Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki..Zamana ihtiyacım oldugunu biliyorum bende Ben şimdiden çok mutluyum zaten :118:şişler zamanla inecek....umarım mutlu olursun bu sefer...ama şu memetör avatar baktıkça ..ödüm kopuyor..kopacak diye...
Canım burası Burun Estetiği konusu :)) Meme estetiği konusuna yazarsan birçok cevap ve yorum alabilirsinDun bende izmirde dr sahin arikan a gittim..emzirmeden donra benim gogusler bosaldi..ben cok buyuk isremiykrum 80 sutyen taksam olur dr bana kas ustu koltuk altinsan takicam dedi yalniz yuvarlak mi damlami ben karar veremiyorum bide 280 cc dedi baba da sanki kucuk gibi geldi aranizda faktiran varmi ..lutfen yardimci okabilirmisiniz birde izmirde dr sahin arikan a esreyik ysptiran vsr mi?
Teşekkür ederim öncelikle fotoğrafları paylaştığın için.Kendi konundada öncesi ve sonrası üç fotoğrafını gördüm,yorumumu yaptım..Ben gerçekten bir sorun göremiyorum,senin beklentinin farklı olduğunu düşündüğüm için mutsuz olduğuna inanıyorum.Yüzünün ifadesi çok değişmiş,güzelleşmiş.Önceki halin açık konuşiyim yani kötüymüş.Çenenin şekli bile uzun ve tuhaf görünüyormuş.Ameliyattan sonra yüzünün şekli değişmiş,çene uzunlugu bile düzelmiş..
Doktoruma güveniyorum,ameliyat olacağım..İnanıyorumki çok mutlu olacağım süper bir sonuç alacağım inşallah Güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum.Sevgiler..
Teşekkür ederim.Bende süreç gayet olumlu yönde ilerliyor.Nefes alma durumum oldukça iyi.İki ameliyat sonrası durum korkunç derecedeydi.Şimdi geceleri rahatça burnumdan nefes alıp verebiliyorum :))elbetteki operasyonlu hali doğal haline göre değişecek .daha insani görünmek zorundada ..adı üzerinde 'estetik' ... göze hoş gelsin , belli bir sağlık sorunu var ise bu sonlansın.. hem bunun için ciddi meblağlar ödenior -ki eminim kimse kolay kazanmıodur , hem en nihayetinde ameliyat masasında can emanet ediorsunuz ,üzerine aylarca sabır içinde düzelmesi için uğraş gösteriorsunuz.. lakin size hak veriyorum son resimdeki yamukluğun farkedilmemesi imkansız. kemerin alınmış olması sağlıklı ve orantılı oldgu anlamına gelmior.. geçmiş olsun diyorum , umarım herşey gönlünüzce olur..sağlıkla kalın....
Teşekkür ederim.Bende süreç gayet olumlu yönde ilerliyor.Nefes alma durumum oldukça iyi.İki ameliyat sonrası durum korkunç derecedeydi.Şimdi geceleri rahatça burnumdan nefes alıp verebiliyorum :))
Dört ay olmadı henüz.Şekil olarak tam yerine oturmadıgının farkındayım.İstediğim kavislikte henüz çıkmadı,bundan sonra olurmu bilemiyorum Önceliğim sağlık tı tabiki,ama sağlık yerine gelince dış görüntüye odaklanıyoruz tabi Sağlık amaçlı olsada estetikte işin içine girince insan hayal ettiği sonucu görmek istiyor.Belkide istediğimiz şekil yakışmayacak bize ama istiyor işte Sabırla 6. Ayımı bekliyorum.. Belki şekil için dördüncü kez masaya yatarım,belli olmaz
Hayırlı olsun Burun ameliyatları soğuk mevsimlerde olması daha iyi,sıcakta sıkıntı.Biraz geç olmuş ama olsun,geç olsun güç olmasıninşallah gönlünüzce olur.. bn de doktor emre ilhandan 10 ocak 2015 için randevu alabildim :) nefes alma problemim ve kulağımla ilgili birazcık ciddi sorunlarım var :)) burun maalesef en zor estetik operasyonlardan iyileşme sürecide bir hayli meşakkatli.. siz de dönemlik iyileşmelerinizi bizlerle paylaşırsanız ,bizlerde faydalanabiliriz..
Hayırlı olsun Burun ameliyatları soğuk mevsimlerde olması daha iyi,sıcakta sıkıntı.Biraz geç olmuş ama olsun,geç olsun güç olmasın
Tabiki,sürecimi paylaşmaya devam ederim
Eki Görüntüle 1018933
bilmiyorum ne kadar gorebileceksin ama, ameliyatdan once Hasan beyin asistanin cektigi fotolar birincisi, digeride 6 hafta sonraki halim. Gorunen tek sey, burundaki kemigin alinmis olmasi. Onun harici beni memnun eden en ufak bir nokta yok. Burun ucum dusuk, eskiden burun kanatlarim yoktu, simdi bi tarafta cok derin diger tarafta ondan daha kucuk burun kanadim oldu. Karsidan canli gorundugunde ise ciddi bir yamukluk var. eger gercekten sen sonucun guzel oldugunu dusunuyorsan, Allah hayirli ameliyatlar nasip etsin :) Ins sonucundan memnun olursun.
