3 senedir hamile kalamıyorum

Hacamat hiç yaptırmadım okadar ilaçtan sonra faydası olur mu ki bilmiyorum hangi bölgeye yapıyorlar
Tabi ki olur Allah’ın izniyle, biliyorsun ki sünnet, her hastalık için peygamber efendimiz önermiş. İnançla yaptır olur inşallah. Biz aylarca denemiştik olmadı, eşimde bende hastaneye gittik eşimde neredeyse hiç denecek kadar az sperm sayısı vardı olması imkansızda doktora göre tedavi gerekiyordu, o ay hacamat yaptırdık ikimizde, hacamattan sonraki ilk adetimden sonra hamile kalmışım. Belki şifan ondadır denemekte fayda var, hem sağlıklı bişey

Yumurta için çörekotu bal tarçın karışımı yiyin. Ve zeytinyağı içine incir doğrayıp tüketin.

Benimde sol tüpüm kapalı engel değil diyorlar ama gebe kalmayi zorlaştırıyor maalesef bende hiç gebe kalmadım iki yıldır. Şişli echomarda rahim filmi çeken doktor Cevat Bayrak var ona Rahim filmi fotoğraflarıni gösterdim bana açılabilir rendavu al gel dedi üstelik Rahim filmi ve açma işlemi dahil 3.700 lira yarın ona rendavu alicam Sende ona git istersen açılır bence ne ameliyat olupta acilmayanlari açmış oku araştır bak umutsuz olma

Ben geçen ay tüp bebek denedim ama 10 embriyodan hiçbiri iyi kalitede çıkmadı transfer sürecine gidemedik. Okadar üzüldüm yoruldum ki birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…