Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyi doktorlardan birine gittim.göğüslerim gayet güzel görünüyor. ama ameliyat olup o slikonlarla yaşamadan doğallıkmış,slikonlulukmuş çok bilemiyorsun. slikon taktıracaklar kesinlikle bekarken taktırmamalı,eşiyle ortak karar almalı. bazı erkeklerin de küçük göğüslerden hoşlandığı unutulmasın.benim de bu forum aklımı celmişti, sanki çok normal birşeymiş herkes yaptırıyormuş vs vs diye. şimdiki aklım olsa....
İLK DEFA PİŞMAN OLAN DEĞİL BENCE. Bende silikon yaptırdım ve çok pişmanım keşke hiç doğal küçük göğüslerime dokunmasaydım sağlık gidiyor doğallık gidiyor üstüne maddi açıdan zarar bence küçük göğüsler gayet iyi bel ve boyun Ağrı'sı yaşıyorum ben 375cc yuvarlak çok geldi bana sırf dantelli iç çamaşırı giymek için değmez bence !4-5 gundur bu forumdakı yorumlarıokuyorum ılk defa pısman olan cıkarmak ısteyen bırını okudum.sertlıgınden cok memnun olanlarda var....yanı bu rahatsız edıcı bır sertlıkmı kı ckarmak ıstıyorsun ? ben kesın krara verdım yaptırmaya yenı basladım arastırmaya
Daisy senin önceki ölçün kaçtı şimdi kaç ve kaç beden sütyen giyiyosun.İLK DEFA PİŞMAN OLAN DEĞİL BENCE. Bende silikon yaptırdım ve çok pişmanım keşke hiç doğal küçük göğüslerime dokunmasaydım sağlık gidiyor doğallık gidiyor üstüne maddi açıdan zarar bence küçük göğüsler gayet iyi bel ve boyun Ağrı'sı yaşıyorum ben 375cc yuvarlak çok geldi bana sırf dantelli iç çamaşırı giymek için değmez bence !
ben yaptirmadan once A CUP takiyordum hatta B cup destekli giyince iyi gorunuyordu sadece yukaridan dolgun degildi suan D hatta DD dolduruyor tasiyor bile sudyen askisi omuzlarimi kesiyor cunku bedenime buyuk oyuzden bence yaptirmadan once iyi dusunsun herkes ben cok pismanim!Daisy senin önceki ölçün kaçtı şimdi kaç ve kaç beden sütyen giyiyosun.
Anladım canım geçmiş olsun. Ben de sadece c cup olmak istiyorumben yaptirmadan once A CUP takiyordum hatta B cup destekli giyince iyi gorunuyordu sadece yukaridan dolgun degildi suan D hatta DD dolduruyor tasiyor bile sudyen askisi omuzlarimi kesiyor cunku bedenime buyuk oyuzden bence yaptirmadan once iyi dusunsun herkes ben cok pismanim!
ben yaptirmadan once A CUP takiyordum hatta B cup destekli giyince iyi gorunuyordu sadece yukaridan dolgun degildi suan D hatta DD dolduruyor tasiyor bile sudyen askisi omuzlarimi kesiyor cunku bedenime buyuk oyuzden bence yaptirmadan once iyi dusunsun herkes ben cok pismanim!
oncelıkle cc ufak olsaydı pısman olmazdım cunku zamanla kılo alıp vermek ve protezlerın vucuda oturmasıyla ayrıca camasırda azda olsa fark edıyor buyuk olmasında aslında benım 375cc protezler genıs omuzlu boyu 1.75 cıvarında ırı yapılı bırınde cok ıyı gorunurdu benım mınyon bedenım kaldırmadıBir şeyi sormak istiyorum size. Doktorunuza büyüklük konusundaki beklentinizi ifade etmemiş miydiniz? Ben de protez düşünüyorum ama dolu dolu B cup kadar bir meme olsun istiyorum. Siz hangi cup meme istediğini söylemediniz mi? Büyüklüğe doktor mu karar verdi?