Eki Görüntüle 1018945 buda aksam cektigim bi foto....
Ohhh,ne kadar güzel Çok mutlu oldum canım,Hasan bey benimde muhteşem değişimlerime imza attı.Kendisine minnettarım,elleri dert görmesin inşallaharzum senii meme estetiğinden tanıyorum. iyi ki de tanıyorum. hasan fındık hayatımın doktoru oldu
çok geçmiş olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
ya yorum yapmadan duramadım.. bence size yapılan ameliyat inanılmaz başarılı. bilemiyorum arkadaşlarınız ne düşünüyor ama 6 hafta sonraki hali bile bence eskisine göre muhteşem. ve ameliyatlı gibi yapay durmuyor. gayet hoş duruyor. beklentilerinizi bilmiyorum ama burunun ameliyattan sonra çok değişip güzelleştiğini biliyorum. 6 haftalık hali buysa ileride daha da güzel olur. bence tadını çıkarın. eskisi evet hoş değilmiş ama yenisi cidden çok hoş.
Merhaba,benim açtığım konuyaz yazdıgınız için size cevap veriyorum...8 ay sonraki goruntumu ozelden atabilirim. cunku siteden bazi arkadaslar, yasadigimiz acilari anlamiyor. biz burda kimsenin ekmegine mani olmaya calismiyoruz. keyfimizden kimseye sinirlenip, yorum yazmiyoruz. yasadigimiz mutsuzluklari ve pismanliklari paylasmak adina burada oldugumuzu dusunuyordum. fakat siteden bazi arkadaslarimiz, yasadigimiz acilari, doktorlarimiza koz olarak veriyor. hakli iken bizi haksiz duruma dusuyor. yasadigimiz perisanligin ustune, birde davalarla ugrasmak zorunda birakiliyoruz. bu yuzden artik sitede ne fotografimi paylasirim, nede o doktorun ismini anarim. eger istersen ozelden perisanligimi seninle paylasabilirim.
8 ay sonraki goruntumu ozelden atabilirim. cunku siteden bazi arkadaslar, yasadigimiz acilari anlamiyor. biz burda kimsenin ekmegine mani olmaya calismiyoruz. keyfimizden kimseye sinirlenip, yorum yazmiyoruz. yasadigimiz mutsuzluklari ve pismanliklari paylasmak adina burada oldugumuzu dusunuyordum. fakat siteden bazi arkadaslarimiz, yasadigimiz acilari, doktorlarimiza koz olarak veriyor. hakli iken bizi haksiz duruma dusuyor. yasadigimiz perisanligin ustune, birde davalarla ugrasmak zorunda birakiliyoruz. bu yuzden artik sitede ne fotografimi paylasirim, nede o doktorun ismini anarim. eger istersen ozelden perisanligimi seninle paylasabilirim.
Merhaba,benim açtığım konuyaz yazdıgınız için size cevap veriyorum...
Öncelikle yorumunuzda bazı arkadaşlar yaşadıklarımızı anlamıyorlar yazmışsınız.Hayır...burada herkes birbirine yardımcı oluyor,düşüncelerini paylaşıyor.Bu düşünceler sizin düşüncelerinize uymuyor diye böyle birşey söyleyemezsiniz..
Yine bazı arkadaşlar yaşadıgınız acıları doktora koz veriyor demişsiniz!! Kim kime koz veriyormuş anlamadım,bu büyük bir ithamdır.. Kimmiş o arkadaşlar,elinizde bir delil ıspatmı var!Lütfen paylaşında kimmiş o herkes öğrensin !!
Ayrıca siz burada doktor hakkında hakaret derecesine varan yazılar,yorumlar yazıyorsunuz.Bu platform herkesin ulaşabilecegi,okuyabilecegi bir platform unutmayın.. Doktor,asistanı doktor ismini arama motorunda arattıgında tüm yorumlara ulaşabilir unutmayın. Kimsenin sizi doktora ispiyonlamaya gerek yok yani,siz zaten belirli bir penceredenbakıp yorumlarınızı yapıyorsunuz.Yaptıgınız yorumlarında arkasında olmalısınız tabi..
Kazen bey konu başında doktorlara,üyelere önemli hatırlatmaları yapmıştır zaten.Okumadıysanız sizin için buraya kopyalayıp yapıştırayım okuyun..
