3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

kuuzumm geçmiş olsuuun oldun mu ameliyatını 27 mart demişsin

İnşallah atlatacak bu günleride.Cnm ya bilirim o bulantıları kusmaları umarım ilaç katmışlardır seruma ancak öyle geçiyo.Sinüzit ameliyatı sonrasında ağzımdan burnumdan kan gelmişti hep.Ama hepsi geçti Arzum'da atlatacak gün geçtikçe iyileşecek Allahın izniyle.

Beratti cnm biraz önce aradım arzumu cepten açan olmadı dinleniyo heralde.Daha sonra tekrar ararım.

Gecmis olsun cnm bikac gün zor olucak ama sonrasını düsünsene hayal ediyorumda vaaw diycegim kadar güzel bi sonuc cıkıcak
Zaten cok guzeldin şimdiki halini düsünemiyorum bile
Kendine dîkkat et cnm bizide habersiz birakma

Lioncim , ben gorustum bugun. Dune gore daha iyiymis. Dun gece 2 ye kadar kusmus mahvolmus. Bu yuzden surekli uyuyormus. Kendine gelmesi bir kac gunu bulur herhalde.

Geçmiş olsun arzum burun zor galiba diğer ameliyatlardan umarım istediğin sonucu alır mutlu olursun

canım benımmmm gecmıs olsun ınsalllah bugun bıraz daha ıyısındır agrın sızın kusmaların ınsallah azalmısdır ALLAHIMIN ıznı ıle ınsallah hersey cooook guzel olucak ALLAHIM ıyılesme surecınde bol boooll sabır verır ınsallah dualarım senınle zaman gecmek bılmıordur sımdı ıllakıııı gecıcekkk agrılar sızılar gıdıcek cektıgın hersey gecıcek bırtnem 'acı gecıcı guzellık kalıcı olucak İNSALLAH ' öpüorum canım benım mujuks

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize,tek tek alıntı yapamadım..merak edip yazmışsınız,iyi dileklerinizi iletmişsiniz sağolun...

Nereden başliyim bilmiyorum.Beklediğimden çok zor bir ameliyat geçirdim.Saat 12 de ameliyata alındım akşam 4 de çıkmışım..Burnumun durumu çok kötü imiş.Doktorum ve asistanı burnunu açtıgımızda şok olduk dedi.Önceki doktor içeride hiçbirşey bırakmamış,içerisi berbat bir haldeymiş.Kulaktan kıkırdak alınacaktı biliyorsunuz.İki kulaktanda kıkırdak alınması zorunda kalınmış.Burnun üst kısmına ve yanlara kıkırdak ile destek verilmiş.Burnun yan duvarları yapışık gibiydi,o kısıma dolgu yapılmış.Burnumun iç kısmında borucuklar var,ameliyattan çıktıgım andan itibaren nefes alabiliyorum burnumdan.Üstte alçı va,alt kısımda bandaj var.Çok şiş şu halde tabi,işlem çok fazla gördü.
Haricen elmacık kemiklerine yağ enjekte edildi,çeneye yağ enjekte edildi.Dudaklarada koymuş :) Göz kenarları aşşagıya doğru idi,saçlı deri kısmından kesi yapılmış göz kenarları yukarıya doğru çekildi.Kulak arka kısımlardan kıkırdak alındıgı için ağrı ve sızlama var.Kafamdaki dikiş yerleri çok ağrıyor,çok sıkı bir bandajla sarılı ve inanılmaz rahatsız ediyor..Ameliyattan sonra saçlarımı yıkamışlar ameliyathanede,saçlarda ıslak oldugu için çok üşümüşüm.Annem odaya geldiğinde yatagı sallıyordun,çok titriyordun dedi..
Ameliyattan sonra çok sıkıntı çektim.Gece 2 ye kadar su içsem kustum.İlk kusmam sırf kan dı.Sonra parça parça kan ve yediğim içtigim şeylerdi..Çok özür diliyorum,bu şekilde yazıyorum ama inanın çok zor saatlerdi,bilgilendirmek adına yazıyorum..Ameliyattan ömce çok gergindim,korkuyordum ama beklediğimden çok zor bir süreç geçirdim..Karın bölgemden yağ alındı..Yüzümde çok fazla morluk yoktu,ama zamanla şişme oldu.Buğün sol gögümün altı çok fazla şişti ve morarmaya başladı.Yüzüm,başım boyun bölgem sarılı.Kamyon çarpmış gibi bir halim var.Aynaya bakmak istemiyorum..
İşin estetik kısmını tamamen geçtim,sadece normal bir hayata,yaşama dönmek istiyorum...
Sürekli bir yorgunluk,uyku hali var.Telefonum çaldıgında bile bakamıyorum.Size azda olsa bilgi vermek istedim..Salı günü doktoruma gidecegim,kafamdaki bandaj alınacak sanırım..İnanın sonuca odaklanamıyorum,sadece iyileşmek istiyorum

çok geçmiş olsun arzum. inşallah bir an önce toparlanırsın da yine forumlarda görürüz seni hem sürecini hem sonucunu hem de seni çok merak ediyorum canım en kısa zamanda görüşmek üzereee..

Yapabileceğimiz sadece Allah yardımcın olsun en kısa zamanda saglıgına kavus diyebilmek. Biram önce iyileş bak sen burda çooook kişiye lazımsın

Cnm acil şifalar diliyorum günler geçtikçe ağrından sızından kurtulursun inşallah ağır geçmiş gerçekten

arzum çok geçmiş olsun canım...inan okurken bile ben acı duydumki allahım sana sabır acil şifalar versin...çok zor bir dönemdesin en kısa zamanda normal sağlığına kavuşmanı ve mutlu olmanı diliyorum...

ayyy kıyamam sana yaaaa ben..nekdar zor bir surec gecırmıssın..ama lutfen bunların gecıcı oldugunu düşün ve moralını yuksek tut.birkac ay sonra yasadıgın her zor durumu unutacaksın.sen herkesden daha ıyı bılıyorsun bunu..umarım sonucların cok guzel olur ve butun bu acılara deger.buyuk gecmıs olsun artık rahat bi nefes alabılırsın.işin en zor kısmı bitti.sımdı ıyıleşmeyı beklemekten baska birsey yok.umarım en kısa zamanda toparlanırsın.

bence bir doktor birkere hata yaptıysa tekrar olmayın derim...size acil şifalar...

Allah yardımcın olsun arzum başka bişey diyemiyorum inan.. çok geçmiş olsun canım..

Sevgili Arzum çokk çokk geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.ve sonuçları istediğin gibi olur.ARkadaşım lütfen beni yanlış anlama.Bundan sonra gerçekten gerekli olmadan ameliyat olma.mecbur kalırsın ,doktor ameliyat şart der,anca o zaman.Sen yüzünü görmesem de ,görebildiğim kadarı ile çok güzel bir kadınsın.daha fazlasına ihtiyacın yok.
Tez zamanda iyileşmen dileği ile.

Arzumum cok gecmis olsun. Insallah cabucak iyilesirsin. Kendini fazla zorlama ama bizi habersizde birakma.

sevgili arzum göğüs ameliyatım öncesi tüm yorumlarını dikkatle okudum bana çok faydan dokundu.çok büyük geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp sağlığına kavuşursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…