLA OLURDU AMA KENDİMİ FİRENLEDİM)
14:00 EKMEK ARASI KÖFTE VE AYRAN
YARIM LİTRE SU

SABAHIN KÖRÜNDE HAMAMA GİTTİM BENDEN BAŞKA KİMSE YOKTU HAMAMDA OOOOH SEFAM OLSUN
BOL BOL YIKANDIM VE BOL BOL AĞLADIM VE AĞLATTIMsenağlama(HAMAMDAKİ KESECİLERİ)

SONRA HASTANEYE EYLÜL VE MİZGİN'İ ZİYARETE GİTTİM

60+60+55=175 DK. YÜRÜDÜM

akşam maması olarak
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak ıspanaklı yumurta
biraz yoğurt yedim
mümkün olduğunca az ekmek yemeğe çalışıyorum ki yarışmayı kazanayımkaydirigubbakcemile3
BU GİDİŞLE KESİN KAZANACASIN TATLIM
VAZGEÇMESEN İYİ OLACAKDI AMA SEN BİLİRSİN TATLIM
AMAN DİKKAT ET TATLIM
SENİN İŞİN ZOR BİRİNDEN OLMAZSA DİĞERİNDEN MİKROP KAPIYORSUN(ÖĞRENCİLERİN)

henüz bişey yemedim
gecenin yorgunluğunu atabilmek için bi nescafe içtim
bugün hiç iştahım yok
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
ACABA NEDEN
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

İŞİN BİTİNCE BİRDE BİZE UĞRASAN TAM SÜPER OLACAKyerimseniben

inşallah sınav sonucun istediğin gibi olur canım

işallah kazanırım sınavı ama vakıfbank müfettişilik için pek kız almıyor şansım zor biraz bir de acayip torpil dönüyormuş ve malesef o bende yok

İnşallah istediğiin kiloya inersin, biz buradayız, her zaman bekleriz

bu kriz ortamında endişe etmemek çok zor. Teşekkür ederim telkinlerin için.

canım çok geçmiş olsun.
en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.

compass_rose sende umarım girersin istediğin yere canım :Saruboceq:

şimdilik bu kadar.gideyi teizliğe koyulayım.iki ev beni bekliyor.
öptüm kızlar :a015:

canım çok teşekkür ederim.
darısı senin de başına.
off ben de ne zamandır temizlik yapmıyordum bugün başladım.
sana da kolay gelsin.

ohh ne güzel temizlenip paklanmışsın.
ben hiç hamama gitmedim çok merak ediyorum, benim annem çok pimpirikli bir kadın olduğu için hamamdan mantar kapma olasılığı olduğu için beni hiç götürmedi.
Ankara'da nereye gidiyosun nam ablacım?

sen ne süper bir kadınsın yahu imreniorum sana valla herşeye yetişebiliyorsun.
ben demir hapları kullandığım için malesef kan veremiyormuşum bir doktora sordum da.

merhaba kızlar,
ilk önce cevaplarımı yazayım dedim sonra kendime geçeyim :)
dün akşam bir tane tavuk butu ve kocaman bir kase salata yedim.

bugün sabah 1 dilim ekmeğin üstüne light krem peynir sürerek yedim çok azcık da bal yedim.
yanında 1 kupa çay.

sonra 1 tane muz yedim.

sonra 1 tane 1 şekerli nescafe içtim.

bütün evi kaldırdım ayağa valla temizlik yapıyorum ama halılarımı yıkamaya verecem buraya taşınmadan önce vermiştim baya zaman geçti ama vermem gerkiyor yoksa alerjilerim artıyor.
Eryaman'daki bayanlar siz hiç verdiniz mi halılarınızı? Eğer verdiyseniz nereye verdiniz? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öptüm hepinizi

selam canlarım nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim bugün neler yedim sabah ah ademelim canın çekcek ama 1 tane b.kurusu okulda bol bol çay ve akşamda menemen 1dilim ekmek spor yok üzgünüm ama vücudum kırılıyor sanki gerçi spor yapamadığım zaman zayıflama kemerimi takıyorum yerini tutmaz ama

bu kriz ortamında endişe etmemek çok zor. Teşekkür ederim telkinlerin için.
ah canım benim evet büyük bir krizdeyiz ama iş bulma çabaları işsizlik yıllardır var tabiki artarak devam etti gitti herşey o kadar zorki bu zorluklar içinde azminden hırsından ve umudundan en az kaybedenler galip çıkacak Allah yardımcın olsun ama yinede umutsuzluğa kapılma SEN KA-ZA-NA-CAK-SIN

ablacım şu enerjinden azcık bana versen olmaz mı?süpersin ya

günaydın kızlar nam ablam ohhh sefan olsun rose bende gitmedim hiç hamama ama gidecem birgün...
dün öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba vee salata
akşam oğlum durmadığı için yemek yapamadım hemen patates kızarttım ve pilav yaptım 2 yemek kaşığından biraz az pilav birazda kızartma yedim akşam arkadaşa gidecektik eşimde yolu uzatınca benimde işime geldi yürüyüş oldu.
dün 30 yarım mekik 30 dk yürüyüş (okula gittim birazda okulun içinde merdivenlerde koşuşturdum )
ve bu sabah ballı limonlu ılık su
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta maydanoz roka ve domatesten (minik domateslerden ) salata ve çayy
ademel rokayı sanada öneririm hem süt yapıyor hemde tok tutuyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor
roseciğim inşallah kazanırsın canım senin torpilin yok ama inan senin için dua eden ailen ve arkadaşların var allah yardımcın olsun güzelim........

ablacım şu enerjinden azcık bana versen olmaz mı?süpersin ya
vereyeim tatlım ama ben eskiden daha enerjikdim şimdi nerdeeee ihtiyarladık

olsun tatlım hep beraber olsun

merhaba kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum daha da yorulacam...nam abla bizim işler bitsin gelirim sizede ama ben burdan ankaraya gelene kadar sen yaparsın işlerini zaten bu enerjiyle yerimseniben
nam abla benim sizlerle paylaşmak istediğim bir şarkı var abim ve ben seslendirdik.abimin kendi bestesi ve kendisi çalıyor klavyecidir azcık.bestesini kaydederken bende burnumu soktum o da söyle bakalım düet yapalım dedi.dinleyenler çok beğendi özellikle benim söylediğim kısmı ha şimdi ben sizede dinletmek isterim amma ve lakin burdan link yada adres verebiliriyim ki acaba diye sorim dedim.sizin fikirlerinizide almış olurum.

compass_rose sanada kolay gessin bacım.bitince insan rahatlıyo şöylee ferah ferah tertemiz eve bakınca ohh mis gibi oturuyosun.

yediklerimi yazayım
sabah:
bir dili ekmk
bir kaç çatal omlet
bir fincan şekersz çay
şimdilik bu kadar öptümmm hepinizi.

KIZLAR 7.TAKIMDAN BİR ARKADAŞIMIZ KAZA GEÇİRMİŞ
LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYELİM:Saruboceq:

inşallah ciddi birşeyi yoktur.Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

akşam yediklerim:
bir haşlanmış but.yanında iki kaşık pilav
ve bir tabak salataaa
kızlar öpüyorum sizi
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…