Diğer bir sorum da; acaba cc daha ufak olsaydı yine pişman olur muydunuz? Düşük cc bir protez sizi mutsuz eder miydi?
oncelıkle cc ufak olsaydı pısman olmazdım cunku zamanla kılo alıp vermek ve protezlerın vucuda oturmasıyla ayrıca camasırda azda olsa fark edıyor buyuk olmasında aslında benım 375cc protezler genıs omuzlu boyu 1.75 cıvarında ırı yapılı bırınde cok ıyı gorunurdu benım mınyon bedenım kaldırmadı
doktoruma dogal ama dolgun sılıkon oldugu bellı olmasın vucuduma gore olsun dedım hıc protez gostermedı yanı ben kendım arastırıp ogrendım amelıyat esnasında karar verdı anlasılan ama buyuk gelıyor bana neyse zaten cıkartıp kucuk protez taktırıcam
Canım sonuçta boyun ve omuz sağlığın önemlioncelıkle cc ufak olsaydı pısman olmazdım cunku zamanla kılo alıp vermek ve protezlerın vucuda oturmasıyla ayrıca camasırda azda olsa fark edıyor buyuk olmasında aslında benım 375cc protezler genıs omuzlu boyu 1.75 cıvarında ırı yapılı bırınde cok ıyı gorunurdu benım mınyon bedenım kaldırmadı
doktoruma dogal ama dolgun sılıkon oldugu bellı olmasın vucuduma gore olsun dedım hıc protez gostermedı yanı ben kendım arastırıp ogrendım amelıyat esnasında karar verdı anlasılan ama buyuk gelıyor bana neyse zaten cıkartıp kucuk protez taktırıcam
evet kesinlikle..Canım sonuçta boyun ve omuz sağlığın önemli
Çok doğru, adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyorSanırım yanlış bilgiler yazan çok... doktorunuzla ne istediğinizi konuşmanin bir faydası yok ne yazık ki. Protezin buyuklugunun uzun yada kısa boylu olmanizlada ilgisi yok. Protezin büyüklüğüne göğüs yapınız karar verir. Mesela doktorum bana 275cc yada 300 demişti. Ne oldu 350 cc kas altı takıldı. Önce bende yadırgadım neden diye sordum. Ameliyat masasında doktorlar deniyorlarmis protezleri ve hangisi uygunsa onu takiyorlarmis.Benimde 300cc olsaymış yanlardan çok boşluk olurmuş yani doldurması gerekmiş. İlk başta çok büyük olduğunu düşünsemde şu an 2 ay oldu ve ödemler indi gayet doğal oldular.zaten 300cc ve 350 cc arası milim oynuyormuş. Bir de son olarak şu da var ki yanii eğer göğsünüzün şekli güzel değilse protezler nasıl güzel durabilir ki doktorlar ne yapsın
Merhaba kızlar. 3 sene önce kas üstü damla model taktırdım ve tek göğsümde kapsül oluştu tekrar ameliyata girdim bu sefer kas altı yuvarlak takıldı. başka bir doktora gittim zaten. suan görüntü güzel ama rahat yatamıyorum,dönerek uyuduğumda sabah kalktığımda ağrı oluyor ya da kapsül oluşan göğsümde protez oynamış gibi geliyor. bir de sertliği hoşuma gitmiyor. yeni evlendim ve eşim de dile getiremese de sertliğinden oldukça rahatsız. çok pişmanım. zaten evlilik öncesi yaptırdım. erkekler büyük göğüs severler falan diye ama eşim küçük göğüsten hoşlanıyor ikinci ameliyatımda hemşire de dedi taktıran herkes, pişman olup rahatsız olup geri dönüyor, keşke hiç yapmasaydın ah eşek kafam. her neyse...
kızlar pişmanım. önceden küçük göğüslerim bana eksiklik hissettirirken şimdi o slikon bana daha da cok eksik hissettiriyor. en güzeli kendi göğsümüz. benimki sadece küçüktü.
her neyse.
merak ediyorum. şimdi çıkarttırsam göğsüm nasıl olur. öncesinde sarkıklık yoktu zaten vücudum da sıkı,etim yani. bir fikriniz ya da bilginiz var mı?