Çok yerinde karar vermişsiniz hayırlı sonuçlar alırsınız hemen İnşaAllah. Aşılama da tüp bebeğin yarısı eder belki geçer. Kendinizi ihtimali daha yüksek olan birşeyi denediğiniz için iyi hissedince ve mutlu olun. Kim zorlanmıyor ki maddi olarak. İnanın benimde param hazır değil 3 senede ki harcamalar bizi de yordu üzdü. Ama hepsi imtihan yine de halimize çok şükür diyorum. Ben
tüp bebek maliyetli birşey düşük vs olmasın diye Dr önerisiyle t rahim ameliyatı oldum bu süreç uzun sürdü. O zaman diliminde kendimi hazırladım hatta bir bebek hemşiresi var YouTube da. Kendi Tüp bebek aşamasını anlatıyor. Gözyaşlarıyla dinledim bana moral olmuştu. Sizde dinleyin tavsiye ederim. Meğer o videoyu çekerken ıvf sonuç alacağı günmüş ve pozitif olmuş. MaşaAllah çocuk doğdu şimdi 2 aylık felan. Zaman da insanı yıpratıp üzüyor. O yüzden sonuca odaklı düşünüyorum. Artık başlayacağız derken sürpriz bir kimyasal gebelik yaşadım. Bu seferde bunun süreci uzadı. Dr um bekleyelim dedi. Ya nasip Allah ım. Bir hasret içinde olanlara hayırlı sağlıklı nasip eylesin. Bu günleri unuttursun İnşaAllah.