3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Geçmişler olsun atlatmissin, zor bir ameliyat olmuş, ama maşallah bunu da atlattın.Guzel ve mutlu günlerde kullan burnunu
Çok sağol canım Tahminimden çok daha fazla zordu ama zaman acılarıda yavaş yavaş unutturuyor.. Aslında unutturmuyorda sonuçlar yavaş yavaş ortaya çıkınca mutluluklar öne geçiyor Çok daha fazla mutlu,güzel günlere inşallah
Bu arada albüm herkese açık ama arkadaş olarak ekli olmayanlar göremiyormu burun fotomu? :26:

Albümün herkese açık degil, ben girip göremedim.Göremesem dahi senin mutlu olman önemli. Tekrardan geçmis olsun

Albümün herkese açık degil, ben girip göremedim.Göremesem dahi senin mutlu olman önemli. Tekrardan geçmis olsun
Hayır canım olurmu hiç öyle şey..Tabiki paylaşacağız,sizlerde bakacaksınız yorumlarınızı yazacaksınız sizde
Albümdeki sorunu Kazen beye bildirdim,düzeltecek inşallah..Olmazsa buraya eklerim hep beraber yorumlar yapar,güzel dileklerimizi paylaşırız inşallah

kaç bin tl yapıyor hasan bey

kaç bin tl yapıyor hasan bey
Canım,ben kombin ameliyat oldum.Ayrıca üçüncü revizyon ameliyatı olduğu için fiyat yüksekti..Burun ameliyat fiyatları ilk ve revizyon fiyatları gibi değişebiliyor.Telefonla fiyat bilgisi alabilirsin,yada muayene gün al git görüş.Muayene ücretsiz

Son düzenleme:
Cok cok cok gecmis olsun, 3. Amaliyeti yapdirman cok cesurca, ve tabiki cokda gerekliymis senin durumunda. Bana umut verdin, ve biraz olsun korkularim azaldi. Umarim tez zamanda iylesirsin
Bu arada fotolatini goremiyorum herhalde telefondan girdigim icindir..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok teşekkür ederim Yaşadığım sağlık sorunları artık beni bezdirmişti valla..Tedirginlikler,korkular yaşadım tabiki.Revizyon ameliyatı olunca insan daha bir tedirgin oluyor gerçekten Artık gün geçtikçe daha çok iyi oluyorum şükür İhtiyacın varsa sende tez zamanda ameliyat olup sorunlardan kurtulursun inşallah
Albüm herkese açık.Yorum sayından dolayı göremeyebiliyor olabilirsin :44:

Evet gercekden benim icinde iyi olur, benim saglik acisindan ikdiyacim yok ama gorselik acisindan var. Bi ara resimlerimi eklerim, sizin fikirlerinizi de almak iyi gelir.

Bu yaz olmayi dusunuyorum, yaza kadar kararimi veririm herhalde :18:

Evet gercekden benim icinde iyi olur, benim saglik acisindan ikdiyacim yok ama gorselik acisindan var. Bi ara resimlerimi eklerim, sizin fikirlerinizi de almak iyi gelir.

Bu yaz olmayi dusunuyorum, yaza kadar kararimi veririm herhalde :18:
Ben iki sefer ameliyat olmama rağmen,hem görüntü hemde sağlık problemleri nedeni ile ameliyat olmama rağmen her dokunuş facia ile sonnuçlanmıştı Şimdi tüm dertler sıkıntılar bitti inşallah Görüntü olarakta çok beğendim,sağlık açısındanda çok rahatım..Fotoları eklersen bakar yorum yaparız tabi Sağlıklı,güzel günler dilerim

Insallah :)
Umarim ben ilk defada mutlu olurum, amaliyettan cok korkuyorum en cokda sonucu begenmemekden.
Tesekkur ederim, bende size aynisini diliyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım nasılsın daha iyisindir umarım.Tüm sıkıntılar bittimi herşey yolundadır inşallah.Yazada bomba gibi girersin senden güzeli olmaz.Valla ortalığı tozu dumana katarsın.Kıskananlar da çatlasın oh ne güzel

Çok teşekkür ederim Her geçen gün daha iyi oluyorum çok şükür Yraın kontrolüm var yine.Burun bantım çıkabilir,kafamdaki ve kulaktaki dikişler alınacak sanırım.Normal bir hayata dönemedim henüz,rahat rahat banyo yapamıyorum mesela
Yaza kadar düzelir tabi inşallah Kıskananlar çatlasın

canım tekrar mı aynı doktora oldun ameliyatını..merak ettim seni..şimdi nasılsın memnun musun...

canım tekrar mı aynı doktora oldun ameliyatını..merak ettim seni..şimdi nasılsın memnun musun...
Canım benim..İlk iki ameliyatımı KBB doktoruna olmuştum.Üçüncü yani şimdiki son revizyon ameliyatımı Estetik Plastik Cerrahım Hasan Fındık a oldum
15 Gün oldu henüz,çok yeniyim.Ama görüntü olsun,nefes alma olsun çok çok iyi Maşallah Çok memnunum,tabi inanılmaz şişlik var yüzümde ve burnumda.Yüz dolgusuda oldum o yüzden çok daha fazla ödem var yüzümde.Zamanla çok daha iyi olacak eminimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…