Üyelerimize;
Forumumuzda hiçbir şekilde doktor,kişi ve kurum karalamaya izin vermemekteyiz. Bazılarınız hep olumlu şeyler mi yazacağız dese de bu hem siteyi hem de sizleri zor durumda bırakır. Yaklaşık 400.000 üyeli bir paylaşım platformu burası. Bazı üyelerimiz hakkında bu tarz mesajlar yüzünde davalar açılmış durumda. Bu duruma düşmek istemiyorsanız paylaşımlarınızı dikkatli yapınız. Tabii ki memnun kalmadığınız bir operasyondan bahsedebilir, şikayetlerinizi yazabilirsiniz ama cümlelerinizi dikkatli kurmalısınız. X doktor kasap, beni mahvetti, arkadaşımın burnu şöyle berbat oldu gibi mesajlara izin vermemekteyiz. Bu kadar sorun yaşıyorsanız TC mahkemeleri emrinizde davanızı açar yasal sürecinizi beklersiniz. Bu forum hiçbir doktorun mesnetsizce kötülenmesine alet olmayacaktır. Bir doktorun eğitimini, becerilerini sorgulamak bu işi yapmayan ve bu konuda yetkinliği olmayan bizlere düşmez. Onlarca hastası mutlu iken burada sadece bir mutsuz hastası olan doktor için sağlıklı ve objektif yorum yapılamaz. O nedenle okuduğunuz her olumsuz yoruma da inanmayınız. Ameliyat sonuçları biraz da görecelidir. Burayı izleyen doktorlar da var ve defalarca burada yazan hastasının kim olduğunu kendisi araştırıp, yazdıklarının yanlış olduğunu kayıtlarla belgeleyenler var. Burada şu durumdan memnun değilim derken doktorun bu durumun oluşabileceğini kendisine operasyon öncesinde söylediğinden bahseden yok maalesef. Bu tür konular zaten yargıda ama sizlerden mesajlarınızı yazarken özenli olmanızı rica ediyoruz. Bu arada buraya sadece mutlu hastalarını yönlendiren gidin Kadınlar Kulübünde yazın diyen doktorlar da var. Ya da bir doktorun sadece mutsuz olan birkaç hastasının bulunduğu topikler var. Hiçbir doktor %100 memnuniyet oranına sahip değildir. Ve bu oranların çıkarılacağı yer de burası değildir. O nedenle sürekli tekrarladığım sözü yineliyorum. Burada yazılan her iyi iyi, her kötü de kötü değildir. Burası sadece sizin için ufak bir fikir alabileceğiniz bir platform olmalı. Asıl kararı doktorunuzla görüştükten sonra kendiniz vermelisiniz.
Buyrun buda konu linki.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lara-ve-Üyelerimize-Önemli-hatırlatma.521148/
Davalarla uğraşıyoruz demişsiniz.. Bence doktorunuz size dava açıyorsa yaptıgı işe güveniyor demekki ! Haa sen bu kadar pişmansan sen neden dava açmıyorsun? Sen dava açtıysan zaten,ortada bir doktor hatası oldugunu düşünüyorsun madem için rahat süreci bekle.Sıkıntı yapma kendine.. Haklı olan kazanır..Çamur at izi kalsın olmaz !
Kime ameliyat oldugunu birçok kişi biliyor zaten,bilmesede öğrenmesi artık zor birşeyde değil.. Daha öncede fotoğraflarını paylaşmıştın,ben dahil çoğu kişi abarttıgın şekilde bir sorun görememişti.Bizler sana bir sürece ihtiyacın oldugunu yazdık hep ama sen ısrarla hep kötü yorumlarla oldun.Bende ameliyat oldum biliyorsun,zor bir ameliyattı.Sabırla sürecimin tamamlanmasını bekliyorum.Çok şükür nefes alma problemim çözümlendi,çok rahatım.Şekil olarak tam istediğim gibi olmasada bir problem yok.Yine doktoruma diyorum,şekil olarak tekrar bir ameliyat olabilirmiyim diye.Tabiki,sen sabırla bekle,bakalım ne olacak ona göre şekline müdahale ederiz diyor.. Birazda Etki-tepki meselesi yani..
Keşke farklı şekilde davransaydında ona göre karşılık alsaydın arkadaşım..Sen hep şiddetli bir haldeydin...Biraz empati !
Şimdi bana doktorunu koruyorsun falan deme.Ben yaşadıgım süreci eksiksiz paylaşan,fotoğraflarla kanıtlayan bir üyeyim..Seninle az çok diyalogumuz oldugu için ve konuma yorum yazdıgın için cevap yazmak istedim sadece.. Benim hakkımda farklı düşüncelerin varsa cevap yazma zaten,gidip doktoruma yetiştirebilirim mazallah :))