• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 3. sınıf yok mu kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bersel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bersel

Ziyaretçi
yaa okuyorum 3.sınıf yokmu yaa 4.sınıf kadar zor olmasada çocuklarımızın her sınıfta yardıma ihtiyacı var tabikii bide annelerinin nerdesiniz hadi bizlerde sorunları yazalım demiiikaydirigubbakcemile5

bende 3. sınıf yok diyodum.aynen.. çok fazla ödevimiz oluyo proje performans valla bize ödevlerden ders çalışmaya vakit kalmıyo. bide bizimki kursa gidiyo (matematik)

günaydın bersel,bloom merhabalar nasılsınız?bende bakıyodum 3. sınıf varmı diye.
benim kızımda kursa gidiyo.1 hafta kurs yapmamışlardı.bugün telafi edecekler.biraz erken gidecek okula.
ritmik sayma yapıyolarmı 6 şar 7 şer.benim kızım pek üstüne durmuyo.çalışmak istemiyo saymaları.

sayma derken çarpımtablosu na çok çalıştırıyo bizim öğretmen siz şaslımısınız bizde kurs filanda yok kendimiz napıyosak o benim oğlanda sırayla sayınca iyde karışık sorunca katıp karıştırıyo ozamanda canı sıkılıp bırakıyo mızmızlanıp duruyo öğretmen sırayla soruyomuş yok ben karıştırıyomuşum yanii işimiz zor seneye napıcaz ben onu düşünüyorum alllah hepimize kolaylık versin arkadaşlar:Saruboceq: önerilerinizi bekliyorum bide burdan 3. sınıf öğretmenimiz olsa bizlere yol gösterir:a015::a015::a015:

evet arkadaşlar yardımcı olabilirsem sevinirim,3. sınıf öğretmeniyim bende...

Benim kızımda 3. sınıfa gidiyor.bizimkide çarpım tablosunu ezberliyor yazı yazmayı çok seviyor. öğretmenide sınıfta en güzel sen yazıyorsun diyormuş.

hoş geldin arkadaşım inan çok sevindim çokçabuk bulduk seni sorunlarımızdan sıkılmazsın umarım benim oğlum var ders yapmayı hiç sevmiyo defter kitap önünde aklı sağda solda başında oturup sürekli dürtükliycem yaz diye isteksiz olunca yazıda güzel olmuyo kendide anlamıyor bidönem nedendir bilmiyorumçok iydi gelirgelmez derse oturuyo çok güzel yazı yazıyodu öğretneniylede konuştuk sebep bulamıyoruz bazen çok sıktığımı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışıyor :1no2::1no2::1no2:

bizim okulda yazılı yok 4.sınıfta başlıyomuş allahtan bide yazılı olsaydı naapardık bilmiyorum öğretmen sınıftaki katılıma göre değerlendiriyo. şuanda ardışık sayılar la ağırlık problemleri yapıyorlar.

hoş geldin arkadaşım inan çok sevindim çokçabuk bulduk seni sorunlarımızdan sıkılmazsın umarım benim oğlum var ders yapmayı hiç sevmiyo defter kitap önünde aklı sağda solda başında oturup sürekli dürtükliycem yaz diye isteksiz olunca yazıda güzel olmuyo kendide anlamıyor bidönem nedendir bilmiyorumçok iydi gelirgelmez derse oturuyo çok güzel yazı yazıyodu öğretneniylede konuştuk sebep bulamıyoruz bazen çok sıktığımı düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışıyor :1no2::1no2::1no2:

arkadaşım önce şunu söyliyim sürekli öğretmeniyle görüşün,en iyi böyle halledersiniz...yazı konusu bendede sorun yaratıyor,ben her hafta panomuz var orada o hafta en güzel yazan öğrencilerimin resimlerini koyarım....bu çocuklarda çok büyük etki yaptı...eğer önceden iyiyse şimdide biraz gerileme varsa bunda okulundan soğumasının payı olabilir...bu arkadaşları,öğretmeni veya okulda yaşadığı kötü bir olay olabilir...ama sen sabırlı ol çünkü sürekli başında olman gerekecek...uzun vadeli hedeflerde koyabilirsin çocuğuna,mesela ilk dönemki karnesi için..ama tebrik ediyorum seni böyle ilgili velileri görmek ne güzel,umarım ufaklıkta en kısa zamanda düzelir...

benim oglumda 3. sınıfa gidiyor.ve dersleri çok agır.proje .performans derken bayagı zorlanıyoruz bizde.allahtan oglum çok istekli.niye bu kadar agır ders veriyorlar anlamıyorum.bazen ben bile bilemiyorum .babamıza soruyoruz artık napalım.yeterki onlar okusun....

