konu sahıbı arkadasım ebru salıda damla seklınde taktırmıstı evlendıkten sonra cıkarttı tv de programını ızlıyorum kadın tas bomba gıbı yaptıgı platesınde etkısı var sanırım uzulme bırazda spor yaparsan duzelır moralını yuksek tut.
kızlar,ilk amliyatı bir prof. yapmıştı ama kapsül talihsizliği yaşayınca başka bir doktora gittim, çok iyi bir isim ve gercekten de cok iyi yaptı. göğüslerimin görüntüsü çok güzel,doğal da duruyor. ama sert işte. buarada ikinci amliyatımda hemşireyle konuştum ve bana dedi ki''neden taktırdın? sana birşey söylim, taktıranların birçoğu bir süre sonra pişman olup cıkarttırmaya geliyor.'' doktorlarla konuşulduğunda, onlar hep rahatlatıcı ve ikna edici konuşurlar.onların işi bu. ama o amliyat masasına girmek, olası riskleri göze almak...şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım. sağlık en önemlisi. cildim sıkı, ona güveniyorum biraz. ama yine de korkuyorum. bence bekarsanız hiç girişmeyin, evliyseniz de eşinizle alın bu kararı. ama sarkıklık,simetri vs yoksa,sırf daha büyük olsun, dantellileri doldurayım diye yaptırmak istiyorsanız sakın...
benim de 2 sene oldu ama hiç bi sıkıntım olmadı şükürler olsun ki.. herşey yolunda ve olması gerken gibi.. yüz üstü gayet güzel uyuyabiliyorum yastık varmış hissi 7-8 ay devam etti sonra zaten vücuttan bir parça haline geliyo,şu an gayet rahat yüz üstü yatıyorum ve hiç b şey hissetmiyorum. bence kullanılan protezin büyüklüğü,yöntem v.s herşey sonucu etkiliyor olabilir.. naci bey protezlerin en fazl 2 cm yaklaştırılabileceğini ardaki boşluğun 2cm den az olmaması gerektiğinden bahsetmişti ki eğer yaklaştırılırsa simnasti adı verilen bir sonuç ortaya çıkıyormuş ki bu da iki protezin bir bütün halinde gözüktüğü çok garip bir görüntü.. bence kötü sonuç ortaya çıkmaması için birçok faktörn bir arada olması gerekiyor
amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..
denız fobısı olusmustu resmen yaa..
konu sahıbı arkadasım ebru salıda damla seklınde taktırmıstı evlendıkten sonra cıkarttı tv de programını ızlıyorum kadın tas bomba gıbı yaptıgı platesınde etkısı var sanırım uzulme bırazda spor yaparsan duzelır moralını yuksek tut.[/QUOTalaksı yok canım o tekrar silikon takdırmış bariz bi şekilde belli okadar değil plates ben sporcu olarak konuşuyorum fitness yapsa bile olmaz olmaz belli biyere kadar olur silikon takdırdı açıklamıyor
acıkcası pısman olaup cıkarttırmak ısteyenlerı gorunce cok sasırdım
benım 3yılı doldurdular ılk aylarda yuz ustu yatarken korkarak yatmıstım yastık ustune yatar gıbı gelıyordu ama zamanla benımsedım suan cok rahatım cok sevıyorum sılıkonlarımı ve kendım ıcın yaptırdıgım en ıyı şey dıye dusunuyorum
o kucuk goguslerle gezmenın sutyenın ıcıne bugun ne koysam dıye dusunmenın,banyo yaparken kendıne bakmaktan kacmayı ancak bızım gıbı kucuk olanlar bılır..
ama amelıyat sonrası ne kadar dogru karar verdıgımı bır kez daha anladım ve resmen ınsana top model havası ve guvenı gelıyor..pısman olmak mı??
bugun olsa yıne yaptırırım bu kadar soyluyorum..benım hıc bı sıkyetım olmadı yumusaklıgı yerınde goruntusu dogalla bırebır..bılmeyene ınandıramıyorum o derece
hatta suan PIP marka sılıkon haberı var duydugumdan berı ya cıkarmak zorunda kalırsam dusuncesı yedı benı ama cıkartmam yenısını taktırırım
yaptırmak ısteyenler bence cok dusunmeyın sıcılı temız ıyı bır doktor buldugunuzda cebınızde hazırsa hemen gıdın,, doktora dua edersınız
Lutfen bırılerıde bana ozel mesaj yazsın
lutfen
eylulde dugunum var
2.evlılıgım
ılk evlılıgımde cınsellık hıc yasanmadı
tüp bebeklen bebegım var emzırmedım
ama sut sagdım
goguslerım suanda altan 70 usten 75
hıc hacımlıd egıl
bos sankı
psikolojim alt ust
17 yasından berı suanda 24 yasındayım sutyenlerın ıcıne esktra sılıkon destekler koyuyorum ıyıce goguslerımı ezdı bunlarla dolanmak
telkın denıyorum suanda
ama temmuz ayında 20 gun ıznım var
eger
eger nısanlımda ıstersekı oda goguslerımın kucuk oldugunu soyledı :S
daha onceden daha hacımlıydı sut sagmaktan dedımya hacımsız oldular yoklar yanı nerdeyse
171 boy 52 kıloyum
yaz tatılnde yaptırsam sonrasında evlendıgımızde hersey normal ve rahat olacakmı
yanı acık yazamıyorum anlayın ıste elle dokunma fılan
maddıyat cok muhım degıl
hallederım
cunku bendede bu ıs takıntı sureklı goguslerıne bakıyorum ınsanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?