:44: konu takip etmeye değer şimdi merak ediyorum pişman olan çok kişi var mı diye :26:
deneyimleri okumak gerekir
sonuçta biriniz 3 sene biriniz 9 aydır kullandığınız protezlerden memnun değilsiniz
acaba iyi yapılmadığından mı sorun yaşadınız yoksa psikolojik olarak hazır mı değldiniz?
eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa paylaşırlarsa aydınlatıcı bir başlık
herseyin dogali guzel
her seyın dogalı hiç memesı olmayanlarda guzel degıl bence..burdakı bayanların azcık gogusu olsa yada memnun edecek sekılde olsa kımse o amelıyat masasına yatmaz emin ol..
bu ameliyat isteyen herkesin hakkı bunu sorgulamak kimsenin haddi değil
gizeml cnm senin sonuna kadar hakkınmış bunu resimlerinde gördüm iyiki yaptırmışsın allahım pişman etmesin
amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..
denız fobısı olusmustu resmen yaa..
:44: konu takip etmeye değer şimdi merak ediyorum pişman olan çok kişi var mı diye :26:
deneyimleri okumak gerekir
sonuçta biriniz 3 sene biriniz 9 aydır kullandığınız protezlerden memnun değilsiniz
acaba iyi yapılmadığından mı sorun yaşadınız yoksa psikolojik olarak hazır mı değldiniz?
eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa paylaşırlarsa aydınlatıcı bir başlık
Karamel pişmalıkla ilgili konu açtım varmı diye ama bir kişi bile yazmadı.
Benim protezlerim 2 cmden çok çok daha uzak,hatta gögüs doğal çevrem sporcu olduğum için hayli geniş olduğundan ayrık bile diyebilirim.benim de 2 sene oldu ama hiç bi sıkıntım olmadı şükürler olsun ki.. herşey yolunda ve olması gerken gibi.. yüz üstü gayet güzel uyuyabiliyorum yastık varmış hissi 7-8 ay devam etti sonra zaten vücuttan bir parça haline geliyo,şu an gayet rahat yüz üstü yatıyorum ve hiç b şey hissetmiyorum. bence kullanılan protezin büyüklüğü,yöntem v.s herşey sonucu etkiliyor olabilir.. naci bey protezlerin en fazl 2 cm yaklaştırılabileceğini ardaki boşluğun 2cm den az olmaması gerektiğinden bahsetmişti ki eğer yaklaştırılırsa simnasti adı verilen bir sonuç ortaya çıkıyormuş ki bu da iki protezin bir bütün halinde gözüktüğü çok garip bir görüntü.. bence kötü sonuç ortaya çıkmaması için birçok faktörn bir arada olması gerekiyor
amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..
denız fobısı olusmustu resmen yaa..
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım,estetiğe kesinlikle karşı değilim,ben de yıllarca psikolojik olarak hazırlanarak oldum bu ameliyatı,üstelik iki doğum ve emzirme gerekliydi de...ancak şu çok önemli,büyük olan her zaman güzel değildir,mutlaka ama mutlaka ne istediğini bil,evet doktoruna güven ama asla asla ona bırakma son kararı.birlikte verin,sonuçta o da bir insan,profesyonel de olsa tercihleri var,büyük gögüs gözüne estetik gelir,kimi küçük ve dik sever.mutlaka karar aşamasında ne istediğini çok iyi anlat.en önemlisi bu,bir de hayat şeklini gözönünde bulundur.örneğin ben profesyonel sporcuyum,ilk dr kasaltı önermişti,ikinci ise kasaltı yapsaydım bir daha asla eski spor günlerine dönemezdin dedi.sonuçta kasüstü oldum ama sarkmadan şikayetçiyim.o nedenle aman diyeyim iyi araştır,bu bikini ve dantel sütyeni güzel doldurma meselesi değil tek başına.ama vazgeçme de elbet en uygun şekil var.bence yaşanılan olumsuzluklar da yazılmalı... bizi aydınlatmak için varsa olumsuzluklar yasayan pişman olanlar nedenlerini yazarsa çok yararlıolur die düşünüyorum...
yazın bikini, dolgulu sütyen giymek, sexi geceliklerin içine dahi sutyen gitmek zorunda kalmam...bu kadar yeterli sebebim varken ve kara vermişken gercekten korkmaya başladım...iki yıl sonra ikinci çoçuğu planlıyoruz.. doğumdan sonra ikinci operasyon gerekebilir mi acaba...yapı olarak kılolu diilim sarkmam falan yok yani ilk hamileliğim de gayet fittim.. ikinci de öyle olacağını tahmin ediyorum..genetik açıdan..şimdiden ikinci operasyonu düşünmek beni çok gerdii... ooofff offfolumsuz yazılanlar cesaretimi kırdı.. çok moralım bozuldu..
