- 20 Ağustos 2023
- 1.702
- 737
- 43
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Çıplak gözle daha net aslında ama , iğnenin etkisi sabah yaptığımda geçmiştir diye düşündüm şimdi görünce heyecanlandımÇok bilgim yok ancak ben erken gebelik testi kullandım bugün üzerinde 10 dk sonrası çıkan çizgileri dikkate almayın yazıyordu.Yarın sabah ilk idrar ile tekrarlayın isterseniz inşallah gönlünüzce olsun
5 dk baktım yoktı hiç bişey. Saat 4 olmamıştı baktığımda yada 4 düİlk baktığında kaç dakika sonra kontrol etmiştin
Canım bende 19 da iğnemi oldum . Bugün 11. Günüm sabah temiz bir negatif gördüm şimdi silik inşAllah kuruma değildir ama biraz pembemsi gibi bakalım koyulaşacak mıBen çatlamayı testle takip etmedim ama ayın 19 unda pembe leke oldu adet takvimine göre 20 si çatlama günüydü onun için 19 unda yumurtam çatladı diye düşünüyorum.Dün sabah yaptığım test negatifti bugün silik çıktı adetime de 4 gün kaldı bakalım ne olacak
Normal canım kasetYaptığın test normal test mi oluyor erken gebelik testi mi
Yok canım beklemek istiyorum , şu döktüm silmeye çalıştım kuruma mı diye ama bi pembelik var sildiğim halde en son parçaladım attımYarın sabah erken gebelik testi alabilirsen onu dene istersen
Sabah ful negatif gördüm aşko ondandır bu ümitlerimaskim benim iğnenin 11.günü böyleydi hala. iğne etkisi olabilir hala
İnşAllah canım , yok 2. Olucak oğlum 3.5 yaşındaUmarım hamilesindirİlk gebelik mi olacak
git kan verSabah ful negatif gördüm aşko ondandır bu ümitlerim
Sence nasıl aşko ilk negatiff sonra böyle gördümgit kan ver
yani sonradan çıkması çok güvenilir değilSence nasıl aşko ilk negatiff sonra böyle gördümkız nasıl gidem burası buzzzz yarında 1 Mayıs aslında kendi özel hastanem açık belki oraya gidebilirim kan vermeye uff kafam çık karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?