Cok tesekkur ederim canim benimmCanımmm, ellerine sağlık çok güzel olmuş, favori tariflerin içinde olacaksın eminim ki başarılısın masallah sana güzellik
Tesekkur ederiimmEllerinize sağlık, başarılar dilerim
Gece yarisi tatli yaptimNe kadar hızlısın
Ellerine,emeğine sağlık canımyarışmada bol şans diliyorum
Saoll canimmEllerine sağlık tatlım harika olmuş
Cok tesekkur ederim canimŞu portakalın çekici rengi belasına sabahtan beri uğraşıyorum. Ben ki mutfağa su içmek ve ekmek arası mutfak yapmak harici çok nadir giren bir insanımAblam ellerine sağlık... Özellikle kış mevsiminde portakalı kullanman ciddi anlamda güzel olmuş :)
gece yaptımHangi ara yaptın kız tatlıyıEllerine sağlık çok güzel olmuş,başarılar dilerim.
Maşallahgece yaptımnormalde bugun yapıcaktım esim yapsana simdi dedi sabah ise giderken yemek istedi
tesekkur ederimmoldugu kadar artık
ben geceleri is yapmayı severim nedense o saatlerde enerjim yuksek gece oturup sabah uyuycamMaşallahsana ne diyeyim Ben bazen akşamdan poğaça yoğurayım diyorum ,eriniyorum yoğurmaya. Sen bayağı zahmetli bir tarif yapmışsın gece gece
Bende poğaça yapacagim ama usungeclik zirvedeMaşallahsana ne diyeyim Ben bazen akşamdan poğaça yoğurayım diyorum ,eriniyorum yoğurmaya. Sen bayağı zahmetli bir tarif yapmışsın gece gece
Çoğu zaman ben de gece iş yaparım.Bir teyzeden duymuştum doğru mu bilmem,tembele gece gayretlik çöker demiştiben geceleri is yapmayı severim nedense o saatlerde enerjim yuksek gece oturup sabah uyuycam
Ben de eşime börek yapacağım dedim,az KKya gireyim yaparım dedim,eriniyorum şimdi yapmaya,nerden dedim yapacağım diye,dur kendi kendimi döveyimBende poğaça yapacagim ama usungeclik zirvede
Ben de eşime börek yapacağım dedim,az KKya gireyim yaparım dedim,eriniyorum şimdi yapmaya,nerden dedim yapacağım diye,dur kendi kendimi döveyim
ben gunduz uyanınca kendime gelmem uzun suruyorÇoğu zaman ben de gece iş yaparım.Bir teyzeden duymuştum doğru mu bilmem,tembele gece gayretlik çöker demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?