bence yaşanılan olumsuzluklar da yazılmalı... bizi aydınlatmak için varsa olumsuzluklar yasayan pişman olanlar nedenlerini yazarsa çok yararlıolur die düşünüyorum...
yazın bikini, dolgulu sütyen giymek, sexi geceliklerin içine dahi sutyen gitmek zorunda kalmam...bu kadar yeterli sebebim varken ve kara vermişken gercekten korkmaya başladım...iki yıl sonra ikinci çoçuğu planlıyoruz.. doğumdan sonra ikinci operasyon gerekebilir mi acaba...yapı olarak kılolu diilim sarkmam falan yok yani ilk hamileliğim de gayet fittim.. ikinci de öyle olacağını tahmin ediyorum..genetik açıdan..şimdiden ikinci operasyonu düşünmek beni çok gerdii... ooofff offfolumsuz yazılanlar cesaretimi kırdı.. çok moralım bozuldu..
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım,estetiğe kesinlikle karşı değilim,ben de yıllarca psikolojik olarak hazırlanarak oldum bu ameliyatı,üstelik iki doğum ve emzirme gerekliydi de...ancak şu çok önemli,büyük olan her zaman güzel değildir,mutlaka ama mutlaka ne istediğini bil,evet doktoruna güven ama asla asla ona bırakma son kararı.birlikte verin,sonuçta o da bir insan,profesyonel de olsa tercihleri var,büyük gögüs gözüne estetik gelir,kimi küçük ve dik sever.mutlaka karar aşamasında ne istediğini çok iyi anlat.en önemlisi bu,bir de hayat şeklini gözönünde bulundur.örneğin ben profesyonel sporcuyum,ilk dr kasaltı önermişti,ikinci ise kasaltı yapsaydım bir daha asla eski spor günlerine dönemezdin dedi.sonuçta kasüstü oldum ama sarkmadan şikayetçiyim.o nedenle aman diyeyim iyi araştır,bu bikini ve dantel sütyeni güzel doldurma meselesi değil tek başına.ama vazgeçme de elbet en uygun şekil var.
canım hıc cesaretın kırılmasın ve moralını de bozma..gercekten doktorunu buldugun zaman ve doktorun senın ne ıstedıgını ıyı bılıyosa hıc sorun yasanacak bır durum degıl..
onemlı olan doktorunun senın ne ıstedıgını anlması bunu aktarrdıgın zamn ve doktorun ıcıne sındıyse gerısı amelıyt olmana kalıyo..
ben 10 ay oldu hıc bı sorun yasamadım allah kımseye de yasatmasın..ben doktorumun her dedıgını yaptım 6 ay boyunca masaj yaptım hala daha yapıyorum kı kapsul olusmasın dıye..ha bazı doktorlar masajla kapsulu bagdastımıyo ama benım doktorum onerdı ve ben yapıyorum..
ben varlıgını unuttum oyle soyleyeyım..mentor cok sert denılmesıne karsın bana sert gelmıyo ve tamamen artık kendı goguslerım gıbı..
butun cerrahlar aynı egıtımı alıyo ama bu amelıyatta secım cok onemlı..
aresya sanırım sen doktoruna karar verdın ıcıne sındıyse korkmana hıc gerek yook..
Ben yaptirali 7 yil oluyor pismanmiyim ASLA!!! fakat söyle bir problemim var gögüslerimde simetri problemi var sol gögüs ucum biraz daha asagida sag tarafdada koltuk altima yakin bi yerde syklikla agri oluyor. ameliyati türkiyede oldum sargilar acildikdan sonra aradaki sekil farkini doktorda fark etmis olucakki sütyenimde bir tarafin telini cikarip öyle kullanmam gerektigini ve zamanla yerine oturucagini söylemisti. isvicreye dönünce burda doktora gittim derdimi anlattim malesef doktordan bir güzel azar yedim nerde yaptirdiysaniz oraya gidin onlar baksin beni ilgilendirmez dediO gün bugün böyle yasiyorum. sanirim önümüzdeki yil tekrar yaptiricam ama bu sefer doktorun 7 göbek sülalesini arastiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?