3 senedir hamile kalamıyorum

Sizin tüp bebek tedavisi bu ay mı olacak

İnşallah kendi kendine olur bu süreçte ya bizim gibi olan herkese dua ediyorum. Bende kpssye hazırlanıyordum ona girip çıkınca başladım tedaviye, insanın başka dertleri de oluyor illaki

merhaba arkadaşar bende 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım istiyoruz ama olmuyor hemde sağlıkçıyız eşimle beraber. çok bunaldım pcosluyum adet olamıyorum yumurta büyümüyor çatlamıyor. takviye ilaçlar içiyorum hsg normal eşiminde sonuçlar normal ama nasip olmadı. eşim tüp bebek olayına biraz karşı doğal yöntemle istiyor ama bende çok bunaldım

Niye tüp bebeğe karşı? Aidin Salih sahtekar kadından mı etkilenmiş. Son yıllarda Türkiyede ölüp gitmiş en zarar veren kişi kitaplarıyla.

Neden böyle düşünüyorsunuz aidin Salih hakkında
Aidin Salih biyolojiden mezun sonradan kıytırık bir yerde tıpta okuyup sonradan Müslüman olmuş fakat kendini alime sanan kitabında sayısız uydurma dini bilgiler veren kaynağı olmayan zayıf hadisleri alıp işine geldiği gibi kullanan, bir sürü kişininde günahına giren ölmesine sebep olan (bir sürü haber var okuyun görün) katil sahtekar biri.
Ağrıyı burda çekmeyen mezarda çeker diyor kitabında. Peygamber efendimizin hangi hadisi şerifinde bu var? Hangi ayette buna işaret dahi olsa var. Peygamberimiz tedavi olun diyor ve o şartlarda Hristiyan bile olsa Dr a tedaviye yönlendirmiş. Bu kadının sadece bu sözü nasıl dini bilgileri çarpıtıp kullandığına yeter. Tüp bebek için dediklerine gelecek olursak külliyen uydurma. Onca alim cevaz veriyor helal şartlarda olursa gayet caiz. Kitabında bahsettiği gibi sapıkça eylemler yok bu bir şart kaide değil. Evde doğum da bahsettiği saçmalıklar yüzünden kaç kadının çocuğun hakkına girdi kimbilir. Günümüzde evde doğum riskli her an herşey gelişebilir ki bunla ilgili haberler de var okuyun. Acil oksijen verilmesi gereken bebek ömür boyu özürlü kalıyor. Bu kadına inanan zihniyet "Allah böyle takdir etmiş" diyecek kadar sapıtmış saplanmış bu kadına. Sen körü körüne günümüzde tıp ilerlemiş her türlü tedavi yöntem var bunu reddet sonra Allahın takdiri de. Şimdi arkasından gelen talebeleri de paraları götürsün herşeyleri para milleti sömürüyorlar ama o kananlarda araştırmak diye birşey yok. Yazmakla söylemekle bitmez bu kadının zararları. Bu kadarla yetsin.

Bir çok kitabını okudum gerçekten etkilenmedim desem yalan olur maalesef bu bilgileri öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim

Tubbebek yaptırdınız mi ne durumdasınız? Ben aşılama yaptırdım ilk defa o da maalesef olumsuz oldu son çare tüpbebek kaldı onla kavuşuruz inşallah bebeğimize ne zor sıkıntılı işlermiş bunlar yaşayınca anladım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah

Evet yaptırdım yumurta toplama oldu 10 tane embriyo vardı ama 3. Günden sonra hiçbiri yasamadı kalitesi düşüktü birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Ben yıkıldım tabi çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hacamat yaptırmamı tavsiye ederim canım

Yumurta kalitesi artırıcı takviyeler kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…