benimde oğlum 3. sınıfa gidiyor. şu an bile ders yap diyorum yapmıyo bazen beni çok kızdırıyo kızlar bi akıl verin bana oğluma dersi nasıl sevdirebilirim devamlı dersini yap demek istemiyorum kendisinin yapması lazım sınıftada ben yokumki yanında benden çok fazla destek almasını istemiyorum çünkü oğlum çok zeki birşeyi ezberlemesi için bir kere okuması yeter çarpım tablosunu kendisi ezberledi zaten 2. sınıfta ritmik saymayla çarpım tablosunu ezberledi ben ödev yaparken odasında yaptırıyorum ve yanında durmuyorum yapınca kontrol ediyorum sadece birde anlayamadığı sorularda soruyu anlamasına yardımcı oluyorum kesinlikle ne sorunun cevabını veririm nede ödevine yardım ederim ödev oğlumun sorumluluğu sadece banadüşen oğluma destek olup yapamadığı konularda destek oluyorum sınıfta tenefüslerde bile ne yaptığından kiminle oynadığından derslerde yaptıklarından hepsinden haberim var hep takip ediyorum her yaptığını öğretmeniylede devamlı diyalog halindeyim ama oğlumun bunlardan haberi olmuyo çünkü devamlı arkasında olduğumu bilmemesi daha iyi kendi sorumluluklarını üstlenecek yaşa geldiğini düşünüyorum çünkü kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu

hoşgeldin arkadaşım.benim kızım derslerini yapmadan kesinlikle okula gitmez.ama benim söylememle yapıyo yinede derslerini.ben söylemesem artık okul sati gelirken bitirmeye uğraşıyo.
bide kızımda hiç hırs yok (tamam hırsın fazlası zarar) ama yinede biraz olması lazım kendisi için.mesela sınav olcaklar bana diyoki anne 85 alsam yetermi?aslında dersleri iyi 85 in altında puanı yok.bende diyorum ki kızım ben sana güveniyorum sen isteyince 100 alıyosun ve ben senden bunu istiyorum diyorum.acaba bunu demem yanlış mı?

sayma derken çarpımtablosu na çok çalıştırıyo bizim öğretmen siz şaslımısınız bizde kurs filanda yok kendimiz napıyosak o benim oğlanda sırayla sayınca iyde karışık sorunca katıp karıştırıyo ozamanda canı sıkılıp bırakıyo mızmızlanıp duruyo öğretmen sırayla soruyomuş yok ben karıştırıyomuşum yanii işimiz zor seneye napıcaz ben onu düşünüyorum alllah hepimize kolaylık versin arkadaşlar:Saruboceq: önerilerinizi bekliyorum bide burdan 3. sınıf öğretmenimiz olsa bizlere yol gösterir:a015::a015::a015:

evet arkadaşım işimiz çok zor.bizim öğretmenimizde saymaları mesela 3 er 3 er saydırcak ama diyoki 5 in üzerine say,veye 8 er 8 er saydırcak 23 ün üzerine say ya çocuklara zor geliyo.bide sayma çalışmak hiç istemiyo ne yapcam ben bu kızla bilmiyorum.matematiği çok seviyo ama şu saymalar zor geliyo.
seneye daha da zorlaşacak dersler allah çocuklarada,bizede kolaylık versin:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benim oğluşumda 3.sınıfa gidiyor.allahım hepimize yardım etsin :Saruboceq:

arkadaşlar bende kızımı özel bi dersanenin seviye tespit sınavına yazdırdım.haftaya pazar günü . bakalım ne kadar başarılı olucak merak ediyorum.bide neleri çok iyi biliyo nelerde takılmış anlamış olcam , hayırlısı bakalım...

bloom kızına şimdiden başarılar

benim oğlum da 3. sınıfta hala ödev yaparken sinir oluyor bağırıp çağırıyor zoraki yapıyor ödevlerini ama yapmadan gitmeyi gözü yemiyor zar zor yapıp gidiyor

özdenarda hoşgeldin canım.aynen bende kızıma zor ders yaptırıyorum,bağırıp çağırması yok ama hep benim söylememle yapıyo derslerini.çok şükür ki dersleri iyi.ama kendisi istemiş olsa sınıfının birincisi olur ben buna inanıyorum.allah zihin açıklığı versin yavrularımıza:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benim kızımda 3,sınıfa gidiyor,bende sizin gibi biraz dertliyim
bazen ders yaparken beni çıldırtıyor.arada derslerde zorlanıyoruz
sizde öyle bi zorlukla karşılaşıyormusunuz.iyi günler dilerim..

Back